You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το μέγεθος έχει σημασία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 420
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Οι "κοπέλες με λιγότερες εμπειρίες" κοιτάνε πως θα φάνε περισσότερους πούτσους για να το παίξουν "έμπειρες".
Οι "κοπέλες με λιγότερες εμπειρίες" κοιτάνε πως θα φάνε περισσότερους πούτσους για να το παίξουν "έμπειρες".
Σε αυτο Todok δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο.
Αρκετες κοπελες κανουν αυτο που λες.
Ομως υπαρχουν και καποιες ..γεμιζουν δε γεμιζουν ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκονται
Για ποσο ακομα?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Για όσο υπαρχουν….Ας οψονται…οι γονεις που θελουν να το παιζουν προχωρημενοι…!!!!Σε αυτο Todok δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο.
Αρκετες κοπελες κανουν αυτο που λες.
Ομως υπαρχουν και καποιες ..γεμιζουν δε γεμιζουν ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκονται
Για ποσο ακομα?
Και μην μου πεις ΟΧΙ….εχω ζωντανα…και κοντινα μου παραδειγματα….!!!!
Και λυπαμαι όμως πολύ…για όλα αυτά….!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τι παίζει ρόλο?....το τι έχει στο μυαλό του ο καθείς ή η κάθε μία....οπότε αποκλείεται να συμφωνήσουμε σε ένα....και επειδή το μυαλό είναι περίεργο πράγμα,το αφήνω έτσι χωρίς γνώμη....α..κάτσε μα μετρηθώ επι τη ευκαιρία μπας και έχω χάσει πόντους....
Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση μια κοπελα να σε εχει αγαπησει αλλα να μην ειναι ευχαριστημενη απο το sex.
Και να μην το λεει.
Aυτο μακροπροθεσμα θα οδηγησει σε χωρισμο. ;)
+1 Κακα τα ψεματα.Και για αντρες και για γυναικες ισχυει αυτος και ας μην θελουμε να το παραδεκτουμε καμια φορα.Το καλο κρεβατι μετραει πολυ σε μια σχεση.
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
παντως υπαρχουν σχεσεις που κρατιουνται μονο απο το sex και ξερω μια περιπτωση γιατι κατα αλλα ειναι για τον πουτσο
zaxarenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πριν καιρο ειχα αγορασει εναν μεγεθυντη.Χρησιμοποιοντας τον ειχα μια αυξηση μηκους γυρο στα 20 cm δηλ.+3cm και αρκετα μεγαλη αυξηση περιμετρου.Συναντηθηκα με μια κοπελα που ειχαμε σχεση και ποτε δεν χρησιμοποιουσε το στομα.Αποτελεσμα μολις τον ειδε τον ορμησε και δεν τον αφηνε,αλλος ανθρωπος αχαλινωτο σεξ για ωρες αφου οταν σταματησαμε και πηγαμε να φαμε στο εστιατοριο δεν μπορουσε να καθηση στην καρεκλα.Η διαφορα μεγεθους την τρελανε,με κυτουσε συνεχως στα ματια λες και δεν υπηρχε τιποτε αλλο γυρω της.
Να μας πεις μαρκα...τιμη...και ποσο συχνα.
Ακομα αν θελει πριζα η αν εχει μπαταριες.....
Τελος εγω που τον εχω 5 ποντους τι μπορω να περιμενω......
zaxarenios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αυτο το μηχανημα ειναι που σου μπλαβιαζει το πουλι και γινεται μπλε μαρεν?
μουνιτσα....
το ξερεις το μηχανημα......?
αν γινεται μπλε τι κανεις?
το βαφεις ασπρο.....
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
πως μπορω να βαλω και εγω βιντεακια?
Animated GIF είναι βρε. Θα σε μάθω μετά πως γιατί πρέπει να την κάνω.
Semper fidelis.
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Το μέγεθος του πέους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τις γυναίκες.Και αυτό διότι σε ένα μεγάλο πέος,βλέπουν το μυαλό που δεν έχουν...Και για να μη βιαστούν οι κακεντρεχείς,17 πόντους έχω,αλλά μου έτυχε γκόμενα που μου είπε "τι θα ευχαριστηθώ από αυτό;",οπότε σηκώθηκα,ντύθηκα,τις πέταξα και 20€ για το ξενοδοχείο,και έφυγα.Σιγά μη πεθάνω με τις καριόλες...
φαντασου τι πηγαδι ειχε..αηδια κ που το σκεφτομαι..Το μέγεθος του πέους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τις γυναίκες.Και αυτό διότι σε ένα μεγάλο πέος,βλέπουν το μυαλό που δεν έχουν...Και για να μη βιαστούν οι κακεντρεχείς,17 πόντους έχω,αλλά μου έτυχε γκόμενα που μου είπε "τι θα ευχαριστηθώ από αυτό;",οπότε σηκώθηκα,ντύθηκα,τις πέταξα και 20€ για το ξενοδοχείο,και έφυγα.Σιγά μη πεθάνω με τις καριόλες...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μουνιτσα....
το ξερεις το μηχανημα......?
αν γινεται μπλε τι κανεις?
το βαφεις ασπρο.....
Τον κοβεις με ενα ξυραφι λιγο στην ακρη να ηρεμησει απο την υπεραιματωση..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις