KostisAntras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοείται ότι παίζει ρόλο το μέγεθος!
επομένως συμπεράνατε αν είσθε Άρειοιοχι ...δεν θα το λεγα ....ενα 10% ....περιπου
Και σε τελευταια αναλυση ....το θεμα δεν ειναι τοσο το μηκος ....αλλα το παχος ...Μια πουτσα 17 ποντους και γυρω στα 10 cm παχος ειναι κατα την γνωμη μου τελεια ..... ;) ;)
Καλά κι εδώ μέσα ψάχνεσαι?According to the article below, being fat in Bdsm Scene, is more acceptable than in vanilla world.
μια φιλη τελιως ανοιχτη σε τέτοιες συζητήσεις μου ειχε πει τα παντα για τα σεξουαλικα της ζητήματα.ειχε παει με πολλους και μου ειπε ότι ο ενας την ειχε 10 ποντους και δεν αισθανοταν ικανοποιηση και ο ενας λογος που τον χωρισε ηταν αυτος.προτιμα πεοι ανω των 17 ποντων γιατι από ότι μου ειχε πει φτιαχνεται εγκεφαλικα
μια φιλη τελιως ανοιχτη σε τέτοιες συζητήσεις μου ειχε πει τα παντα για τα σεξουαλικα της ζητήματα.ειχε παει με πολλους και μου ειπε ότι ο ενας την ειχε 10 ποντους και δεν αισθανοταν ικανοποιηση και ο ενας λογος που τον χωρισε ηταν αυτος.προτιμα πεοι ανω των 17 ποντων γιατι από ότι μου ειχε πει φτιαχνεται εγκεφαλικα
Εσύ τι γνώμη έχεις για το μέγεθος;Να μην παραβλεπουμε ομως και το αλλο....
Με αλλη αυτοπεποιθηση γαμαει ενας πουτσαρας οσο να πεις και με αλλη ενας μικροτσουτσουνος!!
τεντυ λεμε να σε στειλουμε δοκιμαστη ψωλων σε παρτουζες :S :S :SΝα μην παραβλεπουμε ομως και το αλλο....
Με αλλη αυτοπεποιθηση γαμαει ενας πουτσαρας οσο να πεις και με αλλη ενας μικροτσουτσουνος!!
Εγώ με το προηγούμενο κινητό μου ήμουν ικανοποιημένος. Τώρα που αγόρασα με μεγαλύτερη οθόνη όταν καμιά φορά κοιτάω το παλιό μου λέω τη μπακατελα ήταν αυτή! Και τα 2 κάνουν τη δουλειά τους αλλά όταν υπάρχει μέτρο σύγκρισης άστα να πάνε!