pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Nαι ρε,θα καθιερώσουμε κ τις κρατικές πουτάνες!!!ολα ομως..... ;)![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Nαι ρε,θα καθιερώσουμε κ τις κρατικές πουτάνες!!!ολα ομως..... ;)![]()
Όλα λέμε. Θα πάρω και μία πουτάνα, θα την σπιτώσω δίπλα από τους εργάτες και αυτή όλα θα τα έχει και θα κάθεται να την γαμάνε οι εργάτες χωρίς πληρωμή φυσικά. Αυτή θα είναι η δουλειά της.ολα ομως..... ;)![]()
Όπως DDR...δεν θα είναι η πρώτη φορά.Nαι ρε,θα καθιερώσουμε κ τις κρατικές πουτάνες!!!![]()
εγω προσωπικα παντως αν μου τα παρειχες ολα δεν θα χα αντιρρηση να ανταλασσω τις υπηρεσιες μου με παροχες σε ειδος.......ειναι η οικονομια του μελλοντος να ξερεις...... ;)Όλα λέμε. Θα πάρω και μία πουτάνα, θα την σπιτώσω δίπλα από τους εργάτες και αυτή όλα θα τα έχει και θα κάθεται να την γαμάνε οι εργάτες χωρίς πληρωμή φυσικά. Αυτή θα είναι η δουλειά της.
Deutsche Demokratische Republik υποθέτω.Όπως DDR...δεν θα είναι η πρώτη φορά.
;)
θες δεν θες θα την παρεις.....πουτανα εχουμε πουτανα θα παρεις.....αμα εχουμε μαυρο μαυρο θα παρει κι ο παπαζολ....θα εξατομικευονται τα παρεχομενα αγαθα ή θα ειναι σε ολους τα ιδια?
δε την θελω την πουτανα >![]()
θες δεν θες θα την παρεις.....πουτανα εχουμε πουτανα θα παρεις.....αμα εχουμε μαυρο μαυρο θα παρει κι ο παπαζολ....
αμα εχουμε μαυρο μαυρο θα παρει κι ο παπαζολ....
Πουτάνες για τους άντρες κ τις λεσβίες κ μαύροους για τους κουνιστούς κ τις γυναίκες γιατί όχι;;;μια βδομαδα πουτανα μια μαυρο εναλλαξ.....![]()
![]()
γιατι οχι;γιατι φιλε στον κομμουνισμο ειμαστε ολοι ισοι ,εχουμε την ιδια προσφορα ,την ιδια αξια και τις ιδιες αναγκες.....απλα δεν το ηξερες ποσο αναγκη εχεις εναν αμπντουλ στην ζωη σου ....θα δεις ,θα μαθεις και θ σ αρεσει επειτα.....Πουτάνες για τους άντρες κ τις λεσβίες κ μαύροους για τους κουνιστούς κ τις γυναίκες γιατί όχι;;;![]()
Άει γαμήσου στράκι που θες να μας κάνεις όλους σαν τα μούτρα σου!!!γιατι οχι;γιατι φιλε στον κομμουνισμο ειμαστε ολοι ισοι ,εχουμε την ιδια προσφορα ,την ιδια αξια και τις ιδιες αναγκες.....απλα δεν το ηξερες ποσο αναγκη εχεις εναν αμπντουλ στην ζωη σου ....θα δεις ,θα μαθεις και θ σ αρεσει επειτα.....![]()
![]()
![]()
Deutsche Demokratische Republik υποθέτω.
Για πες να μάθουμε...![]()
http://[URL unfurl="true"]www.cineasten.de/bilder/filme/das-leben-der-anderen/l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλά θα έχω ύποψιν,όταν πάω ξανά videoclub. :rolleyes:
2 λογάκια για τις κρατικές πόρνες θα ήθελα... ;D
http://[URL unfurl="true"]www.cineasten.de/bilder/filme/das-leben-der-anderen/l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όποιος δεν το έχει δει, να το δει. Αριστούργημα!
Εφόσον εγκρίνεις κ συ τελείωσε πάω τώρα δα SEVEN!!!Όποιος δεν το έχει δει, να το δει. Αριστούργημα!
Καλά θα έχω ύποψιν,όταν πάω ξανά videoclub.
2 λογάκια για τις κρατικές πόρνες θα ήθελα...![]()
Kατάλαβα ότι δεν το έβαλες τυχαία ρε.Έχει πληροφορίες το έργο σχετικά, δεν στο έβαλα τυχαία.