Νέα

Το Μπλόκο της Κοκκινιάς, 17 Αυγούστου 1944

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Novoselac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τι με πέρασες ρε βλάκα?
μαθήματα για αριστερές αμοιβάδες τέλος!
διαβάζεις και μαθαίνεις!
αλλιώς τράβα στο γούγλη και θα βρεις ότι θες!
αν και πάλι δεν μπορείς ζήτα βοήθεια απ τους πανέξυπνους αριστερούς του σάιτ!

τέλος η κουβέντα!
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ στις αριστερές αμοιβάδες.
Ούτε στο γήπεδο τέτοιοι διάλογοι με τόσα επιχειρήματα!!! :cheesy:

Τελικά θα μείνω με τις απορίες μου όπως φαίνεται!!! :2funny:

Τουλάχιστον πες μου ρε πουλάκι μου ΜΙΑ τρομοκρατική-αριστερή οργάνωση που βίασε,σκότωσε κ βασάνισε εκείνη την περίοδο!!! :helpplea:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:offtopic: Θες να μετρήσουμε μήπως τους νεκρούς που άφησε ο ναζιστικός επεκτατισμός των τότε φίλων κ συμμάχων της δεξιάς;;;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ούτε στο γήπεδο τέτοιοι διάλογοι με τόσα επιχειρήματα!!! :cheesy:

Τελικά θα μείνω με τις απορίες μου όπως φαίνεται!!! :2funny:

Τουλάχιστον πες μου ρε πουλάκι μου ΜΙΑ τρομοκρατική-αριστερή οργάνωση που βίασε,σκότωσε κ βασάνισε εκείνη την περίοδο!!! :helpplea:
:new_shocked: :new_shocked:
αυτό κατάλαβες εσύ?
τι διάλογο να κάνει κανείς με αριστερές αμοιβάδες!
το κείμενο που πόσταρα ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ και καμία απορία δε δημιουργεί σ΄ ένα φυσιολογικό εγκέφαλο.
το γιατί τόσες απορίες μάλλον οφείλεται στο αριστερό DNA. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:new_shocked: :new_shocked:
αυτό κατάλαβες εσύ?
τι διάλογο να κάνει κανείς με αριστερές αμοιβάδες!
το κείμενο που πόσταρα ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ και καμία απορία δε δημιουργεί σ΄ ένα φυσιολογικό εγκέφαλο.
το γιατί τόσες απορίες μάλλον οφείλεται στο αριστερό DNA. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τσου,ακροδεξιό προς δεξιού είναι όπως κ του Περσόνα!!! :boobies: :booty:

Σήκωσε σκόνη....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τύπε σε αυτό έχει μέγιστο δίκιο.

Χωρίς στοιχεία-πηγές απλά αερολογείς.

Σε μερικά θέματα καφενείου οκ,αλλά όχι σε όλα!!! ;)
να υποθέσω ότι αυτό το θεωρείς καφενείου ή μας έπνιξαν οι πηγές και δεν το πήραμε χαμπάρι?
ρε.
γαμω την αριστερά σας και τη δεξά σας.
εδώ μέσα σοδομίζεται η λογική.
γιατί κάποια καμένα μαλακισμένα αγάμητα ηλίθια και ότι άλλο ντίφεκτ υπάρχει το έχουν και προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.

η απλή λογική λέει.

μια παράταξη κυβέρνησε κοντά μισό αιώνα την ελλάδα με φυλακίσεις σε νησιά, βασανισμούς, εξορίες, εκτελέσεις, χούντες, συνεργασίες με ιμπεριαλιστικά μπουρδέλα κλπ κλπ.
όλοι αυτοί οι καθιζηματίες λοιπον έχουν ξαμολήσει τα μπουρδέλα απογόνους τους να μας πείσουν για συμφιλίωση, λήθη, εθνική ανάταση, αγώνα για τη σημαία και λοιπές παπαριές.
Ευχαριστώ δε θα πάρω.
και εν παραλλήλω σύρετε να γαμηθείτε.

Είναι σα να μιλά ο Φιντέλ και ο Στάλιν για λαική δημοκρατία.
τέλος.

Τα πράγματα είναι απλά. Εγκλήματα γίναν πανταχώθεν όμως τα περισσότερα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου έχουν τελεστεί από δεξιόστροφα βλαστάρια.
Πέραν αυτού, τα γαμημένα ανύπαρκτα εγκεφαλικά μπασταρδογεννήματά τους, αντί να ζητήσουν συγγνώμη και να πάμε παρακάτω προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ '20 και μετά.

Ε ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ.
ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ναι αλλά εμένα πρήζεις!
πρήξε και κάναν άλλον με τα ΤΣΟ και ΛΟ χωρίς νόημα!
Θες να το πιάσουμε πάλι λοιπόν,είπες για εκατομμύρια νεκρούς ''κομμουνιστικών'' καθεστώτων πράγμα που ούτε κατάλαβα που κολλάει σε σχέση με το τι έγινε στην Ελλάδα εναντίων στους κομμουνιστές από την τότε φιλοναζιστική κυβέρνηση...

Αλλά το πιο κορυφαίο ήταν η κοτσάνα για αριστερές-τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες μάλιστα:βιασάνε,σκοτώσανε κ βασανίσανε ανελέητα( :priest: ) όπου δεν υπήρξε κομμουνισμός,ποιες εννοείς ρε πουλάκι μου,το ΔΣΕ;;; :headbang:

ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• papiayuria.jpg
    papiayuria.jpg
    307,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • yuriapapia.jpg
    yuriapapia.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 48

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
να υποθέσω ότι αυτό το θεωρείς καφενείου ή μας έπνιξαν οι πηγές και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Επιάσες ένα ποστ τώρα,κοιτάς το δέντρο κ χάνεις το δάσος.

Πριν σου παρέθεσα τις απώλειες...

Πιο πριν γίνεται λόγος για συνεργασία ναζί με εθνικόρφονες...

Το κεντικό θέμα είναι οι εκτελέσεις στην Κοκκινιά από εθνικόφρονες φιλοναζιστές...

ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θες να το πιάσουμε πάλι λοιπόν,είπες για εκατομμύρια νεκρούς ''κομμουνιστικών'' καθεστώτων πράγμα που ούτε κατάλαβα που κολλάει σε σχέση με το τι έγινε στην Ελλάδα εναντίων στους κομμουνιστές από την τότε φιλοναζιστική κυβέρνηση...

Αλλά το πιο κορυφαίο ήταν η κοτσάνα για αριστερές-τρομοκρατικέςοργανώσεις οι οποίες μάλιστα:βιασάνε,σκοτώσανε κ βασανίσανε ανελέητα( :priest: ) όπου δεν υπήρξε κομμουνισμός,ποιες εννοείς ρε πουλάκι μου,το ΔΣΕ;;; :headbang:

ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ!!!
με πμ μόνο!
μη σε εκθέσω κιόλας!
αχαχαχαχαχαχαα

απορίες που έχεις και συ ρε!
γίνε ΔΕΞΙΟΣ ΤΩΡΑ!
κάνε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλό! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βάλε κι ένα λυκόσκυλο τώρα με κεφάλι ΠάΠιας!

αχαχαχαχαχααχ

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
με πμ μόνο!
μη σε εκθέσω κιόλας!
αχαχαχαχαχαχαα

απορίες που έχεις και συ ρε!
γίνε ΔΕΞΙΟΣ ΤΩΡΑ!
κάνε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Το pm δεν το ανεβάζω γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του site...

Βίασε κ βασάνισε η 17Ν, έδρασε αντί κομμουνιστικού καθεστώτος εκείνη την εποχή;;; :idiot:

Επίσης είναι μία οργάνωση MONO,εντελώς κ μέγιστη μαλακία το γενικό: όπου δεν υπήρξε εφαρμογή κομμουνισμού είχαμε τρομοκρατικές αριστερές οργανώσεις όπου σκοτώσανε, βιάσανε κ βασανίσανε!!!! :uglystupid:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην κρύβεστε πίσω απ το δάχτυλό σας ρε γαμημένα αριστερά μουνιά!
Όπου η αριστερά με τη μορφή κομμουνισμού κυβέρνησε, σκότωσε βίασε και βασάνισε!
Όπου δεν κυβέρνησε, με τη μορφή κομμουνισμού σκότωσε, βίασε και βασάνισε και με τη μορφή τρομοκρατικών οργανώσεων (μη μου πεις ότι ήταν δεξιές) γάμισε και πάλι. (edit: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:) :headbang:

Σάλτα και γαμήσου και συ και οι ισσοπεδωτικές λογικές της απαξίωσης νοημοσύνης και DNA  που υπολειτουργεί!
Σας τα επιστρέφω!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Επιάσες ένα ποστ τώρα,κοιτάς το δέντρο κ χάνεις το δάσος.

Πριν σου παρέθεσα τις απώλειες...

Πιο πριν γίνεται λόγος για συνεργασία ναζί με εθνικόρφονες...

Το κεντικό θέμα είναι οι εκτελέσεις στην Κοκκινιά από εθνικόφρονες φιλοναζιστές...

ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ!!!
α!
οπότε θεωρείς και συ ότι το ποστ αυτό είναι φαιδρό και χωρίς κανένα στοιχειο με χουλιγκανίστικο περιτύλιγμα!
είπα και γω..μόνο σε μένα φάνηκε έτσι?

και μια και θες πηγες ρε αριστεροφασιστάκο

ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!

εγώ σου παρέθεσα κάποτε δεκάδες δημοσιεύματα προδοτικών δημοσιευμάτων του ριζοσπάστη (άρα επίσημη κομματική γραμμή και όχι μεμονωμένα περιστατικά) σχετικά με την ανεξαρτησία της Μακεδονίας απ το ελληνικό κράτος!
ας μου βρει λοιπόν κάτι αντίστοιχο και κάποιος έξυπνος, που να αποδεικνύει το δεξιοί=ρουφιάνοι των γερμανών!

άει στα διάλα με την προπαγάνδα που χαψατε όλα αυτά τα χρόνια ΖΩΑ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το pm δεν το ανεβάζω γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του site...

Βίασε κ βασάνισε η 17Ν, έδρασε αντί κομμουνιστικού καθεστώτος εκείνη την εποχή;;; :idiot:

Επίσης είναι μία οργάνωση MONO,εντελώς κ μέγιστη μαλακία το γενικό: όπου δεν υπήρξε εφαρμογή κομμουνισμού είχαμε τρομοκρατικές αριστερές οργανώσεις όπου σκοτώσανε, βιάσανε κ βασανίσανε!!!! :uglystupid:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τι λες ρε βλάκα τώρα?
ποια 17Ν έδρασε εκείνη την εποχή?
πιωμένος είσαι και λες αρλούμπες ή απ την αριστερή μαλακία που σε δέρνει?

είπα και τέλος η παπαριές:

όπου κυβέρνησε αριστερά, έδειρε,σκότωσε,βίασε,τρομοκράτησε κόσμο. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τέλος αυτό!
σε όποιες χώρες δεν κυβέρνησε και πήρε τον πούλο (όοπως εδώ) :birdman:
σκότωσε τρομοκράτησε, βίασε, βασάνισε κτλ κτλ (ότι κάνανε οι κομμουνιστοσυμμορίτες στον ανταρτοπόλεμο) :uglystupid:  ή δημιούργησε τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες πυροβολούν αθώους δημόσιους υπάλληλους σε αστυνομικά τμήματα και βάζουν βόμβες σκοτώνοντας περαστικούς!
όλοι αυτοί οι μπαχαλάκηδες (δες ένα σωρό νικ εδώ μέσα που καίνε σημαίες, πυρπολούν αυτοκίνητα, κλωτσάνε μπάτσους έως και βάζουν βόμβες κοκ σε φωτό που ποστάρουν απ τον καναπέ τους βέβαια :jerking:) ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (όχι κομμουνιστές σύμφωνα με δήλωσή τους :jerking: αλλά αριστεροί :jerking: :jerking:)

κατάλαβες ή όχι οπότε θα φας βρίσιμο από δω και πέρα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
(και στα παπάρια μου το πμ! δείξτο αν θες) :birdman:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
α!
οπότε θεωρείς και συ ότι το ποστ αυτό είναι φαιδρό και χωρίς κανένα στοιχειο με χουλιγκανίστικο περιτύλιγμα!
είπα και γω..μόνο σε μένα φάνηκε έτσι?

και μια και θες πηγες ρε αριστεροφασιστάκο

ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!

εγώ σου παρέθεσα κάποτε δεκάδες δημοσιεύματα προδοτικών δημοσιευμάτων του ριζοσπάστη (άρα επίσημη κομματική γραμμή και όχι μεμονωμένα περιστατικά) σχετικά με την ανεξαρτησία της Μακεδονίας απ το ελληνικό κράτος!
ας μου βρει λοιπόν κάτι αντίστοιχο και κάποιος έξυπνος, που να αποδεικνύει το δεξιοί=ρουφιάνοι των γερμανών!

άει στα διάλα με την προπαγάνδα που χαψατε όλα αυτά τα χρόνια ΖΩΑ!
Στα πρόχειρα:

Στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων πολέμησαν επίσης τα Τάγματα Ασφαλείας, μέλη της Οργάνωσης Χ (Χίτες) και άλλες μικρότερες παραστρατιωτικές ομάδες.

Η Οργάνωση Χ ήταν η μετονομασία της Στρατιωτικής Οργανώσεως Γρίβα που ιδρύθηκε την περίοδο της γερμανικής κατοχής τον Ιούνιο του 1941 στην Αθήνα από τον αντισυνταγματάρχη Πεζικού Γεώργιο Γρίβα. Η μετονομασία έγινε τον Μάρτιο του 1943. Τα μέλη της οργάνωσης ήταν γνωστά σαν Χίτες.

Η οργάνωση αυτή είχε εθνικιστικό, αντικομμουνιστικό και φιλοβασιλικό προσανατολισμό και παρέμενε πιστή στην κυβέρνηση Γεωργίου Β' και Τσουδερού που ήταν στο Κάιρο. Στην διάρκεια της κατοχής επιδόθηκε σε συλλογή πληροφοριών, κατασκοπία, αναγραφή συνθημάτων και φυγάδευση Ελλήνων προς την Μέση Ανατολή. Σαν ένοπλη οργάνωση συγκροτήθηκε προς το τέλος της κατοχής, εξοπλισμένη με αγορές όπλων από τους αποχωρούντες Γερμανούς, με σκοπό να εμποδίσει την κατάληψη της εξουσίας από το ΕΑΜ.

Υ.Γ.Στα πρόχειρα,αύριο αν θες ψάχνω κ άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom