Νέα

Το μέγεθος έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι "κοπέλες με λιγότερες εμπειρίες" κοιτάνε πως θα φάνε περισσότερους πούτσους για να το παίξουν "έμπειρες".

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οι "κοπέλες με λιγότερες εμπειρίες" κοιτάνε πως θα φάνε περισσότερους πούτσους για να το παίξουν "έμπειρες".
king-033.gif
Τα’πες όλα ….. μεγαλεεεε!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Σε αυτο Todok δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο.

Αρκετες κοπελες κανουν αυτο που λες.

Ομως υπαρχουν και καποιες ..γεμιζουν δε γεμιζουν ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκονται

Για ποσο ακομα? :huh:

kostasts

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδω μιλαμε για το μεγεθος αλλα για το συν ειναι περιπου 17% και θελει συντηρητικη αγωγη αλλοιως χανεις με τον καιρο 1-2 ποντους .Ισχυει το οτι δεν γυμναζεται ατροφει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σε αυτο Todok δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο.

Αρκετες κοπελες κανουν αυτο που λες.

Ομως υπαρχουν και καποιες ..γεμιζουν δε γεμιζουν ενα γαλατικο χωριο που αντιστεκονται

Για ποσο ακομα? :huh:
Για όσο υπαρχουν….Ας οψονται…οι γονεις που θελουν να το παιζουν προχωρημενοι…!!!!
Και μην μου πεις ΟΧΙ….εχω ζωντανα…και κοντινα μου παραδειγματα….!!!!
Και λυπαμαι όμως πολύ…για όλα αυτά….!!!!
xmas-115.gif

OP
OP
siasia

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν βλέπω σαφή συμπεράσματα. Μήπως να το βάζαμε σε ψηφοφορία;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι παίζει ρόλο?....το τι έχει στο μυαλό του ο καθείς ή η κάθε μία....οπότε αποκλείεται να συμφωνήσουμε σε ένα....και επειδή το μυαλό είναι περίεργο πράγμα,το αφήνω έτσι χωρίς γνώμη....α..κάτσε μα μετρηθώ επι τη ευκαιρία μπας και έχω χάσει πόντους.... :2funny:

Επισκέπτης
Υπαρχει περιπτωση μια κοπελα να σε εχει αγαπησει αλλα να μην ειναι ευχαριστημενη απο το sex.

Και να μην το λεει.

Aυτο μακροπροθεσμα θα οδηγησει σε χωρισμο. ;)

+1 Κακα τα ψεματα.Και για αντρες και για γυναικες ισχυει αυτος και ας μην θελουμε να το παραδεκτουμε καμια φορα.Το καλο κρεβατι μετραει πολυ σε μια σχεση.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
παντως υπαρχουν σχεσεις που κρατιουνται μονο απο το sex και ξερω μια περιπτωση γιατι κατα αλλα ειναι για τον πουτσο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και αυτο λαθος ειναι......

zaxarenios

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
Πριν καιρο ειχα αγορασει εναν μεγεθυντη.Χρησιμοποιοντας τον ειχα μια αυξηση μηκους γυρο στα 20 cm δηλ.+3cm και αρκετα μεγαλη αυξηση περιμετρου.Συναντηθηκα με μια κοπελα που ειχαμε σχεση και ποτε δεν χρησιμοποιουσε το στομα.Αποτελεσμα μολις τον ειδε τον ορμησε και δεν τον αφηνε,αλλος ανθρωπος αχαλινωτο σεξ για ωρες αφου οταν σταματησαμε και πηγαμε να φαμε στο εστιατοριο δεν μπορουσε να καθηση στην καρεκλα.Η διαφορα μεγεθους την τρελανε,με κυτουσε συνεχως στα ματια λες και δεν υπηρχε τιποτε αλλο γυρω της.

Να μας πεις μαρκα...τιμη...και ποσο συχνα.

Ακομα αν θελει πριζα η αν εχει μπαταριες.....

Τελος εγω που τον εχω 5 ποντους τι μπορω να περιμενω......

:think:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το καλο σεξ ειναι το 60% σε μια σχεση μην πω και περισσοτερο.αν δεν ταιριαζουν οι χημειες στο κρεβατι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο το μηχανημα ειναι που σου μπλαβιαζει το πουλι και γινεται μπλε μαρεν?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαρεσει πολυ αυτη η χαζογκομενιτσα που μιλαει στο τηλ σου μελενιε μου :)

πως μπορω να βαλω και εγω βιντεακια?

αν γινει μπλαβι το πουλι δεν εχω ιδεα τι κανεις μετα.......το σταυρο σου ισως.....

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το μέγεθος του πέους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τις γυναίκες.Και αυτό διότι σε ένα μεγάλο πέος,βλέπουν το μυαλό που δεν έχουν...Και για να μη βιαστούν οι κακεντρεχείς,17 πόντους έχω,αλλά μου έτυχε γκόμενα που μου είπε "τι θα ευχαριστηθώ από αυτό;",οπότε σηκώθηκα,ντύθηκα,τις πέταξα και 20€ για το ξενοδοχείο,και έφυγα.Σιγά μη πεθάνω με τις καριόλες...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Το μέγεθος του πέους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τις γυναίκες.Και αυτό διότι σε ένα μεγάλο πέος,βλέπουν το μυαλό που δεν έχουν...Και για να μη βιαστούν οι κακεντρεχείς,17 πόντους έχω,αλλά μου έτυχε γκόμενα που μου είπε "τι θα ευχαριστηθώ από αυτό;",οπότε σηκώθηκα,ντύθηκα,τις πέταξα και 20€ για το ξενοδοχείο,και έφυγα.Σιγά μη πεθάνω με τις καριόλες...
φαντασου τι πηγαδι ειχε..αηδια κ που το σκεφτομαι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom