drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πάει το θρεντακι μου :'( :'( :'(
Είχε πλάκα... Αυτά δε κρατώνται σε κάποιο αρχείο να μπορούμε να τα βλέπουμε αργότερα και να αναφερόμαστε σε αυτά ;
κριμα και ηταν καλο τυπε :-Πάει το θρεντακι μου :'( :'( :'(
τυπε είναι άλυτο μυστήριο το που πάνε τα θρεντ που διαγραφονταιΕίχε πλάκα... Αυτά δε κρατώνται σε κάποιο αρχείο να μπορούμε να τα βλέπουμε αργότερα και να αναφερόμαστε σε αυτά ;
1)αντε καθιερωσε το εσυ μεχρι τοτε παρε τα αρχιδια μου
μέχρι τότε δεν θα περνάς και δεν θα παρκάρεις μέσα στην πανεπιστημιούπολη.. απλά πράγματα.. και άμα παρκάρεις θα σου παίρνουν τις πινακίδες και το αμάξι.. και άμα γουστάρεις..
2)πριν μας ελεγες οτι μονο τα εργα του μετρο ειναι προβλημα τωρα μας λες οτι και αριστοτελους-αεροδρομιο(που απο παραλιακη ελαχιστη σχεση εχει με τα εργα) εχει προβλημα αποφασισε τελικα
μαλάκα είπα ότι το κυκλοφοριακό είναι σκατά και επιδιενώνεται με το μετρό.. και όλοι οι δρόμοι έχουν σχέση ηλίθιε..
3)δεν εχεις τι να πεις, ρουφα
φυσικά και έχω τι να πώ.. με τις μαλακίες που αραδιάζεις, την ηλιθιότητα που σε δέρνει αλλά και το χειρότερο την άγνοια και την αμορφωσιά σου σίγουρα το πανεπιστήμιο το έβγαλες (αν το έβγαλες) με χίλια ζόρια και σε δεκαπέντε χρόνια και φυσικά διορίστηκες με μέσον
4) ολοι οι δημοσιοι χωροι ειναι χωροι κοινης χρησης εξ ορισμου
τράβα να παρκάρεις σε στρατόπεδο.. και κει δημόσιος χώρος είναι.. και το πανεπιστήμιο δεν είναι δημόσιος χώρος είναι χώρος που ανήκει στο δημόσιο αλλά χρησιμοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για συγκεκριμένο σκοπό και όχι για να παρκάρει ο κάθε βλαμμένος το αμάξι του για να πιεί καφέ..
αει συρε και γαμίσου τώρα με άλλον πούτσο γιατί βαρέθηκα να σε χύνω
που παμε μετα θανατον?τυπε είναι άλυτο μυστήριο το που πάνε τα θρεντ που διαγραφονται
πληροφοριακα επειδη μαλλον δεν το ξερεις η τροχαια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στο πανεπιστημιο για να βγαλει πινακιδες.
στα αλλα 3 απλα πεφτεις εξω και εισαι λαθος χωρις να χρειαζεται να εξηγησω παραπανω
μεχρι τοτε 4/4 τα επιασες λαθος.καιρός να αρχίσει... αντε γιατί το παραγαμήσατε μερικοί μερικοί..
σε στρατοπεδο πχ αρχιμαλακατζωνυτραμου μπαινεις ΑΠΛΑ δινοντας την ταυτοτητα σου και δηλωνοντας τον λογο επισκεψης σου.
στο πανεπιστημιο ο τρομπας ο πρυτανης το εχει πιο αυστηρα και δεν μπαινεις με αμαξι που να κουβαλας δειγματα για την ΔΙΚΗ του δουλεια
τυπε είναι άλυτο μυστήριο το που πάνε τα θρεντ που διαγραφονται
ΑΜ δεν εκανες ποτε στρατο??? και για καφε με λοχια να σου ελεγε οτι θελει να μπει ο πολιτης του ανοιγες και περναγε ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙδηλαδή θα πας στον φρουρό θα δείξεις την ταυτότητα σου και θα του πείς "ήρθα για να παρκάρω"??????
και πολύ καλά κάνει ο πρύτανης...
ΑΜ δεν εκανες ποτε στρατο??? και για καφε με λοχια να σου ελεγε οτι θελει να μπει ο πολιτης του ανοιγες και περναγε
ΑΜ δεν εκανες ποτε στρατο??? και για καφε με λοχια να σου ελεγε οτι θελει να μπει ο πολιτης του ανοιγες και περναγε
απορρητονΣτον Αστερα Βουλιαγμένης υπηρετήσατε;
απορρητον
σε 5 στρατοπεδα και περασα πυλη απο ολα, παντου το ιδιο ισχυε
απορρητον
σε 5 στρατοπεδα και περασα πυλη απο ολα, παντου το ιδιο ισχυε