αν θα πρεπει να ειμαστε πολυ αυστηροι σ ενα θρεντ βαζοντας μονο ποστ που περιεχουν πληροφοριες επι του θέματός του, στειρες και αντικειμενικες οσο γινεται, οκ πάσο..
ισως θα πρεπει ομως να ανοιγουμε τοτε παραλληλα την ιδια στιγμη και αλλο ενα και να βαζουμε εκει τα περαιτερω σχολια, περι κρισεως του καθενος μας για το αν ειναι ενα τεμαχιο VFM, αν ειναι κατα την κριση μας ψηλη, κοντη, αδυνατη, παχια, αλοιθωρη κλπ κλπ και τοτε κατα τη γνωμη μου χανεται και η ουσια της πληροφορησης. Γινεται κατι σαν πινακας αναρτησης πληροφοριων (για ενα γραφειο στη συγκεκριμενη περιπτωση) που δεν διαφερει σε τιποτα απο την ιστοσελιδα ενος στουντιου που διαφημιζεται εδω λογου χαρη ή καπου αλλού.
Επισης, για το αν ενα τεμαχιο χρεωνει 50, 100, 200, 500 ή 1000 ευρω την ωρα, παντα θα υπαρχουν διάφορες αποψεις που θα συγκλινουν ή θα αποκλίνουν.
Ομως, το να λεω εγω οτι εδωσα στο ταδε τεμαχιο 500 ευρω για την ταδε υπηρεσια και γουσταρα πολυ και καποιος να μου πει οτι το θεωρει μαλακια, ε ενταξει, δε μου χαλασε και τη σουπα. Τη γνωμη του ειπε στα πλαισια της αναπτυξης του θρεντ.
Εγω ετσι το αντιλαμβανομαι. Περαν του οτι το θεωρω κι εγω μαλακια και πεταμενα λεφτα.
Εξάλλου δειτε το και ελληνικα. Οι μισοι ελληνες που θα μπορουσαν να δωσουν με καποια σχετικη ισως ανεση αυτα τα λεφτα θα το θεωρουν μαλακια και οι αλλοι μισοι θα το θεωρουν μαγκια. γι αυτο και μας πιανουν τον κωλο..