You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το μέγεθος έχει σημασία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 420
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αναλογως την κοπελα φιλε μου..Τι να σου πω..Φιλε λαπλας συμφωνω.Δεν θα σε χωρισει για το σεξ.Θα κρατησει εσενα για τα υπολοιπα και θα βρει ΑΛΛΟΝ για το σεξ!!!![]()
Φιλε λαπλας συμφωνω.Δεν θα σε χωρισει για το σεξ.Θα κρατησει εσενα για τα υπολοιπα και θα βρει ΑΛΛΟΝ για το σεξ!!!![]()
+13
Ο φιλος λαπλας δεν διαβασε μαλλον αυτο που το εγραψα.. ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγω παντως θα χωριζα αν δεν ηταν καλο το σεξ........σορρυ......
δε νομιζω οτι εδωσα δυο διαφορετικες απαντησεις........το μεγεθος οσον αφορα το μηκος δεν παιζει ρολο κατα την αποψη μου (οταν μιλαμε για διαφορες τυπου 15 ή 20 εκατοστα...δε λεω να ειναι 7 εκατοστα) το παχος φυσικα και παιζει ρολο........απο κει και περα ειναι θεμα ανατομιας της γυναικας
αλλα σιγουρα το να εχει καποιος πιο μεγαλα προσοντα δεν εγγυαται επιτυχια......
σε καλυψα τωρα?
δε νομιζω οτι εδωσα δυο διαφορετικες απαντησεις........το μεγεθος οσον αφορα το μηκος δεν παιζει ρολο κατα την αποψη μου (οταν μιλαμε για διαφορες τυπου 15 ή 20 εκατοστα...δε λεω να ειναι 7 εκατοστα) το παχος φυσικα και παιζει ρολο........απο κει και περα ειναι θεμα ανατομιας της γυναικας
αλλα σιγουρα το να εχει καποιος πιο μεγαλα προσοντα δεν εγγυαται επιτυχια......
σε καλυψα τωρα?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Το να σε εχει αγαπησει για το είναι σου…είναι το παν…Υπαρχει περιπτωση μια κοπελα να σε εχει αγαπησει αλλα να μην ειναι ευχαριστημενη απο το sex.
Και να μην το λεει.
Aυτο μακροπροθεσμα θα οδηγησει σε χωρισμο. ;)
Το να σε χωρησει γιατί δεν βρισκει καλο σεξ….σιγουρα θα σπασει τα μουτρα της….
Ας ηταν πιο εξυπνη η γλωσσα του σωματος της να σου χτυπησει τα δικα σου καμπανακια…..παρα η γλωσσα μεσα στο στομα της…να σου χτυπησει τα νευρα…!!!!
![party-085.gif](http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/party-085.gif)
Φιλε λαπλας ο καθενας θα εκανε το ιδιο.Ειτε αντρας ειτε γυναικα.Μπες στη θεση μιας γυναικας και σκεψου.Τι θα εκανες?
δεν ξερω φιλε,αναλογα τον ανθρωπο..εγω προσωπικα θα ειχα χωρισει απο την αρχη αν δεν κολλουσαμε εκει,απο τονα πηγαινω με αλλες..Αλλος οχι,θα την κρατουσε για σιγουρο γαμησι κ θα πηγαινε με αλλες..Αλλη αλλο,ο καθενας θα εκανε το δικο του,δεν κρινω ποιο ειναι το σωστο απλα λεω οτι παιζει να βρεθει κ η κοπελα που δεν θα σε χωρισει πχ αντι για 9 στο σεξ μαζι της να αποδιδεις 8..Τωρα αν θελει 9 κ εσυ εισαι στο 3 με βαση τα στανταρ της,τοτε λογικα θα σε αφησει..Λεμε για λεπτα πραγματα ομως που δεν εχουν στανταρ σε αυτα..Ολοι εχουμε δικιο στην ουσια..Αναλογως με τα βιωματα μας κ το τι σκεφτομαστε τωρα που γραφουμε..
Το να σε εχει αγαπησει για το είναι σου…είναι το παν…
Το να σε χωρησει γιατί δεν βρισκει καλο σεξ….σιγουρα θα σπασει τα μουτρα της….
Ας ηταν πιο εξυπνη η γλωσσα του σωματος της να σου χτυπησει τα δικα σου καμπανακια…..παρα η γλωσσα μεσα στο στομα της…να σου χτυπησει τα νευρα…!!!!![]()
Α οι εξυπνες κοπελες δεν σπανε καν τα νευρα του αλλου!
Απλα δεν λενε τιποτα! Και βρισκουν αλλον ;)
Το σεξ για μια γυναικα ειναι λεπτη υποθεση.Ο αντρας θελει απλα την εκτονωση τις πιο πολλες
φορες.
Η γυναικα ομως δεν συνχωρει σε αυτα τα ζητηματα..κι ας λεει οτι ηταν ωραια.. ;) ;)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Εγω το ξερω…αυτό που λες…Α οι εξυπνες κοπελες δεν σπανε καν τα νευρα του αλλου!
Απλα δεν λενε τιποτα! Και βρισκουν αλλον ;)
Το σεξ για μια γυναικα ειναι λεπτη υποθεση.Ο αντρας θελει απλα την εκτονωση τις πιο πολλες
φορες.
Η γυναικα ομως δεν συνχωρει σε αυτα τα ζητηματα..κι ας λεει οτι ηταν ωραια.. ;) ;)
Οι άλλες τα ξερουν??????
Εμένα ασε με…..ειμαι «άλλο φρουτο»…!!!!
![xmas-115.gif](http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/xmas-115.gif)
Εγω το ξερω…αυτό που λες…
Οι άλλες τα ξερουν??????
Εμένα ασε με…..ειμαι «άλλο φρουτο»…!!!!
![]()
Eσυ θα ελεγες κατι στον αλλον αν δεν ησουν ικανοποιημενη στο σεξ ,
η θα προτιμουσες να μην πεις γιατι θα ηξερες οτι μπορει
να ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα? ;)
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
To πρωτο πραγμα που κοιτανε οι γυναικες στο σεξ και αυτο που συζητανε με τις φιλες τους.
To πρωτο πραγμα που κοιτανε οι γυναικες στο σεξ και αυτο που συζητανε με τις φιλες τους.
Πριν καιρο ειχα αγορασει εναν μεγεθυντη.Χρησιμοποιοντας τον ειχα μια αυξηση μηκους γυρο στα 20 cm δηλ.+3cm και αρκετα μεγαλη αυξηση περιμετρου.Συναντηθηκα με μια κοπελα που ειχαμε σχεση και ποτε δεν χρησιμοποιουσε το στομα.Αποτελεσμα μολις τον ειδε τον ορμησε και δεν τον αφηνε,αλλος ανθρωπος αχαλινωτο σεξ για ωρες αφου οταν σταματησαμε και πηγαμε να φαμε στο εστιατοριο δεν μπορουσε να καθηση στην καρεκλα.Η διαφορα μεγεθους την τρελανε,με κυτουσε συνεχως στα ματια λες και δεν υπηρχε τιποτε αλλο γυρω της.
Πριν καιρο ειχα αγορασει εναν μεγεθυντη.Χρησιμοποιοντας τον ειχα μια αυξηση μηκους γυρο στα 20 cm δηλ.+3cm και αρκετα μεγαλη αυξηση περιμετρου.Συναντηθηκα με μια κοπελα που ειχαμε σχεση και ποτε δεν χρησιμοποιουσε το στομα.Αποτελεσμα μολις τον ειδε τον ορμησε και δεν τον αφηνε,αλλος ανθρωπος αχαλινωτο σεξ για ωρες αφου οταν σταματησαμε και πηγαμε να φαμε στο εστιατοριο δεν μπορουσε να καθηση στην καρεκλα.Η διαφορα μεγεθους την τρελανε,με κυτουσε συνεχως στα ματια λες και δεν υπηρχε τιποτε αλλο γυρω της.
κατσε ρε φιλαρακι, μας πετας ενα "Πριν καιρο ειχα αγορασει εναν μεγεθυντη" κ τελειωνεις εκει..
Δεν ειναι επικυνδηνο αυτο που εκανες?? θες να μας πεις οτι εισαι 20αρης τωρα?? +3??? Οτι αυξηθηκε κατα 20% το πεος σου???
για πες μας, γιατι εγω αυτα δεν τα πιστευω κ ειμαι δυσπιστος. σορρυ!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αν δεν ημουν εγω σε κατι ικανοποιημενη με το σεξ….Eσυ θα ελεγες κατι στον αλλον αν δεν ησουν ικανοποιημενη στο σεξ ,
η θα προτιμουσες να μην πεις γιατι θα ηξερες οτι μπορει
να ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα? ;)
θα φροντιζα να τον μαθω…όσο για τις φιλες???
Δεν εχω….και ο λογος είναι ….μηπως και με προλαβουν αυτές….!!!!
Το’πιασες???
![xmas-115.gif](http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/xmas-115.gif)
εγω θα ανοιξω θρεντ αν το μεγεθος της ρόγας μετράει..
Ξεπερασμενα αυτα μαγκες..Πλεον οι γυναικες κανουν ΚΡΑ για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ..Ας ειναι κ πλαστικο πεος..Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,τοσο το καλυτερο,..Σιγα μην σκασουμε αν θελει μεγαλο η μικρο πεος η καθε μια..Κ εγω θελω την Σακιρα..
Έτσι είναι, οι σκύλες είναι λυσσασμένες για εργαλείο, αλλά το παίζουν πονηρά για να μη χάσουν το πάνω χέρι, μιά και υπάρχουν πολλοί μουνόδουλοι.
Αν δεν ημουν εγω σε κατι ικανοποιημενη με το σεξ….
θα φροντιζα να τον μαθω…όσο για τις φιλες???
Δεν εχω….και ο λογος είναι ….μηπως και με προλαβουν αυτές….!!!!
Το’πιασες???
![]()
Μα δεν ειπα κατι για τις φιλες.
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Πρεπει να εισαι αρκετα εμπειρη. ;)
Μια κοπελα ομως με λιγοτερες εμπειριες μπορει απλα να αλλαζε συντροφο.
Ο βαθμος ανασφαλειας καθοριζει τα παντα και στην γυναικα και στον αντρα. ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις