newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Μηνύματα
- 130
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Είναι Αμφιθεας προς ΠοσειδνώοΤο Αλαντιν μεχρι πριν απο 3-4 χρονια ηταν στην παραλληλη καθοδο της Ζησιμοπουλου απο Αμφιθεας προς Τζιτζιφιες, λιγο πριν τα φαναρια.
Είναι Αμφιθεας προς ΠοσειδνώοΤο Αλαντιν μεχρι πριν απο 3-4 χρονια ηταν στην παραλληλη καθοδο της Ζησιμοπουλου απο Αμφιθεας προς Τζιτζιφιες, λιγο πριν τα φαναρια.
Εμένα πριν αρκετά χρόνια πλατεία Ντάβαρη. Τότε ήταν στην Αγίας Τριάδος, κάθετο της Αμφιθέας.Είναι Αμφιθεας προς Ποσειδνώο
Ο παππούς παλιά στην Αδριανου 116. Ο εγγονός στην Αγίας Ειρήνης.Εννοεις αυτο στην Αγ. Ειρηνης?
Φουλ στο μπαχαρικό, εξ ου και το ρέψιμο! Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη το μπριζολάδικο του Τέλη;Επισης δεν ειναι χειροποιητο ειναι προμηθευτης ο Αγκοπ.
Σε οποιο μαγαζι εχω φαει κεμπαπ που αγοραζουν απο Αγκοπ μου αρεσει πολυ.
Ειναι βαρυ λιγο βεβαια το ρευεσαι ολη μερα αλλα δεν γαμιεται.
Υπαρχει ναι,απλα υπο αλλη διευθυνση κατι χρονια τωρα.!Φουλ στο μπαχαρικό, εξ ου και το ρέψιμο! Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ακόμη το μπριζολάδικο του Τέλη;
ΙσχυειΚυρ αριστος εχω ακουσει οτι ειναι ωραιος.
Ομως εχω ακουσει και οτι φαιρεται χαλια στο προσωπικο του. Οχι οτι μου πεφτει λογος ομως αποφευγω τετοια μαγαζια
φτιάχνουν το ίδιο ιδιαίτερο κεμπάπ, με δική τους πίτα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σταθερά πολύ καλό! Σπάνια έχει κόσμο το μαγαζί, έχεις δίκιο, δεν είναι και τραβηχτικό το μαγαζί, πρέπει να δουλεύει ντιλιβερι περισσότερο.είναι οντως καλός ο Αβρααμ; είναι πάντα αδειο το μαγαζί...
Ειναι πολυ βασικο να ξερουν να το ψησουν οι μαστορες.Αυτή τη βδομάδα φάγαμε και στον μπάρμπαλεξη στη χαλκηδονα κεμπάπ καλή γεύση αλλά υπερβολικά στεγνό δεν μπαίνει στην δίκη μου δεκάδα
Φαγωθηκατε ρε μαλακες με τον Τόμας. Πήγα λοιπόν κι έφαγα. Το κλασσικό του. Κεμπάπ, κρεμμύδι, πιττα, ντομάτα.
Λοιπόν πρωτα από όλα η πιττα είναι από τις φθηνές βιομηχανικου τυπου, οχι από τις καλυτερες ποιοτητες. Εχω φαει πολυ πιο ψωμομενες και αφρωδης πιττες.
Ντοματούλα καλή γλυκιά καθώς και το κρεμμύδι μπόλικο, λεπτοκομμενο μια χαρά.
Το κρέας μπόλικο και αρκετά καλό. Από τα καλυτερα κρέατα κλασσικα κεμπάπ που έχω φάει. Πολυ καλη επίγευση.
Μπορεί και καλυτερο απο τον κυρ Αρίστο γιατί είχε και ποσότητα και ποιοτητα. Εννοείται πως δεν έχει πατατες το τυλιχτο.
Τώρα κοιτάξτε να δείτε, που κερδίζει ο κυρ Αρίστος;;.!
Ο κυρ Αρίστος λοιπόν μπορεί να μην έχει τόσο καλό απλό κεμπάπ, αλλά και αυτό που έχει είναι Α' ποιότητας και γευσης.
Εκεί όμως που έχει την υπεροχή ο Αρίστος είναι στην ποιοτητα της πιττας, μακράν καλυτερη, και στο άψογο (σαν γλυκο) κασερλί κεμπάπ και το κεμπάπ προβατινα. Πανδαισία γευσεων! Εγώ ΠΑΝΤΑ παιρνω απο Αρίστο προβατινα και κασερλί.
Καλλιθεα γαματο το πίτα μπιρφτεκι , χθες έφαγα δυοε δεν ειναι ρε μαλακα πως να το κανουμε ειναι σαν του καυτερου στο χαλανδρι και του μπιφτεκοπωλειου στην καλλιθεορωσοποντιουπολη
Απο ανθρωπο που οταν βαριεται βαζει φωτια στο μαγαζι του περιμενες να φας σοβαρο κεμπαπ τυπεΡε τυποι διάβασα εδω μεσα που λεγατε για καλο κεμπαπ στο «Αλλαντιν» και ειπα να το δοκιμάσω, παράγγειλα ενα γιαουρτλού κεμπαπ και μπορω να πω οτι ηταν ενα απο τα χειροτέρα κεμπάπ που εχω φαει! Ηταν σκληρο και για να το καταπιείς ήθελε καλο μάσημα ενω κανονικά το κεμπάπ πρέπει να λιώνει στο στομα, ασε που η πιτα ηταν κομμένη σε τοσο μικρα κομματάκια που με το γιαούρτι απο πανω δεν την έβλεπες και επρεπε να την καρφώσεις στην τυχη με το πιρουνι
Κλάσης ανώτερο το κεμπαπ του «Κυρ Αρίστου» και επισης καλο του «Κεμπαπτζιδικον Μπουρνοβαλια» στην πλατεία Ανοιξης στην Νεα Σμυρνη.
Κεμπαπτζίδικον Μπουρνοβαλια