Νέα

Το να είσαι gay είναι αρρώστια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 603
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το να είσαι πούστης είναι φυσιολογικό???

• Ναί

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στα παζαρια και στα ζαρια πουστηδες και παληκαρια γινανε μαλλια κουβαρια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και εσυ ρε παιχτη ετσι τιν γλυτωσες και σε πηραν ? δεν φαινοσουνα εμφανης ? :pipa3:

όχι αγαπητε πουσταρά,γι αυτό έγραψα "έρθουν", για σένα ήταν, πίστευα ότι ακόμα και εσύ θα μπορουσες να το καταλάβεις ότι ανήκω στους ελέγχοντες που σε κοιτάνε πίσω να δουν πόσο πειραγμένος είσαι.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
όχι αγαπητε πουσταρά,γι αυτό έγραψα "έρθουν", για σένα ήταν, πίστευα ότι ακόμα και εσύ θα μπορουσες να το καταλάβεις ότι ανήκω στους ελέγχοντες που σε κοιτάνε πίσω να δουν πόσο πειραγμένος είσαι.

ετσι αποδυκνειται οτι εισαι πουστρακι και γλυτωσες το στρατιωτικο

ρε χαλβα με το νιρβανα σοβρακο , στον στρατο δεν ελενχουν πισω ,αντε γιδι ντραβα τωρα στην φωλιτσα σου και  :jerking: :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να είναι γκέϋ ο οσιε 0909 .Μάλλον οικονομία κάνει,και αντι να πάει σε στουντιάκι ,πληκτρολογεί για χαβαλέ
χωρις ΦΠΑ.Πρέπει να αυξήσουμε το καμάκι αρχηγέ,λόγω οικονομικής
κρίσης δεν μένουν πολλά για πληρωτικό φυστίκι.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σκεφτειτε που θα βρουμε κανα καλο ρωσιδακι με καλα διαφορικα κ αφηστε τις μλκς.και τι δεν θα δινα ναχα τωρα ενα σκυλακι να μου πιπιλιζε τα παπαρια :fuck1: :pipa1:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ετσι αποδυκνειται οτι εισαι πουστρακι και γλυτωσες το στρατιωτικο

ρε χαλβα με το νιρβανα σοβρακο , στον στρατο δεν ελενχουν πισω ,αντε γιδι ντραβα τωρα στην φωλιτσα σου και  :jerking: :jerking:

δεν το μπορείς τελικά πουσταράκο. συγκεντρώσου, τι μπορεί να είναι αυτός που ελέγχει; άντε με απογοητεύεις

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
σκεφτειτε που θα βρουμε κανα καλο ρωσιδακι με καλα διαφορικα κ αφηστε τις μλκς.και τι δεν θα δινα ναχα τωρα ενα σκυλακι να μου πιπιλιζε τα παπαρια :fuck1: :pipa1:

αστα φιλος και εγω μια απο τα ιδια ψαχνω στουντιακι εδω και ωρα να παω να καταφορισω αλλα πιαστικα με τους μαλακες εδω

εχεις να πρωτινεις κανενα καλο ?

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
δεν το μπορείς τελικά πουσταράκο. συγκεντρώσου, τι μπορεί να είναι αυτός που ελέγχει; άντε με απογοητεύεις

μαλακας ανωμαλος ετοιμος για δαφνι , αντε και παρε ταξι σε περιμενουν , τριμεγιστε  :jerking: :jerking: :jerking:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ρε πουσταρδελακο ,αντε γαλατακι και υπνο , κανε μας την χαρη , βραδιατικα !

δεν φταιω εγω εαν γεννηθηκες μαλακας  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

είδες τι είναι η ζωή... εσύ προσπαθείς να επιβεβαιώσεις ότι είσαι άντρας ενώ εγώ το ξέρω ότι είμαι.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κόφτε την έχθρα και τα μίση ,
να βρούμε σ΄ ένα στούντιο
νυκτερινό γαμήσι

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
βαρέθηκα, το κόβουμε οριστικά ή συνεχίζουμε αύριο.

και αυριο μερα ειναι μωρε

στα δικα μας τωρα, και ρωτω για τριτη φορα , ξερετε κανενα καλο βραδινο στουντιακι να παμε να ριξουμε κανα πουτσετο ?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σκέφτομαι Βουρβαχη 19.

Stories