Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vabiri(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
155
Πόντοι
1
Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθενουν οι νεοτεροι ακομη τον νοσταλγουν τον Τολη οι στηπουδες απο τα χαμαμ που δουλευε.Οταν ειχε πρωτοερθει Αθηνα.
σωστα τα λες αυτη η φημη εχει ακουστει απο παλια οτι εκανε 'μασαζ'σε κυριους

liakouridis777

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
25
Πόντοι
1
Πουσταρα Γκλετζο παει και αυτος και νομιζα οτι ηταν καυλιαρης...!!!! :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
συμφωνω μαζι σου. ασχετο, ο γκλετσος μπορει να εννοει οτι ξεσκισε κανα κροσακι!

Δεν κάνει τέτοια πράγματα ο Τόληςςςσσσααα ...    :effemine:
Από 'κει το πήγες από' δω το 'φερες στο πεδίο δράσης σου το κατέληξες το θέμα ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το ψηνει το ψαρι  :gay:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDIvMjYvczEwNV81NjYyODIyNy5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

που να το φανταζοταν η ερατω

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δηλαδή τι θέλει να πει ο ποιητής ότι οι περισσότεροι έχουμε παει με άντρα και δεν το λέμε?
εγώ πάντως δεν έχω πάει ...μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια.. όπως και στους περισσότερους.. άντε μαλάκα Γκλέτσο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Δεν είναι σοκ, το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια»
Γκλέτσος: Όποιος νιώθει πολύ άντρας και τον ενόχλησα, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πώς θα βγούμε από μέσα!
27/02/201617:419

«Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι τάχα μου που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αυτιά, να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Απόστολος Γκλέτσος, δίνοντας συνέχεια στη δήλωσή του ότι έχει πάει μέ άντρα, όπως αποκάλυψε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο δήμαρχος Στυλίδας είπε συγκεκριμένα: «Δεν είναι σοκ, εγώ αυτό το έχω παραδεχτεί εδώ και δέκα χρόνια. Και τέλος πάντων, το 2016 δεν είναι πράγματα αυτά, να λέμε ότι είναι "σοκ" ή κάτι τέτοιο, προς Θεού. Ήταν και πολιτική δήλωση, γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλα τα επαγγέλματα, να τους φωτογραφίζουν ότι ενδεχομένως είναι γκέι ή κάτι τέτοιο κι αυτοί να προσπαθούν να αποδείξουν με αγωνία ότι δεν είναι, λες και είναι κάτι κακό. Και είπα μετά από δέκα χρόνια να το ξαναπώ, έτσι λίγο για να χαλαρώσουμε σαν κοινωνία».

»Όλοι αυτοί οι δήθεν και οι τάχα μου που τους βγαίνει η τεστοστερόνη από τα αυτιά, να χαλαρώσουν, παρακαλώ πολύ. Και τέλος πάντων, όποιος αισθάνεται πάρα πολύ άνδρας και τον ενόχλησε, όποτε θέλει, όπου θέλει, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πώς θα βγούμε και οι δύο από μέσα!».

»Δεν θα σας αποκαλύψω τώρα και λεπτομέρειες. Κάθε πράγμα, μια τέτοια δήλωση είναι σοβαρή και είναι και ιερή. Έχει και σκοπό. Κάποιοι θα πουν ότι "σπρώχνεις τα παιδιά προς τα εκεί". Κανένα παιδί δεν σπρώχνεται προς τα εκεί, αν δεν το έχει μέσα του. Αντιθέτως, άλλα παιδιά που το έχουν μέσα τους και καταπιέζονται τόσο πολύ και τα κοροϊδεύουν και θέλουν να αυτοκτονήσουν, βοηθούνται».

και μια ψησταρια για το ψαρι  :gay:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDIvMjYvczEwNV81NjYyODIyNy5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

που να το φανταζοταν η ερατω
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :effemine: :gay: :effemine: :gay:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
το χτυπαει το λαδολεμονο!!! :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
να το κλεισουν σε κανα δωματιο με τον λιλα να δουμε ποιος θα βγει ζωντανος  :orchestra:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
αχ τσαμπα τα ζεμπεκικα ο τολης.... και τσαμπα ξεροχυναμε οταν το βλεπαμε.... κλεισου στο δημαρχειο τωρα λεβεντη μου... να εκδιδεις πουστοποιητικα...  :2funny: :2funny:  :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom