Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Όλα λέμε. Θα πάρω και μία πουτάνα, θα την σπιτώσω δίπλα από τους εργάτες και αυτή όλα θα τα έχει και θα κάθεται να την γαμάνε οι εργάτες χωρίς πληρωμή φυσικά. Αυτή θα είναι η δουλειά της.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Όλα λέμε. Θα πάρω και μία πουτάνα, θα την σπιτώσω δίπλα από τους εργάτες και αυτή όλα θα τα έχει και θα κάθεται να την γαμάνε οι εργάτες χωρίς πληρωμή φυσικά. Αυτή θα είναι η δουλειά της.
εγω προσωπικα παντως αν μου τα παρειχες ολα δεν θα χα αντιρρηση να ανταλασσω τις υπηρεσιες μου με παροχες σε ειδος.......ειναι η οικονομια του μελλοντος να ξερεις...... ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
θα εξατομικευονται τα παρεχομενα αγαθα ή θα ειναι σε ολους τα ιδια?
δε την θελω την πουτανα >:(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα εξατομικευονται τα παρεχομενα αγαθα ή θα ειναι σε ολους τα ιδια?
δε την θελω την πουτανα >:(
θες δεν θες θα την παρεις.....πουτανα εχουμε πουτανα θα παρεις.....αμα εχουμε μαυρο μαυρο θα παρει κι ο παπαζολ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πουτάνες για τους άντρες κ τις λεσβίες κ μαύροους για τους κουνιστούς κ τις γυναίκες γιατί όχι;;; :boobies:
γιατι οχι;γιατι φιλε στον κομμουνισμο ειμαστε ολοι ισοι ,εχουμε την ιδια προσφορα ,την ιδια αξια και τις ιδιες αναγκες.....απλα δεν το ηξερες ποσο αναγκη εχεις εναν αμπντουλ στην ζωη σου ....θα δεις ,θα μαθεις και θ σ αρεσει επειτα..... :birdman: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατι οχι;γιατι φιλε στον κομμουνισμο ειμαστε ολοι ισοι ,εχουμε την ιδια προσφορα ,την ιδια αξια και τις ιδιες αναγκες.....απλα δεν το ηξερες ποσο αναγκη εχεις εναν αμπντουλ στην ζωη σου ....θα δεις ,θα μαθεις και θ σ αρεσει επειτα..... :birdman: :2funny: :2funny:
Άει γαμήσου στράκι που θες να μας κάνεις όλους σαν τα μούτρα σου!!! :birdman: :birdman: :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Deutsche Demokratische Republik υποθέτω.

Για πες να μάθουμε... :grin:
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τεσπα για να μην σπαμαρουμε αλλο εγω ως τοπποστερ του σαιτ να εκφρασω την αλληλεγγυη και την στηριξη μου στον αγωνα του συναγωνιστη γκλετσου που ειναι ενας απο μας(δεν ξερω αν εχει και νικ εδω ας στειλει πμ αν ειναι).....το σαιτ ειναι ολο μαζι του,διπλα του και τον αναγνωριζει ως μαγκα και παλικαρι απο τα λιγα....

οσο για αυτον τον χιωτη που μαλλον ειναι κι αυτος μελος εδω αλλα δεν πιστευω να χει γραψει καμια κριτικη εχω να του στειλω αυτα για αρχη

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom