Νέα

το φαγοποτι συνεχιζεται, προβληματα παρκινγκ και συναφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

γουσταρετε ποδηλατοδρομους να γινουμε Ευρωπη?

• ναι, τους χρησιμοποιω

Ψήφοι: 23 50,0%
  • οχι, μου στερησαν το παρκινγκ που πληρωσα με τα τελη κυκλοφοριας και ενα σωρο φορους για να εξυπηρετ

Ψήφοι: 23 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467

Έχω ήδη απαντήσει.

Αν δεν το καταλάβατε, με εξοργίζει να με αποκαλούν  μαλάκα επειδή είμαι νομοταγής, και σε κάθε επιχειρημά μου για το αντίθετο να μου δείχνουν  με αδιάσειστα στοιχεία οτι αυτοί που έχουν την φροντίδα για την δημιουργία, την τήρηση και την εύρυθμη λειτουργεία των νομων, είναι οι πρώτοι που δεν τους σέβονται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και παραξενευτηκες ετσι???? :think: :think: :think: :think:
ειναι η ακριβως αντιθετη λογικη απο τη δικη σου : "να πανε να πιασουνε πρωτα τους πολιτες "
(το αναφερω αυτο γιατι σε ενα θεμα για τα αυθαιρετα ενος πολιτικου,δεν θυμαμαι λεπτομερειες, ειπες σε ενα που το εγραψε εδω οτι ¨εσυ δηλαδη δεν εχεις αυθαιρετα στα ακινητα σου και κατηγορεις τον πολιτικο????" )

η λογική η δικιά μου είναι απλή...

εφαρμογή των νόμων αδιακρίτως και ανεξαρτήτως κοινωνικής η άλλης θέσης... όπως επίσης και χωρίς καμμία σειρά και ταξινόμηση .. πολύ απλά όποιον βρίσκουμε μπροστά μας να παρανομεί τον ξεσκίζουμε ανεξάρτητα από το ποιός είναι... δεν περιμένουμε να ξεκινήσουμε την κάθαρση και την εφαρμογή των νόμων από μια συγκεκριμένη κατηγορία όπως εσύ το θέτεις...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
μπα ?? γιατί ??

τι ακριβώς είναι ο πολιτικός ?? πατερούλης ?
αφου ο ιδιοι μας παρουσιαζονται ως πατερουληδες,εμεις φταιμε?????
οταν ο αλλος βγαινει και λεει ψηφιστε με γιατι ειμαι καλος,χρυσος,εχω ολες τις χαρες,θα παταξω την φοροδιαφυγη,το λαθρεμποριο,θα κανω αυτο,θα κανω εκεινο κτλ. κτλ., τοτε αν π.χ. πιαστει να φοροδιαφευγει, ηθικα (οχι νομικα) ειναι πολυ χειροτερο απο εμενα που ποτε δεν ζητησα την ψηφο σου,ποτε δεν ζητησα να σε κυβερνησω,ποτε δεν το επαιξα καλος ,ηθικος και αγιος.....εγω μπορει να σου δηλωνω λαμογιο απο την χειραψια μαζι σου...
για να μην μιλησουμε για τις λοιπες προεκτασεις ενος παραπτωματος ατομου που πρεπει να αποτελει παραδειγμα για τους λοιπους...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η λογική η δικιά μου είναι απλή...

εφαρμογή των νόμων αδιακρίτως και ανεξαρτήτως κοινωνικής η άλλης θέσης... όπως επίσης και χωρίς καμμία σειρά και ταξινόμηση .. πολύ απλά όποιον βρίσκουμε μπροστά μας να παρανομεί τον ξεσκίζουμε ανεξάρτητα από το ποιός είναι... δεν περιμένουμε να ξεκινήσουμε την κάθαρση και την εφαρμογή των νόμων από μια συγκεκριμένη κατηγορία όπως εσύ το θέτεις...

:tired:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αφου ο ιδιοι μας παρουσιαζονται ως πατερουληδες,εμεις φταιμε?????
οταν ο αλλος βγαινει και λεει ψηφιστε με γιατι ειμαι καλος,χρυσος,εχω ολες τις χαρες,θα παταξω την φοροδιαφυγη,το λαθρεμποριο,θα κανω αυτο,θα κανω εκεινο κτλ. κτλ., τοτε αν π.χ. πιαστει να φοροδιαφευγει, ηθικα (οχι νομικα) ειναι πολυ χειροτερο απο εμενα που ποτε δεν ζητησα την ψηφο σου,ποτε δεν ζητησα να σε κυβερνησω,ποτε δεν το επαιξα καλος ,ηθικος και αγιος.....εγω μπορει να σου δηλωνω λαμογιο απο την χειραψια μαζι σου...
για να μην μιλησουμε για τις λοιπες προεκτασεις ενος παραπτωματος ατομου που πρεπει να αποτελει παραδειγμα για τους λοιπους...

ο καθένας παρουσιάζεται όπως νομίζει.. το θέμα είναι πως τον εκλαμβάνεις εσύ...

αν τον θεωρείς πατερούλη τότε ναι η ηθική απαξία είναι μεγαλύτερη... αν δεν τον θεωρείς είναι ενας κοινός θνητός υπάλληλος σου..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καλά το γνωρίζουμε ότι όλη την ημέρα κοιμάσαι και το βράδυ πας για ύπνο... δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνεις

είσαι το ίδιο ονειροπόλος με έναν πχ κομμουνιστή με την διαφορά ότι εσύ είσαι φέικ μέχρι το μεδούλι ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
ο καθένας παρουσιάζεται όπως νομίζει.. το θέμα είναι πως τον εκλαμβάνεις εσύ...

αν τον θεωρείς πατερούλη τότε ναι η ηθική απαξία είναι μεγαλύτερη... αν δεν τον θεωρείς είναι ενας κοινός θνητός υπάλληλος σου..
οχι, το θεμα ειναι πως μου παρουσιαζεται αυτος,οχι πως τον εκλαμβανω εγω....
αν καποιος μου το παιζει αγιος (ειτε τον πιστεψω εγω ειτε οχι) και μετα αποδειχτει διαβολος, τοτε ξεφτιλιζεται (δεν εχει να κανει αν τον πιστευω εγω ή οχι)....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι, το θεμα ειναι πως μου παρουσιαζεται αυτος,οχι πως τον εκλαμβανω εγω....
αν καποιος μου το παιζει αγιος (ειτε τον πιστεψω εγω ειτε οχι) και μετα αποδειχτει διαβολος, τοτε ξεφτιλιζεται (δεν εχει να κανει αν τον πιστευω εγω ή οχι)....

και ο μαγαζάτορας της γειτονιάς σου σου παρουσιάζεται σαν οσία μαγδαληνή και ότι δεν βγαίνει αλλά πολλές φορες πιάνεται να φοροδιαφεύγει... αυτός δεν ξεφτιλίζεται ??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467
και ο μαγαζάτορας της γειτονιάς σου σου παρουσιάζεται σαν οσία μαγδαληνή και ότι δεν βγαίνει αλλά πολλές φορες πιάνεται να φοροδιαφεύγει... αυτός δεν ξεφτιλίζεται ??

Σαφώς και ξεφτιλίζεται.

Ο μαγαζάτορας της γειτονίας του όμως, δεν του ζήτησε την εμπιστοσύνη του για να εκλεγεί και να πληρώνεται από το δημόσιο, προκειμενου να νομοθετεί να ασκεί έλεγχο και να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργεία του κράτους.  ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.759
Πόντοι
5.006
φυσικα και ξετιλιζεται,αλλα σε μενα και στους γειτονες....
ο πολιτικος ξεφτιλιζεται σε μενα, στους γειτονες και την λοιπη επικρατεια...
αλλο ευρος επιρροης εχει ο μαγαζατορας και αλλο ο πολιτικος...για να μην μιλησουμε για τι ευθυνες και υποχρεωσεις αναλαμβανει ο ενας ζητωντας την ψηφο μου και τι ο αλλος που απλα μου κλαιγεται για να τον λυπηθω και να ψωνιζω απο αυτον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Έχω ήδη απαντήσει.

Αν δεν το καταλάβατε, με εξοργίζει να με αποκαλούν  μαλάκα επειδή είμαι νομοταγής, και σε κάθε επιχειρημά μου για το αντίθετο να μου δείχνουν  με αδιάσειστα στοιχεία οτι αυτοί που έχουν την φροντίδα για την δημιουργία, την τήρηση και την εύρυθμη λειτουργεία των νομων, είναι οι πρώτοι που δεν τους σέβονται.
H τήρηση των νόμων όμως από πλευράς σας, δεν τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της τήρησης αυτών από κάποιους άλλους, μεγαλοσχήμονες ή όχι.
Στο κατω κατω η μη τήρησή τους, βλάπτει τους αδυνάμους πρωτίστως και όχι τους μεγαλοσχήμονες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
βεβαια η ηθικη απαξια μιας πραξης ενος πολιτικου δεν ειναι η ιδια με αυτη ενος απλου πολιτη...
Όχι βεβαια, γι αυτό οι πολιτικοι όταν πιανονται με την γιδα στην πλατη, κατακρεουργούνται ανελέητα.
Κατι που δεν συμβαινει βεβαια με τους απλους πολιτες, που το πολύ πολύ να το μαθει ο περίγυρος τους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467
H τήρηση των νόμων όμως από πλευράς σας, δεν τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της τήρησης αυτών από κάποιους άλλους, μεγαλοσχήμονες ή όχι.
Στο κατω κατω η μη τήρησή τους, βλάπτει τους αδυνάμους πρωτίστως και όχι τους μεγαλοσχήμονες.

Συμφωνω. Πλήν όμως είναι εντελώς αντιπαιδαγωγικό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ενα φρένο, διότι οι επόμενες γενεές ναι μεν  θα διδαχθούν απο τους αρμόδιους θεσμούς τους νόμους και την αξία τους, θα  κοινωνικοποιηθούν όμως δε ούτως ώστε να μην τους τηρούν.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.672
Πόντοι
2.606
Δυστυχως όχι.
Τι να πω πια. Η διοικηση δεν θελει κοσμο εδώ μεσα?
120 ατομα ηταν μεσα καποια στιγμη στο θρεντακι.
κολλητηρτζιδες ήταν αλεξ σαν αυτούς που μπαίνουν στα λεωφορεια σε ώρες αιχμής   :boff:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom