Νέα

το φαγοποτι συνεχιζεται, προβληματα παρκινγκ και συναφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γουσταρετε ποδηλατοδρομους να γινουμε Ευρωπη?

• ναι, τους χρησιμοποιω

Ψήφοι: 23 50,0%
  • οχι, μου στερησαν το παρκινγκ που πληρωσα με τα τελη κυκλοφοριας και ενα σωρο φορους για να εξυπηρετ

Ψήφοι: 23 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Στο κέντρο μένουνε και κόσμος όπως είπαμε όμως. Η πόλη που αναφέρεις μπορεί να έχει φτιαχτεί με σχέδιο και το κέντρο να είναι περιοχή μόνο για μαγαζιά - γραφεία. Εδώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Επίσης, η στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας είναι πιο ακριβή -- το γκαράζ στη Φιλελλήνων νομίζω χρεώνει 10 ή 12 την ώρα  :jerking:

Sheffield - 570.000 κάτοικοι... στο κέντρο πολλοί πεζόδρομοι, το πάρκινγκ σε ελάχιστα σημεία και πανάκριβο (5 ευρώ η ώρα) και 3 δημοτικά και ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όλα και όλα...

αυτές είναι πολιτικές για την μείωση του κυκλοφοριακού και όχι μπουρδελότσακες με το τουτού μαλάκα...

Και άμα θες να πας ομόνοια να δεις τις μαύρες με τι θα πας ; Με ταξί ;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πρόσεχε μονο να μη σφίγγεσαι πολύ εκει που κανεις την αντίσταση. Παρασιτο
παρασιτα ειναι αυτοι που μπηκαν σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Σχολικοι φυλακες, κηπουροι σε νοσοκομεια, χαρη  εξαιτιας του ΠΑΣΟΚ
οχι εγω που σπουδασα, εδωσα εξετασεις με αλλους 1000 και περασαμε οι 80 πρωτοι  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο κέντρο μένουνε και κόσμος όπως είπαμε όμως. Η πόλη που αναφέρεις μπορεί να έχει φτιαχτεί με σχέδιο και το κέντρο να είναι περιοχή μόνο για μαγαζιά - γραφεία. Εδώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Επίσης, η στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας είναι πιο ακριβή -- το γκαράζ στη Φιλελλήνων νομίζω χρεώνει 10 ή 12 την ώρα  :jerking:

Και άμα θες να πας ομόνοια να δεις τις μαύρες με τι θα πας ; Με ταξί ;

μιλάμε για 5 λίρες την ώρα στον δρόμο με παρκόμετρα και όχι για πάρκιν...
στα κλειστά πάρκιν άστα να πάνε... δεν πάω ούτε καν να ρωτήσω ...

και το κέντρο δεν είναι μόνο μαγαζιά και γραφεία... δίπλα ακριβώς από το κτίριο μας (κέντρο-κέντρο) έχει πολυκατοικία...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ξες κανεναν εκπαιδευτικο να διοριστηκε χωρις να περιμενει στην επετηριδα του ή χωρις να δωσει εξετασεις ΑΣΕΠ?
αν ναι στειλε μου στοιχεια θα χαρω πολυ να κανω μια τετοια καταγγελια

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
παρασιτα ειναι αυτοι που μπηκαν σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Σχολικοι φυλακες, κηπουροι σε νοσοκομεια, χαρη  εξαιτιας του ΠΑΣΟΚ
οχι εγω που σπουδασα, εδωσα εξετασεις με αλλους 1000 και περασαμε οι 80 πρωτοι  :birdman:

και αυτοι οι 80 πρωτοι καλυψαν τις περισσοτερες θεσεις αλλων εκπαιδευτικων?

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και αυτοι οι 80 πρωτοι καλυψαν τις περισσοτερες θεσεις αλλων εκπαιδευτικων?
:huh: :huh: :huh: :huh: τι ειπες καταλαβες? γιατι εγω δεν καταλαβα.
το κρατος εχει αναγκη απο 80 εκπαιδευτικους του κλαδου μου και εκανε ανωνυμες εξετασεις για να διαλεξει τους καλυτερους για τους μαθητες. ε απο τους 1000 πηρε τους πρωτους 80 σε 2 φουρνιες-χρονιες. τι ασυναρτησιες πετας?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Καθε δημόσιος υπάλληλος ειναι παράσιτο. Και θλίβομαι που ενα βλακόμουτρο οπως εσυ ερχεται σε επαφή με παιδιά. Δεν εισαι παρα ενα παράσιτο που ζει σε βαρος όσων εργάζονται, και εχεις και το θράσος να μιλάς για "κεκτημένα" επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις ή επειδή πρέπει να περπατήσεις μεχρι το καφενείο. Η νοοτροπία του αμορφωτου χωριάτη που εχεις θα δηλητηριάσει πολλά παιδια που θα νομιζουν οτι εχουν μονο δικαιώματα και καμμία υποχρέωση.

Ουτε τον εμετό μου δεν αξιζεις.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Καθε δημόσιος υπάλληλος ειναι παράσιτο. Και θλίβομαι που ενα βλακόμουτρο οπως εσυ ερχεται σε επαφή με παιδιά. Δεν εισαι παρα ενα παράσιτο που ζει σε βαρος όσων εργάζονται, και εχεις και το θράσος να μιλάς για "κεκτημένα" επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις ή επειδή πρέπει να περπατήσεις μεχρι το καφενείο. Η νοοτροπία του αμορφωτου χωριάτη που εχεις θα δηλητηριάσει πολλά παιδια που θα νομιζουν οτι εχουν μονο δικαιώματα και καμμία υποχρέωση.

αυτη η γενικευση μαζι με το δημοκρατια ειναι το δικαιο των 15 ποδηλατων εναντι των 15.000 οδηγων σου απονεμουν δικαια τον τιτλο
ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
μην λετε μαλακιες...στους εκπαιδευτικους δεν παιζει μεσο....

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
αυτη η γενικευση μαζι με το δημοκρατια ειναι το δικαιο των 15 ποδηλατων εναντι των 15.000 οδηγων σου απονεμουν δικαια τον τιτλο
ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ

απο συνηθεια, νομιζεις οτι εισαι σε συνδικαλιστική συγκέντρωση. Παρτο λιγο αλλιως γιατι δε μιλάνε έτσι στον εργοδότη τους γυφτακι. Γκεγκε τεμπελόσκυλο;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Τυπε εγω την υποχρεωση μου να πληρωνω τους φορους μου τους πληρωνω καθε χρονο.
οταν η εξουσια μου μειωνει τα δικαιωματα πρεπει να καθομαι στα αβγα μου και να μην αντιδρω?
ΟΧΙ θα μαθαινω στα παιδια και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους οπως ημουν εγω αλλα και να αντιδρουν οταν τους μειωνουν τα δικαιωματα

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Είσαι πολύ απόλυτος. Πράγματι το δημόσιο είναι γεμάτο σκουπίδια τα οποία μπήκαν όπως μπήκαν τα τελευταία 40 χρόνια. Πράγματι εκεί δεν έχουν σημασία τα προσόντα και οι ικανότητες αλλά το βύσμα. Όμως υπάρχουν και σοβαρά άτομα τα οποία έχουν κοπιάσει για να μπουν και πραγματικά δουλεύουν και τελικά σε αυτούς στηρίζεται όλο το σύστημα. Το θέμα δεν είναι να γενικεύουμε αλλά να διώξουμε τους μη άξιους...

Όταν όμως δε μπορούμε να διώξουμε αυτούς που μπήκαν με πλαστά πτυχία τι περιμένεις ;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
ξες κανεναν εκπαιδευτικο να διοριστηκε χωρις να περιμενει στην επετηριδα του ή χωρις να δωσει εξετασεις ΑΣΕΠ?
αν ναι στειλε μου στοιχεια θα χαρω πολυ να κανω μια τετοια καταγγελια

καποιους εχω στο μυαλο μου....αλλα δεν γινεται να περιμενουν στην επετηριδα και ξαφνικα να τους τηλεφωνουν για να ξεκινησουν τα χαρτια τους τρωγοντας την θεση των απο πανω τους.παλι καλα που υπαρχει και η διαδικασια της εφεσης...αλλα ως συνηθως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και εκει.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απο συνηθεια, νομιζεις οτι εισαι σε συνδικαλιστική συγκέντρωση. Παρτο λιγο αλλιως γιατι δε μιλάνε έτσι στον εργοδότη τους γυφτακι. Γκεγκε τεμπελόσκυλο;
με ξες προσωπικα και με λες τεμπελοσκυλο???
δουλευω χειρωνακτικα απο τα 11 και τελειωσα το πανεπιστημιο σε 4,5 χρονια λογω απεργιων για να ξεφυγω απο τα βαρη και τα 12ωρα και με λες τεμπελοσκυλο????
αμα ειναι τοσο ζαχαρη γιατι δεν σπουδασες και εσυ να γινεις καθηγητης να καθεσαι ρε τουβλο????

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε εγω την υποχρεωση μου να πληρωνω τους φορους μου τους πληρωνω καθε χρονο.
οταν η εξουσια μου μειωνει τα δικαιωματα πρεπει να καθομαι στα αβγα μου και να μην αντιδρω?
ΟΧΙ θα μαθαινω στα παιδια και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους οπως ημουν εγω αλλα και να αντιδρουν οταν τους μειωνουν τα δικαιωματα

Μονο εμετος...μόνο.

Κριμα στα παιδιά.

Δεν ασχολουμαι με την παρτη σου πλεον, εισαι ξεκάθαρα χαμηλών δυνατοτήτων.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καποιους εχω στο μυαλο μου....αλλα δεν γινεται να περιμενουν στην επετηριδα και ξαφνικα να τους τηλεφωνουν για να ξεκινησουν τα χαρτια τους τρωγοντας την θεση των απο πανω τους.παλι καλα που υπαρχει και η διαδικασια της εφεσης...αλλα ως συνηθως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και εκει.
στειλε μου ονοματα και στοιχεια, μια καταγγελια θα χαρω πολυ να κανω να χασουν την δουλεια τους τα κομματοσκυλα

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
να γινεις καθηγητης να καθεσαι ρε τουβλο????

Και με αυτο το απαύγασμα σοφίας, κλεινει ο κύκλος επικοινωνίας μας.

Κριμα που υπάνθρωποι σαν εσένα έρχονται σε επαφή με παιδιά.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Και με αυτο το απαύγασμα σοφίας, κλεινει ο κύκλος επικοινωνίας μας.

Κριμα που υπάνθρωποι σαν εσένα έρχονται σε επαφή με παιδιά.
στο καλο και να μας γραφεις.
τεμπελοσκυλο που θα με κρινεις που εστρωσα τον κωλο μου και διαβασα να ξεφυγω απο τα βαρη και την πολυωρη εργασια οταν τα αλλα πιτσιρικια πινανε καφεδες και το παιζανε μαγκακια με τσιγαρακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom