Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Kατι ειχε πει Παλιοτερα η Χειλουδακη για αυτον
Ακριβως με την μονη διαφορα οτι ο Αποστολης ξεσχιζε
Ποιος;;Δεν ξέρετε ποιος ήταν ο αντρας? ειχε βουιξει ο τόπος τη μερα που παντρεύτηκε την κόρη του Λυκουρεζου.......
Πάντως ο Γκλέτσος έχει πηδηξει τη μιση Αθηνα στην κυριολεξία.......και πολλές διάσημες,ας μην πούμε ονόματα τωρα.......
για ρίξεΔεν ξέρετε ποιος ήταν ο αντρας? ειχε βουιξει ο τόπος τη μερα που παντρεύτηκε την κόρη του Λυκουρεζου.......
Πάντως ο Γκλέτσος έχει πηδηξει τη μιση Αθηνα στην κυριολεξία.......και πολλές διάσημες,ας μην πούμε ονόματα τωρα.......
..πλάκα πλάκα οταν ακους ποιος ειναι μένεις κόκκαλο..Δεν ξέρετε ποιος ήταν ο αντρας? ειχε βουιξει ο τόπος τη μερα που παντρεύτηκε την κόρη του Λυκουρεζου.......
..πλάκα πλάκα οταν ακους ποιος ειναι μένεις κόκκαλο..
Ο Μητσοτάκης..μα λέγονται ρε τύπε αυτά στον αέρα?Ε ποιος είναι, ντε;;;
Ο Μητσοτάκης..μα λέγονται ρε τύπε αυτά στον αέρα?
Ο Μητσοτάκης..μα λέγονται ρε τύπε αυτά στον αέρα?
...αφου σχεδον το μαρτυρησες ρε τύπε :SΤο επωνυμο του ξεκιναει απο "Φ"? Δεν σκοπευω να μαρτυρισω
δλωσε κανενα γταμμα ακομα ρε παικτηΤο επωνυμο του ξεκιναει απο "Φ"? Δεν σκοπευω να μαρτυρισω
http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110112/377610.jpg[/img[/URL]]
[b]Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Στυλίδας και προχώρησε σε μία αποκάλυψη.
Ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον παρουσιαστή δεν δίστασε να πει πως στο παρελθόν είχε σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου. [/b]
[URL unfurl="true"]http://sovaroi.com/i-apistefti-dilosi-tou-apostolou-gkletsou-mono-ego-echo-pai-me-antra-video/[/URL]
[/quote]
Πιπες λεει.
Τυπε δεν τον ρωτησε ο Κωστοπουλος ειναι φανερο οτι ο Γκλετσος ουσιαστικα προκαλεσε την δηλωση και το ''μονο εγω εχω παει στην Ελλαδα δηλαδη με αντρα'' ειναι φανερο οτι ειναι μπιχτη στον Κωτσόπουλο για τις φημες οτι τα ειχε καποτε με τον Λαλιωτη.
Κοιταξτε πως ο Κωστοπουλος παει να ξεγλιστρήσει και να κλεισει το θεμα, ενω αν ειχε τον κωλο του καθαρο θα του αρχιζε τις ερωτησεις, ποτε εγινε, σου αρεσε,θα το ξανακανες κτλ
;) ;)Πιπες λεει.
Τυπε δεν τον ρωτησε ο Κωστοπουλος ειναι φανερο οτι ο Γκλετσος ουσιαστικα προκαλεσε την δηλωση και το ''μονο εγω εχω παει στην Ελλαδα δηλαδη με αντρα'' ειναι φανερο οτι ειναι μπιχτη στον Κωτσόπουλο για τις φημες οτι τα ειχε καποτε με τον Λαλιωτη.
Κοιταξτε πως ο Κωστοπουλος παει να ξεγλιστρήσει και να κλεισει το θεμα, ενω αν ειχε τον κωλο του καθαρο θα του αρχιζε τις ερωτησεις, ποτε εγινε, σου αρεσε,θα το ξανακανες κτλ
συμφωνω μαζι σου. ασχετο, ο γκλετσος μπορει να εννοει οτι ξεσκισε κανα κροσακι!Πιπες λεει.