filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 5.975
Εσύ είσαι... δεινόσαυρος!!!233.
94ΣΤ Χαιδαρι.
Εσύ είσαι... δεινόσαυρος!!!233.
94ΣΤ Χαιδαρι.
ακροβατεις τυπε :Sιδέα δεν έχω μπακάλη πιάσε μισό κιλό φέτα και 2 τσίτος και κάνε μου λογαριασμό
Παιζει ή όχι?δεν ειναι ο Σωστος τροπος αυτος λεμε...θες να το καταλαβεις? οκ...οχι? παλι οκ....
μεχρι να παραδεχτει ο ντιμιτς οτι παιζει τυπε
ιδέα δεν έχω μπακάλη πιάσε μισό κιλό φέτα και 2 τσίτος και κάνε μου λογαριασμό
Εγω μια ερωτηση εκανα, παιζει ή όχι χωρις το s?
Εσεις εχετε μαλλον πρόβλημα εγωισμου.
ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
ρε μαν εγω διορθωση σε εκανα για το καλο σου,αλλα εσυ δεν θες να διορθωθεις....Παιζει ή όχι?
Υ.Γ. Όχι ότι δεν καταλαβαν ηδη ΟΛΟΙ ότι παιζει. Αλλά αν πεις ΝΑΙ θα σου πεσει η μυτη.
Παιζει ή όχι χωρις το s?τωρα που γαμαμε τον αλεξ νιωθω σαν του παλιους τραμπουκους που ειχαν κυκλωσει το πουστονεο στη μοναδα σου
Μια πρόβα που έκανα, δείχνει να είναι εντάξει πάντως.Παιζει ή όχι?
Υ.Γ. Όχι ότι δεν καταλαβαν ηδη ΟΛΟΙ ότι παιζει. Αλλά αν πεις ΝΑΙ θα σου πεσει η μυτη.
τωρα που γαμαμε τον αλεξ νιωθω σαν του παλιους τραμπουκους που ειχαν κυκλωσει το πουστονεο στη μοναδα σου
Παιζει ή όχι χωρις το s?ρε μαν εγω διορθωση σε εκανα για το καλο σου,αλλα εσυ δεν θες να διορθωθεις....
o παρασχακης ειχε κανε λειζερ φωτολυση σε ολο το σωμα το ξερες?
Φυσικα παιζει όπως το λεω ρε τύπε, αστους να κανουν επιδειξη κομπλεξ.Μια πρόβα που έκανα, δείχνει να είναι εντάξει πάντως.
χεζουν οι αρκουδες στο δασος?Παιζει ή όχι χωρις το s?
όταν έγραψες το ΝΑΙ Η ΟΧΙ πάτησες με δύναμη τα πλήκτρα πες την αλήθεια ;)
Δηλαδη ναι?χεζουν οι αρκουδες στο δασος?
θα εχει κοκκινησει η κεφαλα του τωρα θα ξεκουμπωνει κ 2 κουμπια απο το πουκαμισο κ θα ξεφυσαει αναβοντας τσιγαρο που το σβηνει στο καπακι γτ δεν εχει σταχτοδοχειο στο πισι
Ναι και ειχε και ξενοδοχειο ο παπαρας. Καβατζωμενος και πηρε και τα φραγκα
Τον ΟΥΚα εκεινον στο σαρβαιβορ τον θυμασαι που οταν πηρε μπουλο εκλαιγε σαν κλαψομουνακι; Και τον εδιωξαν μετα κι απο το στρατο. Γαμηθηκε καλα αυτος
τα χαπια σου τα πηρες??Δηλαδη ναι?