redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σωστοοοοοοοοοος![]()
![]()
σωστοοοοοοοοοος![]()
![]()
σιγα ρε αντ,,μην γινεσαι βασιλικοτερος του βασηλεως.... καλος ειναι ο χιος λεει κ μαλ..ιες ,κι απο το μεγκα πχ πιο αξιοπιστος ειναι στις ειδησεις του ;)Σωστό. Άλλη μια επιτυχία του makeleio. Συγχαρητήρια. Όχι δεν είναι κακή πηγή πληροφόρησης. Οτιδήποτε αναφέρει/γράφει συμβαίνει το αντίθετο ή δε συμβαίνει. Με αυτό ως δεδομένο, είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφόρησης.
Πες αλήθεια , εγώ σε είπα πυλοφόριασε !παλι καλα αντισθενης βοηθησε...
το μακελειο το εσβησε....καληνυχτα σας
ειδες το λινκ απο το μαμπα εσυ?ειναι ομορφη τελικα η μικρη....Πες αλήθεια , εγώ σε είπα πυλοφόρι![]()
μεγαλη κουβεντα ανοιγεις αγαπητε....τι πάει να πει 'το έσβησε'; συγγνώμη απ την οικογένεια θα ζητήσει;;; από τους αναγνώστες του;;; μα τι ρωτάω και εγώ...
για όσους δεν το πρόλαβαν έσωσα print screen από makeleio.gr
![]()
Το makeleio.gr τρόλαρε τον Αντώνη Βαρδή![]()
τι πάει να πει 'το έσβησε'; συγγνώμη απ την οικογένεια θα ζητήσει;;; από τους αναγνώστες του;;; μα τι ρωτάω και εγώ...
για όσους δεν το πρόλαβαν έσωσα print screen από makeleio.gr
![]()
μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια της λέξης 'τρολάρω'.
σε χαλάει ο ανένταχτος δημοσιογράφος επειδή στηρίζει ελεύθερα ΧΑ![]()
![]()
Ο 'ανένταχτος' που μπαίνεις και διαβάζεις κάθε μέρα, σε δουλεύει στα μούτρα σου και εσύ χειροκροτείς. Χαμένη υπόθεση είσαι...
Σωστό. Άλλη μια επιτυχία του makeleio. Συγχαρητήρια. Όχι δεν είναι κακή πηγή πληροφόρησης. Οτιδήποτε αναφέρει/γράφει συμβαίνει το αντίθετο ή δε συμβαίνει. Με αυτό ως δεδομένο, είναι μια εξαιρετική πηγή πληροφόρησης.
Και όλα αυτά, για να μπορουν να πουν "εμεις το ειπαμε πρωτοι στο μακελειο".Το βάζω μεγαλύτερο για συλλέκτες. >![]()
![]()
Το μονο θλιβερο, είναι η επιμονή κάποιων, να δινουν σημασια σε σκύβαλα τύπου Χίου, επειδή δεν ντρεπεται να δημοσιοποιεί την παλαβομαρα και την γραφικοτητα του.
Και ως γνωστον, δωσε παλαβό και γραφικο στον Ελληνα, να τον κανει θεο.
Όχι, ειμαι ακόμη διακοπές και απο το κινητο δεν μπορω πολλά πολλά.ειδες το λινκ απο το μαμπα εσυ?ειναι ομορφη τελικα η μικρη....![]()
Επεσε μαλλον θυμα της αφελειας του να σε παιρνει στα σοβαρα.δεν διαβάζω ποτέ μακελειό μόλις έπεσες θύμα τρολαρίσματος ;)![]()