bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ειχαμε δωρεαν παρκινγκ οταν πηραμε αμαξι και μετα μας το ΧΑΛΑΣΑΝ για 15 ψευτοχιπιδες ποδηλατεςοταν πηρες αμαξι, σου υποσχέθηκαν και δωρεαν παρκινγκ;
ειχαμε δωρεαν παρκινγκ οταν πηραμε αμαξι και μετα μας το ΧΑΛΑΣΑΝ για 15 ψευτοχιπιδες ποδηλατεςοταν πηρες αμαξι, σου υποσχέθηκαν και δωρεαν παρκινγκ;
Τι λες ρε μεγαλε?Δηλαδη οταν κατεβαινεις την συγγρου και στο υψος του φιξ που ολοι οι ταριφες εχουν κανει καταληψη την δεξια λωριδα αυτο δεν σε ενοχλει?
Που σταματουν τα λεωφορεια για τον κοσμο και κλεινουν την μεσαια λωριδα...αυτο δεν σε ενοχλει?
Που τα τουριστικα βανακια και λεοωφορεια στην Αρδηττου συμπεριφερονται σαν ταριφες και τα παρατανε και δεν τους νοιαζει τιποτα δεν σε ενοχλει?
και σε ενοχλουν οι ποδηλατες????
Εχεις δίκιο. Δημοκρατία ειναι αυτό που σε βολεύει
Χωριάτη
δημοκρατια ειναι αυτο που θελουν οι πολλοι 15.000 που παρκαραν γυρω απο την πανεπιστημιουπολη και οχι ο φασισμος των 15 ποδηλατων που θελουν και δικο τους δρομο!!!!Εχεις δίκιο. Δημοκρατία ειναι αυτό που σε βολεύει
Χωριάτη
Πού την είδες τη δημοκρατία ; Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι μειοψηφίες. Αυτοί που φωνάζουν πιο πολύ... Οι ποδηλάτες, οι αριστεροί, οι οικολόγοι, οι πασοκτζήδες, οι συνδυκαληστές. Είμαστε τελειωμένοι και δε το έχουμε καταλάβει...
πες τα χρυσοστομεΠού την είδες τη δημοκρατία ; Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι μειοψηφίες. Αυτοί που φωνάζουν πιο πολύ... Οι ποδηλάτες, οι αριστεροί, οι οικολόγοι, οι πασοκτζήδες, οι συνδυκαληστές. Είμαστε τελειωμένοι και δε το έχουμε καταλάβει...
κάπως έτσι δηλαδή.. τόσο ανθρώπινα
http://images.watchit.gr/?h=420&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/16-03-2012/tsimiski_mpotiliarisma1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2013/01/160113100748_8160.jpg&maxw=670&maxh=335[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.voria.gr/filestore/modules/news/1/5/157539/pic-0-norm.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1089970[/img[/URL]]
[/quote]
τραβατρομπα με το χειροτερο μποτιλιαρισμα εισαι απο την μια ακρη της θεσσολονικης στην αλλη σε 30 λεπτα με το αμαξι. με τα λεωφορεια θες 2 ωρες και χωρις μποτιλιαρισμα, τις φωτογραφιες βαλτες εκει που ξερεις.
Τύπε όλα συνδέονται και δείχνουν τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος: Γράφουν στα παπάρια τους χιλιάδες κόσμο που έχει αμάξι επειδή είναι ήσυχος και δε μιλάει και ουσιαστικά δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από αυτούς. Και πάνε να πεζοδρομήσουν την πανεπιστημιου για να φάνε τις μίζες. Ε και βρίσκουν αφορμή για να δικαιολογηθούν που θα φάνε τόσα λεφτά: "Θα φτιάξουμε ποδηλατόδρομους και θα κάνουνε βόλτα οι τουρίστες". Λες και το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι ποδηλατόδρομοι. Εδώ δεν έχουμε να φάμε και μας έλειψαν τα ποδήλατα...και αυτό το συμπέρασμα βγαινει επειδή ο αλλος δε μπορει να παει να φαει μπουγατσα με το αμαξι.
Οκ εγινε.
Τύπε όλα συνδέονται και δείχνουν τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος: Γράφουν στα παπάρια τους χιλιάδες κόσμο που έχει αμάξι επειδή είναι ήσυχος και δε μιλάει και ουσιαστικά δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από αυτούς. Και πάνε να πεζοδρομήσουν την πανεπιστημιου για να φάνε τις μίζες. Ε και βρίσκουν αφορμή για να δικαιολογηθούν που θα φάνε τόσα λεφτά: "Θα φτιάξουμε ποδηλατόδρομους και θα κάνουνε βόλτα οι τουρίστες". Λες και το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι ποδηλατόδρομοι. Εδώ δεν έχουμε να φάμε και μας έλειψαν τα ποδήλατα...
μαλακιες λες, πηγαινα αριστοτελους παρακαροντας 2χλμ μακρια στο πανεπιστημιοκοιτα, στην ελλάδα όπως και σε όλες τις υποανάπτυκτες χωρες, δεν υπαρχει σχεδιασμός. Ολα γινονται χύμα, επειδη ετσι του κάπνισε κάποιου και ειδε όραμα. Ή επειδη παιζουνε φράγκα.
Ο αλλος απο το σαλονικα ομως ειναι κλασσικός τύπος μπουγατσας, που θελει να ΔΙΠΛΟπαρκαρει εξω απο το μπουγατσατζίδικο αλλιως αν παρκαρει 50 μετρα πιο κατω θα εχει πρόβλημα περιόδου. Και αυτο ειναι θεμα χωριάτικου κομπλεξισμου και νοοτροπιας
μαλακιες λες, πηγαινα αριστοτελους παρακαροντας 2χλμ μακρια στο πανεπιστημιο
...και τωρα μου ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ να παρκαρω και στο πανεπιστημιο, για να με στειλουν στο εμπορικο κεντρο του καρχαρια.
στηριζε δημαρχους και λεφταδες, τα κεκτημενα μας διεκδικουμε που μας στερησαν
τραβατρομπα με το χειροτερο μποτιλιαρισμα εισαι απο την μια ακρη της θεσσολονικης στην αλλη σε 30 λεπτα με το αμαξι. με τα λεωφορεια θες 2 ωρες και χωρις μποτιλιαρισμα, τις φωτογραφιες βαλτες εκει που ξερεις.
αφου περασα απο ανεργια και 5 δουλειες του ιδιωτικου τομεα (καποιες χειρωνακτικες). ειμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΠΟΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.Πρόσεξε τι ορολογία χρησιμοποιεις, θα νομίσει ο κόσμος οτι εισαι δημόσιος υπάλληλος.
ιατρικες τυπε?αφου περασα απο ανεργια και 5 δουλειες του ιδιωτικου τομεα (καποιες χειρωνακτικες). ειμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΠΟΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Τυπε αν ελεγες οτι επιασες 15 εκατομυρια ευρω στο τζοκερ,ποιο πειστικος θα ακουγοσουναφου περασα απο ανεργια και 5 δουλειες του ιδιωτικου τομεα (καποιες χειρωνακτικες). ειμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΩ ΠΟΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
αν σου αρεσει ετσι μεινε εκει για παντα. εγω ημουν καλα 30 χρονια στην ομορφη Θεσσαλονικη και τα τελευταια 10 χρονια προσπαθουν να μου την χαλασουν για να γινουμε "ευρωπαιοι" με ποδηλατα και μασχαλιλα στα μμμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ.για την ώρα τις έβαλα στον δικό σου κώλο μαλάκα...
και να κάνεις 3 ώρες με το λεωφορείο στα αρχίδια μου... στο κέντρο δεν θα πατήσεις το γαμημένο το τουτού σου και αν δεν γουστάρεις να το κάνεις κοτέτσι..
αει σιχτίρι που μάθατε όλοι με την ρόδα κωλόγυφτοι...
ΜΜΜ ρε μαλάκες...
Sheffield - 570.000 κάτοικοι... στο κέντρο πολλοί πεζόδρομοι, το πάρκινγκ σε ελάχιστα σημεία και πανάκριβο (5 ευρώ η ώρα) και 3 δημοτικά και ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όλα και όλα...
προτεραιότητα στους δρόμους (πέρα από ασθενοφόρα, πυροσβεστικές, περιπολικά) κατά σειρά
(1) λεωφορεία
(2) ποδήλατα
(3) φορτηγά μεταφορών
(4) ταξί
(5) ιδιωτικά αυτοκίνητα
και φυσικά φορτοεκφορτώσεις σε συγκεκριμένα σημεία μόνον και συγκεκριμένες ώρες... μπορεί να χρειαστεί να κουβαλήσει στα χέρια ο καταστηματάρχης την πραμάτεια του και 100 μέτρα γιατί εκεί είναι το πλησιέστερο σημείο που μπορεί να σταθεί το φορτηγό για να του παραδώσει..
και όποιος γουστάρει... όποιος κάνει μαγκιές τα πρόστιμα ξεκινάνε από 100 λίρες και ανεβαίνουν...
και τα τέλη κυκλοφορίας ίδια με εδώ... και φυσικά ΚΤΕΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του αμαξιού
ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έρχεται με το λεωφορείο στο γραφείο παρόλο που η εταιρεία του δικαιολογεί αυτοκίνητο .. και αυτό γιατί δεν του δικαιολογεί πάρκινγκ... το πάρκινγκ είναι για τα αυτοκίνητα που ανήκουν στην εταιρεία και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν είτε τεχνικοί είτε κάποιοι που δικαιούνται μετά από advanced booking ...
ακόμη και στα παιδιά που κάνουν βάρδιες και σχολάνε σε ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, έχει γίνει σύμβαση με εταιρεία ταξί και έρχονται ταξί και τους μεταφέρουν στα σπίτια τους..
αυτές είναι πολιτικές για την μείωση του κυκλοφοριακού και όχι μπουρδελότσακες με το τουτού μαλάκα...
εκπαιδευτικος ειμαι φιλε, δεν παιζει ουτε επαιζε ποτέ μέσον για διορισμο στο δικο μας τομεα.Τυπε αν ελεγες οτι επιασες 15 εκατομυρια ευρω στο τζοκερ,ποιο πειστικος θα ακουγοσουν
αν σου αρεσει ετσι μεινε εκει για παντα. εγω ημουν καλα 30 χρονια στην ομορφη Θεσσαλονικη και τα τελευταια 10 χρονια προσπαθουν να μου την χαλασουν για να γινουμε "ευρωπαιοι" με ποδηλατα και μασχαλιλα στα μμμ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ.
εκπαιδευτικος ειμαι φιλε, δεν παιζει ουτε επαιζε ποτέ μέσον για διορισμο στο δικο μας τομεα.