Νέα

Το καλό παιδί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
H αλήθεια είναι ότι ο Ηγέτης έχει ψιλοσαλέψει λίγο για να ανοίγει  τέτοια τόπικ

Δεν ξέρεις εσύ γατάκι.
Ο Σαββίδαρος έχει κάνει ολόκληρη Ιrina Shayk να είναι στα πατώματα για πάρτη του. :P

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. Δεν θέλει να σε προσβάλει, κι έχει διάφορες συνταγές. Σε βλέπω σαν φίλο. Είσαι πολύ καλό παιδί και δεν σου αξίζω. Αυτό τον καιρό θέλω να μείνω μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη για σχέση και τέτοια κουλά

Οπως ειπα και εγω ειναι μια διακριτικη, ευγενικη αλλα και χιλιοφορεμενη ατακα για να σου πει "δεν ενδιαφερομαι". Κανονικα καποιος πρεπει να διαισθανεται πολυ πιο νωρις αν τον θελει η αλλη η οχι και να μην χρειαστει να ακουσει κατι τετοιο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ο Ηγετης ποτε δεν κανει μπουλινγκ και τετοια ξενοφερτα Αμερικανικα, τσογλανιστικα, θολοκουλτουριαρικα.... ο Ηγετης απλα σμιλευει συνειδησεις  αντρων ........

Ψιτ,άμπαλο γατάκι.
Προσβάλλεις τον άνθρωπο που είναι όμορφος σαν τον Hugh Jackman,πλούσιος σαν τον Bill Gates,έξυπνος σαν τον Einstein.
Που ποτέ του εδώ μέσα δεν έχει γράψει άσχημο λόγο για κανέναν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι γκόμενες τα καλά παιδιά γουστάρουν.Το καλό παιδί δίνει προοπτική,ο κακός τι προσφέρει?
Απλά οι γκόμενες θεωρούνε τα καλά παιδιά ελεεινούς τύπους,χειρότερους από τους κακούς για μια σειρά από λόγους.
Αμα πας σαν καλό παιδί θα γαμάς αβέρτα,άμα το παίξεις κακός θα μείνεις με το πουλί στη χούφτα.
Βασικά στις Σλάβες αρέσει το καυλωμένο καλό παιδί,αυτός ο τύπος.
Από κακούς και μουνόπανα έχουν αρκετούς στη χώρα τους,δεν τους ψάχνουν στους ξένους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
ο σαββιδης εχει κανει τον τσακ νορις να του φιλησει το χερι ρε νιαμου....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο σαββιδης εχει κανει τον τσακ νορις να του φιλησει το χερι ρε νιαμου....

Η πλάκα είναι οτι επαναλαμβάνει θεωρίες εικοσαετίας αυτά περί bad boy κτλ συζητιόνταν από τους PUA εδώ και δεκαετίες και αυτός τα αναμασά.
The game has changed.
Αντίθετα εγώ είμαι πάντα στην πρωτοπορία ως μαχητής μετώπου παίρνω πρέφα τις μελλοντικές εξελίξεις μια πενταετία πριν και προσαρμόζομαι.
Τώρα γαμεί και δέρνει το σπονσοριλίκι,αυτό άρχει.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οταν μια γυναικα λει οτι αυτος ο αντρς ειναι καλο παιδι εννοει οτι δεν θα την γαμησει ουτε και αν ειναι ο τελευταιος αντρας πανω στην γη
δεν εχει να κανει με την εμφανιση του απλα η γκομενα για τον χ ψ λογο που υπαρχει μονο στο ταραγμενο της μυαλο τον θεωρει πολυ λιγο για να του δωσει το μουνι της

το ιδιο ατομο για μια αλλη γκομενα μπορει να ειναι ο ιδανικος γαμιας

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Γενικά οι γκόμενες τα καλά παιδιά γουστάρουν.Το καλό παιδί δίνει προοπτική,ο κακός τι προσφέρει?
Απλά οι γκόμενες θεωρούνε τα καλά παιδιά ελεεινούς τύπους,χειρότερους από τους κακούς για μια σειρά από λόγους.
Αμα πας σαν καλό παιδί θα γαμάς αβέρτα,άμα το παίξεις κακός θα μείνεις με το πουλί στη χούφτα.
Από κακούς και μουνόπανα έχουν αρκετούς στη χώρα τους,δεν τους ψάχνουν στους ξένους.
Σωστοτατος ο λαιουρας

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586

Εγω νομιζω πως υπαρχουν φερειπειν δυο τυποι γυναικας. Αν η αλλη θελει το "κακο παιδι" που πουλαει νταηλικι, μουρη, το παιζει σκληρος κτλπ δεν προκεται να κοιταξει το "καλο παιδι". Αναλογως υπαρχουν κ γυναικες που τις ξενερωνουν τετοιοι τυποι.
Αλλα ολες θελουν ο αντρας να ειναι με αυτοπεποιθηση, δυναμικος κτλπ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω νομιζω πως υπαρχουν φερειπειν δυο τυποι γυναικας. Αν η αλλη θελει το "κακο παιδι" που πουλαει νταηλικι, μουρη, το παιζει σκληρος κτλπ δεν προκεται να κοιταξει το "καλο παιδι". Αναλογως υπαρχουν κ γυναικες που τις ξενερωνουν τετοιοι τυποι.
Αλλα ολες θελουν ο αντρας να ειναι με αυτοπεποιθηση, δυναμικος κτλπ.

Απλά συνήθως πηδιούνται με κακά παιδιά μέχρι τα 25-30 γιατί ψάχνουν περιπέτεια ρομάντσο,πάθη,συγκινήσεις κτλ και όταν φάνε τα σκατά και καταλάβουν τι μαλακία έκαναν ψάχνουν το καλό παιδί να τις αποκαταστήσει.
Λες και το καλό παιδί είναι κανάς μαλάκας να περιμένει αυνανιζόμενος μέχρι να γαμήσει μεταχειρισμένες.Δεν πάει ακριβώς έτσι.
Το καλό παιδί κοιτάει να φτιάξει την καριέρα του τα οικονομικά του και μόλις φτιαχτεί τακτοποιηθεί γίνεται γαμών και δέρνων μετά τον παρακαλούνε οι ψώλες να τους δώσει λίγη σημασία.
Οι κακοί καταλήγουν συνήθως στη φυλακή ή δαρμένοι με τα χρέη στον ουρανό.Εχουν πολύ μικρό χρόνο ημίσειας ζωής.Οι καλοί άρχουν πάντα τους στέλνουν στο καναβάτσο.
Είναι ένας από τους λόγους που οι γκόμενες δε συμπαθούν τους καλούς αφού προστατεύουν ενστικτωδώς τους πιο αδύναμους και συναισθηματικούς που είναι οι κακοί.
Θεωρούν τους καλούς υποκριτές,αναίσθητους,χειραγωγικούς,καταπιεστικούς,βαρετούς και γενικώς μαλάκες.
Μέχρι να βάλουν μυαλό βέβαια.

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290
Απλά συνήθως πηδιούνται με κακά παιδιά μέχρι τα 25-30 γιατί ψάχνουν περιπέτεια ρομάντσο,πάθη,συγκινήσεις κτλ και όταν φάνε τα σκατά και καταλάβουν τι μαλακία έκαναν ψάχνουν το καλό παιδί να τις αποκαταστήσει.
Λες και το καλό παιδί είναι κανάς μαλάκας να περιμένει αυνανιζόμενος μέχρι να γαμήσει μεταχειρισμένες.Δεν πάει ακριβώς έτσι.
Το καλό παιδί κοιτάει να φτιάξει την καριέρα του τα οικονομικά του και μόλις τακτοποιηθεί γίνεται γαμών και δέρνων μετά τον παρακαλούνε οι ψώλες να τους δώσει λίγη σημασία.

Δικος μας εισαι εσυ! Απειρα παραδειγματα στο φιλικο και συγγενικο περιβαλλον, που αφου εχουν φανε τον πηδο της ζωης τους απο διαφορους γαμιαδες, κατα τα 35 βρισκουν ενα χαλβα, ομως με καλη δουλεια, απο καλο σπιτι κτλ, να τις γκαστρωσει και περασει κουλουρα. Και τον συγκεκριμενο φιλο που εχω στο μυαλο μου, με την πρωην του συζουσαν 8 χρονια, και δεν τον αφηνε να την αγγιξει...
Thats life!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δικος μας εισαι εσυ! Απειρα παραδειγματα στο φιλικο και συγγενικο περιβαλλον, που αφου εχουν φανε τον πηδο της ζωης τους απο διαφορους γαμιαδες, κατα τα 35 βρισκουν ενα χαλβα, ομως με καλη δουλεια, απο καλο σπιτι κτλ, να τις γκαστρωσει και περασει κουλουρα. Και τον συγκεκριμενο φιλο που εχω στο μυαλο μου, με την πρωην του συζουσαν 8 χρονια, και δεν τον αφηνε να την αγγιξει...
Thats life!

Οι γκόμενες πιτσεύουν οτι οι κακοί επειδή είναι στα αρχίδια τους,ελεύθεροι χωρίς κανόνες και δεν έχουν κοινωνικούς περιορισμούς θα γαμάνε καλύτερα.Σου λέει θα με ξεσκίσει αυτός.
Ενώ το καλό παιδί θα είναι γεμάτο κόμπλεξ δε θα μπορεί να αποδώσει.
Ενώ αυτά δεν ισχύουν.Συνήθως στους κακούς δεν τους σηκώνεται από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.Απλά οι γκόμενες είναι ηλίθιες,πρέπει κάπως να ξέρεις πώς σκέφτονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το κόλπο είναι να πας σαν καλό παιδί και να παίρνεις και δυο,τρεις συμπεριφορές κακών.Δηλαδή είσαι κατά βάση καλός αλλά σε μερικά σημαντικά θέματα αντιγράφεις τους κακούς.
Οχι όμως σε όλα.
Βέβαια οι Μεσογειακές θέλουν αποδείξεις σου λένε είσαι κακός?Δείξε μου τατού σου,τα σκουλαρίκια σου,τη μηχανή σου,τους αλήτρες που συναναστρέφεσαι κτλ.Θέλουν έμπρακτες αποδείξεις οτι είσαι αυτός που παριστάνεις.
Αμα τα έχεις αυτά σημαίνει οτι δεν μπορείς να πιάσεις καλή δουλειά σαν καλό παιδί όπου πρέπει να είσαι προβλεπέ οπότε η γκόμενα το θεωρεί έμπρακτη απόδειξη οτι είσαι ελεύθερος γαμέας.
Οι Σλάβες απλά σου πιάνουν τον πούτσο να δούνε αν είσαι αλήθεια καυλωμένος δεν ψάχνουν ξένο να τις ταλαιπωρεί και να τις δέρνει.
Χοντρικά οι Ελληνίδες σου λένε αν υπακούσεις γίνεις προβλεπέ,μαλάκας,τζιτζιφιόγκο,μαμάκας,βαρετός για να τα έχεις καλά με όλους και να βρεις μια καλή θέση όπου θα κάνεις τσιμπούκια στο αφεντικό,θα σε φτύσω για να πάω με τον ελεύθερο αλήτρα που τα γράφει όλα δεν υπολογίζει τίποτα και θα με κάνει να ζήσω δράμα και δυνατές συγκινήσεις.
Εσύ λες τι λες μωρή καριόλα,σαλούφα υποκείμενο,παλιοσκατογαμιόλα?
Δεν είναι οτι τα καλά παιδιά δέχονται αβρόχοις ποσί το deal,παίρνουν τα μέτρα τους.
Για αυτό οι γκόμενες συμπαθούν τα κακά παιδιά τους βλέπουν σαν πυγολαμπίδες που κρατάνε λίγο για να προσφέρουν συγκινήσεις και πάθη έρωτα στις γκόμενες πριν αναγκαστούν αυτές να καταφύγουν στα καλά παιδιά για να επιβιώσουν και να έχουν στοιχειώδεις ανέσεις και βιοτικό επίπεδο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τα κακα παιδια ειναι στη φυλακη δεν κυνδινευουμε να μας πηδηξουν τις γυναικες  :tooth:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.327
Πόντοι
1.056
Ότι ντε και καλά το "καλό παιδί" δεν έχει επιτυχία στις γυναίκες είναι η δικαιολογία των κλαψομουνηδων για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ο μαλάκας με όλες τις πιθανές σημασίες για όλους

Stories