Νέα

Το Λονδίνο είναι σε πόλεμο! - 16.000 αστυνομικοί στο δρόμο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σε εχει γαμησει ο Αδωνις? Γιατι απο οσο ξερω "μπουμπουκο" τον λενε οσες πηδαει.....

Παρε τον τηλ να του πεις να κουρευτει!!!  :2funny:

www.adonisgeorgiadis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1295&Itemid=181]http://www.adonisgeorgiadis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1295&Itemid=181[/url]
ο αδωνις το πολυ που μπορει να μου κανει ειναι να μου κλασει τα αρχιδια και ολοι οι καραγκιοζηδες στην παρεα του το ιδιο.Αντε παρε κανα βιβλιο του τωρα και να ψηφιζεις την μπουμπουκα στο ντανσινγκ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Λονδινο 2011-ελληνικος εμφυλιος πριν ενα αιωνα περιπου   :think: :think: :think: :think:
ποσο κολημενος εισαι?????
οκ παντως με εψησες.ΔΕΝ θα ψηφισω ΚΚΕ

"Aγαπητε" αρχιμαλακα εγω απαντω σε αναφορα του supermouse που δεν εχει σχεση οντως με το λονδινο 2011..... οποτε γιατι αφου εισαι ασχετος γιατι πας να "κολησεις" οτι εγω τα συνδεω?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ο αδωνις το πολυ που μπορει να μου κανει ειναι να μου κλασει τα αρχιδια και ολοι οι καραγκιοζηδες στην παρεα του το ιδιο.Αντε παρε κανα βιβλιο του τωρα και να ψηφιζεις την μπουμπουκα στο ντανσινγκ.

αγαπητε οταν θα του στησεις το κωλο σου φωναζοντας "μπουμπουκο" θα δουμε εαν μπορει να σου κανει κατι...

ξερεις κανενα κομμα που να μην πουλαει βιβλια?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παρτα αρχιδια μου ρε οργιο, γραφικε που σε περιμενουν να σε γλεντησουν εδω μεσα.Διασκεδαστη σαν τον προεδρο σου τρομπακια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παρτα αρχιδια μου ρε οργιο, γραφικε που σε περιμενουν να σε γλεντησουν εδω μεσα.Διασκεδαστη σαν τον προεδρο σου τρομπακια

Υπέροχα δομημένος πολιτικός λόγος ο οποίος βρίθει πειστικών επιχειρημάτων...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Υπέροχα δομημένος πολιτικός λόγος ο οποίος βρίθει πειστικών επιχειρημάτων...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ε τωρα να στην πω και εσενα βαριεμε.Το λονδινο ειναι σε πολεμο λογω κομουνιστικης προπαγανδας....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ τραμουντανα και "αριστερο νουμερο" καρτακη...δειτε και αυτο το ποστ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
"αριστερο μου αρχιδι" Petro konstantinou εισαι οργιο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ε τωρα να στην πω και εσενα βαριεμε.Το λονδινο ειναι σε πολεμο λογω κομουνιστικης προπαγανδας....

βρε αρχιδι ο soupermouse  ανεφερε πριν μια σελιδα τους "ινδους" υπονοωντας το τραγουδι του κελαηδωνη "τινος ειναι μανα τα παιδια?" επειδη οι αγγλοι το 49 ειχαν φερει ενα σωμα ινδων στην ελλαδα κατα την διαρκεια του εμφυλιου....

ΕΙΣΑΙ τοσο ζωο...τοσο μαλακας που πρεπει να στα λεμε αναλυτικα? πες στα ισια οτι εισαι ηλιθιος? ειπα εγω οτι "Το λονδινο ειναι σε πολεμο λογω κομουνιστικης προπαγανδας...."?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το Λονδίνο έχει πάψει προ πολλού να είναι σε έκρυθμη κατάσταση, όπως εξάλλου και ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.. και αυτό γιατί η χώρα διαθέτει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλά και πολιτικό κόσμο ο οποίος δεν διστάζει να παίρνει αποφάσεις όποτε αυτό απαιτείται...

πράγμα το οποίο λείπει παντελώς από την χώρα μας... διότι αν στην χώρα αυτή υπήρχαν διαχρονικά ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ αφενός μεν δεν θα είχαμε φτάσει στην κατάσταση που είμαστε τώρα, αφετέρου δε κάτι σαν και του λόγου σου θα είχαν λουφάξει και δεν θα βγάζαν άχνα, ούτε θα κάναν καθημερινά πορείες 30-40 ατόμων, ούτε θα σπάζανε ούτε θα ρημάζανε..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι ο γλεντοκοπος του σαιτ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΛΟΝΔΙΝΟ! Προβληματίζει πιθανό ντόμινο εξελίξεων.Το Λονδίνο φοβίζει την ΕΥΠ

Με τα τερτιπια των χαζοβιολιδων των αριστερων τι περιμενες ...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το προβλημα ειναι μην κανουν την αθηνα λονδινο ελληνες απο την πεινα...εσεις τσακωθητε για αριστερους και δεξιους μετα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το προβλημα ειναι μην κανουν την αθηνα λονδινο ελληνες απο την πεινα...εσεις τσακωθητε για αριστερους και δεξιους μετα

ας μην ψηφιζαν τοσα χρονια τους κλεφτες...και δοξα τω θεω... ολα τα σάιτ και οι εφημεριδες πριν το 2009 λεγανε για το χρεος ...αλλα οι ελληνες ψηφιζαν δημαγωγους για να μπουν στο δημοσιο..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μανια εχεις με το πριν ρε.
Τωρα καμια καλη ιδεα???

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Τιν εχουν κανει ηδη χαβουζα  :shit: στ αμουτρα μας χεζουν τα αλλοδαπα και
θα τους πουμε και ευχαριστω ???

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Stories

Νέο!