Νέα

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι ¨λειτουργημα¨ το επαγγελμα της πορνης ?

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • στα @ρχιδια μου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
Ξέρω μια καλή σχολή που διδάσκει ελληνικά για ξένους!Αν θέλεις να τους ζητήσουμε να κάνουν μια εξαίρεση για εσένα! και που είσαι βάλε και κανένα σημείο στίξης δεν βλάπτει!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δε θελω ρε να βαλω σημειο στιξης.βρες καναν αλλο να παιξεις κι ασε τους διαδικτυακους τσακωμους γιατι δεν πιανουν μια

Επισκέπτης

ντραμερ με αυτον μην ασχολεισαι ασε εκει καψει φλαντζα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ξερω αν ειναι πολλες..η λιγες..υπαρχουν ομως..!!
Που ειναι το κακο???

Κανένα κακό ίσα ίσα είναι κομμάτι του λειτουργήματος της πόρνης...μην ασχολείσαι όμως με αυτούς χάνεις τον χρόνο σου! Ενα πάντως είναι βέβαιο αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες όχι τσάμπα δεν θα μπορούσαν να γαμήσουν(ο ντραμερ και ο μουνιλας)αλλά ούτε και  :jerking: :jerking: :jerking: δεν θα ήταν ικανοί
να τραβήξουν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κανένα κακό ίσα ίσα είναι κομμάτι του λειτουργήματος της πόρνης...μην ασχολείσαι όμως με αυτούς χάνεις τον χρόνο σου! Ενα πάντως είναι βέβαιο αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες όχι τσάμπα δεν θα μπορούσαν να γαμήσουν(ο ντραμερ και ο μουνιλας)αλλά ούτε και  :jerking: :jerking: :jerking: δεν θα ήταν ικανοί
Μα βρε μωρο...δεν εχω και κανενα λογο να μην ασχοληθω...
Συζητηση κανουμε...
Ισα-ισα που τα παιδια μπαινουν και στο τσατ..και περναμε ωραια..
Καλαμπουρι χαβαλες και τα τοιαυτα..ομορφα κι ωραια..
Απλα τις αποψεις τους εκφερουν..
Ολοι ξερουν για τον εαυτο τους καλυτερα απο καθε αλλον το πως να σκεφτονται..
Σιγα μην τσακωθουμε τωρα..θα κανουμε αυτα που κοροιδευουμε??
Μπαααα...!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απο και ως που η καθε "επαγγελματιας" που αποσκοπει στο κερδος κανει λειτουργημα ?

Παπαδες και γιατρους ξερω που προσεφεραν τις υπηρεσιες τους ΤΖΑΜΠΑ..

Πορνες που εγαμηθησαν ΤΖΑΜΠΑ απο πελατη, ακομα δεν εχω γνωρισει..

Η συναλλαγη μεταξυ πορνης / πελατη δεν ανηκει - απο οσα ξερω - στην εννοια των λειτουργηματων.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Απο και ως που η καθε "επαγγελματιας" που αποσκοπει στο κερδος κανει λειτουργημα ?

Η συναλλαγη μεταξυ πορνης / πελατη δεν ανηκει - απο οσα ξερω - στην εννοια των λειτουργηματων.
Λειτούργημα !!! και μάλιστα από τα μεγαλύτερα! αν δεν υπήρχαν οι εκδιδόμενες, τότε οι κόρες μας, οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας θα κυκλοφορούσαν με τσίγκινη κυλότα και μόνο μεσημέρι...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Λοιπόν, για ακούτε και τον παλιό. Και οι πόρνες άνθρωποι  είναι...Προσωπικά έχω σταθεί τυχερός...Οι περισσότεροι από μας τις βλέπουμε ως αντικείμενα. Μου χει τύχει όμως να αισθανθώ τόσο ωραία με πόρνες όσο με καμια άλλη γυναίκα..ακόμη και αυτό το διάστημα που ζω στη Γερμανία, μια πόρνη με παρηγορεί...μετά το sex πάντα συζητάμε...μου προσφέρει πράγματα που άλλες γυναίκες δεν μπορούν ή δε θέλουν...Τελειώνοντας: Πολλές πόρνες είναι πολύ πιο έντιμες από τις άλλες πόρνες (γυναίκες, γκόμενες) που έχουμε στα σπίτια μας...Άντε, καληνύχτα...

Επισκέπτης
Λειτούργημα !!! και μάλιστα από τα μεγαλύτερα! αν δεν υπήρχαν οι εκδιδόμενες, τότε οι κόρες μας, οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας θα κυκλοφορούσαν με τσίγκινη κυλότα και μόνο μεσημέρι...

...και όχι μόνο...πες τα ρε Χρυσόστομε! Και κάτι ακόμα αν ο φίλος που έγραψε το προηγούμενο ποστ μας γνωρίσει τους γιατρούς και τους παπάδες που δουλεύαν τσάμπα, θα του πληρώσω εγώ να γαμήσει την καλύτερη πουτάνα! :dancing: :dancing: :dancing:

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που απαιτώ απο τις πουτάνες είναι να σέβονται τα χρήματα μας.Το ίδιο απαιτώ απο όλα τα επαγγέλματα.Μου έχουν τύχει πουτάνες που ενώ δεν τελείωνα έκατσαν και ας τους είχα ζαλίσει τα αρχίδια και φώναζε απ'έξω η τσατσά και άλλοι πελάτες περίμεναν.Έχω τύχει όμως και σε άλλες που μου έλεγαν όχι μην πιάνεις το βυζί,μη μου ζουλάς τον κώλο,με επρειζαν να τελειοσω απο το πρωτο τριλεπτο.Μια άλλη ενώ άρχισα να καβλώνω στο σφυροκόπημα μου λέει κάτσε ντε πιο χαλαρά και να φανταστείτε εγώ τον έχω ισα ισα 15 εκ. και οι πουτάνες έχουν κάτι μουνιά που χωράει ελέφαντας να κρυφτεί.Άλλη είχε τσιρώτα στα βυζια!! Λέω σε νοσοκομείο μπήκα η μπουρδέλο.Μια άλλη μου λέει έχεις κρύα χέρια μη μου πιάνεις τα βυζιά.Δηλαδή ας σεβαστούν λίγο τα χρήματα μας,δεν τα βρίσκουμε κάτω τα 30 και τα 40 ευρώ ούτε τα έχουμε για πέταμα.Και εμείς έχουμε ανάγκη κάπου να αδειάσουμε και εσείς έχετε ανάγκη τα χρήματα μας.Σεβαστείτε μας λοιπόν για να σας σεβαστούμε και εμείς.Προσωπικά ποτέ δεν πήγα τύφλα σε πουτάνα ή άπλυτος 5 μέρες.Να φανταστείτε σε πουτάνα πήγα πρώτη φορά στα 14 και η σκρόφα ενώ της είπα ότι είναι πρώτη φορά στα 5 λεπτά έφυγε απο το δωμάτιο γιατί λέει δεν τελείωνα.Κανονική κλεψιά δηλαδή.Και ήταν και μέρα που δεν είχε κόσμο.Με τέτοιες συμπεριφορές μην απαιτείτε και εσείς απο τους πελάτες ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό.Ότι δίνεις παίρνεις.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια άλλη μου λέει έχεις κρύα χέρια μη μου πιάνεις τα βυζιά.

Καλά , αυτό είναι πολύ συνηθισμένο.Καταρχάς φταίει το μπουρδέλο γιατί δεν έχει ζεστό νερό να πλύνεις τα χέρια σου.Δεύτερον , έχει μεγάλη σημασία πώς θα στο πει η πουτάνα.Με ευγένεια ή σαν να σε απεχθάνεται ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Δεν τα διάβασες καλά.
Υπήρχε εξαίρεση: η Οσία Παρθενία

Σύντομα όλοι οι άνδρες της Αλεξάνδρειας επισκέπτονταν την Παρθενία, αφού προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στην συνέχεια προσευχόταν για την σωτηρία της ψυχής τους και οι γονείς που είχαν ανύπαντρες κόρες την ευγνωμονούσαν που δεν χρειαζόταν να ανησυχούν για την τιμή των κοριτσιών τους.

Γι' αυτό άλλωστε την κάνανε Οσία.
Οι υπόλοιπες εξασκούνε μεν λειτούργημα, αλλά τα φράγκα - φράγκα.
Και δίνουνε και μαθήματα ηθικής στους παπάδες.

Επισκέπτης
Αυτό που απαιτώ απο τις πουτάνες είναι να σέβονται τα χρήματα μας.Το ίδιο απαιτώ απο όλα τα επαγγέλματα.Μου έχουν τύχει πουτάνες που ενώ δεν τελείωνα έκατσαν και ας τους είχα ζαλίσει τα αρχίδια και φώναζε απ'έξω η τσατσά και άλλοι πελάτες περίμεναν.Έχω τύχει όμως και σε άλλες που μου έλεγαν όχι μην πιάνεις το βυζί,μη μου ζουλάς τον κώλο,με επρειζαν να τελειοσω απο το πρωτο τριλεπτο.Μια άλλη ενώ άρχισα να καβλώνω στο σφυροκόπημα μου λέει κάτσε ντε πιο χαλαρά και να φανταστείτε εγώ τον έχω ισα ισα 15 εκ. και οι πουτάνες έχουν κάτι μουνιά που χωράει ελέφαντας να κρυφτεί.Άλλη είχε τσιρώτα στα βυζια!! Λέω σε νοσοκομείο μπήκα η μπουρδέλο.Μια άλλη μου λέει έχεις κρύα χέρια μη μου πιάνεις τα βυζιά.Δηλαδή ας σεβαστούν λίγο τα χρήματα μας,δεν τα βρίσκουμε κάτω τα 30 και τα 40 ευρώ ούτε τα έχουμε για πέταμα.Και εμείς έχουμε ανάγκη κάπου να αδειάσουμε και εσείς έχετε ανάγκη τα χρήματα μας.Σεβαστείτε μας λοιπόν για να σας σεβαστούμε και εμείς.Προσωπικά ποτέ δεν πήγα τύφλα σε πουτάνα ή άπλυτος 5 μέρες.Να φανταστείτε σε πουτάνα πήγα πρώτη φορά στα 14 και η σκρόφα ενώ της είπα ότι είναι πρώτη φορά στα 5 λεπτά έφυγε απο το δωμάτιο γιατί λέει δεν τελείωνα.Κανονική κλεψιά δηλαδή.Και ήταν και μέρα που δεν είχε κόσμο.Με τέτοιες συμπεριφορές μην απαιτείτε και εσείς απο τους πελάτες ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό.Ότι δίνεις παίρνεις.

Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος.Δεν έχεις άδικο.Υπάρχουν αρκετές πόρνες που είναι μαλακισμένες και κακοί επαγγελματίες!

Επισκέπτης

ψιτ κυριος για ηρεμησε λιγο γιατι δεν με ξερεις κ δεν σου επιτρεπω να ασχολεισαι μαζι μου...οκ?οπως δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολεισαι μαζι μου...ξηγηθηκαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom