Νέα

το φαγοποτι συνεχιζεται, προβληματα παρκινγκ και συναφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

γουσταρετε ποδηλατοδρομους να γινουμε Ευρωπη?

• ναι, τους χρησιμοποιω

Ψήφοι: 23 50,0%
  • οχι, μου στερησαν το παρκινγκ που πληρωσα με τα τελη κυκλοφοριας και ενα σωρο φορους για να εξυπηρετ

Ψήφοι: 23 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τυπε εγω την υποχρεωση μου να πληρωνω τους φορους μου τους πληρωνω καθε χρονο.
οταν η εξουσια μου μειωνει τα δικαιωματα πρεπει να καθομαι στα αβγα μου και να μην αντιδρω?
ΟΧΙ θα μαθαινω στα παιδια και να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους οπως ημουν εγω αλλα και να αντιδρουν οταν τους μειωνουν τα δικαιωματα

και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι είναι δικαίωμα σου να παρκαρεις όπου σου καυλώσει, να εμποδίζεις της ΜΜΜ και να πηγαίνεις για κατούρημα με το αμάξι σου??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
στο καλο και να μας γραφεις.
τεμπελοσκυλο που θα με κρινεις που εστρωσα τον κωλο μου και διαβασα να ξεφυγω απο τα βαρη και την πολυωρη εργασια οταν τα αλλα πιτσιρικια πινανε καφεδες και το παιζανε μαγκακια με τσιγαρακι.
:thumbsup:

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι είναι δικαίωμα σου να παρκαρεις όπου σου καυλώσει, να εμποδίζεις της ΜΜΜ και να πηγαίνεις για κατούρημα με το αμάξι σου??
ειπα εγω κατι τετοιο?????
το παρκινγκ μεσα στο ΑΔΕΙΟ ΑΠΘ το βραδυ, δεν ενοχλουσε ΚΑΝΕΝΑΝ  και την τελευταια δεκαετια ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ το εκλεισαν, ετσι για να ειναι πιο σκοτεινα και να διακινουν ναρκωτικα πιο ανενοχλητα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειπα εγω κατι τετοιο?????
το παρκινγκ μεσα στο ΑΔΕΙΟ ΑΠΘ το βραδυ, δεν ενοχλουσε ΚΑΝΕΝΑΝ  και την τελευταια δεκαετια ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ το εκλεισαν, ετσι για να ειναι πιο σκοτεινα και να διακινουν ναρκωτικα πιο ανενοχλητα

το ΑΠΘ είναι πανεπιστήμιο και σαν πανεπιστήμιο δεν σταματά ποτέ την λειτουργία του.. και κακώς επιτρέπεται και η κυκλοφορία μέσα σε αυτό ατόμων που δεν έχουν σχέση με αυτό.. κανονικά η πανεπιστιμιούπολη θα έπρεπε να είναι κλειστή ...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
το ΑΠΘ είναι πανεπιστήμιο και σαν πανεπιστήμιο δεν σταματά ποτέ την λειτουργία του.. και κακώς επιτρέπεται και η κυκλοφορία μέσα σε αυτό ατόμων που δεν έχουν σχέση με αυτό.. κανονικά η πανεπιστιμιούπολη θα έπρεπε να είναι κλειστή ...

Μη μου πεις ότι είσαι και υπέρ του ασύλου  :huh:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι λες ρε κητος και εμεις πως θα καμακωνουμε φοιτητριες  :tickedoff:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
στο καλο και να μας γραφεις.
τεμπελοσκυλο που θα με κρινεις που εστρωσα τον κωλο μου και διαβασα να ξεφυγω απο τα βαρη και την πολυωρη εργασια οταν τα αλλα πιτσιρικια πινανε καφεδες και το παιζανε μαγκακια με τσιγαρακι.

θα κανω μια εξαίρεση - επειδή με διασκεδάζεις με τις κοινοτοπίες σου και την εμφανως περιορισμένη νοημοσύνη σου. Δε θα μπορουσες ποτε να γινεις κατι περισσοτερο απο δημόσιος υπάλληλος.

Εισαι ενας απο τους εκατοντάδες χιλαδιες που ξερνανε καθε χρόνο τα ελληνικά μαγαζια. Ολοι αυτοί σπουδάσανε. Δεν εισαι κατι ξεχωριστό, εισαι ενας τεμπελης που βαριέται να παει να παρει μπουγατσα με τα πόδια. Ενας κακομαθημένος χωριάτης που μυξοκλαίει και που βαφτίζει αυτα που τον βολεύουν "δικαιώματα" και "κεκτημένα".

υπανθρωποι σαν εσενα δεν εχουν θεση αναμεσα σε παιδιά.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
α μπα και εγω που τελειωσα το ΑΠΘ πριν 12 χρονια αλλα συνεργαζομαι με καθηγητες εκει μεσα πως θα μπαινω??? :think: :think: :think:
τραμου μπηκες σε αυτο το θρεντ πεταξες 5 μπαρουφες εφαγες 5 ταπες ηρεμησε πια φτανει οχι αλλο τρολαρισμα.
την μια μας εβγαλες οτι παλιοτερα ειχαμε χειροτερο κυκλοφοριακο στην θεσσαλονικη=Λαθος
την αλλη οτι μπηκα απο παραθυρο στο δημοσιο=Λαθος
την αλλη οτι ενοχλουσα τα μμμ οταν παρκαρα μεσα στο ΑΠΘ που ειναι ερημο μετα το απογευμα και δεν διερχεται απο μεσα κανενα λεωφορειο αρα =Λαθος
ελεος σταματα πια να πετας συνεχεια ανοησιες μηπως και στα 10 βρεις και εσυ μια λεπτομερεια για να μου την πεις. πορνοπαπος καταντας  :S :s&m_1:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Είσαι πολύ απόλυτος. Πράγματι το δημόσιο είναι γεμάτο σκουπίδια τα οποία μπήκαν όπως μπήκαν τα τελευταία 40 χρόνια. Πράγματι εκεί δεν έχουν σημασία τα προσόντα και οι ικανότητες αλλά το βύσμα. Όμως υπάρχουν και σοβαρά άτομα τα οποία έχουν κοπιάσει για να μπουν και πραγματικά δουλεύουν και τελικά σε αυτούς στηρίζεται όλο το σύστημα. Το θέμα δεν είναι να γενικεύουμε αλλά να διώξουμε τους μη άξιους...

Όταν όμως δε μπορούμε να διώξουμε αυτούς που μπήκαν με πλαστά πτυχία τι περιμένεις ;

Ρε παιδιά έλεος, δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι παράσιτα. Εντάξει είπαμε όλοι τα έχουμε με τους δημόσιους υπαλλήλους
και δικαίως. Όμως θεωρώ πως ένα 30% από δαύτους αξίζουν. Το υπόλοιπο 65-70% είναι όχι απλά παράσιτα αλλά σκουπίδια...

Τα παραδείγματα χιλιάδες. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια είχα πάει σε κάποια δημόσια υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας αρκετά πρωί.
Ε βλέπω μια πατσαβούρα η οποία καθόταν, έξυνε το μουνάκι της και μίλαγε στο τηλέφωνο σε κάποιον ταλαίπωρο κηπουρό για το πως
θα της φτιάξουν τον κήπο στο κήπο της στη Γλυφάδα. Μιλάμε για πολύ ελεεινή, χοντροκώλα πατσαβούρα που έπρεπε να την είχα
πλακώσει στα χαστούκια :dancing:
Βέβαια υπάρχουν και τρις χειρότερες πατσαβούρες... Να θυμηθώ δήθεν σπουδαγμένη με πτυχίο ψυχολογίας που, ω τι σύμπτωση,
διορίστηκε στην πανεπιστημιακή σχολή που δίδασκε ο πατέρας της.
Πάντως παιδιά είπαμε, υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι και έχουν πολύ καλές σπουδές αλλά ταυτόχρονα διορίστηκαν με το
σπαθί τους, μέσω διαγωνισμών κλπ. Για όλους τους υπόλοιπους μόνο περιφρόνηση και χαστούκια αξίζουν. Ένα εκατομμύριο φορές
μετανάστης στη Γερμανία να πλένω πιάτα παρά να ζω εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
θα κανω μια εξαίρεση - επειδή με διασκεδάζεις με τις κοινοτοπίες σου και την εμφανως περιορισμένη νοημοσύνη σου. Δε θα μπορουσες ποτε να γινεις κατι περισσοτερο απο δημόσιος υπάλληλος.

Εισαι ενας απο τους εκατοντάδες χιλαδιες που ξερνανε καθε χρόνο τα ελληνικά μαγαζια. Ολοι αυτοί σπουδάσανε. Δεν εισαι κατι ξεχωριστό, εισαι ενας τεμπελης που βαριέται να παει να παρει μπουγατσα με τα πόδια. Ενας κακομαθημένος χωριάτης που μυξοκλαίει και που βαφτίζει αυτα που τον βολεύουν "δικαιώματα" και "κεκτημένα".

υπανθρωποι σαν εσενα δεν εχουν θεση αναμεσα σε παιδιά.
γλυψε μου τα αρχιδια αρχιτεμπελη πολυλογα, μπουγατσες εφτιαχνα απο τα 11 και επειδη ιδρωνα για να μετακινησω τα 50κιλα τσουβαλια με το αλευρι, το εβαλα γινατι και επειδη ειχα μυαλο σπουδασα. κυρηγμα πηγαινε να κανεις σε κανενα βουτυροπαιδο που δεν εχει βγαλει ροζους στα χερια και σε κανενα τουβλο που δεν ανοιξε βιβλιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α μπα και εγω που τελειωσα το ΑΠΘ πριν 12 χρονια αλλα συνεργαζομαι με καθηγητες εκει μεσα πως θα μπαινω??? :think: :think: :think:
τραμου μπηκες σε αυτο το θρεντ πεταξες 5 μπαρουφες εφαγες 5 ταπες ηρεμησε πια φτανει οχι αλλο τρολαρισμα.
την μια μας εβγαλες οτι παλιοτερα ειχαμε χειροτερο κυκλοφοριακο στην θεσσαλονικη=Λαθος
την αλλη οτι μπηκα απο παραθυρο στο δημοσιο=Λαθος
την αλλη οτι ενοχλουσα τα μμμ οταν παρκαρα μεσα στο ΑΠΘ που ειναι ερημο μετα το απογευμα και δεν διερχεται απο μεσα κανενα λεωφορειο αρα =Λαθος
ελεος σταματα πια να πετας συνεχεια ανοησιες μηπως και στα 10 βρεις και εσυ μια λεπτομερεια για να μου την πεις. πορνοπαπος καταντας  :S :s&m_1:

(1) αν έχεις συνεργασία με καθηγητές θα σου βγάλουνε κάποια κάρτα όπως και σε όλους που συνεργάζονται με αυτούς
(2) ναι παλαιότερα το κυκλοφοριακό ήτανε χειρότερο και αυτό που υπάρχει τώρα οφείλεται στα έργα του μετρό ...
(3) στο δημόσιο δεν είπα ότι μπήκες από το παράθυρο.. πιθανολογω όμως ότι πριν μονιμοποιηθείς δούλεψες σαν ωρομίσθιος/αναπληρωτής και την θέση την κατέλαβες με μέσον
(4) το πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος πάρκιν αλλά χώρος εργασίας... αν κάποιοι δικαιούνται να παρκάρουνε είναι μόνο τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και κανένας άλλος...

σου φτάνουν αυτά ηλίθιε ή θέλεις και άλλο σπέρμα.. ??

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ρε παιδιά έλεος, δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι παράσιτα. Εντάξει είπαμε όλοι τα έχουμε με τους δημόσιους υπαλλήλους
και δικαίως. Όμως θεωρώ πως ένα 30% από δαύτους αξίζουν. Το υπόλοιπο 65-70% είναι όχι απλά παράσιτα αλλά σκουπίδια...

Τα παραδείγματα χιλιάδες. Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια είχα πάει σε κάποια δημόσια υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας αρκετά πρωί.
Ε βλέπω μια πατσαβούρα η οποία καθόταν, έξυνε το μουνάκι της και μίλαγε στο τηλέφωνο σε κάποιον ταλαίπωρο κηπουρό για το πως
θα της φτιάξουν τον κήπο στο κήπο της στη Γλυφάδα. Μιλάμε για πολύ ελεεινή, χοντροκώλα πατσαβούρα που έπρεπε να την είχα
πλακώσει στα χαστούκια :dancing:
Βέβαια υπάρχουν και τρις χειρότερες πατσαβούρες... Να θυμηθώ δήθεν σπουδαγμένη με πτυχίο ψυχολογίας που, ω τι σύμπτωση,
διορίστηκε στην πανεπιστημιακή σχολή που δίδασκε ο πατέρας της.
Πάντως παιδιά είπαμε, υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι και έχουν πολύ καλές σπουδές αλλά ταυτόχρονα διορίστηκαν με το
σπαθί τους, μέσω διαγωνισμών κλπ. Για όλους τους υπόλοιπους μόνο περιφρόνηση και χαστούκια αξίζουν. Ένα εκατομμύριο φορές
μετανάστης στη Γερμανία να πλένω πιάτα παρά να ζω εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.
παρομοια εμπειρια στα 22 που πηγα φανταρος, περναω απο τα ΚΕΠ να ζητησω ενα χαρτι για ΥΕΑ και βρισκω την μοναδικη συμμαθητρια μου που εμεινε στασιμη στο λυκειο να ειναι διορισμενη γραμματεας απο τα 19 της, στην πολυκατοικια που ηταν και το σπιτι της και να με ρωταει πως γραφεται το "υποψηφιος". και εγω που ημουν σημαιοφορος επρεπε να δωσω ξανα και ξανα ΑΣΕΠ μεχρι να διοριστω. Αρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ με την αξιοκρατια σου.

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
(1) αν έχεις συνεργασία με καθηγητές θα σου βγάλουνε κάποια κάρτα όπως και σε όλους που συνεργάζονται με αυτούς
(2) ναι παλαιότερα το κυκλοφοριακό ήτανε χειρότερο και αυτό που υπάρχει τώρα οφείλεται στα έργα του μετρό ...
(3) στο δημόσιο δεν είπα ότι μπήκες από το παράθυρο.. πιθανολογω όμως ότι πριν μονιμοποιηθείς δούλεψες σαν ωρομίσθιος/αναπληρωτής και την θέση την κατέλαβες με μέσον
(4) το πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος πάρκιν αλλά χώρος εργασίας... αν κάποιοι δικαιούνται να παρκάρουνε είναι μόνο τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και κανένας άλλος...

σου φτάνουν αυτά ηλίθιε ή θέλεις και άλλο σπέρμα.. ??
1)λαθος δεν ισχυει καμια τετοια καρτα συνεργασιας
2)λαθος τωρα εχει μειωθει η κινηση γιατι πηγαινουν 3-4 μαζι στην δουλεια για να μειωσουν το κοστος μετακινησης
3)μονο μορια απο ΑΣΕΠ ειχα, για να εχεις καλυτερη μεταχειρηση γιατι ολα δημοσιοποιουνται επρεπε να εισαι αρρωστος ή πολυτεκνος
4)την ωρα της εργασιας τους ναι, μετα το απογευμα να υπαρχουν αδειες  χιλιαδες θεσεις παρκινγκ μεσα και απο εξω να κανουν κυκλους αυτοκινητα ψαχνοντας παρκινγκ και στο μεταξυ να επιβαρυνουν κυκλοφοριακο και ρυπανση ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
μια και μιλησες για σπερμα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1)λαθος δεν ισχυει καμια τετοια καρτα συνεργασιας
2)λαθος τωρα εχει μειωθει η κινηση γιατι πηγαινουν 3-4 μαζι στην δουλεια για να μειωσουν το κοστος μετακινησης
3)μονο μορια απο ΑΣΕΠ ειχα, για να εχεις καλυτερη μεταχειρηση γιατι ολα δημοσιοποιουνται επρεπε να εισαι αρρωστος ή πολυτεκνος
4)την ωρα της εργασιας τους ναι, μετα το απογευμα να υπαρχουν αδειες  χιλιαδες θεσεις παρκινγκ μεσα και απο εξω να κανουν κυκλους αυτοκινητα ψαχνοντας παρκινγκ και στο μεταξυ να επιβαρυνουν κυκλοφοριακο και ρυπανση ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
μια και μιλησες για σπερμα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

(1) να καθιερωθεί για όλους που έχουν εργασία και συνεργασία με το πανεπιστήμιο
(2) σκατά έχει μειωθεί μαλάκα που για να πάς από το αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους θέλεις μια ώρα ηλίθιε
(3) αρχίδια καπαμά..
(4) το πανεπιστήμιο εργάζεται 24/7 και ο χώρος του ανήκει σε αυτό και δεν είναι κοινής χρήσης

ηλίθιε σκούπισε τα φλόκια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάει το θρεντακι μου  :'( :'( :'(

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
(1) να καθιερωθεί για όλους που έχουν εργασία και συνεργασία με το πανεπιστήμιο
(2) σκατά έχει μειωθεί μαλάκα που για να πάς από το αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους θέλεις μια ώρα ηλίθιε
(3) αρχίδια καπαμά..
(4) το πανεπιστήμιο εργάζεται 24/7 και ο χώρος του ανήκει σε αυτό και δεν είναι κοινής χρήσης

ηλίθιε σκούπισε τα φλόκια...
1)αντε καθιερωσε το εσυ μεχρι τοτε παρε τα αρχιδια μου  :s&m_3: :s&m_3:
2)πριν μας ελεγες οτι μονο τα εργα του μετρο ειναι προβλημα τωρα μας λες οτι και αριστοτελους-αεροδρομιο(που απο παραλιακη ελαχιστη σχεση εχει με τα εργα) εχει προβλημα αποφασισε τελικα  :think: :jerking: :jerking: δες τι γινεται και περιφεριακο που δεν μποτιλιαρει οπως παλια, μενω ανατολικα δουλευω δυτικα και οι περισσοτεροι συναδελφοι παρεες πηγαινοερχονται πλεον
3)δεν εχεις τι να πεις, ρουφα  :pipa1:
4) ολοι οι δημοσιοι χωροι ειναι χωροι κοινης χρησης εξ ορισμου  :pipa2: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom