bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αρκετες φορες, ΜΑΛΑΚΑπέρασες με σκοπό να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου μαλάκα ??
αρκετες φορες, ΜΑΛΑΚΑπέρασες με σκοπό να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου μαλάκα ??
ΑΜ δεν εκανες ποτε στρατο??? και για καφε με λοχια να σου ελεγε οτι θελει να μπει ο πολιτης του ανοιγες και περναγε ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ
σε στρατοπεδο πχ αρχιμαλακατζωνυτραμου μπαινεις ΑΠΛΑ δινοντας την ταυτοτητα σου και δηλωνοντας τον λογο επισκεψης σου.
τυπε πρεπει να πέσουν επιτέλους οι τοίχοι και τα στρατόπεδα να γίνουν ανοιχτα στην κοινωνία δεν συμφωνίες;Στον Αστερα Βουλιαγμένης υπηρετήσατε;
αρκετες φορες, ΜΑΛΑΚΑ
μονο προσωπικα τετοιες ινφο, και δυστυχως για σενα πορνοπαππουλη, κανενα απο τα 5 δεν εχει κωλομπαρο σε ικανοποιητικη αποσταση πλεοννα μας πείς που είναι να παρκαρουμε και μεις όταν πηγαίνουμε στα κωλόμπαρα της περιοχής του κρετίνε...
εσύ δεν μετράει πέρασες ως στελεχος....εγώ πχ είχα και δική μου θέση πάρκινγκ οπου πηγαΕγώ πέρασα σε πολύ μα πολύ περισσότερα με όχημα. Όχι όμως ως πολίτης.
μονο προσωπικα τετοιες ινφο, και δυστυχως για σενα πορνοπαππουλη, κανενα απο τα 5 δεν εχει κωλομπαρο σε ικανοποιητικη αποσταση πλεον
είπαμε έχεις τα μέσα εσύ... εξ ού και ο διορισμός σου...
κακώς τυπε...μου περασε απο το μυαλο, αλλα κρατηθηκα.
μου περασε απο το μυαλο, αλλα κρατηθηκα.
ναι 54 κιλα με το κρανος ηταν στα κιλα της γκομενας μουκατάλαβα.. ο ποδηλάτης ήταν ψωμωμένος και φοβήθηκες τις φάπες...
κατάλαβα.. ο ποδηλάτης ήταν ψωμωμένος και φοβήθηκες τις φάπες...
οι περισσοτεροι είναι και αναρχοαπλυτοι που ψηφίζουν Σύριζα και ανταρσία τυπεσκεψου αν φυγουν οι γυμνασμενοι ποδηλατες απο τον ανταγωνισμο ποσο βελτιωνεται η θεση των υπολοιπων
ναι 54 κιλα με το κρανος ηταν στα κιλα της γκομενας μου
ετσι μια στην δουλεια, μια στο στρατο, να μην του γινομαι και κολιτσιδα για μια ψωροφυλακημπαααα,δεν ηθελε να υποχρεωνεται στο "μεσο" να τον βγαλει απο την φυλακη!
τυπε μήπως ηταν και βεγκαν;ναι 54 κιλα με το κρανος ηταν στα κιλα της γκομενας μου