george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ΠολιτισμοςΆσε,στο γαμήσι κ στις εκτελέσεις πρωτοπόροι!!!
ΠολιτισμοςΆσε,στο γαμήσι κ στις εκτελέσεις πρωτοπόροι!!!
οπως περισυ ενα πραγμα δηλαδη..Ρε καραγκιοζοπαίκτη ξέρω ότι επί Α. Παπανδρέου έγιναν ένα Αστυνομία Πόλεων για τα μεγάλα αστικά κέντρα και Ελληνική Χωροφυλακή. Το live αυτό όμως είναι πριν τη συγχώνευση και είναι σε μεγάλο αστικό κέντρο.
Άμα θέλεις και ξέρεις απαντάς
ΥΓ: Η 8η αγωνιστική πλησιάζει. Μέσα Νοεμβρίου ή οποτε άλλοτε πέφτει
Μπασκίνες......τα επιθυμητα προσοντα ηταν ο προτερος ανεντιμος βιος τους κατα την διαρκεια της κατοχης,του εμφυλιου,της χουντας..
τα επιθυμητα προσοντα ηταν ο προτερος ανεντιμος βιος τους κατα την διαρκεια της κατοχης,του εμφυλιου,της χουντας..
ξερεις εσυ..
& αν δεν ξερεις ρωτα το σοϊ..
βάλε εσύ την καύλα και καταλαβαίνουν όλοι.h παύλα που δεν έβαλες . Αλλάζει το νόημα .
Ρε μαλάκες τι ναρκωτικά παίρνεται μεσημεριάτικα
Πω Πω.....και εγώ είμαι Ξενέρωτος σήμερα
στείλτε κάνα ΒΑΠΟΡΙ λέμε
πάρε του μπουρνόβα. στάση πλέ.
πολυ πράμα.
Το φαινόμενο είναι όντως περιπτωσιολογικό, γιατί φυσικά αναφέρεται σε συγκεκριμένη περίπτωση. Το μπλόκο.
Σε άλλες περιπτώσεις, μπορούν να βρεθούν άλλα "περιπτωσιολογικά φαινόμενα". Και μπορούμε να ψάξουμε στα πόσα τέτοια "φαινόμενα" ξεκινάει η "τάση".
Αυτά για να μην μιλήσουμε για πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (πχ. μετέπειτα συνοδοιπόρους και θύματα του παρακράτους που υπήρξαν δεξιά χέρια του λογοθετόπουλου).
Προσωπικά δεν έχω σκοπό να μειώσω κανέναν, ούτε να απολογηθώ για κανέναν. Θεωρώ όμως γελοίες απόψεις "άσπρο - μαύρο", "αντάρτες - χίτες" κτλ κτλ.
Ή όπως εδώ "ο δοσιλογισμός και ο φιλοναζισμός ... είναι στοιχεία της ΔΕΞΙΑΣ". Αυθαίρετο, αστήρικτο και επικίνδυνο μιας και προσδίδει συλλογική ευθύνη.
Στο παράδειγμα μας, σου έγραψα άμεσα για τρεις που, όντας κομμουνιστές, συνεργάστηκαν έμπρακτα με τους γερμανούς, με την χειρότερη δυνατή μορφή συνεργασίας.
Εκτός και αν αμφισβητείς το γεγονός ότι υπήρξαν στελέχη του κόμματος.
Η αν πιστεύεις ότι με την συνεργασία με τους γερμανούς έχασαν την κομμουνιστική ιδιότητα (κάτι το οποίο βέβαια δεν θα αναγνώριζες για τους δεξιούς).
Θεωρώ πιο έντιμο και πιο αντρίκειο αν θες, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι γάλλοι τον κολαμπορατισμό.
Ποτέ το κκ εκεί δεν αρνήθηκε ότι υπήρχαν στελέχη του, τα οποία συνεργάστηκαν με τους γερμανούς (όσα δεν εκτέλεσε άμεσα).
Και ποτέ δεν αρνήθηκε ότι υπήρξαν και άλλοι που πολέμησαν τους γερμανούς, και ότι δεν είχε το μονοπώλιο.
Γιατί η ελληνική αντίσταση δεν είναι μόνο ο Γοργοπόταμος. Είναι και η συμμετοχή στην DDay.
Και γιατί δεν υπήρξαν μόνο πλυντζανοπουλοι. Υπήρξαν και μπραντάνηδες.
ντατσουν ειχαν τοτε τα μουνοπανα???
2. ήταν γενικές θέσεις περί του δέοντος.... τρέχα γύρευε...
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ TOY bourdela.com δεν βαρεθηκες να μαλακιζεσαι και να σε κραζουν ολοι πλην κλωνων και παρατρεχαμενων.εκτος απο αριστερους δεξιους κυριε ηλιθιε υπαρχουν καιεύγε χίτη
συνέχισε τον αγώνα!
ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ TOY bourdela.com δεν βαρεθηκες να μαλακιζεσαι και να σε κραζουν ολοι πλην κλωνων και παρατρεχαμενων.εκτος απο αριστερους δεξιους κυριε ηλιθιε υπαρχουν και
εθνικιστες αντε πατσαβουρια τρεχατε τωρα στον Mod να με μουταρει για 2-3 μηνες.
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΨΗΦΟ.
ΛΙΓΟΥΡΙ εχεις παιθανει στα ποσταρισματα μπας και το τσιπροφυτο παρει κανα ψηφο
ουτε για δημαρχος δεν παει κανεις με την σαπιλα.
Ο αλλος ο λεβεντης για τα Ντατσουν οχι ρε τα μουνοπανα του ΚΚΕ δεν ειχαν Ντατσουν .
καποιες κωλοτρυπιδες που βοσκουν εδω μεσα
Τη μύρισες κι ήρθες να την πιεις?
'σπέρες...
Διαφωνώ...
Ακόμα κι αν ήταν έτσι όμως υπάρχει κάτι το κακό?
Μοιράζεσαι τη θέση του πλε και του περσόνα ότι δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος? (πιθανόν να τη μοιραστώ κι εγώ σύντομα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ευχαριστήθηκα το διάλογο με τον ΦΠ)
Προσωπικά διαφωνώ με τις ιστορικές, δημοσιογραφικού τύπου, αναδρομές δεξιά κι αριστερά με σκοπό να "πείσει" ο ένας τον άλλον για το ποιος τον έχει μακρύτερο.
Οι μεν θεωρούν τις πηγές των δε αναξιόπιστες και τούμπαλιν. Κοινώς άκρη δε βγαίνει όταν κάποιος δε θέλει να πεισθεί. Πιο "τρέχα γύρευε" κατάσταση λοιπόν θεωρώ αυτήν παρά τη γενική τοποθέτηση περί του δέοντος, στην οποία βρίσκω πολλές χαρές και χάρες.
Αλήθεια κι αυτό είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση... Αν εξαιρέσουμε κάποια λίγα άτομα από δω μέσα, πολλοί δε δηλώνουν "θέσεις". Σεβαστό.
Απλώς από τη μεριά μου τουλάχιστον, το να βλέπω μια εις τους αιώνας των αιώνων διαμάχη μεταξύ κάποιων μελών, χωρίς να υπάρχει μία κάποια επανάληψη προηγουμένων, ή και έκφραση της καρδιάς της διαφωνίας παρά μόνο νέες μάχες σε κάθε "ιστορικό" θρεντ που ανοίγεται, μοιάζει κάπως ανούσιο.
Το θέμα λοιπόν είναι τι προσπαθεί να κάνει κανείς. Να πείσει? Να κάνει διάλογο έτσι για την ιστορία όπως έκανα εγώ με τον ΦΠ κι ό,τι μείνει όπως έγραψα και σ'ένα άλλο θρεντ ως απάντηση στον Πλε? Να προγκύξει?
Όλα καλά κι άγια.
'σπέρες...
Διαφωνώ...
Ακόμα κι αν ήταν έτσι όμως υπάρχει κάτι το κακό?
Μοιράζεσαι τη θέση του πλε και του περσόνα ότι δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος? (πιθανόν να τη μοιραστώ κι εγώ σύντομα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ευχαριστήθηκα το διάλογο με τον ΦΠ)
Προσωπικά διαφωνώ με τις ιστορικές, δημοσιογραφικού τύπου, αναδρομές δεξιά κι αριστερά με σκοπό να "πείσει" ο ένας τον άλλον για το ποιος τον έχει μακρύτερο.
Οι μεν θεωρούν τις πηγές των δε αναξιόπιστες και τούμπαλιν. Κοινώς άκρη δε βγαίνει όταν κάποιος δε θέλει να πεισθεί. Πιο "τρέχα γύρευε" κατάσταση λοιπόν θεωρώ αυτήν παρά τη γενική τοποθέτηση περί του δέοντος, στην οποία βρίσκω πολλές χαρές και χάρες.
Αλήθεια κι αυτό είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση... Αν εξαιρέσουμε κάποια λίγα άτομα από δω μέσα, πολλοί δε δηλώνουν "θέσεις". Σεβαστό.
Απλώς από τη μεριά μου τουλάχιστον, το να βλέπω μια εις τους αιώνας των αιώνων διαμάχη μεταξύ κάποιων μελών, χωρίς να υπάρχει μία κάποια επανάληψη προηγουμένων, ή και έκφραση της καρδιάς της διαφωνίας παρά μόνο νέες μάχες σε κάθε "ιστορικό" θρεντ που ανοίγεται, μοιάζει κάπως ανούσιο.
Το θέμα λοιπόν είναι τι προσπαθεί να κάνει κανείς. Να πείσει? Να κάνει διάλογο έτσι για την ιστορία όπως έκανα εγώ με τον ΦΠ κι ό,τι μείνει όπως έγραψα και σ'ένα άλλο θρεντ ως απάντηση στον Πλε? Να προγκύξει?
Όλα καλά κι άγια.
ΥΓ. Περσόνα, δε θεωρώ το ΦΠ ουδέτερο με την "κακή" έννοια. Θεωρώ πως το μυαλό του έχει κολλήσει σε κάποιες θέσεις και δύσκολα γυρνάει. Δικό του θέμα. Πάντως επ' ουδενί δεν πιστεύω πως κρατά αυτές τις θέσεις υποκριτικά. Τέσπα, σίγουρα έχεις πει περισσότερα μαζί του απ'ότι εγώ, κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρεις.
ΥΓ2. Νάτσο, Γκάμπα καλώς ήρθατε!
εμένα δε μου κάβλωσε καμμιά εθνική συμφιλίωση.Ας ζητησει και η αριστερα συγνωμη για την βιαια υφαπαργη της εξουσιας που προσπαθησε για χαρη του κομματος στην ρωσια και μετα τα λεμε.
Τωρα σου καβλωσε και εσενα η εθνικη συμφιλιωση ε?που σκουζεις τον μισο χρονο "κανενα" ελεος