hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
<<θερετρα>> ή <<φερετρα>> ηθελες να γραψεις?Να καταμετρηθουν ολοι οι γκέϋ και να αποσταλούν στη Μύκονο
και Ιμπιζα και άλλα θερετρα .
<<θερετρα>> ή <<φερετρα>> ηθελες να γραψεις?Να καταμετρηθουν ολοι οι γκέϋ και να αποσταλούν στη Μύκονο
και Ιμπιζα και άλλα θερετρα .
<<θερετρα>> ή <<φερετρα>> ηθελες να γραψεις?
Θα μπορουσες να το εκφραστεις κοσμια και να διατυπωσεις ς τις αντιρρήσεις σου. Εκφραστηκες ομως σαν(?) αδελφη.λογω του οτι δεν συμμεριζομαι τις αποψεις σου βρε καραγκιοζακο πρεπει να ειμαι αδερφη?
ποσο πιο κοσμια βρε ανυπαρκτε οταν καθεσαι και με αποκαλεις αδερφη? τρομπακο?Θα μπορουσες να το εκφραστεις κοσμια και να διατυπωσεις ς τις αντιρρήσεις σου. Εκφραστηκες ομως σαν(?) αδελφη.
Για ψαξου λιγο.
Α εισαι και ντιπ μαλακας.ποσο πιο κοσμια βρε ανυπαρκτε οταν καθεσαι και με αποκαλεις αδερφη? τρομπακο?
βρε οπισθοδρομικε..σχολιασα τις αποψεις σου οσο αναφορα τους γκει.. γιατι πραγματι ειναι ακραιες και ρατσιστικες και συ απευθυνθηκες σε μενα λεγοντας πως ειμαι αδερφη. τοσο καθυστερημενος εισαι γ να καταλαβεις?Α εισαι και ντιπ μαλακας.
Γραφω κατι (οχι εναντιον σου προσωπικα) και πετάγεσαι σαν(?) πουστης και γραφεις οτι λεω μαλακιες.
Τι σε πειραξε λοιπον?
Στοιχειοθετησε το και θα το σεβαστω.
Καταλαβα. Λυσαξες που ειπα πως μου την δινουν οι κρυφες, οι λουγκρες.....
Για ψαξου λιγο.
Εχεις να μου κανεις ενα ταλαρο λιανα?
Ναι ειμαι οπισθοδρομικος.βρε οπισθοδρομικε..σχολιασα τις αποψεις σου οσο αναφορα τους γκει.. γιατι πραγματι ειναι ακραιες και ρατσιστικες και συ απευθυνθηκες σε μενα λεγοντας πως ειμαι αδερφη. τοσο καθυστερημενος εισαι γ να καταλαβεις?
μαλλον δεν μπορουμε να συννενοηθουμε..η γκαομπιο εισαι..η ζεις σαλλο κοσμοΝαι ειμαι οπισθοδρομικος.
Καλυτερα οπισθοδρομικος απο οπισθοχουμενος.
Για ψαξου λιγο ....προοδευτικαρα.
Εχεις να μου κανεις ενα ταλαρο λιανα?
Αν και εμενα δεν μου το βγανει κανεις απο το μυαλο οτι απαντες οι σκουλαρικοφοροι νεοι και γεροι δεν θα ειχανε κανενα προβλημα να τον αρπαξουνε κιολας.
Εχεις απολυτο δικιο. Δεν διαφωνούμε πουθενα.Διαφωνω χιλιες φορες με αυτα που γραφεις, αλλα θα σταθω σε αυτο που λες για τους σκουλαρικοφορους, ισως θα ξερεις (αν δεν ξερεις κανε ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα με λεξεις κλειδια piercing, body modification και θα μαθεις) οτι οι ανθρωποι σαν ειδος κανουνε διαφορα τρυπηματα στο σωμα τους και το στολιζουν με διαφορα κοσμηματα ανεξαρτητως φυλου απο τοτε που πατησαμε με τα 2 μας ποδια σε αυτα τα χωματα και σχηματισαμε κοινωνιες.
Ενας απο τους λογους που το κανανε ειναι πανανθρωπινος και διαχρονικος, οτι το σωμα ΜΟΥ ειναι δικο ΜΟΥ και το κανω οτι θελω, το τρυπαω, το τεντωνω, το βαφω.
Το σωμα του καθενος ειναι δικο του, οτι θελει κανει με αυτο και εφοσον δεν βλαπτει κανεναν.
ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΩΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΟΓΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΗΘΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΟΥΣΤΗ.
Εχεις απολυτο δικιο. Δεν διαφωνούμε πουθενα.
Απο αρχαιοτατων χρονων υπηρχανε σκουλαρικοφοροι και... αδελφατα.
Και βεβαια ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει το κορμι του.
Το να προσπαθουν ομως να κανουνε πλυση εκγεφαλου, οτι αυτο ειναι φισιολογικο, αυτο δεν το δεχομαι με τιποτα.
Και κατι αλλο για τους σκουλαρικοφορους. Δες το παρακατω. Καπου το διαβασα και ... μου αρεσε.
ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΩΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΟΓΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΗΘΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΠΟΥΣΤΗ.
Όταν η ιατρική λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό δεν συμαίνει ότι το να μην είσαι γκέι είναι κάτι αφύσικο. Ούτε ότι είναι υποχρεωτικό για όλους να είναι γκέι.
Η ανάγκη για σεξ αναγνωρίζεται ως υποχρωτικό για όλους, το πως θα την εκφράσει ο καθένας είναι δική του υπόθεση.
Διαφωνώ οστόσο στο να γίνεται κήρυγμα υπέρ της ομοφοφιλοφιλίας διαστρεβλώνοντας και ερμηνεύοντας δειαφορετικά το "φυσιολογικό της ομοφυλοφιλίας".
Tο μπίρι μπίρι από ακτιβιστές εκπρόσωπους που το φυσιολογικό το ερμηνεύουν ως υποχρεωτικό και για τους υπόλοιπους.τι θα πει "κήρυγμα υπέρ της ομοφυλοφιλίας" άραγε;