You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το καλό παιδί.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Έχετε μπερδέψει το καλό παιδί (δλδ το νορμάλ,μεστό άνθρωπο) με τον αγαθούλη-κοροιδάκι της παρέας...
Ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ. Αν δεν καταλαβεις, επανελαβε οσες φορες χρειαστει.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Καλο παιδι ειναι το σοβαρο παιδι που δε κανει μαλακιες δε κανει καταχρησεις και δε θελει το κακο του αλλου, ειναι ευγενικος με ολους και πραος.
Ξαναδιαβασε το πρωτο ποστ, αν δεν καταλαβεις επανελαβε οσες φορες χρειαστει.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
έτσι...στο 95% των περιπτώσεων.
όντως το εννοεί ότι είναι καλό παιδί, αλλά εκείνο το καλό παιδί ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ
Οποτε τελικα, τι ειναι το καλο παιδι τυπε;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.891
- Πόντοι
- 1.406
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Αυτός που κάνει όλα τα χατίρια στη γκομενα (και κατά πάσα πιθανότητα και στις φίλες της η όποιον άλλον αυτή του ζητήσει), που της πληρώνει τα πάντα χωρίς να έχει δει ούτε τον αγκώνα της γυμνό και που είναι πάντα διαθέσιμος για αυτήν όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.
Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Κατά πάσα πιθανότητα είναι και μαμάκιας και έχει σκοπό ζωής την οικογένεια από τα 25, και έχει πάει το πολύ με 5 γυναίκες στη ζωή του.
Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Κατά πάσα πιθανότητα είναι και μαμάκιας και έχει σκοπό ζωής την οικογένεια από τα 25, και έχει πάει το πολύ με 5 γυναίκες στη ζωή του.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.891
- Πόντοι
- 1.406
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Καλό παιδί εννοεί τον σωφέρ καληνυχτάκια, τον ηλεκτρονικό κουμπαρά για όλες της τις ανάγκες, τον εξομολογητή για όλα της τα γ@μήσια που έφαγε απο τα κακά παιδιά (αλλά εσύ είσαι το καλό παιδί που δεν θα γ@μήσεις).Τι εννοει μια γυναικα οταν λεει για τον χ αντρα οτι ειναι καλο παιδι;
Ποια ειναι η γνωμη σας;
Τι εστι καλο παιδι;
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Το καλο παιδι ειναι αυτο που ειναι κυριος,που με τον παρα του γαμαει οποιο ξεκωλακι γουσταρει,που γραφει στα παπαρια του τις καθε λογης και εθνικοτητας θηλυκες που θα του ζαλισουν τον ερωτα με τις θεωριες του και που εν τελει κοιταει την δουλεια του χωρις να γινεται μαλεας στους αλλους και προπαντως στον ιδιο του τον εαυτο.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Εγω πιστευω πως ειμαι καλο παιδι 0. Ειμαι ευχαριστος, οντως βοηθαω και σεβομαι τους αλλους. Γενικα μου το λενε φιλοι / φιλες.
Τωρα στα μουτρα να μου πει καποια "εισαι καλο παιδι" εγινε μια φορα και ηταν οντως χυλοπιτα γιατι της ειχα προτεινει να βγουμε εξω κτλπ ενω αυτη ηθελε μονο απο ο,τι καταλαβα λιαν συντομως και οχι να μπλεξει σε γνωριμια/σχεση. (για αυτους που αναρωτιουνται δεν εμεινε παραπονεμενη).
"Καλο παιδι" κατ'εμε δεν ειναι κακο να εισαι απλα ο συγκεκριμενος ορος χρησιμοποιειται σαν χυλοπιτα οπως το "σου αξιζει καποιος καλυτερος".
Απλα δεν ξερω τι εννοουν καποιοι με το "καλο παιδι". Δεν σημαινει μουροχαυλος, βουτυρομπεμπες κτλπ. Η καλοσυνη συναντεται οντως σε τετοιους τυπους, βεβαια, οπως κ η πουστια.
Το να θες να μην εισαι αρχιδι, να τιμας τον λογο σου και να φερεσαι στους αλλους οπως το θεωρεις σωστο βασει αρχων δεν ειναι κακο. Ισα ισα με το να εισαι αρχιδι επιλεγεις τον ευκολο δρομο σε πολλες περιπτωσεις.
Τωρα στα μουτρα να μου πει καποια "εισαι καλο παιδι" εγινε μια φορα και ηταν οντως χυλοπιτα γιατι της ειχα προτεινει να βγουμε εξω κτλπ ενω αυτη ηθελε μονο απο ο,τι καταλαβα λιαν συντομως και οχι να μπλεξει σε γνωριμια/σχεση. (για αυτους που αναρωτιουνται δεν εμεινε παραπονεμενη).
"Καλο παιδι" κατ'εμε δεν ειναι κακο να εισαι απλα ο συγκεκριμενος ορος χρησιμοποιειται σαν χυλοπιτα οπως το "σου αξιζει καποιος καλυτερος".
Απλα δεν ξερω τι εννοουν καποιοι με το "καλο παιδι". Δεν σημαινει μουροχαυλος, βουτυρομπεμπες κτλπ. Η καλοσυνη συναντεται οντως σε τετοιους τυπους, βεβαια, οπως κ η πουστια.
Το να θες να μην εισαι αρχιδι, να τιμας τον λογο σου και να φερεσαι στους αλλους οπως το θεωρεις σωστο βασει αρχων δεν ειναι κακο. Ισα ισα με το να εισαι αρχιδι επιλεγεις τον ευκολο δρομο σε πολλες περιπτωσεις.
milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Τα ειχα γραψει καποτε οι Γκολιαρντι αλλα τωρα πχια ειναι γεγονος ......
και βλεπω το νημα με το που γυρναω απο δουλεια ( γιατι ηταν δυσκολη μερα σημερα και ηθελα να ευφρανθει η καρδιαν μου )...φρεσκο βλεπω ειναι ...εεε του πουστη λεω, θα γελασουμε παλι ..... αλλα οταν πηγα first page και βλεπω τον Hγετη να το χει ανοιξει κατι σκιρτησε μεσα μου ..... παιδια ειναι ασχημα τα πραγματα ...... για να ανοιξε ο Hγετης , ο Αλφας , ο Τεστοστεροτυφωνας μας τετοιο νημα , ενα εχω να σας πω...... ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ..... η ωρα της κρισης ερχεται σιγα σιγα αδερφια......... στα χαρακωματαααααααα ......Αεραααααααααααααα αδερφιαααααααααα....Σημανε η μεγαλη ωρααααααα
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
και βλεπω το νημα με το που γυρναω απο δουλεια ( γιατι ηταν δυσκολη μερα σημερα και ηθελα να ευφρανθει η καρδιαν μου )...φρεσκο βλεπω ειναι ...εεε του πουστη λεω, θα γελασουμε παλι ..... αλλα οταν πηγα first page και βλεπω τον Hγετη να το χει ανοιξει κατι σκιρτησε μεσα μου ..... παιδια ειναι ασχημα τα πραγματα ...... για να ανοιξε ο Hγετης , ο Αλφας , ο Τεστοστεροτυφωνας μας τετοιο νημα , ενα εχω να σας πω...... ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ..... η ωρα της κρισης ερχεται σιγα σιγα αδερφια......... στα χαρακωματαααααααα ......Αεραααααααααααααα αδερφιαααααααααα....Σημανε η μεγαλη ωρααααααα
Ειναι παγιδα μην ξεγελιεσαι. Απο την μια θελει να ευχαριστηθει να κραζει και απο την αλλη να μαζεψει εδω τα "καλα παιδια" να τους κανει bullying!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Τρολάρεις τον Καπαμαρού Σαββίδη ρε γατάκι?
Σαν δεν ντρέπεσαι...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.752
- Πόντοι
- 3.656
Γνωμη μου
Οτι σε λεει καλο παιδι ισον διακριτικη χυλοπιτα
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. Δεν θέλει να σε προσβάλει, κι έχει διάφορες συνταγές. Σε βλέπω σαν φίλο. Είσαι πολύ καλό παιδί και δεν σου αξίζω. Αυτό τον καιρό θέλω να μείνω μόνη μου. Δεν είμαι έτοιμη για σχέση και τέτοια κουλά
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
H αλήθεια είναι ότι ο Ηγέτης έχει ψιλοσαλέψει αρκετά για να ανοίγει τέτοια τόπικ
Edit
milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Ο Ηγετης ποτε δεν κανει μπουλινγκ και τετοια ξενοφερτα Αμερικανικα, τσογλανιστικα, θολοκουλτουριαρικα.... ο Ηγετης απλα σμιλευει συνειδησεις αντρων ........
Ειναι παγιδα μην ξεγελιεσαι. Απο την μια θελει να ευχαριστηθει να κραζει και απο την αλλη να μαζεψει εδω τα "καλα παιδια" να τους κανει bullying!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις