Νέα

Το καλύτερο τσιμπούκι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Moυ αρεσει να γαμαω

• στην παραλια

Ψήφοι: 10 25,0%
  • στο μπανιο

Ψήφοι: 4 10,0%
  • στο αυτοκινητο

Ψήφοι: 4 10,0%
  • σε παρκα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • σε ξενοδοχεια

Ψήφοι: 15 37,5%
  • σε δημοσιους χωρους

Ψήφοι: 7 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Δυστυχώς δεν είχε επιλογή να βάλω την ομάδα μπάσκετ του Αρη...

Pardon????? Πόσο είναι το ρεκόρ νικών - ηττών στα μεταξύ μας παιχνίδια, για να μην αναφέρω τίτλους!?!?!? ΩΕΩ???

Εδώ γελάνε! Ακριβώς όπως όταν κάτι μπαουγκτζήδες αναπολούν τις παλιές καλές εποχές που έπαιζε ο μπάνε, ο ''ματζικ'' ( :2funny: :2funny: :2funny:), ο μπάρλοου και ο φασούλας!!! Κι εγώ τις αναπολώ γιατί τότε κάναμε σκούπα τις κούπες  :grin: :grin: :grin:!!!

Αντιστρέφω την επιλογή λοιπόν!!! Η ''ένδοξη'' ομάδα του μπαουγκλί σπορ κάνει τα καλύτερα! Ο Warhol ξέρει!!!

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Pardon????? Πόσο είναι το ρεκόρ νικών - ηττών στα μεταξύ μας παιχνίδια, για να μην αναφέρω τίτλους!?!?!? ΩΕΩ???

Εδώ γελάνε! Ακριβώς όπως όταν κάτι μπαουγκτζήδες αναπολούν τις παλιές καλές εποχές που έπαιζε ο μπάνε, ο ''ματζικ'' ( :2funny: :2funny: :2funny:), ο μπάρλοου και ο φασούλας!!! Κι εγώ τις αναπολώ γιατί τότε κάναμε σκούπα τις κούπες  :grin: :grin: :grin:!!!

Αντιστρέφω την επιλογή λοιπόν!!! Η ''ένδοξη'' ομάδα του μπαουγκλί σπορ κάνει τα καλύτερα! Ο Warhol ξέρει!!!

+1000000000

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εχει παρατηρήσει κάποιος ότι καλύτερο τσιμπούκι κάνουν οι γυναικες οταν δεν συνοδευεται απο sex, ή μόνο σε μένα συμβαίνει?

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εχει παρατηρήσει κάποιος ότι καλύτερο τσιμπούκι κάνουν οι γυναικες οταν δεν συνοδευεται απο sex, ή μόνο σε μένα συμβαίνει?
Eξαρτάται και μάλλον διαφωνώ. Η επίδοση εξαρτάται από το ποσοστό καύλας που έχει η κυρία. Μέσα στο αυτοκίνητο, ας πούμε, θα είναι κατά βάση μηχανικό, εκτός και αν έχεις να κάνεις με έμπειρη ταλαντούχα. Με βάση τη δικιά μου εμπειρία, έχω εισπράξει τα καλύτερα τσιμπούκια σε kinky καταστάσεις όπου και η κυρία είχε ξεφύγει.

Επισκέπτης

Ακριβώς! Και αυτο γιατι απελευθερώνονται απο το αγχος του δικου τους οργασμού και το απολαμβάνουν. Τα καλύτερα τσιμπούκια μου τα έχουν κάνει ερωμένες που είχαν περίοδο. Και πουτάνες, επίσης (Έρρικα, 30? + ναύλα πίπα στο γραφείο).

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Είναι λόγικο να είναι γκομενά σου αυτή που σου έκανε την καλύτερη πίπα.Γιατί άλλο να πας σε μια πουτάνα 10-20 φορές που θα σου κάνει σκουφάτη πίπα ή ακάποτη με άγχος και σε χρόνο σφαίρα και άλλο η γκομενά σου που είστε μαζί 1 χρόνο πχ και είστε αραχτοί στο σπίτι σου όπου σου παίρνει πίπα, ακάποτη, χωρίς άγχος και βιασύνη.

Την καλύτερη πίπα την έκανε η πρώην μου.Εκτός του ότι ήξερε τι να κάνει το βασικό ήταν ότι το γούσταρε τρελά.Μου είχε πεί ότι γενικώς γουστάρε να κάνει πίπες, από την αρχή της σχέσης μας, αλλά όταν της άρεσε και η γεύση τα έδινε όλα.Ευτύχως της άρεσε η γεύση μου και πέρασα καλά :P

Και η κοπέλα που έχω τώρα κάνει καλές πίπες ιδίως αν πρώτα την έχω γλύψει εγώ και έχει τελειώσει, τότε χαλαρώνει λίγο και με γλύφει ωραία.Το δε καλύτερο είναι ότι 9/10 τελειώνω στο στόμα της και αυτο το κάνει καλύτερο ακόμα. :cheesy:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Εμένα την καλλίτερη πίπα μου την πήρε προ 4ετίας μία βυζαρού εκκολαπτόμενη ηθοποιός σπίτι της. Αφού την είδα στο θέατρο που είχε παράσταση, μετά βγήκαμε για καναδυο ποτάκια και καταλήξαμε για συνέχεια σπίτι της.
Είχε περίοδο και δε γαμηθήκαμε οπότε τι έμενε;;;
Είχα και φουσκώματα λόγω απεργίας του δεσμού μου εκείνη τη φάση, έκανε και deep deep η φιλενάδα και αυτό που με καύλωσε ακόμη περίσσότερο ήταν ότι κατάπιε κάμποσο και έβγαλε το σωλήνα για να πασαλείψει τα στήθια της
...arghhh!!!

Νομίζω ότι η πίπα αν είναι δυνατή κάνει τον άντρα να νιώθει ότι μόλις έκανε ζακούζι!

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μια φίλη όταν ήμουν φαντάρος! Γεματουλα και γι`αυτό μείναμε σ`αυτό! Με εγλυψε με κάθε δυνατό τρόπο κ τελείωσα στο πρόσωπο κ το στήθος!
Μετα μου είπε ότι το έκανε για πρώτη φορά...
Τωρα από oτι έχω ακούσει έχει εξελιχθεί σε κορυφαία Blowjober...

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.079
Πόντοι
10.413
Καλυτερη πίπα: πρώην παράνομη σχέση (Κατερίνα) και γυναίκα μου (μοιράζονται την πρώτη θέση)....με την Κατερίνα "κούμπωνε" στο στόμα της και άντεχα λίγο...με την γυναίκα μου ρούφηγμα και πιώμα μέχρι τελευταίας σταγόνας

Option που λείπει από την ψηφοφορία: "ʼντρας (μόνος μου)"

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Την καλυτερη πιπα μου την εχει κανει μια γυμναστρια που γνωρισα στο γυμναστηριο που πηγαινω και η οποια οταν ειχαμε βγει και καλα φιλικα (ειχα κοπελα τοτε) αφου μου εκανε ολοκληρο κυρηγμα για το οτι δεν θα εκανε κατι να υπονομευσει τη σχεση μου, εν τελει καταληξαμε να ανταλασσουμε γλωσσοφιλα (η κοπελα ειναι μοντελο με ολη τη σημασια της λεξης) και μετα απο λιγη ωρα στο σπιτι της μου εκανε την καλυτερη πιπα της ζωης μου. Τετοιο ρουφηγμα και γλυψιμο δεν εχω ξανανιωσει. Η κοπελα το απολαμβανε πραγματικα. Μετα βιας κρατιομουν και οταν τελικα αφεθηκα και της το ειπα με προετρεψε να τελειωσω στο στομα της!! Αφου τελειωσα δυνατα και καταπιε καθε σταγονα μου χαμογελασε πονηρα και συνεχισε να με γλυφει για λιγο. Αυτο συνεβη 3-4 φορες αλλα διαπιστωσα μετα απο λιγο οτι ειχε αρχισεινα παιζει κολλημα και επειδη δεν ημουν σε φαση χαθηκα...Να πω την αληθεια καποιο σκοτεινο φιληδονο κομματι μου το μετανοιωνει μεχρι σημερα 2 χρονια μετα... 

Επισκέπτης
Την καλυτερη πιπα μου την εχει κανει μια γυμναστρια που γνωρισα στο γυμναστηριο που πηγαινω και η οποια οταν ειχαμε βγει και καλα φιλικα (ειχα κοπελα τοτε) αφου μου εκανε ολοκληρο κυρηγμα για το οτι δεν θα εκανε κατι να υπονομευσει τη σχεση μου, εν τελει καταληξαμε να ανταλασσουμε γλωσσοφιλα (η κοπελα ειναι μοντελο με ολη τη σημασια της λεξης) και μετα απο λιγη ωρα στο σπιτι της μου εκανε την καλυτερη πιπα της ζωης μου. Τετοιο ρουφηγμα και γλυψιμο δεν εχω ξανανιωσει. Η κοπελα το απολαμβανε πραγματικα. Μετα βιας κρατιομουν και οταν τελικα αφεθηκα και της το ειπα με προετρεψε να τελειωσω στο στομα της!! Αφου τελειωσα δυνατα και καταπιε καθε σταγονα μου χαμογελασε πονηρα και συνεχισε να με γλυφει για λιγο. Αυτο συνεβη 3-4 φορες αλλα διαπιστωσα μετα απο λιγο οτι ειχε αρχισεινα παιζει κολλημα και επειδη δεν ημουν σε φαση χαθηκα...Να πω την αληθεια καποιο σκοτεινο φιληδονο κομματι μου το μετανοιωνει μεχρι σημερα 2 χρονια μετα... 

Λάθος στρατηγικής. Τα καλά γαμησια/πίπες/φάσεις τα διαφυλλάτουμε ώς κόρες οφθαλμού. Με διαφορες δικαιολογίες και αρκετή φαντασία και δεξιότητες. Η καβάτζα στο γαμήσι είναι σαν τα στρατιγικά αποθέματα στο πετρέλαιο. Πρέπει ΠΑΝΤΑ να εχεις στόκ.

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δικο Raven αλλα το συντηρησα τοτε οσο μπορουσα. Ειχε ομως αρχισει να με πιεζει στο στυλ χωρισε την αλλη να ειμαστε μαζι οποτε δεν γινοταν αλλιως εφοσον δεν ηθελα να χωρισω για μαι καλη πιπα. Απο τοτε βεβαια εβαλα μυαλο και πλεον ειμαι πολυ πιο επιδεξιος οσον αφορα δικαιολογιες και καβατζες. Τωρα κραταω ενα στοκ με αμοιβαια κατανοηση και καμια προσδοκια!

Επισκέπτης
Εχεις δικο Raven αλλα το συντηρησα τοτε οσο μπορουσα. Ειχε ομως αρχισει να με πιεζει στο στυλ χωρισε την αλλη να ειμαστε μαζι οποτε δεν γινοταν αλλιως εφοσον δεν ηθελα να χωρισω για μαι καλη πιπα. Απο τοτε βεβαια εβαλα μυαλο και πλεον ειμαι πολυ πιο επιδεξιος οσον αφορα δικαιολογιες και καβατζες. Τωρα κραταω ενα στοκ με αμοιβαια κατανοηση και καμια προσδοκια!

ʼξιος! Οσο για το αν μια καλή πίπα ειναι αιτία χωρισμού, επέτρεψέ μου να πω ότι είναι, χαχαχαχα. Εδώ διαβάζουμε ότι συνάδελφοι ψηφίσαν σαν καλύτερη πίπα αυτή που τους παίρνει η γυναικα τους!  :headbang:(σε αλλο θρετ)

Εδώ προκύπτει βεβαια και αλλο ένα θέμα προς ψηφοφορία, του στύλ θα
παντρευόσαστε μια γυναίκα που σας έκανε την καλύτερη (μέχρι τώρα) πίπα στη ζωή σας και τα κατάπινε (επίσπρόσθετα) όλα μετα?  :2funny:

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Λάθος στρατηγικής. Τα καλά γαμησια/πίπες/φάσεις τα διαφυλλάτουμε ώς κόρες οφθαλμού. Με διαφορες δικαιολογίες και αρκετή φαντασία και δεξιότητες. Η καβάτζα στο γαμήσι είναι σαν τα στρατιγικά αποθέματα στο πετρέλαιο. Πρέπει ΠΑΝΤΑ να εχεις στόκ.

+1000000000000000000000000000000*10 εις τη νιοστή!!!

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχα...συμφωνω φιλε Raven! Αλλα και απο την κοπελα μου ουδεν παραπονο οποτε ολα καλα. Τωρα για γαμο καλη η ερωτηση σου! Εγω αν ποτε αποφασιζα να παντρευτω σιγουρα το ποσο καλα περναω στο κραββατι θα ηταν σιγουρα ενας σημαντικοτατος παραγοντας!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
νομίζω ότι η κατάπωση σπέρματος είναι η ο top λόγος επιλογής γυναίκας συντρόφου, έστω και περιορισμένης διάρκειας. Δείχνει την εμπιστοσύνη της, την υπακοή, άνθρωπο που πίνει και το μεδούλι της καύλας διαλέγοντας σε, ...γίνεται να φας σουβλάκι δίχως τη σάλτσα του μωρή χλαμούτσα;

Σίγουρα όμως πρέπει να συμψιφίζεται με το υπόλοιπο σύνολο. Αλλιώς άντε πάρε κανα σιλικονάτο βοηθημα και περάστε βέρες μαζί...!

Είχα κι ένα επεισόδιο παλιό ας το μοιραστώ με σας.

Ήμουνα (προ 10ετίας) 23, είχα περιπέτεια με μία 27χρονη, καθόλα όμορφη, αξιοπρεπέστατη, στο στυλ κυριούλας,
που όμως...προσοχή...δεν έκανε πίπες. Η δικαιολογία της ήταν δεν το είχε δοκιμάσει γιατί η κολλητή της είχε πνιγεί από το σπέρμα του γκόμενου της οποτε...yok(?).
Τελικά με τα πολλά προσπάθησε φιλότιμα, έκανε περφορμανς αλλά την άφησα μετεξεταστέα.

Τώρα να είσαι 27 και να μην το χεις δοκιμάσει έστω και σα γεύση...παραπάει τι λέτε;

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
RavenM και Blue25 πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση! Για τσεκάρετε (αν θέλετε να κάνετε εσείς την αρχή) ενα νέο ποστ μου...  :helpplea:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.079
Πόντοι
10.413
νομίζω ότι η κατάπωση σπέρματος είναι η ο top λόγος επιλογής γυναίκας συντρόφου, έστω και περιορισμένης διάρκειας. Δείχνει την εμπιστοσύνη της, την υπακοή, άνθρωπο που πίνει και το μεδούλι της καύλας διαλέγοντας σε, ...γίνεται να φας σουβλάκι δίχως τη σάλτσα του μωρή χλαμούτσα;

Σίγουρα όμως πρέπει να συμψιφίζεται με το υπόλοιπο σύνολο. Αλλιώς άντε πάρε κανα σιλικονάτο βοηθημα και περάστε βέρες μαζί...!

Είχα κι ένα επεισόδιο παλιό ας το μοιραστώ με σας.

Ήμουνα (προ 10ετίας) 23, είχα περιπέτεια με μία 27χρονη, καθόλα όμορφη, αξιοπρεπέστατη, στο στυλ κυριούλας,
που όμως...προσοχή...δεν έκανε πίπες. Η δικαιολογία της ήταν δεν το είχε δοκιμάσει γιατί η κολλητή της είχε πνιγεί από το σπέρμα του γκόμενου της οποτε...yok(?).
Τελικά με τα πολλά προσπάθησε φιλότιμα, έκανε περφορμανς αλλά την άφησα μετεξεταστέα.

Τώρα να είσαι 27 και να μην το χεις δοκιμάσει έστω και σα γεύση...παραπάει τι λέτε;

εάν όταν λες "γεύση" εννοείς να έχει πάρι τσιμπούκι, συμφωνώ...

εάν όμως εννοείς να ξέρει τη γεύση του σπέρματος, μου έχει συμβεί 30αρα να πρωτογευτεί το δικό μου σπέρμα (τουλάχιστον έτσι μου είπε και έτσι φάνηκε)....δεν με είχε χαλάσει καθόλου βέβαια που μέσα στην καύλα που της προκάλεσα με άφησε να χύσω (λίγο) μέσα στο στόμα της...μέχρι τότε όταν ήθελα να χύσω (είτε γαμούσα είτε τσιμπούκωνα), μου την έπαιρνε στα χέρια και την έπαιζε για να την χύσω σε βυζιά και κοιλιά.....και μετά ήθελα να ξαπλώνω πάνω της...
τεσπα...την έκφραση της 30αρας που πρώτη φορά ένοιωθε τη γεύση του δικού ΜΟΥ σπέρματος, ακόμα τη θυμάμαι (και την γουστάρω με τρέλλα)...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ειναι το κατι άλλο ε; σε καταλαβαίνω φίλε.
Όπως είπα και πιο πάνω, σα να βγήκες από πολύωρο ζακούζι, αναζωογονημμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom