Επισκέπτης
ΗΣΑΝΤΕ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;
Στη 2η είχε πεταχτεί για ποπ κορν..
ΗΣΑΝΤΕ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ;
me το συμπαθειο
β. Φυσικά. Ότι ο δοσιλογισμός και η συνεργασία με τους γερμανούς δεν είχαν συγκεκριμένη ιδεολογία και παραταξιακό χρώμα, παρά τα όσα προσπαθούν να μας πουν κάποιοι.
Διαφωνείς;
γ. Η ΟΠΛΑ αν είχε βιαστεί λίγο παραπάνω θα είχε πιθανότατα γλιτώσει κάποιους από αυτούς που εκτελέστηκαν στο μπλόκο.
Έλληνες ίσως όχι, κουκούδια (όπως κάποια από αυτά που αναφέρονται στο κείμενο) πιθανότατα ναι.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο πλυντζανόπουλος ήξερε από μόνος του ποιοι ήταν οι ενεργά αντιστασιακοί.
Με τιμή, ο Χίτης.
ομοίωςημουν μεσα..
αφου εισαι φοιτητακος ρε..ομοίως
αφου εισαι φοιτητακος ρε..
πως γινεται αυτο???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αφου εισαι φοιτητακος ρε..
πως γινεται αυτο???
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αιωνοβιος μαλλον....σαν τις ελιες......ειναι "αιωνιος" φοιτητης ο Νοβο
ετσι;
Μοντέρνα καθηγήτρια σπουδαγμένη στην Γερμανία μας είχε πει ότι το σούβλισμα είναι αλληγορία κ στην πραγματικό τον Διάκο τον παρέδωσαν στους Τούρκους στρατιώτες οι οποιοί τον παρτούζωσαν μέχρι που ξεψύχησε,όπως κάνουνε στις φυλακές πολλές φορές σαν ποινή(αν κάποιος έχει δει το american history x την σκήνη στα ντουζ).ΜΕΓΑΣ.....
τόσο που απο μικρός είχα την απορία...
Πώς είναι δυνατόν ο Αθανάσιος Διάκος να απαγγέλει ολόκληρο ποίημα ενώ τον σουβλίζουν ζωντανό και τον βασανίζουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ.
Αλλά έλεγα είναι ελληνας ΗΡΩΑΣ με ψυχή και τσαγανό.
ομοίως
Πάντα μου φαινότανε λίγο περίεργο να στήσανε σούβλα!!!
καθηγητρια της πουτσας θα τανε και αυτη....επρεπε να χε εμενα μαθητη να της κανω τον κωλο φινιστρινι μαζι με τα αλλα αλανια τους συμμαθητες μου...παρτουζα στην τουαλετα που της χρειαζεται.....και μπανιο στα χυσια.....Μοντέρνα καθηγήτρια σπουδαγμένη στην Γερμανία μας είχε πει ότι το σούβλισμα είναι αλληγορία κ στην πραγματικό τον Διάκο τον παρέδωσαν στους Τούρκους στρατιώτες οι οποιοί τον παρτούζωσαν μέχρι που ξεψύχησε,όπως κάνουνε στις φυλακές πολλές φορές σαν ποινή(αν κάποιος έχει δει το αμερικάνικη ιστορία την σκήνη στα ντουζ).
Πάντα μου φαινότανε λίγο περίεργο να στήσανε σούβλα!!!
καθηγητρια της πουτσας θα τανε και αυτη....επρεπε να χε εμενα μαθητη να της κανω τον κωλο φινιστρινι μαζι με τα αλλα αλανια τους συμμαθητες μου...παρτουζα στην τουαλετα που της χρειαζεται.....και μπανιο στα χυσια.....
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και πώς δε γαμηθήκατε τα δυό σας;
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και πώς δε γαμηθήκατε τα δυό σας;
Είπα κ εγώ!!!σούβλισμα θεωρείται και το παλούκωμα.
το ψήσιμο μετά είναι όπσιοναλ.
ημουν μεσα..
ομοίως
Εξαρτάται την πάρτουζα,άλλο να σε περάσουνε 4-5 άλλο ολόκληρο στράτευμα!!!α δεν πεθαίνεις μετά απο παρτούζα;
ααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαα