Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Kατι ειχε πει Παλιοτερα η Χειλουδακη για αυτον :lheel:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν ξέρετε ποιος ήταν ο αντρας? ειχε βουιξει ο τόπος τη μερα που παντρεύτηκε την κόρη του Λυκουρεζου.......

Πάντως ο Γκλέτσος έχει πηδηξει τη μιση Αθηνα στην κυριολεξία.......και πολλές διάσημες,ας μην πούμε ονόματα τωρα.......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Δεν ξέρετε ποιος ήταν ο αντρας? ειχε βουιξει ο τόπος τη μερα που παντρεύτηκε την κόρη του Λυκουρεζου.......

Πάντως ο Γκλέτσος έχει πηδηξει τη μιση Αθηνα στην κυριολεξία.......και πολλές διάσημες,ας μην πούμε ονόματα τωρα.......
Ποιος;; :think: :think:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6

για ρίξε

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
..πλάκα πλάκα οταν ακους ποιος ειναι μένεις κόκκαλο..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ποιος απο αυτους δεν εχει παει με αντρα μωρε για να γινει γνωστος?
Αφου ειναι γωνστο οτι οι πουστηδες κανουν κουμαντο στη σοου μπιζ...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
http://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110112/377610.jpg[/img[/URL]]

[b]Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Στυλίδας και προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον παρουσιαστή δεν δίστασε να πει πως στο παρελθόν είχε σεξουαλική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου. [/b]  

[URL unfurl="true"]http://sovaroi.com/i-apistefti-dilosi-tou-apostolou-gkletsou-mono-ego-echo-pai-me-antra-video/[/URL]
[/quote]

Πιπες λεει.
Τυπε δεν τον ρωτησε ο Κωστοπουλος ειναι φανερο οτι ο Γκλετσος ουσιαστικα προκαλεσε την δηλωση και το ''μονο εγω εχω παει στην Ελλαδα δηλαδη με αντρα'' ειναι φανερο οτι ειναι μπιχτη στον Κωτσόπουλο για τις φημες οτι τα ειχε καποτε με τον Λαλιωτη.
Κοιταξτε πως ο Κωστοπουλος παει να ξεγλιστρήσει και να κλεισει το θεμα, ενω αν ειχε τον κωλο του καθαρο θα του αρχιζε τις ερωτησεις, ποτε εγινε, σου αρεσε,θα το ξανακανες κτλ

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πιπες λεει.
Τυπε δεν τον ρωτησε ο Κωστοπουλος ειναι φανερο οτι ο Γκλετσος ουσιαστικα προκαλεσε την δηλωση και το ''μονο εγω εχω παει στην Ελλαδα δηλαδη με αντρα'' ειναι φανερο οτι ειναι μπιχτη στον Κωτσόπουλο για τις φημες οτι τα ειχε καποτε με τον Λαλιωτη.
Κοιταξτε πως ο Κωστοπουλος παει να ξεγλιστρήσει και να κλεισει το θεμα, ενω αν ειχε τον κωλο του καθαρο θα του αρχιζε τις ερωτησεις, ποτε εγινε, σου αρεσε,θα το ξανακανες κτλ
    :thumbsup: :thumbsup:  ;) ;)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Φσσστ, πιτσιρικάδες.

Άμα έχεις τρακτέρ γαμάς τα δυνατότερα μουνιά του λεκανοπεδίου.  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/imagecache/image_easyjet_630x384/article/118783-265350.jpg[/img[/URL]]

Πάντως το 2013, τον είχα πετύχει με ένα μουνί στην Λαμία που είχα πάει εκδρομή που μου έπεσαν τ'αρχίδια από τη ζήλια.

Δεν ξέρω αν το ρουφάει ή το δίνει το τρομπόνι, πάντως ο τύπος πρέπει να έχει γαμήσει πολλά και απίστευτα μουνιά.

Μόνο οι προλετάριοι αρχιδάτοι καραμπουζουκλήδες ζεϊμπεκάκηδες σαν τον Απόστολο γαμάνε σε αυτό τον τόπο κύριοι.

:cool:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πιπες λεει.
συμφωνω μαζι σου. ασχετο, ο γκλετσος μπορει να εννοει οτι ξεσκισε κανα κροσακι!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Σωστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom