bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
με μορια που μαζεψα απο εξετασεις ΑΣΕΠ που εδωσα (ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ)και αναπληρωτής πριν διοριστείς κανονικά πως διοριζόσουνα ??
με μορια που μαζεψα απο εξετασεις ΑΣΕΠ που εδωσα (ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ)και αναπληρωτής πριν διοριστείς κανονικά πως διοριζόσουνα ??
Sheffield - 570.000 κάτοικοι... στο κέντρο πολλοί πεζόδρομοι, το πάρκινγκ σε ελάχιστα σημεία και πανάκριβο (5 ευρώ η ώρα) και 3 δημοτικά και ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όλα και όλα...
αυτές είναι πολιτικές για την μείωση του κυκλοφοριακού και όχι μπουρδελότσακες με το τουτού μαλάκα...
παρασιτα ειναι αυτοι που μπηκαν σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Σχολικοι φυλακες, κηπουροι σε νοσοκομεια,Πρόσεχε μονο να μη σφίγγεσαι πολύ εκει που κανεις την αντίσταση. Παρασιτο
εκπαιδευτικος ειμαι φιλε, δεν παιζει ουτε επαιζε ποτέ μέσον για διορισμο στο δικο μας τομεα.
Στο κέντρο μένουνε και κόσμος όπως είπαμε όμως. Η πόλη που αναφέρεις μπορεί να έχει φτιαχτεί με σχέδιο και το κέντρο να είναι περιοχή μόνο για μαγαζιά - γραφεία. Εδώ ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Επίσης, η στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας είναι πιο ακριβή -- το γκαράζ στη Φιλελλήνων νομίζω χρεώνει 10 ή 12 την ώρα
Και άμα θες να πας ομόνοια να δεις τις μαύρες με τι θα πας ; Με ταξί ;
ξες κανεναν εκπαιδευτικο να διοριστηκε χωρις να περιμενει στην επετηριδα του ή χωρις να δωσει εξετασεις ΑΣΕΠ?ναι σιγουρα!!!!!!!
παρασιτα ειναι αυτοι που μπηκαν σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Σχολικοι φυλακες, κηπουροι σε νοσοκομεια,εξαιτιας του ΠΑΣΟΚχαρη
οχι εγω που σπουδασα, εδωσα εξετασεις με αλλους 1000 και περασαμε οι 80 πρωτοι
τι ειπες καταλαβες? γιατι εγω δεν καταλαβα.και αυτοι οι 80 πρωτοι καλυψαν τις περισσοτερες θεσεις αλλων εκπαιδευτικων?
παρασιτα ειναι αυτοι που μπηκαν σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Σχολικοι φυλακες, κηπουροι σε νοσοκομεια,εξαιτιας του ΠΑΣΟΚχαρη
οχι εγω που σπουδασα, εδωσα εξετασεις με αλλους 1000 και περασαμε οι 80 πρωτοι
αυτη η γενικευση μαζι με το δημοκρατια ειναι το δικαιο των 15 ποδηλατων εναντι των 15.000 οδηγων σου απονεμουν δικαια τον τιτλοΚαθε δημόσιος υπάλληλος ειναι παράσιτο. Και θλίβομαι που ενα βλακόμουτρο οπως εσυ ερχεται σε επαφή με παιδιά. Δεν εισαι παρα ενα παράσιτο που ζει σε βαρος όσων εργάζονται, και εχεις και το θράσος να μιλάς για "κεκτημένα" επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις ή επειδή πρέπει να περπατήσεις μεχρι το καφενείο. Η νοοτροπία του αμορφωτου χωριάτη που εχεις θα δηλητηριάσει πολλά παιδια που θα νομιζουν οτι εχουν μονο δικαιώματα και καμμία υποχρέωση.
Ουτε τον εμετό μου δεν αξιζεις.
αυτη η γενικευση μαζι με το δημοκρατια ειναι το δικαιο των 15 ποδηλατων εναντι των 15.000 οδηγων σου απονεμουν δικαια τον τιτλο
ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ
Τυπε εγω την υποχρεωση μου να πληρωνω τους φορους μου τους πληρωνω καθε χρονο.Καθε δημόσιος υπάλληλος ειναι παράσιτο. Και θλίβομαι που ενα βλακόμουτρο οπως εσυ ερχεται σε επαφή με παιδιά. Δεν εισαι παρα ενα παράσιτο που ζει σε βαρος όσων εργάζονται, και εχεις και το θράσος να μιλάς για "κεκτημένα" επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις ή επειδή πρέπει να περπατήσεις μεχρι το καφενείο. Η νοοτροπία του αμορφωτου χωριάτη που εχεις θα δηλητηριάσει πολλά παιδια που θα νομιζουν οτι εχουν μονο δικαιώματα και καμμία υποχρέωση.
Καθε δημόσιος υπάλληλος ειναι παράσιτο. Και θλίβομαι που ενα βλακόμουτρο οπως εσυ ερχεται σε επαφή με παιδιά. Δεν εισαι παρα ενα παράσιτο που ζει σε βαρος όσων εργάζονται, και εχεις και το θράσος να μιλάς για "κεκτημένα" επειδή δε βρίσκεις να παρκάρεις ή επειδή πρέπει να περπατήσεις μεχρι το καφενείο. Η νοοτροπία του αμορφωτου χωριάτη που εχεις θα δηλητηριάσει πολλά παιδια που θα νομιζουν οτι εχουν μονο δικαιώματα και καμμία υποχρέωση.
ξες κανεναν εκπαιδευτικο να διοριστηκε χωρις να περιμενει στην επετηριδα του ή χωρις να δωσει εξετασεις ΑΣΕΠ?
αν ναι στειλε μου στοιχεια θα χαρω πολυ να κανω μια τετοια καταγγελια
με ξες προσωπικα και με λες τεμπελοσκυλο???απο συνηθεια, νομιζεις οτι εισαι σε συνδικαλιστική συγκέντρωση. Παρτο λιγο αλλιως γιατι δε μιλάνε έτσι στον εργοδότη τους γυφτακι. Γκεγκε τεμπελόσκυλο;
Τυπε εγω την υποχρεωση μου να πληρωνω τους φορους μου τους πληρωνω καθε χρονο.
οταν η εξουσια μου μειωνει τα δικαιωματα πρεπει να καθομαι στα αβγα μου και να μην αντιδρω?
ΟΧΙ θα μαθαινω στα παιδια και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους οπως ημουν εγω αλλα και να αντιδρουν οταν τους μειωνουν τα δικαιωματα
στειλε μου ονοματα και στοιχεια, μια καταγγελια θα χαρω πολυ να κανω να χασουν την δουλεια τους τα κομματοσκυλακαποιους εχω στο μυαλο μου....αλλα δεν γινεται να περιμενουν στην επετηριδα και ξαφνικα να τους τηλεφωνουν για να ξεκινησουν τα χαρτια τους τρωγοντας την θεση των απο πανω τους.παλι καλα που υπαρχει και η διαδικασια της εφεσης...αλλα ως συνηθως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο και εκει.
να γινεις καθηγητης να καθεσαι ρε τουβλο????
στο καλο και να μας γραφεις.Και με αυτο το απαύγασμα σοφίας, κλεινει ο κύκλος επικοινωνίας μας.
Κριμα που υπάνθρωποι σαν εσένα έρχονται σε επαφή με παιδιά.