Επισκέπτης
μην το κάνει αυτό γιατί τον έχω φαρδύ και αν πέσω σε στενό θα αισθάνομε σαν σε προσομειωτή παρθενιάς.Ντροπη. Τι ερωτησεις ειναι αυτες?
μην το κάνει αυτό γιατί τον έχω φαρδύ και αν πέσω σε στενό θα αισθάνομε σαν σε προσομειωτή παρθενιάς.Ντροπη. Τι ερωτησεις ειναι αυτες?
μια φορά γνώρισα μια γυναίκα που η ρόγα της ήταν σαν ταβανόπροκα μακρυά την ρούφαγες και το έπαιζες βαθύ λαρύγγι.εγω θα ανοιξω θρεντ αν το μεγεθος της ρόγας μετράει..
Ξεπερασμενα αυτα μαγκες..Πλεον οι γυναικες κανουν ΚΡΑ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ..Ας ειναι κ πλαστικο πεος..Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,τοσο το καλυτερο,..Σιγα μην σκασουμε αν θελει μεγαλο η μικρο πεος η καθε μια..Κ εγω θελω την Σακιρα..
μια φορά γνώρισα μια γυναίκα που η ρόγα της ήταν σαν ταβανόπροκα μακρυά την ρούφαγες και το έπαιζες βαθύ λαρύγγι.
Ελα τωρα…..πως δεν εχει σημασια….
Τουλαχιστον εγω…αυτην την ερωτηση…την ακουω σχεδον κάθε μερα….
Το θεμα είναι ότι ολοι εμεις…ειμαστε ξεχωριστα μοναδικοι….
Ο κάθε ενας από μας…υπερτερει….με τον δικο του μοναδικο ξεχωριστο τροπο….
Ολοι μας μειονεκτουμε σε κατι…..
Όλα διορθωνονται…αρκει να αγαπαμε τον εαυτο μας….
Ετσι κι αλλιως…κανεις δεν είναι τελειος…!!!!
δεν κάνω πλάκα είχε πολύ μεγάλη ρόγα.μηπως ηταν αλιεν και δεν το ειχες καταλαβει? μηπως υπηρχε και τριτη ρωγα καπου χωμενη αλα ολικη επαναφορα?
Καλα…αν είναι τωρα να παμε εκεί….θα σου πω κι εγω…μια φορά γνώρισα μια γυναίκα που η ρόγα της ήταν σαν ταβανόπροκα μακρυά την ρούφαγες και το έπαιζες βαθύ λαρύγγι.
μαγκες εχετε καταλαβει οτι σε λιγο καιρο ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ της υποθεσης?σιγα μην μας νοιαζει αν τις ικανοποιει το πεος μας..Τι ειμαστε ρε παιδια,οι υπηρετες που χαριζουν ηδονη στις πριγκίπισσες?Οποιανης δεν της κανει το πεος μας ας βρει αραπη,εξωγήινο,χέλι...Δηλαδη αυτα ειναι τα προβληματα μας με τις γυναικες?Τα προβληματα ειναι αλλα..Αφηστε τις γυναικες να ασχοληθουν με το ΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ..
Σαν να ανοιξω θρεντ αν θα επρεπε ολες να ειναι παρθενες κ να μεναν με εναν αντρα στην ζωη τους..Ειναι καθαρα γυναικειο..Εμεις παμε να μιλησουμε για το αν μετραει το αν ειναι πηγαδι ή στενο..
Ρε λαπλας εσενα δε σε απασχολει δηλαδη αν σε ικανοποιει μια γυναικα? η γυναικα δεν εχει το δικο της αγχος για το αν εχει μικρο ή μεγαλο στηθος, αν κανει καλα felatio (εεεε???? κομψο αρκετα πολεμιστα????) και αν ο κωλος της ειναι ικανοποιητικος? μονο οι αντρες εχουν τετοιες αποριες νομιζεις? καθεναν θα πρεπει να τον απασχολει κατα ποσον ικανοποιει τον συντροφο του γιατι αυτο ειναι και η βαση για το καλο σεξ.....αλιμονο αν ηταν να σκεφτοταν ο καθενας την παρτη του.....
Να σε νοιαζει laplace..
Παντα να σε νοιαζει αν ικανοποιεις μια γυναικα..
Καμμια φορα εσεις οι αντρες σκεφτεστε μονοπλευρα….μαγκες εχετε καταλαβει οτι σε λιγο καιρο ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ της υποθεσης?σιγα μην μας νοιαζει αν τις ικανοποιει το πεος μας..Τι ειμαστε ρε παιδια,οι υπηρετες που χαριζουν ηδονη στις πριγκίπισσες?Οποιανης δεν της κανει το πεος μας ας βρει αραπη,εξωγήινο,χέλι...Δηλαδη αυτα ειναι τα προβληματα μας με τις γυναικες?Τα προβληματα ειναι αλλα..Αφηστε τις γυναικες να ασχοληθουν με το ΑΝ ΜΕΤΡΑΕΙ..
Σαν να ανοιξω θρεντ αν θα επρεπε ολες να ειναι παρθενες κ να μεναν με εναν αντρα στην ζωη τους..Ειναι καθαρα γυναικειο..Εμεις παμε να μιλησουμε για το αν μετραει το αν ειναι πηγαδι ή στενο..
Καμμια φορα εσεις οι αντρες σκεφτεστε μονοπλευρα….
Και φυσικα αγορι μου θα σου πω για το συγκεκριμενο θεμα πως δεν είναι ετσι….
Έναν προσποιουμενο οργασμο…ποτε ενας αντρας δεν θα μπορει ποτε να εχει…γιατί είναι μια φαση που φαινεται….
Μια γυναικα όμως…..
Το ξέρεις…ότι το μεγεθος και η ανατομια της…αναλογα με το παιχνιδι που δεχεται από τον αντρα που εχει αλλαζει????
Μια γυναικα….όταν θελει πολύ…υγραινεται πολύ….
Μια γυναικα…που νομιζεις ότι θελει πολύ…..υγραινεται μεν…αλλά φωναζει πολύ…
Μια γυναικα που θελει λιγο…ενώ θελει να σου δειξει ότι θελει πολύ….δεν εχει ιδρωσει καν….
Μια γυναικα που δεν θελει καθολου….οι χτυποι της καρδιας της δεν είναι ποτε σαν τους δικους σου…όταν εσυ ερχεσαι στο αποκορυφωμα….’’κι εκεινη…σου ειπε το ιδιο’’….!!!!