Νέα

Το ευχαριστώ ενός εκπαιδευτικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Pipakolos ειρωνικα το ειπε.... ηθελε να πει τοι εφοσον και καλα υπονομευεις τους καθηγητες

υπονομευω και τους γεωπονους ηθελε να δειξει ανακριβεια στον λογο μου

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και διπλοθεσιτης ο κυριος καθηγητης!

Τι μας τα πριζει πως δεν εχει φραγκα????

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλες εως χαβαλε συνθηκες εργασιας + 4 μηνες διακοπες το χρονο + μαυρη κονομα απο ιδιαιτερα + επιδοματα της πουτσας. σαλτα γαμησου

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαγκες ανεργοι...γιατι βριζεται εναν εργαζομενο ??εγω ενας "χαζος" πολιτης ,διαπιστωνω οτι οι μισθοι των δημοσιων πηγαιναν στην αγορα και συντηρουσαν 100 ελευθερα επαγγελματα....κοπηκαν οι μισθοι και επεσε ο υγιεις ιδιωτικος τομεας εν ριπη οφθαλμου....ψεματα ειναι ??ο καθε πονεμενος επαγγελματιας πριν την κρση οταν χτυπουσε την καρτα του εν λογο καθηγητη ...εξεταζε εαν επαιρνε παχυλο μισθο ??οχι φυσικα...την χτυπουσε και εκανε τουμπες κωλοτουμπες !!!Εγιναν εκλογες και ολοι οι ανεργοι την εβγαλαν στις καφετερειες .....οι γονεις εστελναν τα παιδια τους ως σψρο να σπουδασουν οτι βρουν ..."πτυχιο να 'ναι και οτι να 'ναι"..ετσι δεν ελεγαν ??μας εφαγαν τα manager και τα  managment ,διοικησεις επιχειρησεων και καθε τυπου αχρηστες σπουδες σε μια χωρα που δεν εχει ουτε μια πολυεθνικη εταιρεια για να αποροφησει μια ειδικοτητα γραφειου !!!ο καθηγητης λοιπον φταιει ??
Το μονο που εχω κανει διαπιστωση εγω και ποσοι αλλοι ακομη ειναι......ενω η ανεργια εχει φτασει επισημα τα 1,5 εκατομυρια πολιτες και ανεπισημα τα αλλα 2 εκατομυρια ...στο συνολο εχουμε το 1/3 του πλυθησμου χωρις δουλεια ....κανονικα θα επρπε να ειναι στον δρομο τουλαχιστον τα 2 εκατομυρια πολιτες και να απαιτουν να πεσει η κυβερνηση.....που ειναι ομως αυτοι ρε λαμογια ?? μπορει καποιος να μου απαντησει ??απο τους ανεργους εδω μεσα....τι κανεται εδω μεσα και δεν ειστε εξω να φωναζεται για την καταντια της χωρας ???
Καλυτερα να αρχισετε την ζωη σας..βαζοντας καθρεπτες στο σπιτι σας να βλεπετε αυτους που πρεπει να φτυνετε !!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μαγκες ανεργοι...γιατι βριζεται εναν εργαζομενο ??εγω ενας "χαζος" πολιτης ,διαπιστωνω οτι οι μισθοι των δημοσιων πηγαιναν στην αγορα και συντηρουσαν 100 ελευθερα επαγγελματα....κοπηκαν οι μισθοι και επεσε ο υγιεις ιδιωτικος τομεας εν ριπη οφθαλμου....ψεματα ειναι ??ο καθε πονεμενος επαγγελματιας πριν την κρση οταν χτυπουσε την καρτα του εν λογο καθηγητη ...εξεταζε εαν επαιρνε παχυλο μισθο ??οχι φυσικα...την χτυπουσε και εκανε τουμπες κωλοτουμπες !!!Εγιναν εκλογες και ολοι οι ανεργοι την εβγαλαν στις καφετερειες .....οι γονεις εστελναν τα παιδια τους ως σψρο να σπουδασουν οτι βρουν ..."πτυχιο να 'ναι και οτι να 'ναι"..ετσι δεν ελεγαν ??μας εφαγαν τα manager και τα  managment ,διοικησεις επιχειρησεων και καθε τυπου αχρηστες σπουδες σε μια χωρα που δεν εχει ουτε μια πολυεθνικη εταιρεια για να αποροφησει μια ειδικοτητα γραφειου !!!ο καθηγητης λοιπον φταιει ??
Το μονο που εχω κανει διαπιστωση εγω και ποσοι αλλοι ακομη ειναι......ενω η ανεργια εχει φτασει επισημα τα 1,5 εκατομυρια πολιτες και ανεπισημα τα αλλα 2 εκατομυρια ...στο συνολο εχουμε το 1/3 του πλυθησμου χωρις δουλεια ....κανονικα θα επρπε να ειναι στον δρομο τουλαχιστον τα 2 εκατομυρια πολιτες και να απαιτουν να πεσει η κυβερνηση.....που ειναι ομως αυτοι ρε λαμογια ?? μπορει καποιος να μου απαντησει ??απο τους ανεργους εδω μεσα....τι κανεται εδω μεσα και δεν ειστε εξω να φωναζεται για την καταντια της χωρας ???
Καλυτερα να αρχισετε την ζωη σας..βαζοντας καθρεπτες στο σπιτι σας να βλεπετε αυτους που πρεπει να φτυνετε !!!

Kαι πες οτι πεφτει η κυβερνηση... τι θα γινει για πες.....

γεμισαμε υπαλληλους γραφειου βεβαια δεν μας συμφερει να λεμε για καλλιεργειες διοτι αμα πλακωσετε ολοι στα χωραφια την γαμησαμε στον ανταγωνισμο  :P

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Μερικά γρήγορα σχόλια. Γενικά διαφωνώ με την επιστολή. Φυσικά η αναφορά για την έλλειψη υποδομών δεν σηκώνει αμφιβολίες αλλά αυτό αφορά όλη τη χώρα και όχι μόνο την εκπαίδευση. Ξέρω 1.800.000 ανθρώπους που θα ήθελαν να είναι στη θέση του κυρίου που "ευχαριστεί"...

Ευχαριστώ τον υπουργό της Παιδείας γιατί δεν με αφήνει να θεωρήσω τη θέση μου στο δημόσιο δεδομένη. Ξέρετε μια μικρή δόση ανασφάλειας σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης είναι απαραίτητη. Είναι το αλατοπίπερο που λένε. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο καλά με την κατάργηση των οργανικών. Βέβαια το τέλειο θα ήταν η κατάργηση της μονιμότητας αλλά δυστυχώς αργεί ακόμα. Μικροί θυμάμαι λέγαμε ότι θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή απρόβλεπτη. Να λοιπόν η ευκαιρία.

Και πολύ άργησε. Δημόσιο, δεδομένη θέση, ρε που ζούμε ακόμα? Ξύσε τα @@ σου... 1.800.000 έχουν πάει οι άνεργοι και αυτός διαμρτύρεται γιατί είχε δουλειά και του καταργείται η νομιμότητα. Φυσικά και πρέπει να αξιολογείται. Αν αξιολογούταν ο δικός μου κοπρόσκυλος καθηγητής φυσικής δεν θα κάναμε φροντιστήρια. Έμπαινε ο μαλάκας μέσα και κοίταζε μισή ώρα έξω από το παράθυρο.

Ευχαριστώ τον υπουργό της Παιδείας γιατί μου γέμισε με ποικιλία την καθημερινότητα μου. Δευτέρα έχω μάθημα στο Ζεφύρι, Τρίτη στην Ελευσίνα, Τετάρτη στις Ερυθρές, Πέμπτη στα Μέγαρα και Παρασκευή (η αγαπημένη μου μέρα) στη Μάνδρα τις 2 πρώτες ώρες και στα Βίλια τις 3 τελευταίες.

Υπερβολές αλλά σε αυτό το σημείο έχει δίκιο.

Ευχαριστώ τον υπουργό της Παιδείας γιατί ξερίζωσε τα ζιζάνια απ΄ τα σχολεία: Απαγόρευσε την είσοδο συνδικαλιστών στα σχολεία.Έβγαλε εγκύκλιο που προβλέπει πειθαρχικές κυρώσεις στη συμμετοχή σε απεργία. Ουσιαστικά έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην ΟΛΜΕ και στη ΔΟΕ. Έτσι μπορούμε όλοι να κάνουμε, απερίσπαστοι τη δουλειά μας. Αυτοί οι περίεργοι τύποι (οι συνδικαλιστές εννοώ) ήταν, πραγματικά, πολύ διασπαστικοί και είχαν, πώς να το πω, αυτό το ανικανοποίητο. Τώρα, από ότι μαθαίνω, έχουν βάλει μυαλό και πλέον εργάζονται με ζήλο.

Οι λεγόμενοι τεμπέληδες. Ευτυχώς τελειώσαν αυτά. Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν οι συνδικαλιστές επαγγελματίες απεργοί, προασπιστές της τσέπης τους, μονιμάδες, παρακράτος.

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Έχω βαρεθεί να διαβάζω δακρύβρεχτα κείμενα ανθρώπων που είναι (η πλειοψηφία τους τουλάχιστον) ευνοημένοι του συστήματος..Το να μιλάνε ιδιωτικοί υπάλληλοι που καθημερινά εκβιάζονται από τα αφεντικά τους, άνεργοι  κτλ ,να το καταλάβω..Αλλά να μιλάνε άνθρωποι με 4-5 μήνες διακοπές το χρόνο, διπλοθεσίτες (πόσοι καθηγητές τα παίρνουν μαύρα από τα ιδιαίτερα ,ε?) είναι προσβολή της νοημοσύνης μας.
Καλό θα είναι όσοι πιστεύουν ότι αδικούνται να βγουν και να παραιτηθούν..Υπάρχουν άλλοι πρόθυμοι να καλύψουν τη θέση τους!
:headbang2: :headbang2: :headbang2:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν τον δώσω στεγνα στο ΣΔΟΕ για μαυρη ανασφάλιστη εργασία θα φταίω μετα εγω?
:think: :think:

sinister

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
11
Αν τον δώσω στεγνα στο ΣΔΟΕ για μαυρη ανασφάλιστη εργασία θα φταίω μετα εγω?
:think: :think:
Έστι είναι φιλαράκο. Δεν απολύθηκε ούτε ένας από το δημόσιο και παραπονιούνται μερικοί για τις μειώσεις μισθών (από τα 2.700 στα 1.800 και στα 1.200...). Σύμφωνοι αλλά ο ιδιωτικός τι να πει? Εξ αρχής έπαιρνε 700-1000, τώρα παίρνει 500 και τον απολύουν σε μια μέρα μέσα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Kαι πες οτι πεφτει η κυβερνηση... τι θα γινει για πες.....

γεμισαμε υπαλληλους γραφειου βεβαια δεν μας συμφερει να λεμε για καλλιεργειες διοτι αμα πλακωσετε ολοι στα χωραφια την γαμησαμε στον ανταγωνισμο  :P

να ξεκινησει η χωρα απο την αρχη φιλτατε...που το δυσκολο ?? απο την αρχη restart....ολοι αυτο φωναζουν εδω και 3 ετη....απο την αρχη σε νεες βασεις  ολη η χωρα....δε γινεται οι φοροφυγαδες να ζουν στην "ελβετια" και ολοι οι υπολοιποι να χαρακτηριζονται ως μ@λ@κες που πληρωνουν λογαριασμους των λαμογιων.......δηλαδη τωρα τι βλεπεις οτι γινεται ?? σε λιγο ολοι στην ανεργια θα μενουν και θα κλαινε ολοι μαζι....αυτο ειναι το ζητουμενο ????
Θα μου πεις οτι για να κανουμε restart θα χρειαστουν πολλα ετη να επανορθωσουμε......και θα σου απαντησω ,οτι τωρα θα εχουμε και την κατηφορα που δε ξερουμε ποσα ετη ακομη θα πεφτουμε για να φτασουμε παλι στην αρχη του αναποφεκτου restart...οσο πιο γρηγορα ,τοσο το καλυτερο !!!
Και ο πιο γελοιος οικονομολογος σε ολο τον πλανητη ,το φωναζει....το φωναζουν οικονομολογοι που ζουν στο εξωτερικο σε ξενα ιδρυματα και σχολες ......και εδω οι δικοι μας ,ασχολουνται να κοψουν απο τον μισθωτο και τον συνταξιουχο τα 50 ευρω ........
Δηλαδη το ο,τι μετετρεψαν ενα ιδιωτικο χρεος (τραπεζικο) ,σε Εθνικο χρεος ....δε σε πειραζει ??αυτο και αν ηταν η μεγαλυτερη απατη του ελληνικου λαου !!!! Εν αρχη ειπαν οτι τα εφαγαν οι δημοσιοι και οταν ειδε τα χαλια του και ο ιδιωτικος τομεας .....ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν τον τροχο...λεγοντας οτι οι τραπεζες τα εκαναν ολα......και τι εγινε ??? τα καφε γεμισαν με τους ανεργους στις εκλογες του καλοκαιριου του 2012.....αφησαν τον καθε παππου να παρει στα χερια του την μοιρα της χωρας......ειτε πεσει ,ειτε οχι η κυβερνηση....πρπει να γινει restart....αλλιως  οσο καθυστερουμε ,τοσο θα αργησουμε .....και δε θα εχει μεινει τιποτα ορθιο......ποιος θα κυβενρησει ??? απαντηση : θα ηθελα πολυ να δω αυτο που λενε ,οτι στην δημοκρατια δεν υπαρχεια αδιεξοδο.....εοφσον αυτο λενε και οι πολιτικοι μας ....ας δουμε λοιπον στην πραξη ,αν στην δημοκρατια δεν υπαρχει αδιεξοδο....θα ηθελα πολυ να το δω στην πραξη και εγω αυτο !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να ξεκινησει η χωρα απο την αρχη φιλτατε...που το δυσκολο ?? απο την αρχη restart....ολοι αυτο φωναζουν εδω και 3 ετη....απο την αρχη σε νεες βασεις  ολη η χωρα....δε γινεται οι φοροφυγαδες να ζουν στην "ελβετια" και ολοι οι υπολοιποι να χαρακτηριζονται ως μ@λ@κες που πληρωνουν λογαριασμους των λαμογιων.......δηλαδη τωρα τι βλεπεις οτι γινεται ?? σε λιγο ολοι στην ανεργια θα μενουν και θα κλαινε ολοι μαζι....αυτο ειναι το ζητουμενο ????
Θα μου πεις οτι για να κανουμε restart θα χρειαστουν πολλα ετη να επανορθωσουμε......και θα σου απαντησω ,οτι τωρα θα εχουμε και την κατηφορα που δε ξερουμε ποσα ετη ακομη θα πεφτουμε για να φτασουμε παλι στην αρχη του αναποφεκτου restart...οσο πιο γρηγορα ,τοσο το καλυτερο !!!
Και ο πιο γελοιος οικονομολογος σε ολο τον πλανητη ,το φωναζει....το φωναζουν οικονομολογοι που ζουν στο εξωτερικο σε ξενα ιδρυματα και σχολες ......και εδω οι δικοι μας ,ασχολουνται να κοψουν απο τον μισθωτο και τον συνταξιουχο τα 50 ευρω ........
Δηλαδη το ο,τι μετετρεψαν ενα ιδιωτικο χρεος (τραπεζικο) ,σε Εθνικο χρεος ....δε σε πειραζει ??αυτο και αν ηταν η μεγαλυτερη απατη του ελληνικου λαου !!!! Εν αρχη ειπαν οτι τα εφαγαν οι δημοσιοι και οταν ειδε τα χαλια του και ο ιδιωτικος τομεας .....ξαφνικα ολοι ανακαλυψαν τον τροχο...λεγοντας οτι οι τραπεζες τα εκαναν ολα......και τι εγινε ??? τα καφε γεμισαν με τους ανεργους στις εκλογες του καλοκαιριου του 2012.....αφησαν τον καθε παππου να παρει στα χερια του την μοιρα της χωρας......ειτε πεσει ,ειτε οχι η κυβερνηση....πρπει να γινει restart....αλλιως  οσο καθυστερουμε ,τοσο θα αργησουμε .....και δε θα εχει μεινει τιποτα ορθιο......ποιος θα κυβενρησει ??? απαντηση : θα ηθελα πολυ να δω αυτο που λενε ,οτι στην δημοκρατια δεν υπαρχεια αδιεξοδο.....εοφσον αυτο λενε και οι πολιτικοι μας ....ας δουμε λοιπον στην πραξη ,αν στην δημοκρατια δεν υπαρχει αδιεξοδο....θα ηθελα πολυ να το δω στην πραξη και εγω αυτο !!!!

Χρηματα που έχουν φορολογηθει ΜΙΑ φορα και έχουν φυγει στην Ελβετια ειναι πλεον νόμιμα.

Τι εννοεις με το restart να ξαναγυρισουμε στην δραχμη???εμενα προσωπικα δεν με συμφερει να ξαναγυρισουμε στην δραχμη επειδη θα χάσουμε πραγματα τα οποια μας προσφερει η ευρωπαικη ενωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως θα πληρωσει καποιος απο τους 2 αμα χάσει το στοιχημα?

με ποιο τροπο? εχεις κάρτα μεσω νετ?  :P

Επισκέπτης
χα χα χα χα χου χου χου χε χε χε....

............

ΠΟΣΑ?  :)

Τι πόσα ρε?
Τι στοίχημα να βάλουν 2 nicks στο νετ??
Μην επιμένεις ρε. Σιγά μη σπουδάζουν οι μαλάκες οι γεωπόνοι 5 χρόνια.
5 χρόνια χρειάζονται να μάθουν να πουλάνε λιπάσματα??
Άσε ρε μόρτη..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι πόσα ρε?
Τι στοίχημα να βάλουν 2 nicks στο νετ??
Μην επιμένεις ρε. Σιγά μη σπουδάζουν οι μαλάκες οι γεωπόνοι 5 χρόνια.
5 χρόνια χρειάζονται να μάθουν να πουλάνε λιπάσματα??
Άσε ρε μόρτη..

Ε τωρα γινεσαι μαλακας ομως. Εφοσον εισαι σιγουρος για αυτο που γραφεις
γιατι δεν βαζεις στοιχημα? Καθεσαι και λες μαλακες τους γεωπονους χωρις να γνωριζεις
ποσα χρονια σπουδαζουνε... η γεωπονικη ειναι ολοκληρη επιστημη.   

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χρηματα που έχουν φορολογηθει ΜΙΑ φορα και έχουν φυγει στην Ελβετια ειναι πλεον νόμιμα.

Τι εννοεις με το restart να ξαναγυρισουμε στην δραχμη???εμενα προσωπικα δεν με συμφερει να ξαναγυρισουμε στην δραχμη επειδη θα χάσουμε πραγματα τα οποια μας προσφερει η ευρωπαικη ενωση.

ο ΟΤΕ δοθηκε στους γερμανους για να σωθει ως εταιρεια...και ?? ακομη χαλια αδιορθωτα !!! το κερδος των γερμανων ειναι απο τον τηλεπικοινωνιακο κομβο που υπαρχει στο ιονιο πελαγος και ενωνει τις 3 ηπειρους ....σαν ΟΤΕ ειναι ζημιωγονα εγχωρια...σαν πακετο στο εξωτερικο εχει τεραστια κερδη....που θα μπορουσε να τα ειχε η Ελλαδα....καταρριψη για αλλη μια φορα της φρασης (ολα ιδιωτικα)..
Αυτη την ωρα η ελλαδα εχει ελλειψη σε 170 φαρμακα ....γιατι ?? γιατι το κρατος επεβαλε τιμες ΦΕΚ (πολυ χαμηλες) με αποτελεσμα οι κατοχοι των αποθηκων φαρμακων επιλεγουν να εξαγουν τα φαρμακα αυτα στο εξωτερικο σε μεγαλυτερες τιμες απο οτι στην ελλαδα και ετσι εχουμε ελλειψεις....επειδη και παλι το κρατος δεν ηθελε να δημιουργησει εναν δημοσιο φαρμακοαποθηκευτικο οργανισμο ..αφησε τον αετονυχι ιδιωτικο τομεα να κανει κουμαντο στα φαρμακα που πρπει να εχουμε ως χωρα.
Οταν παμε στην ΔΕΗ ή στην εφορια...αφινιαζουμε στις ουρες και βριζουμε τους παντες ......οταν παμε στην ιδιωτικη τραπεζα ,κοβουμε χαρτακι προτεραιοτητας και καθομαστε μουγκοι και περιμενουμε και 2 ωρες να εξυπηρετηθουμε για τα δικα μας φραγκα ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ....οχι τα δικα τους.....αλλα εκει ολοι μοκο κανουν ...καθονται και περιμενουν πολυ περισσοτερο απο οσο θα περιμεναν  στην εφορια !!!!
εχουμε προβλημα στο σχολειο...παει ο γονεας και αρχιζει τις φωνες μεσα στα γραφεια και στο τελος ολοι παιρνουν λεξοτανιλ να ησυχασουν.....οταν τους κοβεται η γραμμη τηλεφωνου ή η ταχυτητα στο ιντερνετ δεν ειναι αυτη που περιμεναν .....παιρνουν τηλεφωνο στην ιδιωτικη εταιρεια (παροχο) ,μιλουν σε εναν υπαλληλο απροσωπο ...και οταν πανε να φωναξουν....ο υπαλληλος λεει το κλασικο..."τι να σας πω?εγω ενας υπαλληλος ειμαι".....κλεινουν κα οι δυο το τηλεφωνο και δουλεια στο προβλημα δεν εγινε !!!!
Πριν λιγα χρονια δοθηκαν επιδοτησεις σε μαθητες να αγορασουν notebook για το σχολειο...δηλαδη πιεσαν κατι πλαισιο και κατι eshop ,multirama κλπ κλπ ....να δωσει το κρατος φραγκα στους πολιτες για να αγορασουν notebook...το κλασσικο που λενε ...κρατικοδιαιτος ιδιωτικος τομεας......βεβαια σημερα αυτα τα καταστηματα ειναι στο αρθρο 99 περι πτωχευσεως...εκει γιατι δε φωναζουμε ??? λεφτα φορολογουμενων δεν τους δοθηκαν ???πως πτωχευσαν σημερα ??ουδεις ελεγχει !!!!

Για αυτον τον ιδιωτικο τομεα μιλουν καποιοι ??? γιατι υπαρχουν πολλα παραδειγματα ακομη να αντιπαραθεσω .Οι μονοι κακομοιρηδες σε ολη την φαση του ιδιωτικου τομεα ειναι οι μισθωτοι.....αλλα και αυτοι οταν απολυονται και βλεπουν οτι δεν τους εχουν κολλησει ενσυμα...λιγοι προχωρουν σε καταγγελια στο ΙΚΑ.....οι υπολοιποι μουγκα, καλυπτουν τις λαμογιες των αφεντικων τους...διοτι λενε αν κανουν καταγγελια δεν θα τους ξαναπροσλαβουν αλλοι ιδιωτες !!!Καλοφαγωτα λοιπον.....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα !!! η λυση ειναι επανεκινηση της οικονομιας απο την αρχη ....οσο διατηρουν αυτο που ζουμε τωρα.....ετσι θα παραμεινουμε μια ζωη !!!
Και επειδη ολοι λενε να γινει εξορθολογισμος....ενα εχω να πω....ο νοικοκυρης πληρωνει την νυφη και το λαμογιο τιποτα.....και εαν ποτε ξαναερθει η αναπτυξη ,ενα πραγμα θα συμβει....τοτε και ο νοικοκυρης θα κοιταξει να κλεψει ..γιατι την προηγουμενη φορα ειδε οτι οι κλεφτες εμειναν ατιμωρητοι !!! φτου και απο την αρχη δηλαδη......

για τα χρηματα που εφυγαν στην ελβετια και φορολογηθηκαν ,κανενα θεμα ....οι λιστες που δοθηκαν και αφορουν 100 χιλιαδες περιππου ελληνες,ειναι αυτοι που κινησαν την περιεργια οτι κατι συμβαινει .....μεχρι ωρας ολοι αφορολογητοι ειναι αυτοι!!! απλα μενει το θεμα ,για τι ποσά μιλαμε ,μαυρου χρηματος!!!κατι που φτανει το μισο και παραπανω χρεος της ελλαδας !!!

οσο για την ΕΕ που λες...μπορεις να μου πεις σε ποιο θεμα η ΕΕ σε υποστηριξε ???ΕΝΑ εστω ??? Εμενα προσωπικα η ΕΕ δε με υποστηριξε πουθενα ...οποτε δε με ενδιαφερει και στη δραχμη να γυρισω !!!΄η εστω ποια παροχη μας δινει ??? τα δανεια ??? θα ηθελα πολυ να ακουσω κατι για αυτο το τελευταιο που εθεσες !!! Παιδεια δεν εχουμε...υγεια δεν εχουμε....ασφαλεια δεν εχουμε....και ειμαστε μεσα στην ΕΕ.....και αν νομιζεις οτι καπου εχω αδικο......ΙΜΙΑ-γκριζες ζωνες .....απο την σκυρο και μεχρι την τουρκια ...το μισο αιγαιο πλεον ειναι αμφισβητουμενο διεθνως.....που ειναι η ΕΕ να προστατεψει τα ευρωπαικα συνορα που διαλλαλει ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου δινω τον αριθμο της καρτας μου και μου βαζεις μέσα 30-50 ευρω. Ποσα θες να ειναι το στοιχημα? αντε να μην σου παρω πολλα γιατι έχεις φαει περικοπες οπως αντιλαμβανομαι  :P

Μια χαρα γινονται οι συναλλαγες μεσω ιντερνετ... μαλλον εισαι πισω ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom