Νέα

To bourdela.tv στην εκδήλωση του Nobelίστα Οικονομίας 2008 Paul Krugman !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexpeare in Luv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Με όλο το θάρρος και παρ'όλο που δεν είμαι διαπιστευμένος πορνορεπόρτερ, με το κάτωθι νήμμα μοιράζομαι την σημερινή μου παρουσία στην εκδήλωση του ΒΗΜΑτος και του ΜΕΓΚΑ προς τιμήν του Νομπελίστα Οικονομίας και αρθρογράφου των ΝΥ Times Paul "Προέβλεψα την κρίση του 2008" Κrugman.

Εμπόδιο 1ο

Στον δρόμο (για την ακρίβεια στο μετρό) προς Σύνταγμα τρελλό ΜILFίδιο καθόταν απέναντι μου και μου είχε προκαλέσει έντονη στύση λόγω της ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή-ς της ομοιότητας της με την ιέρεια της ποπ Madonna. Καθότι μπορεί και να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη με τον οποίο δεν έχει παέι η Madonna αλλά κι επειδή αναπολώ πως είναι να είσαι Like a Virgin, πήγα προς στιγμήν να ξεχάσω την αποστολή μου και να παρεκτραπώ αλλά η γνώση δεν έχει τίμημα...

p1000016.jpg

Εμπόδιο 2ο

Φυσικά και δεν ήμουν στην λίστα  προσκεκλημένων (του κώλου). ¨Ομως το business look μου, η έκπληξη μου για το "λάθος" και οι ικανότητες που απέκτησα βλέποντας ταινίες με τον Ροζ Πάνθηρα με βοήθησαν να μπω στον κύκλο των 30-40 εκλεκτών. Με κίνδυνο της ζωής μου λοιπόν, παρείσφρησα στον 3ο όροφο όπου μας περίμενε ο Μάγιστρος της Οικονομίας...

p1000017p.jpg

Paul Krugman

Με το γνωστό καλοπροαίρετο Αμερικανικό ύφος και με το 1/10 του τουπέ που είχαν οι γελοίοι καθηγητές της Παντείου & ΑΣΟΕΕ (οι οποίοι κάθονταν ακριβώς μπροστά του) εξέφρασε την πεποίθηση πως ανησυχεί πιο πολύ για την Ευρώπη παρά για την Αμερική! Επαίνεσε το κράτος πρόνοιας στην ΕΕ αλλά τάχθηκε υπέρ των ευρωσκεπτικιστών. Δεν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποια χώρα από το Ευρώ αλλά φοβάται πως οι Ελληνικές επενδύσεις στα Βαλκάνια εκτός ΟΝΕ θα πλήξουν πολύ τον τραπεζικό μας τομέα άρα και την φτωχή μας χώρα πιο πολύ από την υπόλοιπη ΕΕ. Αποκάλεσε την Ψωροκώσταινα 5-6 φορές μικρή αλλά ο φασισμός των μήντια δεν μου επέτρεψε να του πω μία ατάκα που είχα διαβάσει σε λεύκωμα πως "Τα πιο ωραία αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκάλια" κε Νομπελίστα!!!

p1000018.jpg

Οι 3 γραβατωμένοι καθηγητάδες μονοπώλησαν τις ερωτήσεις. Ο Krugman είπε τα εξής:

1. Μετανοιώνει που βαριόταν και δεν παρακολουθούσε τι λεγόταν σε meetings υψηλόβαθμων τραπεζικών στις ΗΠΑ. Τελικά ακόμα και τα βαρετά meetings μπορεί να φέρουν την οικονομική καταστροφή!!!

2. Στην ερώτηση ενός βλακός εκ Παντείου για τα "νέα" λογιστικά πρότυπα (δεν ήξερε πως λέγεται mark to market accounting) αντέταξε πως δεν έπαιξαν μεγάλο ρόλο αλλά πιο πολύ αυτό που αποκάλεσε ως "rating laundry" , όπου εταιρείες αξιολόγησης χρηματοπιστωτικού κινδύνου έδιναν τον χαρακτηρισμό ΑΑΑ σε τραπεζικά προιόντα αντίστοιχα με αυτά που απομένουν στις λαικές (μούσμουλα ΑΑΑ) μετά τις 1300.

Στον διάδρομο τριγυρνούσε ο μπουχεσάκος δημ-ι-οσιογράφος Παύλος Τσίμας περιμένοντας την σειρά του για να πάρει συνέντευξη από τον πρόσχαρο Νομπελίστα μας. Γλύτωσε την καζούρα για τον ευρωπέο ΠΑΟ μόνο επειδή σκεφτόμουν αυτάρεσκα πως ΚΑΝΕΙΣ στα bourdela.tv δεν έχει φτάσει τόσο κοντά σε έναν τόσο έξυπνο άνθρωπο, εκτός κι αν κάποιος συνφορουμίτης έχει συνευρεθεί με Εβραιο-Αυστριακή πουτάνα, η οποία είναι απόγονος του Einstein ή έστω του Καραθοδωρή...

Γκομενάκια

Τίποτα σπουδαίο. Οι μοναδικές κάπως ενγαμήσιμες (παράγωγο του εμφανίσιμες) κοπέλες ήταν από την Πάντειο και την ΑΣΟΕΕ, οι οποίες συνοδεύονταν από τους απαραίτητους γκομενοφύλακες, aka "έναν φίλο από την Σχολή". ¨Οπως έχει πει κι ο Xarhs76 είναι οι τύποι οι οποίοι οδηγώντας μικρό αυτοκίνητο τις καλοκαιρινές Κυριακές κορνάρουν με αγωνία στην εξώπορτα της πολυκατοικίας προκειμένου να κατέβουν οι κοπέλες κάτω για τις πάει για μπανάκι σε κάποια παραλία...Δεν του αξίζει και αυτού ένα Νομπελ Λογοτεχνίας???

Εδώ βλέπουμε τον Krugman να συνομιλεί με τον αρθρογράφο του bourdela.tv SexPeare in Luv για τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία αλλά και τις τάσεις των γνωστών μετοχών CIM, BBBJ, OWO, FBSM, CBJ αλλά και PSE.

p1000019a.jpg
p1000020.jpg

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εξοχος!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εκπληκτική παρουσίαση. :2funny:
Πολλά μπράβο. :rockon:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο καλός πορνορεπόρτερ βγάζει το κινητό και παίρνει φωτο από το μιλφίδιο.  ;)

Μεταξεταστέος...  :cheesy:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Στον δρόμο (για την ακρίβεια στο μετρό) προς Σύνταγμα τρελλό ΜILFίδιο καθόταν απέναντι μου και μου είχε προκαλέσει έντονη στύση λόγω της ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή-ς της ομοιότητας της με την ιέρεια της ποπ Madonna. Καθότι μπορεί και να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη με τον οποίο δεν έχει παέι η Madonna αλλά κι επειδή έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι Like a Virgin, πήγα προς στιγμήν να ξεχάσω την αποστολή μου και να παρεκτραπώ αλλά η γνώση δεν έχει τίμημα...
αυτη επρεπε να φωτογραφισεις,τι μας εβαλες τον ασχετο?  :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καντε το ,κλασσικο το θρεντακι .

αψογος ,φιλε μου ,μπραβο !  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποια χώρα από το Ευρώ αλλά φοβάται πως οι Ελληνικές επενδύσεις στα Βαλκάνια εκτός ΟΝΕ θα πλήξουν πολύ τον τραπεζικό μας τομέα άρα και την φτωχή μας χώρα πιο πολύ από την υπόλοιπη ΕΕ.

αυτο τι παπαρια ηταν ?  :huh:

Εδω μου τα χαλας ,φιλε Πολ  :( , πως το δικαιολογησε αυτο ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με όλο το θάρρος και παρ'όλο που δεν είμαι διαπιστευμένος πορνορεπόρτερ, με το κάτωθι νήμμα μοιράζομαι την σημερινή μου παρουσία στην εκδήλωση του ΒΗΜΑτος και του ΜΕΓΚΑ προς τιμήν του Νομπελίστα Οικονομίας και αρθρογράφου των ΝΥ Times Paul "Προέβλεψα την κρίση του 2008" Κrugman.

Εμπόδιο 1ο

Στον δρόμο (για την ακρίβεια στο μετρό) προς Σύνταγμα τρελλό ΜILFίδιο καθόταν απέναντι μου και μου είχε προκαλέσει έντονη στύση λόγω της ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή-ς της ομοιότητας της με την ιέρεια της ποπ Madonna. Καθότι μπορεί και να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη με τον οποίο δεν έχει παέι η Madonna αλλά κι επειδή έχω ξεχάσει πως είναι να είσαι Like a Virgin, πήγα προς στιγμήν να ξεχάσω την αποστολή μου και να παρεκτραπώ αλλά η γνώση δεν έχει τίμημα...

p1000016.jpg

Εμπόδιο 2ο

Φυσικά και δεν ήμουν στην λίστα  προσκεκλημένων (του κώλου). ¨Ομως το business look μου, η έκπληξη μου για το "λάθος" και οι ικανότητες που απέκτησα βλέποντας ταινίες με τον Ροζ Πάνθηρα με βοήθησαν να μπω στον κύκλο των 30-40 εκλεκτών. Με κίνδυνο της ζωής μου λοιπόν, παρείσφρησα στον 3ο όροφο όπου μας περίμενε ο Μάγιστρος της Οικονομίας...

p1000017p.jpg

Paul Krugman

Με το γνωστό καλοπροαίρετο Αμερικανικό ύφος και με το 1/10 του τουπέ που είχαν οι γελοίοι καθηγητές της Παντείου & ΑΣΟΕΕ (οι οποίοι κάθονταν ακριβώς μπροστά του) εξέφρασε την πεποίθηση πως ανησυχεί πιο πολύ για την Ευρώπη παρά για την Αμερική! Επαίνεσε το κράτος πρόνοιας στην ΕΕ αλλά τάχθηκε υπέρ των ευρωσκεπτικιστών. Δεν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποια χώρα από το Ευρώ αλλά φοβάται πως οι Ελληνικές επενδύσεις στα Βαλκάνια εκτός ΟΝΕ θα πλήξουν πολύ τον τραπεζικό μας τομέα άρα και την φτωχή μας χώρα πιο πολύ από την υπόλοιπη ΕΕ. Αποκάλεσε την Ψωροκώσταινα 5-6 φορές μικρή αλλά ο φασισμός των μήντια δεν μου επέτρεψε να του πω μία ατάκα που είχα διαβάσει σε λεύκωμα πως "Τα πιο ωραία αρώματα βρίσκονται σε μικρά μπουκάλια" κε Νομπελίστα!!!

p1000018.jpg

Οι 3 γραβατωμένοι καθηγητάδες μονοπώλησαν τις ερωτήσεις. Ο Krugman είπε τα εξής:

1. Μετανοιώνει που βαριόταν και δεν παρακολουθούσε τι λεγόταν σε meetings υψηλόβαθμων τραπεζικών στις ΗΠΑ. Τελικά ακόμα και τα βαρετά meetings μπορεί να φέρουν την οικονομική καταστροφή!!!

2. Στην ερώτηση ενός βλακός εκ Παντείου για τα "νέα" λογιστικά πρότυπα (δεν ήξερε πως λέγεται mark to market accounting) αντέταξε πως δεν έπαιξαν μεγάλο ρόλο αλλά πιο πολύ αυτό που αποκάλεσε ως "rating laundry" , όπου εταιρείες αξιολόγησης χρηματοπιστωτικού κινδύνου έδιναν τον χαρακτηρισμό ΑΑΑ σε τραπεζικά προιόντα αντίστοιχα με αυτά που απομένουν στις λαικές (μούσμουλα ΑΑΑ) μετά τις 1300.

Στον διάδρομο τριγυρνούσε ο μπουχεσάκος δημ-ι-οσιογράφος Παύλος Τσίμας περιμένοντας την σειρά του για να πάρει συνέντευξη από τον πρόσχαρο Νομπελίστα μας. Γλύτωσε την καζούρα για τον ευρωπέο ΠΑΟ μόνο επειδή σκεφτόμουν αυτάρεσκα πως ΚΑΝΕΙΣ στα bourdela.tv δεν έχει φτάσει τόσο κοντά σε έναν τόσο έξυπνο άνθρωπο, εκτός κι αν κάποιος συνφορουμίτης έχει συνευρεθεί με Εβραιο-Αυστριακή πουτάνα, η οποία είναι απόγονος του Einstein ή έστω του Καραθοδωρή...

Γκομενάκια

Τίποτα σπουδαίο. Οι μοναδικές κάπως ενγαμήσιμες (παράγωγο του εμφανίσιμες) κοπέλες ήταν από την Πάντειο και την ΑΣΟΕΕ, οι οποίες συνοδεύονταν από τους απαραίτητους γκομενοφύλακες, aka "έναν φίλο από την Σχολή". ¨Οπως έχει πει κι ο Xarhs76 είναι οι τύποι οι οποίοι οδηγώντας μικρό αυτοκίνητο τις καλοκαιρινές Κυριακές κορνάρουν με αγωνία στην εξώπορτα της πολυκατοικίας προκειμένου να κατέβουν οι κοπέλες κάτω για τις πάει για μπανάκι σε κάποια παραλία...Δεν του αξίζει και αυτού ένα Νομπελ Λογοτεχνίας???

Εδώ βλέπουμε τον Krugman να συνομιλεί με τον αρθρογράφο του bourdela.tv SexPeare in Luv για τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία αλλά και τις τάσεις των γνωστών μετοχών CIM, BBBJ, OWO, FBSM, CBJ αλλά και PSE.

p1000019a.jpg
p1000020.jpg

Το πιο ενδιαφέρον review που έχω διαβάσει εδώ! :2funny:  :2funny:

Εύγε για την προσπάθεια, δύο φορές εύγε για τα σχόλια! :thumbsup:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Απλά απίστευτο...

gimeros

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Απίστευτος!!!!!!!
Έξοχος!!!!!
Ένα μεγάλο μπράβο...Αλλά και το milfίδιο θα έπρεπε να υπάρχει ακριβώς δίπλα στον άνθρωπο που ευθύνεται και αυτός κατά πολύ για τα σημερινά χάλια της ποαγκόσμιας οικονομίας.

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Πολύ καλό, αλλά θα πρεπε να ρωτήσεις και για την επίπτωση της κρίσης στο μοναδιαίο κόστος ΑΓΝΑΕ (Αγοράς Γυναίκας ΝότιοΑνατολικής Ευρώπης), και πως αυτό επηρεάζει την τελική τιμή διάθεσης ανά προϊόν ανά κατηγορία στις ώριμες αγορές της ΟΝΕ, κοινώς πόσο πρέπει να πέσει η μέση χρέωση στο ακάπωτο στα στούντιο της Αχαρνών!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

FBSM????

Πως μου ξέφυγε αυτή η ανωμαλία;;;
εεεεε, συγνώμην σεξουαλική πρακτική ήθελα να πω.

εεεεε, συγνώμην, στο Nasdaq είναι η μετοχή αυτή;

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
respect στον τρισμεγιστο ρεπορτερ! τιμη μου που χρησιμοποιησε ατακα μου !

και ενα παραπονακι στους συνφορουμιτες : στο θρεντ "ποιον θεωρειτε το γαμιστεροτερο ατομο εδω μεσα", ειδα πολλες (και δικαιεες) ψηφους, αλλα καμια στον συμπαθεστατο sexpeare! τα κειμενα του ειναι αληθινες ελεγειες. εγω τα εκτυπωνω και τα βαζω κατω απο το κουτακι με τα προφυλακτικα, ωστε οταν σταματησω να τα χρησιμοποιω, δλδ οταν τεκνοποιησω, να βαλω το παιδι μου να τα αποστηθισει και να μεταφερει την γνωση στις επομενες γενιες!

αυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom