Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.442
- Πόντοι
- 25.186
call girls που χρησιμοποιουν google translate
Αρχικα ποτε δεν θα δωσω λεφτα απο την αρχη του ραντεβου. Αλλα ακομα και αν το εκανα αυτο, σου εχει τυχει τετοιο πραγμα ρε τυπε? δλδ να εδωσες εξτραδακι για πισω πορτα, να εφαγες ακυρο και να μην το πηρες πισω?anal +50€ "αναλόγως το μέγεθος" = μου σκας πρώτα τα 50€ και μετά αν την έχεις κάτω από 25 πόντους σου ρίχνω άκυρο γιατί πονάω αλλά αν μου τον ακουμπήσεις έστω και απ έξω τα 50€ δεν τα επιστρέφω
αμα ακουμπησεις κωλο η δοκιμασεις και κανει οτι ποναει αφου σε αφησει να μπεις 1-2 φορες?Αρχικα ποτε δεν θα δωσω λεφτα απο την αρχη του ραντεβου. Αλλα ακομα και αν το εκανα αυτο, σου εχει τυχει τετοιο πραγμα ρε τυπε? δλδ να εδωσες εξτραδακι για πισω πορτα, να εφαγες ακυρο και να μην το πηρες πισω?
Σημείωση... Καί ταυτόχρονα πιάνει καί τήν παρλα χωρίς σταματημόμασαζ: δεν εχω ιδεα τί κανω αλλα κλεβω χρονο μεχρι να τελειωσει το ραντεβου
εισαι σωστος, το εχω κανει με το 2ο κινητο για να ελεγξω αν η πουτανα ελεγε οντως την αληθεια...2 φιλαρακια πινουν ποτο στελενει ο πρωτος μνμ για ραντεβου μιας ωρας , απαντηση ειμαι αδιαθετη μωρο μου
στελνει ο δευτερος για 3 ωρο , απαντηση ναι μωρο μου και ειμαι κ ξεκουραστη σημερα
Και αφήνω την βρύση να τρέχει ενώ τσατάρω μσν κτλ...sexy shower= μπαινω στο μπανιο κ καθομαι μονη μου για κανενα 20λεπτο
9 ωρες αεροπλανο...με ανταποκριση σιβηρια.εισαι απο τη Μοσχα ?
ναι μια μικρη πολη στα περιχωρα της Μοσχας πολυ κοντα
δλδ?
9 ωρες τραινο
Εσεις εχετε την τάση να τα καταλαβαινετε όλα οπότε δεν θα δυσκολευτείτε κύριε roughfucker...9 ωρες αεροπλανο...με ανταποκριση σιβηρια.
απο τα γκουλαγκ εχουν ερθει, γι αυτο δε μιλανε γρι αγγλικα.
εκει εχουν μαθει να συνεννοουνται με πολικες αρκουδες και μαμουθ.
τι να πω, μια φορα μου ετυχε να ποναει και να μην θελει, αλλα δεν ειχα δωσει τιποτα οποτε δεν πηρε κατι παραπανω. Αλλα και να ζηταγε δεν θα επερνε. Πιο παλια που ημουν αμαθος ισως, πλεον δινω μονο για οτι υπηρεσιες παιρνωαμα ακουμπησεις κωλο η δοκιμασεις και κανει οτι ποναει αφου σε αφησει να μπεις 1-2 φορες?
το εχασες το 50αρι!!!