Νέα

Το μέγεθος έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αντί να παίζετε τις κουμπάρες, ξεκινάτε να δείχνετε προσφορές στο μέγεθος.

Επισκέπτης
μαλακιες...μεγεθος....παχος....μηκος....ολα αυτα ειναι χαζα. το βαρος μετραει και η ποιοτητα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μαλακιες...μεγεθος....παχος....μηκος....ολα αυτα ειναι χαζα. το βαρος μετραει και η ποιοτητα.

Οταν λες το βαρος τι εννοεις...; Και ποιοτητα εννοεις του σπερματος...;χαχαχα

Επισκέπτης
Τιποτα δεν εννοω. Απλα σε χαζες ερωτησεις δινεις χαζες απαντησεις. Και επιμενουν καποιοι καμμενοι να παρουν απαντησεις και μαλιστα σοβαρες απο τις αγαμητες που γραφουν εδω μεσα και κανουν το χαβαλε τους με τους ηλιθους που τις περνουν στα σοβαρα. Τι ειναι ρε......η .....για να μετραει τοσο η απαντηση της. Γιατρος σεξολογος? Γκομενα δεν ειχατε ποτε να δειτε πως αντιδρα οταν τη γαματε? ή εισαστε ακομα στην εφηβεια?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Τιποτα δεν εννοω. Απλα σε χαζες ερωτησεις δινεις χαζες απαντησεις. Και επιμενουν καποιοι καμμενοι να παρουν απαντησεις και μαλιστα σοβαρες απο τις αγαμητες που γραφουν εδω μεσα και κανουν το χαβαλε τους με τους ηλιθους που τις περνουν στα σοβαρα. Τι ειναι ρε......η .....για να μετραει τοσο η απαντηση της. Γιατρος σεξολογος? Γκομενα δεν ειχατε ποτε να δειτε πως αντιδρα οταν τη γαματε? ή εισαστε ακομα στην εφηβεια?
+13

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα αν και με ειπες αγαμητη συμφωνω απολυτα με το ποστ σου :P :P

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι εννοουσα? Δεν αντελιφθειν....

πολεμιστη πες μου κι αλλα....μαθε μου να βαζω και ζιφ και αζαξ και ο,τι να ναι....μαρεσει το επιστημονικο.....

Αν εννοούσες ότι ήθελες να πω εδώ τη γνώμη μου ρωτούσα.
Προφανώς όμως εδώ εννοούσες, γιατί διάβασα εν τω μεταξύ και κατάλαβα.

Αν κι έχω ξενερώσει με διάφορα κομπλεξικά που διάβασα (όπως κακίες, χωρίς να ξέρουν καν τι θα απαντήσει κάποιος...) θα οου πω:

Προσωπική άποψη (χωρίς να είμαι ειδικός/γιατρός/σεξολόγος...): ΜΟΝΟ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!

Αν ταιριάξουν δυο άνθρωποι, ΤΕΡΜΑ. Κακώς βλάπτουν την υγεία τους κάποιοι με χημικά και τεχνητά μέσα. Δεν της αρέσει της κυρίας; Από δω παν κι άλλες. Δεν του αρέσει του κύριου; Από δω παν κι άλλοι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σωστη..τοσα μουνια κ τοσα πεη ελευθερα..

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπική άποψη (χωρίς να είμαι ειδικός/γιατρός/σεξολόγος...): ΜΟΝΟ Η ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!

Αν ταιριάξουν δυο άνθρωποι, ΤΕΡΜΑ. Κακώς βλάπτουν την υγεία τους κάποιοι με χημικά και τεχνητά μέσα. Δεν της αρέσει της κυρίας; Από δω παν κι άλλες. Δεν του αρέσει του κύριου; Από δω παν κι άλλοι. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Σίγουρα θα συμφωνήσω με το παραπάνω καθώς άλλωστε με το πέρασμα του χρόνου επέρχεται και η αναπόφευκτη φθορά, οπότε τι μένει από το στιβαρό παλαμάρι του τύπου ή από τις τροφαντές βυζάρες τις τύπισας;

Βέβαια επειδή δεν γεράσαμε ακόμα και σαφώς μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και όχι το τήλιο μας και να πέσουμε για ύπνο αναφέρω απάντηση από την γνωστή πορνοστάρ Sylvia Saint σε ανάλογη ερώτηση οτι της κάνει το κανονικό μέγεθος και οτι σημασία έχει αυτός που την γαμάει...
Απο κει και πέρα βέβαια, ούτε και αυτή λέει όχι σε ένα extra large αλλά ούτε και μεις θα πούμε όχι σε μία γκόμενα με πλούσιους βύζους.
Ο καθένας και η κάθεμια έχει τα κριτήρια του/της και μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει τι του/της κάνει.

Επισκέπτης
μάλλον πρέπει να κάνουμε αίτηση στην επιτροπή μέτρων και σταθμών να καθορίσει μετρικές μονάδες για όλα τα ερωτικά σημεία του ανθρώπου πχ λέμε αυτός φορά 42 νο παπούτσι να λέμε αυτή του φόρεσε xxxl κολωτρυπίδα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το μέγεθος δεν μετράει τόσο πολύ.Δηλαδή αν ο άλλος μπει στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας και αντιληφθεί τι της αρέσει και μπορέσει να την κάνει δικιά του δεν χρειάζετε πουλί μαύρου...Και να θυμάστε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ (ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) :argue: :argue: :sperm: :sperm:

jft

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Paralimnios τι ζορι τραβας εσυ αγορι μου?Μια συζητηση κανουμε.Ανταλλαγη αποψεων.Αν δεν σ'αρεσει ,ξερεις τι να παρεις......Δεν χρειαζεται να πω.Διαβασε τον τιτλο του συγκεκριμενου forum και θα καταλαβεις γιατι τα συζηταμε.

jft

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
tempelakos ακριβως για αυτο το λογο παιρνω μερος στην συζητηση.Λες οτι σε ενα XL η γκομενα δεν θα πει οχι.Εχω ακουσει στην γνωστη εκπομπη του σεξολογου Ασκητη οτι πολλες γυναικες πονανε.Τετοια θεματα θα ηθελα να συζητηθουν και να απαντηθουν ερωτησεις.Αν καποιοι χαλιουνται ας αλλαξουν forum.
Το τελευταιο δεν ειναι για εσενα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά στο Παρίσι που είχα πάει το καλοκαίρι γιατί γαμούσανε μονάχα οι μαύροι;

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά είναι σίγουρο οτι πονάνε σε XL μεγέθη αν δεν πέσει και το ανάλογο προκαταρκτικό. Θα λεγα οτι δεν ζηλεύω τα έξτρα μεγέθη και για τον λόγο οτι υποφέρουν συχνότερα απο μηχανικά προβλήματα, είναι δυσκολότερη άλλωστε η τροφοδοσία ενός extra large πέους απο ένα νορμάλ μέγεθος.
Πάντως ότι είναι για μας οι βυζαρούδες έτσι είναι και για τις γυναίκες οι ψωλαράδες απ' την άποψη της φαντασίωσης χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν περνάνε καλά και με κανονικά μεγέθη.
Αυτό που εννοεί κατά την γνώμη μου η Sylvia Saint με το : σημασία έχει αυτός που την γαμάει είναι οτι σημασία δίνει στην τεχνική με βάση ένα κανονικό μέγεθος.

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά στο Παρίσι που είχα πάει το καλοκαίρι γιατί γαμούσανε μονάχα οι μαύροι;

Γιατί δεν γαμούν οι Γάλλοι. Καλά που έχουν και τους μετανάστες οι Γαλλίδες...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Παιδιά κακά τα ψέμματα...το μέγεθος μετράει...του στήθους!!! :boobies: :dancing: :rockon: :knockinb: :boobies:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το όνειρο της ελεεινίδος πάντως είναι να πάει με μαύρο. Ή έστω με αλβανό ή τούρκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom