Επισκέπτης
Ιτ ρανς ιν δε φαμιλι.Είπαμε παίχτη μου... ακολουθεί σχολή φφφφφφβλαμμένου:
Ιτ ρανς ιν δε φαμιλι.Είπαμε παίχτη μου... ακολουθεί σχολή φφφφφφβλαμμένου:
Είπαμε παίχτη μου... ακολουθεί σχολή φφφφφφβλαμμένου:
εμ είπα κι'εγώ ...
... σαν αυτό που λέμε :
- ΔΕΝ είναι δυνατόν να είναι ΤΟΣΟ μαλάκας ... ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνει γιά να μας σπάει τα νεύρα
... ε , όσο γι'αυτό ... ο μοναδικός και ανυπέρβλητος TERRY ο οποίος ουδόλως ησχολήθη με την προβολή θέσεων του Λα.Ο.Σ. , και ήτο ένας απολύτως αγνός και αγαθός Εθνικιστής , δυστυχώς απεβλήθη της αιθούσης ...
Απέλειπεν ο Θεός Ελευθέριον .
Υ.Γ. Πιθανόν κάποιοι να προμοτάρουν και θέσεις Αριστερών ή Αριστεριζόντων Κρατιστικών κομμάτων , απλώς αυτό δεν έπεσε στην αντίληψη μου .
Έναν adonis 13 θυμάμαι , αλλά αυτός δεν μπορούσε να γράψει το όνομα του με επιτυχία , πολλώ δε να στηρίξει θέσεις ...
Μην κοροϊδευόμαστε Αδέκαστε ... Απ'όλα έχει ο μικρόκοσμος του net ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥΣ ... γιά ψάρεμα πελατείας , κομματικής ή μη , ας το αφήσουμε καλύτερα ... Άλλωστε είμεθα στον κατάλληλο τόπο . Η πορνεία ήτο το αρχαιότερο επάγγελμα , με την πολιτική δεύτερη ... αλλά με πολλά κοινά στοιχεία ... ΠΟΛΛΑ
Αυλαία!
Σόρυ παλουκάρι αλλά είτε έχεις παρωπίδες είτε δεν θυμάσαι καλά αλλά επιλεκτικά...
Το παρόν δημόσιο φόρουμ έχει αρκετούς promoters...
Άλλοι αναπαράγουν αμάσητη σκοπιανοτουρκική προπαγάνδα, άλλη κομμουνιστική, άλλοι αντιεξουσιαστική, άλλοι του λάος, άλλοι πρακτορείων μπάζων και τεράτων...
Το καλό είναι ότι καρφώνονται εύκολα...
Η παροιμια με την μυγα που λεγαμε...Εντϋπωση μού'καμε η σπουδή σου να με επαναφέρεις εις την , και να αποκαταστήσεις την , ΤΑΞΗ .
Με τον συγκεκριμένο προσπάθησα για διάλογο αλλά μάλλον δεν μπορεί να επικοινωνήσει αυτό που πραγματικά εννοεί και συνεχώς δογματίζει λέγοντας προτάσεις που δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να τις επιβεβαιώσεις ή να τις διαψεύσεις, άρα α-νόητες προτάσεις δογματικής φύσεως.
ρε υπερμυ ... βαριέμαι ασύστολα τις Ιντερνετοκουβέντες όταν ξεστρατίζουν ...Η παροιμια με την μυγα που λεγαμε...
Εμφανιζεσαι γνωστης.
Και ετοιμος να στειλεις τους μαλακες μπροστα οσο εσυ θα ποσταρεις εθνεγερτηρια καλεσματα στο μπουτιβι,παρεα με τον ΦΠ και τους αλλους"χαρτινους στρατηγους".
Το οτι μια πραγματικοτητα(η ταξικη συνυπαρξη)υπαρχει δεν σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να την δεχεται κανεις ακριτα.
Κατι το οποιο κανεις εσυ.
Μαλλον,για την ακριβεια,δεν την δεχεσαι απλα ακριτα.
Εν πασει περιπτωσει η"εθνικη ενοτητα"ΠΟΤΕ δεν ηταν αυτο που νομιζετε,και το νημα αυτο ειναι ενα εξοχο μαθημα.
Οι ταγματασφαλιτες καναν την βρωμοδουλεια στην Κοκκινια το'44 και με μεγαλη τους χαρα μαλιστα.
Σοριασμένος νά'σαι , αλλά δεν κάθομαι να αναλύσω και του καθενός τα φούμαρα .
Τούτα θυμάμαι , τούτα γράφω .
Εντϋπωση μού'καμε η σπουδή σου να με επαναφέρεις εις την , και να αποκαταστήσεις την , ΤΑΞΗ .
Οι χαρακτηρισμοί περί παρωπίδων πόθεν προκύπτουν ;;;
Α ... πέτα κάτι ... όλο και κάτι μένει ...
Ο.Κ. ... Αντιληπτόν
Σιγά μην είμαι και ο Μέτερνιχ του μπου και ο ΦΠ ο Κίσινγκερ!
Αυτό μεγάλε θα ήθελα πραγματικά να μου πεις πως γίνεται, γιατί κάθε statement έχει κάποια στοιχεία που μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς. Ακόμα και το Εν οίδα ότι ουδέν οιδα
Το παιρνεις στην κυριολεξια για να αποφυγεις την ουσια,ως ειθισται.Πολλά μου έχουν καταλογίσει αλλά το ότι στρατολογώ "σίστες" πρώτη φορά το ακούω!
Ευτυχως,και για να γυρισουμε και στο θεμα,ευρεθησαν αληθεις πατριωται που δεν διστασαν να προταξουν τα στηθη των,και τα τουφεκια που πηραν απο τον Σιμανα,για να αντιμετωπισουν την ερυθρα απειλη που υπεσκαπτε τας θεμελιας αξιας του Εθνους.Το τραγικό με τα κουκούδια είναι ότι πίστεψαν ότι θα τους αφήναμε τα κλειδιά του ελληνικού κράτους και θα φεύγαμε, επειδή αυτοί κατά την πάγια τακτική των μπολσεβίκων, μόλις μυρίστηκαν καταστροφή (πόλεμος, κατοχή), είπαν να βάλουν μπρος τις μηχανές για υφαρπαγή της εξουσίας...
Γρήγορα-γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό 2.
Ο Θεός είναι μεγάλος.
Αυτο το νερό είναι αγιασμένο.
Δεν δίδεται η δυνατότητα να διαψεύσεις ή επιβεβαιώσεις τη δήλωση. Τί θα άλλαζε εάν το νερό δεν ήταν αγιασμένο ή εάν ο Θεός ήταν μικρός;. Πώς μπορώ να το δω; Ποιά μέτρηση σε ποιό όργανο τίνος πειράματος θα μου έδειχνε το δρόμο να καταλάβω το τί γίνεται και να δω εάν το νερό είναι αγιασμένο ή εάν ο Θεός έιναι μεγάλος κτλ.
Έτσι και αυτός λέει ότι υπάρχει αυτό το σωματείο και έχει αυτό το σκοπό χωρίς να δείχνει το δρόμο για το πώς θα επιβεβαιώσεις καν αυτά που λέει. Πάλι θα κουράσουμε. Διαμαρτύρεται και ο Μαρτίνος για τα οφφτοπικέησονς...
Και η Μπούμπα η Ολμπράϊτ.
Το παιρνεις στην κυριολεξια για να αποφυγεις την ουσια,ως ειθισται.
Ας πουμε θα θυμασαι υποθετω κατι ποσταρισματακια για"καμμια 10αρια νεκρους και 100 χωρις κοκκαλα"που εκανες καποτε...
Αυτο σκεφτηκα.
Ευτυχως,και για να γυρισουμε και στο θεμα,ευρεθησαν αληθεις πατριωται που δεν διστασαν να προταξουν τα στηθη των,και τα τουφεκια που πηραν απο τον Σιμανα,για να αντιμετωπισουν την ερυθρα απειλη που υπεσκαπτε τας θεμελιας αξιας του Εθνους.
γράφε ελληνικά κωλόγαβρε δεν καταλαβαίνουμετην όποια δοκησισοφία του ,
Για να μπούμε και εντός θέματος, αυτό είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του νεότερου ελληνισμού.
Πέρα από τον τρόπο περιγραφής που ακολουθεί ο κειμενογράφος που είναι γεμάτος φορτισμένους όρους και περιγραφές που το κάνουν να χάνει σε πιστότητα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε και όχι να προτάσσουμε.
Πέρα από τον τρόπο περιγραφής που ακολουθεί ο κειμενογράφος που είναι γεμάτος φορτισμένους όρους και περιγραφές που το κάνουν να χάνει σε πιστότητα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε και όχι να προτάσσουμε.
Και ομως εσυ το εκανες,και βεβαιως στους υπολογισμους ΔΕΝ περιλαμβανονταν οι μπατσοι,και ασε τα σαπια.Δεν είμαι εγώ αυτός που επενδύει σε μπάχαλα/ "αυθόρμητες" λαϊκές εξεγέρσεις και στην τελική, άλλοι επενδύουν σε ηρωικούς νεκρούς και στην κατασκευή μαρτύρων...
Άλλωστε είναι αντιφατικό να με εγκαλείς για έναν πρόχειρο υπολογισμό απωλειών (στις οποίες περιλαμβάνονται και τσέοι, των οποίων η ζωή για εσέν αδεν πολυμετράει) που θα είχε η άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας το δεκέμβρη του 2008 στην ελληνική εκδοχή πορτοκαλί "επανάστασης", όταν έχεις φάτσα κάρτα την πηγάδα ή ποστάρεις πιστόλες τρομοκρατών...
Δυστυχημα οτι δεν αλληλοεξοντωθηκαν αλλα κατα την υμετερα γνωμη ΕΓΚΛΗΜΑ η φωτο στο αβαταρ...Το δυστύχημα βέβαια είναι ότι δεν πρόλαβαν να αλληλοεξοντωθούν με τα κουκούδια μπας και ξεβρωμίζαμε αλλά και πάλι, το ότι κάποιοι πόνταραν σε λάθος μυστακοφόρο δικτάτορα δεν τους κάνει αυτόματα χειρότερους από τα κουκούδια...
Ουαι τοις ηττημενοις ομως.Αυτούς που πραγματικά λυπάμαι είναι κάτι παλικάρια που εντάχθηκαν στις ελεγχόμενες από το κκε αντιστασιακές οργανώσεις πιστεύοντας ότι θα πολεμήσουν τον κατακτητή και τους συνεργάτες του και βρέθηκαν να σκοτώνουν κυρίως έλληνες άλλων αντιστασιακών οργανώσεων και λίγο αργότερα, να πολεμουν πλάι- πλάι με τον παππού του γκουέφσκι σε έδαφος που η ηγεσία τπυς δεν το θεωρούσε ελληνικό...
Κόμμα διχασμού και προδοσίας....
Mάλλον θα πρέπει να το προτάσουμε όπως και άλλα της Ιστορίας μας, όπως η Μ.Καταστροφή και τα μετέπειτα, που δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετή σαφήνεια