Νέα

Το μέγεθος έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το όνειρο της ελεεινίδος πάντως είναι να πάει με μαύρο. Ή έστω με αλβανό ή τούρκο.

E τότε εγώ είμαι η ιδανική περίπτωση! :thumbsup:
Είμαι Τουρκαλβανός! Επίσης το σκουρόχρωμο δέρμα μου οφείλεται στις Αφρικάνικες ρίζες μου! :dancing:
Κορίτσια περιμένω pm!!! :smitten:

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
οχι ρε αλλα μαρτυρηθηκες  μονος σου μολις τωρα

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
και ομως θυμασαι την φιλη μου που σου εδωσα...καλα περασε με την παρτη σου

(και γαμω τις αβαντες σου δινω τωρα)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά στο Παρίσι που είχα πάει το καλοκαίρι γιατί γαμούσανε μονάχα οι μαύροι;

Είναι στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Σαρκοζί για να μην αρχίσουν ξανά εξεγέρσεις.Ο φτωχός να γαμήσει και να παίξει ποδόσφαιρο θέλει!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
μαθε μου να βαζω και ζιφ και αζαξ και ο,τι να ναι....

Λοιπόν φιλενάδα φεγγαρένια (από εκεί υποθέτω βγαίνει το μουνίτσα  :grin:) σημείωνε ...

Θα χρειαστείς 5-6 μήλα, μια κούπα ζάχαρη, ... ωπς λάθος αυτό είναι από συνταγή για μηλόπητα.
Θα χρειαστείς πρώτα ένα μικρό αρχείο βίντεο με την κινούμενη εικόνα που θέλεις να φτιάξεις. Μετά θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει βίντεο αρχείο σε animated gif. Αν δεν έχεις τέτοιο υπάρχουν online μετατροπείς όπως αυτός.

Βάλε τα χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις που σε ενδιαφέρουν (γιατί όπως λέει και το θέμα: Το μέγεθος έχει σημασία) και πειραματίσου. Αν προκύψει πρόβλημα εδώ είμαστε.

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
E τότε εγώ είμαι η ιδανική περίπτωση! :thumbsup:
Είμαι Τουρκαλβανός! Επίσης το σκουρόχρωμο δέρμα μου οφείλεται στις Αφρικάνικες ρίζες μου! :dancing:
Κορίτσια περιμένω pm!!! :smitten:

Καλημέρα Βύζο !!!

Βρε κουτό, οι Γαλλίδες το τραβάνε το ζόρι με τους ξενέρωτους τους Γάλλους! Οι Έλληνες πηδάνε ακόμα, δεν έχουμε ν' ανησυχούμε οι Ελληνίδες...  :dancing:

Επισκέπτης
Paralimnios τι ζορι τραβας εσυ αγορι μου?Μια συζητηση κανουμε.Ανταλλαγη αποψεων.Αν δεν σ'αρεσει ,ξερεις τι να παρεις......Δεν χρειαζεται να πω.Διαβασε τον τιτλο του συγκεκριμενου forum και θα καταλαβεις γιατι τα συζηταμε.

Τι ζορι τραβαω? Παντως οχι ποσους ποντους τον εχω? Για σημερα το μοναδικο ζορι που τραβαω ειναι οτι πρεπει να καθαρισω την καμιναδα γιατι μου καπνιζει το τζακι και ειμαι απο ξενυχτι και κρεπαλη και βαριεμε. Για πες τι να παρω.......παιζει τιποτα καλοοο?????????

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου συναγωνιστρια? Βελουδενια εχεις μπει και εχεις ταραξει τα νερα το σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.987
Πόντοι
6.955
Μπορέι να θέλουν να ρουφήξουν μια τεράστια πούτσα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 64

Velvet

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου συναγωνιστρια? Βελουδενια εχεις μπει και εχεις ταραξει τα νερα το σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί το λες αυτό Βάκη μου, τι έκανα;;;

Άσχετο: Γελάω με τη φωτό από πάνω, που θα βρεθούν να πουν "είναι λεπτό", "είναι έτσι", "είναι αλλιώς"... Πως λένε ορισμένοι-ες για κάτι μοντέλες "έχει πυτιρίδα", "έχει πλατυποδία"...  :2funny: :2funny: :2funny:

Άμα είναι "ξυνή" η άλλη όλο και κάτι θα βρει να σας πει, ρε παιδιά. Οπότε νιώστε καλά με τον εαυτό σας,  όπως κι αν είναι. Και κυρίως, όπως είπα και παραπάνω μην χαλάτε την υγεία σας. Βλέπω όλα αυτά τα e-mail που κυκλοφορούν και διαφημίζουν μεγενθυντικά, επιβραδυντικά και ένα σωρό άλλα κέρατα, και σκέφτομαι ότι πλουτίζουν με τις ανασφάλειες του καθενός. Δεν αξίζει τον κόπο να παίζετε κορώνα γράμματα την υγεία σας...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο κολπος εχει μηκος 8-9cm αρα με 15 (15 γιατι ο πεουλας δεν ειναι ισιος κατα το σεξ) και πανω την κανεις αεροπλανακι... συνηθως 2 τυποι γυναικων ψαχνουν αραπικα φυστικια... αυτες που εχουν φαρδια λεκανη και αυτες που δεν εχουν τυχει σε καποιον που να φτανει λιγο πιο πανω απο τους 16 ποντους ωστε να χυσουν.. σε ολες μου τις σχεσεις οταν τριβονταν το κεφαλακι μου στο τελος του κολπου δηλαδη στον λεγομενο θολο του κολπου η στο εξωτερικο στομιο της μητρας (το νιωθουμε σαν μια ανωμαλη επιφανεια με δυο ακρες) τοτε η γυναικα χυνει στα σιγουρα..και δεν εχει αναγκη μεγαλυτερο. και το ποιο συμαντικο ειναι οτι παραπανω δεν μπαινει απλα καποιος με πιο μεγαλο τσουτσουνι του διπλωνεται μεσα στον κολπο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πήγαινε στο κοσμοφόρουμ να ρωτήσεις.

Stories

Νέο!

Stories