Νέα

το φαγοποτι συνεχιζεται, προβληματα παρκινγκ και συναφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

γουσταρετε ποδηλατοδρομους να γινουμε Ευρωπη?

• ναι, τους χρησιμοποιω

Ψήφοι: 23 50,0%
  • οχι, μου στερησαν το παρκινγκ που πληρωσα με τα τελη κυκλοφοριας και ενα σωρο φορους για να εξυπηρετ

Ψήφοι: 23 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Εχεις μια νοοτροπία, θα έλεγα χωριάτη.

Η νοοτροπία του χωριάτη που θέλει να πηγαινει ακομα και στην τουαλέτα του σπιτιού του με το αμάξι. Δεν ξέρω που ζεις, ουτε αν έχεις περάσει σοβαρό χρονικό διάστημα σε πολιτισμένες χώρες, αλλά όσα γράφεις είναι αστεία. Ο στόχος δεν ειναι να κατεβει με το αμαξι στο κέντρο ο καθε πικραμένος, αλλα να παρει ΜΜΜ. Οποιος παρει αμαξι για να κατέβει κέντρο, ας πληρώσει και ας ταλαιπωρηθεί. Τι ακριβώς δεν καταλαβαινεις;

Το δε επιχείρημά σου που συνδέει μερσεντέ και έσοδα αρα πουλήστε μερσεντε ρε, είναι αστείο.

Εχεις πάει σχολείο;

Εμείς που κάναμε το λάθος όμως να έχουμε σπίτι στο κέντρο ; Να πεθάνουμε ;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εχεις μια νοοτροπία, θα έλεγα χωριάτη.

Η νοοτροπία του χωριάτη που θέλει να πηγαινει ακομα και στην τουαλέτα του σπιτιού του με το αμάξι. Δεν ξέρω που ζεις, ουτε αν έχεις περάσει σοβαρό χρονικό διάστημα σε πολιτισμένες χώρες, αλλά όσα γράφεις είναι αστεία. Ο στόχος δεν ειναι να κατεβει με το αμαξι στο κέντρο ο καθε πικραμένος, αλλα να παρει ΜΜΜ. Οποιος παρει αμαξι για να κατέβει κέντρο, ας πληρώσει και ας ταλαιπωρηθεί. Τι ακριβώς δεν καταλαβαινεις;

Το δε επιχείρημά σου που συνδέει μερσεντέ και έσοδα αρα πουλήστε μερσεντε ρε, είναι αστείο.

Εχεις πάει σχολείο;
ακριβως αυτο το δικαιωμα μου να πληρωσω και να ταλαιπωρηθω μου στερησαν απαγορευοντας μου την εισοδο στην πανεπιστημιουπολη μετα το μεσημερι που ειναι ΑΔΕΙΑ, και βαζοντας πασαλακια παντου γυρω απο το ΑΠΘ για να βοηθησουν 15 ποδηλατες που εδωσαν 50 ευρω ΦΠΑ για να παρουν ποδηλατο και να εκνευρισουν 15.000 οδηγους που εδωσαν απο 5.000 ευρω ΦΠΑ και δινουν αλλα 300 ευρω σε τελη κυκλοφοριας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραμουντανα απλα αει γαμησου που θα μας πεις που θα πηγαινουμε με το αμαξι μας. πριν  20 χρονια πηγαινα οπου ηθελα στην θεσσαλονικη και παρκαρα σε 5 λεπτα αποσταση και τωρα μου λες να μιμηθουμε το Παρισι που εχει 20πλασιο πληθυσμο απο την Θεσσαλονικη και επειδη αυτοι ειχαν εκει προβληματα να τα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΞΟΥΜΕ???
οταν εχω ενα δικαιωμα εδω και δεκαετιες το οποιο ΠΛΗΡΩΝΩ δεν μπορει να ερχεται το καθε τσογλανι δημαρχος και υπουργος περιβαλλοντος και να μου λεει τωρα ειναι μοδα η οικολογια και η γυμναστικη στοιβαξου σαν σαρδελα στα μμμ ή παρε ποδηλατο οπως καναν καποτε οι κινεζοι, σου απαγορευω να παρκαρεις σε δημοσιο χωρο που παρκαρε μια ζωη δωρεαν ο παππους σου και ο πατερας σου και εσυ μεχρι πριν 10 χρονια !!!

θα πας εκεί που είναι λογικό να πάς με το αμάξι σου και όχι όπου σου καυλώσει... αλλιώς θα περιμένεις στην ουρά τα ΜΜΜ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και θα πληρώνεις για να παρκάρεις τα κέρατα σου...

και άμα γουστάρεις... αμα δεν γουστάρεις μην ξανακατέβεις στο κέντρο..

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εμείς που κάναμε το λάθος όμως να έχουμε σπίτι στο κέντρο ; Να πεθάνουμε ;

Ακριβώς ΕΜΑΣ, τους κατοίκους ευνοεί το μέτρο. Θέσεις πάρκινγκ για τους κατοίκους, περιορισμένη κίνηση, όχι αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια. Για κάθε κάτοικο του κέντρου, πόσοι κατεβαίνουν για ψώνια/ καφέ απο γυρω γυρω;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
θα πας εκεί που είναι λογικό να πάς με το αμάξι σου και όχι όπου σου καυλώσει... αλλιώς θα περιμένεις στην ουρά τα ΜΜΜ που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και θα πληρώνεις για να παρκάρεις τα κέρατα σου...

και άμα γουστάρεις... αμα δεν γουστάρεις μην ξανακατέβεις στο κέντρο..
ΟΧΙ θα κανω αγωνα για να πεσουν αυτοι που αλλαξαν την πολη μου και να την ξανακανω ανθρωπινη οπως ηταν πριν
δεν θα γινω ωχαδερφιστεις ουτε θα υποκυψω στην μοδα του καθε δημαρχου και υπουργο για να αρεσω στην gay-friendly Ευρωπη των μιζαδωρων υπουργων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ακριβως αυτο το δικαιωμα μου να πληρωσω και να ταλαιπωρηθω μου στερησαν απαγορευοντας μου την εισοδο στην πανεπιστημιουπολη μετα το μεσημερι που ειναι ΑΔΕΙΑ, και βαζοντας πασαλακια παντου γυρω απο το ΑΠΘ για να βοηθησουν 15 ποδηλατες που εδωσαν 50 ευρω ΦΠΑ για να παρουν ποδηλατο και να εκνευρισουν 15.000 οδηγους που εδωσαν απο 5.000 ευρω ΦΠΑ και δινουν αλλα 300 ευρω σε τελη κυκλοφοριας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

η πανεπιστημιούπολη είναι πανεπιστημιούπολη και κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η κυκλοφορία όλες τις ώρες της ημέρας εκτός από αυτοκίνητο του πανεπιστημίου ή των εχόντων σχέση με το πανεπιστήμιο...

αυτό μας έλειπε να γίνονται οι χώροι των πανεπιστημίων πάρκινγκ...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

παρόλο που δεν έχω πάει ποτέ Θεσαλλονίκη καταλαβαίνω το πρόβλημα και τα νεύρα σου και λέω ένα πράγμα: ΕΞΩ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ. μονο σε χωρία. μαζί με τα τρακτέρ.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

δε θα ασχοληθώ με αμόρφωτους χωριάτες. Νομιζεις οτι πηρες αμαξι και ο κόσμος σου χρωστάει. Οτι πας οπου γουσταρεις επειδή πηρες ενα κωλοάμαξο, οτι εισαι κατι ξεχωριστό. Εισαι απο αυτους που παρκάρουν ακριβως μπροστά στην καφετέρια στο πεζοδρόμιο;  

Ασε το αμαξι στο χωριό σου, ή μεινε εκει καλύτερα αν δε μπορεις να προσαρμοστείς

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ακριβώς ΕΜΑΣ, τους κατοίκους ευνοεί το μέτρο. Θέσεις πάρκινγκ για τους κατοίκους, περιορισμένη κίνηση, όχι αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια. Για κάθε κάτοικο του κέντρου, πόσοι κατεβαίνουν για ψώνια/ καφέ απο γυρω γυρω;
δηλαδη εσυ χαιρεσαι αν μεινουν στο κεντρο οι 200.000 κατοικοι και κλεισουν και τα υπολοιπα μαγαζια, αφου δεν θα πατανε οι 500.000 των γυρω περιοχων? (εγω μεγαλωσα 20 λεπτα με τα ποδια απο Καμαρα και τωρα ειμαι στα 35 λεπτα, και δεν μου αρεσει να βλεπω τα μισα μαγαζια κλειστα στην Αγιου Δημητριου)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16

Το να πεζοδρομήσουν Πανεπιστημιού και Συγγρού πού μας ευνοεί ; Το αμάξι θα πρέπει να το πουλήσω μετά αφού για να φύγω από κέντρο θα πρέπει να περάσω από 100 στενά και φανάρια ...

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δε θα ασχοληθώ με αμόρφωτους χωριάτες. Νομιζεις οτι πηρες αμαξι και ο κόσμος σου χρωστάει. Οτι πας οπου γουσταρεις επειδή πηρες ενα κωλοάμαξο, οτι εισαι κατι ξεχωριστό. Εισαι απο αυτους που παρκάρουν ακριβως μπροστά στην καφετέρια στο πεζοδρόμιο;  

Ασε το αμαξι στο χωριό σου, ή μεινε εκει καλύτερα αν δε μπορεις να προσαρμοστείς
γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Θεσσαλονικη με πατερα που ειχε αμαξι , μεναμε στο κεντρο και παρκαραμε ευκολα,
και ηρθε το κρατος εδω και 10 χρονια και λεει οχι το πανεπιστημιο και τους γυρω δρομους δεν θα τους εχετε για δωρεαν παρκινγκ πια. θελουμε να βοηθησουμε την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ των 15 ποδηλατων και θα μου πεις και να μην αντιδρω??????  :tickedoff:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη εσυ χαιρεσαι αν μεινουν στο κεντρο οι 200.000 κατοικοι και κλεισουν και τα υπολοιπα μαγαζια, αφου δεν θα πατανε οι 500.000 των γυρω περιοχων? (εγω μεγαλωσα 20 λεπτα με τα ποδια απο Καμαρα και τωρα ειμαι στα 35 λεπτα, και δεν μου αρεσει να βλεπω τα μισα μαγαζια κλειστα στην Αγιου Δημητριου)

προσπαθείς (χωρις επιτυχία) να δικαιολογήσεις τις βλακειες που λες με δακρυβρεχτα σχόλια που σχετίζονται με λεφτά. ο συσχετισμός που προσπαθεις να δημιουργήσεις (και πάλι χωρις επιτυχία) πολλα αμαξια = πολλα λεφτα για τα μαγαζια ειναι γελοίος.

Βρες κατι άλλο, αν μπορεις. Δεν πειθεις. Για μενα εισαι απλα τεμπελης που βαριεται να περπατησει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΧΙ θα κανω αγωνα για να πεσουν αυτοι που αλλαξαν την πολη μου και να την ξανακανω ανθρωπινη οπως ηταν πριν
δεν θα γινω ωχαδερφιστεις ουτε θα υποκυψω στην μοδα του καθε δημαρχου και υπουργο για να αρεσω στην gay-friendly Ευρωπη των μιζαδωρων υπουργων

κάπως έτσι δηλαδή.. τόσο ανθρώπινα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

http://images.watchit.gr/?h=420&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/16-03-2012/tsimiski_mpotiliarisma1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2013/01/160113100748_8160.jpg&maxw=670&maxh=335[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.voria.gr/filestore/modules/news/1/5/157539/pic-0-norm.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1089970[/img[/URL]]

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
η πανεπιστημιούπολη είναι πανεπιστημιούπολη και κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η κυκλοφορία όλες τις ώρες της ημέρας εκτός από αυτοκίνητο του πανεπιστημίου ή των εχόντων σχέση με το πανεπιστήμιο...

αυτό μας έλειπε να γίνονται οι χώροι των πανεπιστημίων πάρκινγκ...
ναι ασχημα ηταν που εβρισκες χωρο να παρκαρεις σε 5 λεπτα και να πας για δουλεια ή βολτα στο κεντρο. πρεπει τωρα να τα σκαμε σε ιδωτικα παρκινγκ ή να ταϊζουμε τους μεγαλοκαρχαριες των εμπορικων κεντρων!
τετοια αλλαγη δεν την θελω και εχω την ελευθερια να αγωνιζομαι εναντιον της.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Χίλιες φορές όλοι οι μαλάκες με τα ποδήλατα να είχαν αυτοκίνητα. Η κίνηση και η καθυστέρηση που δημιουργεί ένας ποδηλάτης ο οποίος θέλει να κατέβει τη Συγγρού ή την Αρδηττού είναι πολλαπλάσια από αυτή που θα δημιουργούσε ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι. Πάνε σαν κότες και δε κάνουν και στην άκρη να περάσεις, οπότε ουσιαστικά κλείνουν μια λωρίδα.

Κάθε φορά που βρίσκω ποδήλατο μπροστά μου σπάνε τα νεύρα -- επειδή ο κάθε αργόσχολος καραγκιόζης το παίζει χίπστερ και αλάνι δημιουργεί σε δεκάδες ανθρώπους που βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους πρόβλημα. Η Αθήνα καλώς ή κακώς *δεν* είναι κατάλληλη πόλη για ποδήλατα διότι οι δρόμοι δε μας χωράνε έτσι, δε μπορούμε να αφιερώσουμε λωρίδες σε 10 μαλάκες.

Άμα θες ντε και καλά ποδήλατο πάρ'το κάθε Κυριακή και πήγαινε στην Πάρνηθα να κάνεις.
Άμα δε μπορείς να συντηρήσεις αμάξι μπες στα ΜΜΜ όπως όλος ο κόσμος
Άμα θες να αθληθείς τότε είσαι ανίατη περίπτωση διότι η άθληση με ποδήλατο στην Αθήνα ισοδυναμεί με την εισπνοή της μαύρης εξάτμισης του κάθε ταρίφα.

Τι λες ρε μεγαλε?Δηλαδη οταν κατεβαινεις την συγγρου και στο υψος του φιξ που ολοι οι ταριφες εχουν κανει καταληψη την δεξια λωριδα αυτο δεν σε ενοχλει?
Που σταματουν τα λεωφορεια για τον κοσμο και κλεινουν την μεσαια λωριδα...αυτο δεν σε ενοχλει?
Που τα τουριστικα βανακια και λεοωφορεια στην Αρδηττου συμπεριφερονται σαν ταριφες και τα παρατανε και δεν τους νοιαζει τιποτα δεν σε ενοχλει?
και σε ενοχλουν οι ποδηλατες????

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Θεσσαλονικη με πατερα που ειχε αμαξι , μεναμε στο κεντρο και παρκαραμε ευκολα,
και ηρθε το κρατος εδω και 10 χρονια και λεει οχι το πανεπιστημιο και τους γυρω δρομους δεν θα τους εχετε για δωρεαν παρκινγκ πια. θελουμε να βοηθησουμε την ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ των 15 ποδηλατων και θα μου πεις και να μην αντιδρω??????  :tickedoff:

Εγω γεννηθηκα και μεγάλωσα ΑΘΗΝΑ, και μάλιστα στο κέντρο. Κυψέλη = Θεσσαλονίκη αν θες να δεις τα μεγέθη. Παμε παρακατω

Και εγω πριν 35 χρόνια θυμαμαι οτι έβρισκα να παρκαρω. Τωρα ειναι πρόβλημα επειδή παρκαρει ο καθε χωριάτης.

Παρεπιπτόντως, το "πανεπιστήμιο" που εχετε εκει πανω, δεν ειναι παρκινγκ.

Εχετε θεμα εκει πανω, θυμαμαι τη μια και μοναδική φορά που ηρθα στην πόλη σας τέλη 90 όλοι διπλοπαρκαρανε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κάπως έτσι δηλαδή.. τόσο ανθρώπινα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

http://images.watchit.gr/?h=420&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/16-03-2012/tsimiski_mpotiliarisma1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=/publishingimages/2013/01/160113100748_8160.jpg&maxw=670&maxh=335[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.voria.gr/filestore/modules/news/1/5/157539/pic-0-norm.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1089970[/img[/URL]]
[/quote]Δεν φταιει ο πολιτης που πληρωνει τοσα χρονια υπερογκα τελη κυκλοφοριας και το γαμωκρατος δεν εχει φτιαξει δημοσια παρκινγκ.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν φταιει ο πολιτης που πληρωνει τοσα χρονια υπερογκα τελη κυκλοφοριας και το γαμωκρατος δεν εχει φτιαξει δημοσια παρκινγκ.

οταν πηρες αμαξι, σου υποσχέθηκαν και δωρεαν παρκινγκ;

OP
OP
bourdeliotis

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
προσπαθείς (χωρις επιτυχία) να δικαιολογήσεις τις βλακειες που λες με δακρυβρεχτα σχόλια που σχετίζονται με λεφτά. ο συσχετισμός που προσπαθεις να δημιουργήσεις (και πάλι χωρις επιτυχία) πολλα αμαξια = πολλα λεφτα για τα μαγαζια ειναι γελοίος.

Βρες κατι άλλο, αν μπορεις. Δεν πειθεις. Για μενα εισαι απλα τεμπελης που βαριεται να περπατησει
και να ειμαι τεμπελης στο περπατημα ξες ειναι και αυτο δικαιωμα μου (που δεν ειμαι γιατι μου αρεσει να βολταρω στο κεντρο αν καταλαβες απο αυτα που εγραψα).
δεν ειμαι καθολου δακρυβρεχτος.
παλια πληρωνα και ειχα παρκινγκ
τωρα πληρωνω και δεν εχω ,
γιατι οι δημαρχοι και οι υπουργοι με θεωρουν εμενα την πλειοψηφια των οδηγων που τους τα ακουμπαει πολιτη δευτερης κατηγοριας πισω απο την μειοψηφια των ποδηλατων που ουσιστικα δεν πληρωνουν μια. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom