Επισκέπτης
Ταυτότητα σίγουρα δεν είχα στα 13 μου..Δια τι; Τί ατασθαλία είχατε κάμνει; Εξακρίβωση στοιχείων και δεν είχατε ταυτότητα;
Τότε άνοιξα νταραβέρια με τους μπασκίνες.
Ταυτότητα σίγουρα δεν είχα στα 13 μου..Δια τι; Τί ατασθαλία είχατε κάμνει; Εξακρίβωση στοιχείων και δεν είχατε ταυτότητα;
Το βρηκα! λοιπον εχεις δικιο δεν ειπε αυτο ακριβως, τα λογια προς τους αρβανιτες ηταν "Δεν βρισκεται αναμεσα σας κανενα παλικαρι να με σκοτωσει με μια πιστολια να με γλυτωσει απο τους Χαλδουπηδες?". Οι πηγες που αναφερει ειναι αρκετες, αν το θεωρεις απαραιτητο τις παραθετω.
1)Δηλαδη λες οτι οι συγκεκριμενοι δοσιλογοι που,οπως ο ιδιος ειπες ηταν ΠΡΩΗΝ μελη του ΚΚΕ δρουσαν ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ δλδ.,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ το ΚΚΕ...
2)Η κλασσικη τακτικη του διαχωρισμου....Τα"κουκουδια"δεν ηταν Ελληνες...
το ότι εσύ ενώ προέρχεσαι από δεξιά οικογέννεια (όπως λες συνεχώς) δε σε κάνει πιο έξυπνο απ τους υπόλοιπους επειδή σε παρμύθιασαν με μαλακίες κι έγινες αριστερός!ρε.
γαμω την αριστερά σας και τη δεξά σας.
εδώ μέσα σοδομίζεται η λογική.
γιατί κάποια καμένα μαλακισμένα αγάμητα ηλίθια και ότι άλλο ντίφεκτ υπάρχει το έχουν και προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.
η απλή λογική λέει.
μια παράταξη κυβέρνησε κοντά μισό αιώνα την ελλάδα με φυλακίσεις σε νησιά, βασανισμούς, εξορίες, εκτελέσεις, χούντες, συνεργασίες με ιμπεριαλιστικά μπουρδέλα κλπ κλπ.
όλοι αυτοί οι καθιζηματίες λοιπον έχουν ξαμολήσει τα μπουρδέλα απογόνους τους να μας πείσουν για συμφιλίωση, λήθη, εθνική ανάταση, αγώνα για τη σημαία και λοιπές παπαριές.
Ευχαριστώ δε θα πάρω.
και εν παραλλήλω σύρετε να γαμηθείτε.
Είναι σα να μιλά ο Φιντέλ και ο Στάλιν για λαική δημοκρατία.
τέλος.
Τα πράγματα είναι απλά. Εγκλήματα γίναν πανταχώθεν όμως τα περισσότερα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου έχουν τελεστεί από δεξιόστροφα βλαστάρια.
Πέραν αυτού, τα γαμημένα ανύπαρκτα εγκεφαλικά μπασταρδογεννήματά τους, αντί να ζητήσουν συγγνώμη και να πάμε παρακάτω προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ '20 και μετά.
Ε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.
Οι καλοί κ τίμιοι δεξιοί vs τους υποκριτές αριστερούς σαν να λέμε ένα πράγμα!!!Και (κλείνω μ αυτό και δε σε χύνω άλλο)....αν εσύ είχες παραδείγματα απ την οικογέννεια έχω και γω πολλά....
και θείο κομμουνιστή που έκανε περιουσία επί χούντας και ξαδέρφες γραμμένες στην ΚΝΕ απ το 74 και επιχειρηματίες συγγενείς με τον Φλωράκη φωτογραφίες...και....και...και.
και όλοι αυτοί ακούγαν Θεοδωράκη στο αυτοκίνητό τους και η αστυνομία ήξερε ότι ήταν κουκούδια, και βγάζαν χρήμα τρελό, αλλά επειδή δεν ενόχλησαν, δεν τους ενόχλησαν!
λάθος συμπέρασμα (ως συνήθως)Οι καλοί κ τίμιοι δεξιοί vs τους υποκριτές αριστερούς σαν να λέμε ένα πράγμα!!!
Γιατί όχι ποντικοπερσόνας;;;λάθος συμπέρασμα (ως συνήθως)
αν δεν αλλάξεις μυαλά σε βλέπω περσονοπόντικα σε λίγο καιρό!
για πες μου εσύ το συμπέρασμα στο ποστ του περσόνα που παρέθεσα...μια και το κατάλαβες αυτό.Γιατί όχι ποντικοπερσόνας;;;
Για πες κ το συμπέρασμα μιας κ δεν το κατάλαβα!!!
Αλλου μιλας για ελλειψη"παραταξιακου χρωματος"...και κανεις και τον ΠΟΥΣΤΙΚΟ διαχωρισμο ελληνων-κουκουδιων...1) Όχι βέβαια. Άλλο πράγμα το να προέρχεσαι από μια παράταξη και άλλο να ενεργείς επ' ονόματι της.
2) Δεν έκανα κάποιο διαχωρισμό, αλλά μάλλον δεν το έγραψα καλά.
Το βασικό σημείο συζήτησης εδώ είναι ότι οι ρουφιάνοι (όπως στην περίπτωση ο μπραντάνης) προέρχονταν κατά βάση από το ίδιο το ΕΑΜ, αν όχι από το ΚΚΕ. Και αυτό γιατί μόνο αυτοί θα μπορούσαν να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, οι απ' έξω, μόνο κατά τύχη θα μπορούσαν να βρουν κάποιο αντιστασιακό.
Και αλλου παλι μιλας για"οντας κομμουνιστες που συνεργαστηκαν"...κατ'εντολη του Κομματος μηπως?...και ταυτοχρονως για το οτι"υπηρξαν"στελεχη-σε παρελθοντα χρονο,η στελεχη που"οντας κομμουνιστες συνεργαστηκαν"?β. Φυσικά. Ότι ο δοσιλογισμός και η συνεργασία με τους γερμανούς δεν είχαν συγκεκριμένη ιδεολογία και παραταξιακό χρώμα, παρά τα όσα προσπαθούν να μας πουν κάποιοι.
Διαφωνείς;
γ. Η ΟΠΛΑ αν είχε βιαστεί λίγο παραπάνω θα είχε πιθανότατα γλιτώσει κάποιους από αυτούς που εκτελέστηκαν στο μπλόκο.
Έλληνες ίσως όχι, κουκούδια (όπως κάποια από αυτά που αναφέρονται στο κείμενο) πιθανότατα ναι.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο πλυντζανόπουλος ήξερε από μόνος του ποιοι ήταν οι ενεργά αντιστασιακοί.
Και λες και κατι τουλαχιστον περιεργο,εκτος και αν δεν καταλαβαινεις τι γραφεις...Στο παράδειγμα μας, σου έγραψα άμεσα για τρεις που, όντας κομμουνιστές, συνεργάστηκαν έμπρακτα με τους γερμανούς, με την χειρότερη δυνατή μορφή συνεργασίας.
Εκτός και αν αμφισβητείς το γεγονός ότι υπήρξαν στελέχη του κόμματος.
Δλδ?Θα μπορουσε η συμμετοχη του να ειχε ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ απαξια,ισως και καμμια,εαν λαμβανε χωρα κατα διαφορετικο τροπο,και ποιος ειναι αυτος ο τροπος?Το ότι εν τέλει στην μάντρα σκοτώθηκαν τόσα ενεργά μέλη της αντίστασης, δεν είναι μόνο θέμα πλυντζανόπουλου. Οι γερμανοί θα μπορούσαν να κάνουν τα ίδια και χωρίς αυτόν, ασχέτως αν η συμμετοχή του έχει ιδιαίτερη απαξία λόγω του τρόπου που έλαβε χώρα.
Υπηρξαν δωσιλογοι που εκκινησαν με βαση την πολιτικη τους τοποθετηση την συνεργασια με τον εχθρο...Θα σε παραπεμψω στην-τυπικα δεξια-ρητορικη περι κομμουνιστικου κινδυνου και πολεμου με τον μπολσεβικισμο κλπ,πλειαδας εγγραφων που προερχονται απο τα ΤΑ κλπ.Η αν πιστεύεις ότι με την συνεργασία με τους γερμανούς έχασαν την κομμουνιστική ιδιότητα (κάτι το οποίο βέβαια δεν θα αναγνώριζες για τους δεξιούς).
για πες μου εσύ το συμπέρασμα στο ποστ του περσόνα που παρέθεσα...μια και το κατάλαβες αυτό.
Ο Περσόνας λέει ότι οι δεξιούληδες στην Ελλάδα είναι/ήταν για τα μπάζα σε σχέση με τους αριστερούληδες χωρίς κ αυτοί να είναι σωστοί.για πες μου εσύ το συμπέρασμα στο ποστ του περσόνα που παρέθεσα...μια και το κατάλαβες αυτό.
ναι ο θείος μου ήταν κομμουνιστής και οι κόρες του γραμμένες στην ΚΝΕ απ το 75.Ο Περσόνας λέει ότι οι δεξιούληδες στην Ελλάδα είναι/ήταν για τα μπάζα σε σχέση με τους αριστερούληδες χωρίς κ αυτοί να είναι σωστοί.
Εσύ προσπαθείς να του ανταπαντήσεις ανακατεύοντας την χύτρα κ μιλάς για εγκλήματα κατά όποιου δεν ήτανε κομμουνιστής στον εμφύλιο(ενάν Μελίγαλα με 1000-1200 νεκρούς με αμφισβητούμενο νούμερο ουδέτερων το έχετε κάνει σημαία,σε σχέση με όσα υπέστει το ΚΚΕ τίποτα).
Ανακατεύεις κ μερικούς συγγενείς σου οι οποιοί είναι κ δεν υπέστησαν καμία διώξη πολιτικών φρονημάτων κ έφτασαν μάλιστα να κάνουνε κ τρελά λεφτά στην περίοδο της Χούντας κιόλας (θα μας τρελάνεις εντελώς )!!!
Τελός απορία:
Γιατί πάντα όταν θέλετε να πείτε ότι η αριστερά είναι λάθος χρησιμοποιείτε τον Στάλιν που μόνο κομμουνιστικά δεν έδρασε(αν εξαιρεθεί το οικονομικό σύστημα το οποίο κράτησε);;;
στ αρχίδια μας!Ο αριθμός των θυμάτων του εμφυλίου πολέμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έφτασε στα 154.000 άτομα. Οι απώλειες του κυβερνητικού στρατού, όπως αναφέρονται στις στατιστικές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έφτασαν στις 15.969 νεκρούς, τις 37.557 τραυματίες και τις 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες. [size=15pt]Οι απώλειες των ανταρτών του "Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας" ήταν 38.839 νεκροί[/size], τραυματίες και αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι.
Υ.Γ. 15.969 νεκροί,2.001 αγνοούμενοι το Γ.Ε.Σ. κ 37.557 τραυματίες.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ!!!
Για πες νουμέρα,με πηγούλες όμως όχι ασάφιες!!!στ αρχίδια μας!
θες πάλι να σου γράψω για τις εκκατομύρια ψυχές που βασανίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο απ τους σκατόφλωρους του κομμουνιστικού καθεστώτος σε δεκάδες κράτη?
δεν νομίζω να ωφελεί πουθενά!
Μην κρύβεστε πίσω απ το δάχτυλό σας ρε γαμημένα αριστερά μουνιά!
Όπου η αριστερά με τη μορφή κομμουνισμού κυβέρνησε, σκότωσε βίασε και βασάνισε!
Όπου δεν κυβέρνησε, με τη μορφή κομμουνισμού σκότωσε, βίασε και βασάνισε και με τη μορφή τρομοκρατικών οργανώσεων (μη μου πεις ότι ήταν δεξιές) γάμισε και πάλι.
Σάλτα και γαμήσου και συ και οι ισσοπεδωτικές λογικές της απαξίωσης νοημοσύνης και DNA που υπολειτουργεί!
Σας τα επιστρέφω!
Για πες νουμέρα,με πηγούλες όμως όχι ασάφιες!!!
Οι νεκροί του Σταλινικού καθεστώτος πόσοι ήτανε;;;
Οι νεκροί στην κομμουνιστική Αλβανία,Ρουμανία,Βουλγαρία,Γιουγκοσλαβία,Αν Γερμανία πόσοι;;;
Για ποιες τρομοκρατικές οργανώσεις μιλάς,το ΔΣΕ που ήτανε ενάντια στους φασίστες;;;
Δεν πιστεύω να εννοείς καμία 17Ν έτσι;;;
Επειδή δεν ξέρω σαφή νούμερα νεκρών από ''τα κομμουνιστικά'' καθεστώτα για αυτό σε ρωτάω,με βάση αυτό που λες ξέρεις!!!
όσο αριστερίζεις τόσο το μαλακίζεις !
ρώτα κάναν αλβανό, ρουμάνο, ή βούλγαρο να σου πει.
εσέις οι ανθρωπιστές αριστεροί τάχετε καλά με τους μετανάστες και θα μάθεις από πρώτο χέρι.
EDIT: ΤΣΟ και ΛΟ ρε κουμμούνισ που κάνετε και μαθήματα ανθρωπισμού!
στ αρχίδια μας!
θες πάλι να σου γράψω για τις εκκατομύρια ψυχές που βασανίστηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο απ τους σκατόφλωρους του κομμουνιστικού καθεστώτος σε δεκάδες κράτη?
δεν νομίζω να ωφελεί πουθενά!
Μην κρύβεστε πίσω απ το δάχτυλό σας ρε γαμημένα αριστερά μουνιά!
Όπου η αριστερά με τη μορφή κομμουνισμού κυβέρνησε, σκότωσε βίασε και βασάνισε!
Όπου δεν κυβέρνησε, με τη μορφή κομμουνισμού σκότωσε, βίασε και βασάνισε και με τη μορφή τρομοκρατικών οργανώσεων (μη μου πεις ότι ήταν δεξιές) γάμισε και πάλι.
Σάλτα και γαμήσου και συ και οι ισσοπεδωτικές λογικές της απαξίωσης νοημοσύνης και DNA που υπολειτουργεί!
Σας τα επιστρέφω!
τι με πέρασες ρε βλάκα?Επειδή δεν ξέρω σαφή νούμερα νεκρών για αυτό σε ρωτάω,με βάση αυτό που λες ξέρεις!!!
Για ποιες τρομοκρατικές-αριστερές οργανώσεις μιλάς τελικά που σκοτώσανε,βιάσανε κ βασανίσανε,το ΔΣΕ;;;