memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
και τον κερατωνεις και γκρινιαζεις? ποσο ελλεηνιδα εισαι? :SΓαμωτο εγω δεν το προλαβα!!!
Τα καλύτερα χανω
και τον κερατωνεις και γκρινιαζεις? ποσο ελλεηνιδα εισαι? :SΓαμωτο εγω δεν το προλαβα!!!
Τα καλύτερα χανω
για κανε ενα ρεζουμε ;)θρενταρα άνοιξε ο δικος σου
Δε ξερω τι λες αλλα Θεσσαλονικη οταν απεργουν τα αστικα η κινηση ειναι καλητερη και φευγει ποιο γρηγορα.Το τραμ κακως καταργηθηκε τοτε, και πολύ καλώς επανηλθε και εξυπηρετει παρα πολύ.
Μην ειστε κοντόφθαλμοι.
Οσο περισσοτερα Μεσα Μαζικης Μεταφοράς υπαρχουν, τοσο λιγοτερα αυτοκίνητα θα βλέπετε στους δρομους. Δεν βλέπετε τι γινεται όταν εχουν απεργια τα μεσα, που τα αυτοκίνητα μποτιλιαρουν επι χιλιόμετρα?
Δεν ξερω κι εγω τι λες, αλλά όταν απεργουν τα ΜΜΜ στην Αθηνα, κανεις τρεις ωρες να διασχισεις δεκα χιλιόμετρα.Δε ξερω τι λες αλλα Θεσσαλονικη οταν απεργουν τα αστικα η κινηση ειναι καλητερη και φευγει ποιο γρηγορα.
Α σε παρακαλω του είμαι απόλυτα πιστη!!!και τον κερατωνεις και γκρινιαζεις? ποσο ελλεηνιδα εισαι? :S
Το τραμ κακως καταργηθηκε τοτε, και πολύ καλώς επανηλθε και εξυπηρετει παρα πολύ.
Μην ειστε κοντόφθαλμοι.
Οσο περισσοτερα Μεσα Μαζικης Μεταφοράς υπαρχουν, τοσο λιγοτερα αυτοκίνητα θα βλέπετε στους δρομους. Δεν βλέπετε τι γινεται όταν εχουν απεργια τα μεσα, που τα αυτοκίνητα μποτιλιαρουν επι χιλιόμετρα?
@@ εισαι! εχεις συναισθηση οτι κατεβαινει για μοντ? εχεις δει ποτε τον ομπαμα χωρις τη μισελ σε δημοσια αγορευση?Α σε παρακαλω του είμαι απόλυτα πιστη!!!
Κ ομως ισχυει δεν ειμαστε Αθηνα εδω εμεις για να εχουμε τα ιδια προβληματα με το κυκλοφοριακο τυπε.Δεν ξερω κι εγω τι λες, αλλά όταν απεργουν τα ΜΜΜ στην Αθηνα, κανεις τρεις ωρες να διασχισεις δεκα χιλιόμετρα.
Σιγα μην ισχυει κατι άλλο στη Θεσσαλονικη.
Σωστα, εσεις δεν εχετε κυκλοφοριακο, γιατι σχεδόν ολες τις ημερες του χρονου δεν κινειται τιποτα. Εγνατια, Τσιμισκη κλπ, σαν απεραντο παρκινγκ.Κ ομως ισχυει δεν ειμαστε Αθηνα εδω εμεις για να εχουμε τα ιδια προβληματα με το κυκλοφοριακο τυπε.
Ο Καραμανλης και εκανε μεγαλο λαθος. Ενταξει?ποιος το ξηλωσε το τραμ;
για διασκεδασε μας;
Ειμαι σιγουρος αγαπη μου. Κι εγω το ιδιο!Α σε παρακαλω του είμαι απόλυτα πιστη!!!
Εξαρταται τις ωρες!!!Κ ομως ισχυει δεν ειμαστε Αθηνα εδω εμεις για να εχουμε τα ιδια προβληματα με το κυκλοφοριακο τυπε.
Ο Καραμανλης και εκανε μεγαλο λαθος. Ενταξει?
τυπε πρεπει να πέσουν επιτέλους οι τοίχοι και τα στρατόπεδα να γίνουν ανοιχτα στην κοινωνία δεν συμφωνίες;
τυπε μήπως ηταν και βεγκαν;
Aμα δεν εχει αστικα ολες οι ωρες μια χαρα ειναι.Εξαρταται τις ωρες!!!
Φάουλ της διοικησης, αψυχολογητο.
προστιθεται αλλη μια λωρίδα κυκλοφορίας ετσι.Aμα δεν εχει αστικα ολες οι ωρες μια χαρα ειναι.
Αμα δεν εχει αστικα, ολοι οι επιβάτες μπαινουν σε αυτοκίνητα.Aμα δεν εχει αστικα ολες οι ωρες μια χαρα ειναι.
νομιζω δεν σε καλυπτει και η ασφαλεια αμα γινει τρακαρισμα μεσα σε τει/αειπληροφοριακα επειδη μαλλον δεν το ξερεις η τροχαια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στο πανεπιστημιο για να βγαλει πινακιδες.
στα αλλα 3 απλα πεφτεις εξω και εισαι λαθος χωρις να χρειαζεται να εξηγησω παραπανω