bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δεν κωλωνω στα ακρα εχω παει απο 43 εως 123 κιλααααα μάλιστα bbw lover και εσύ...
δεν κωλωνω στα ακρα εχω παει απο 43 εως 123 κιλααααα μάλιστα bbw lover και εσύ...
τι εστι βεγκαν?τυπε μήπως ηταν και βεγκαν;
αυτοι που τρώνε ρίζες και βολβούς τυπετι εστι βεγκαν?
μολις γυρισα απο Σαρτη Χαλκιδικης.
φαντάζομαι ψάρι ουτε που να το δειοχι απλα τρωει απο το σουβλακι μονο το ενα κομματι, τα υπολοιπα της φαινονται κουραστικο να τα ξεσουβλισει
οχι απλα τρωει απο το σουβλακι μονο το ενα κομματι, τα υπολοιπα της φαινονται κουραστικο να τα ξεσουβλισει
Δυστυχως όχι.Είχε πλάκα... Αυτά δε κρατώνται σε κάποιο αρχείο να μπορούμε να τα βλέπουμε αργότερα και να αναφερόμαστε σε αυτά ;
Φάουλ της διοικησης, αψυχολογητο.Το συγκεκριμένο θα μπορουσε να συγχωνευθεί για ευνοητους λόγους στο σπάμ.
Είχε τραβήξει πολύ κόσμο, κριμα να μειώνεται η επισκεψιμότητα ;)
οταν δεν γινεις μοντ θα το φιαξεις το σαϊτΔυστυχως όχι.
Τι να πω πια. Η διοικηση δεν θελει κοσμο εδώ μεσα?
120 ατομα ηταν μεσα καποια στιγμη στο θρεντακι.
Η διαγραφη του θρεντ μου, παρα την κοσμοσυρροή, προδιδει τον τρομο της διοικησης για την λαϊκή μου απηχηση τύπε ;)οταν δεν γινεις μοντ θα το φιαξεις το σαϊτ
ποσην ωρα κρατησε?Η διαγραφη του θρεντ μου, παρα την κοσμοσυρροή, προδιδει τον τρομο της διοικησης για την λαϊκή μου απηχηση τύπε ;)
Μια-μιαμιση ωρα νομιζω τύπε.ποσην ωρα κρατησε?
και πολυ σε αφησαν, τα θρεντ του μπαρου κατεβαιναν σε 5 λεπτα ;)Μια-μιαμιση ωρα νομιζω τύπε.
Ελα μωρε, πλακα σπαγαμε, τι πειραζε?και πολυ σε αφησαν, τα θρεντ του μπαρου κατεβαιναν σε 5 λεπτα ;)
Γαμωτο εγω δεν το προλαβα!!!Ελα μωρε, πλακα σπαγαμε, τι πειραζε?
θρενταρα άνοιξε ο δικος σουΓαμωτο εγω δεν το προλαβα!!!
Τα καλύτερα χανω
Δεν το ανοιξα εγω ρε φιλεθρενταρα άνοιξε ο δικος σου
Του ανοίξανε απ' ότι κατάλαβα, αλλά την απογείωσεθρενταρα άνοιξε ο δικος σου