Επισκέπτης
αυτο ειπες
Ξέρω μια καλή σχολή που διδάσκει ελληνικά για ξένους!Αν θέλεις να τους ζητήσουμε να κάνουν μια εξαίρεση για εσένα! και που είσαι βάλε και κανένα σημείο στίξης δεν βλάπτει!
αυτο ειπες
δε θελω ρε να βαλω σημειο στιξης.βρες καναν αλλο να παιξεις κι ασε τους διαδικτυακους τσακωμους γιατι δεν πιανουν μιαΞέρω μια καλή σχολή που διδάσκει ελληνικά για ξένους!Αν θέλεις να τους ζητήσουμε να κάνουν μια εξαίρεση για εσένα! και που είσαι βάλε και κανένα σημείο στίξης δεν βλάπτει!
μουνιλα στη λεει απαντα γρηγορα
να μην ειναι μπομπα προσεχεΚαι κάτι ακόμα στις τις δικές σου και του μουνίλα ίσως απαντήσω αργότερα.Προς το παρόν βγαίνω για κανένα ποτάκι!Καλό βράδυ!
α εχουν γελιο ρε αυτοι,περναει η ωραντραμερ με αυτον μην ασχολεισαι ασε εκει καψει φλαντζα
ντραμερ με αυτον μην ασχολεισαι ασε εκει καψει φλαντζα
Δεν ξερω αν ειναι πολλες..η λιγες..υπαρχουν ομως..!!βρε κατερινακι τι λες,ξερεις πολλες να καθονται να ακουνε τον πονο του πελατη;;;;!!!!!!
Δεν ξερω αν ειναι πολλες..η λιγες..υπαρχουν ομως..!!
Που ειναι το κακο???
Μα βρε μωρο...δεν εχω και κανενα λογο να μην ασχοληθω...Κανένα κακό ίσα ίσα είναι κομμάτι του λειτουργήματος της πόρνης...μην ασχολείσαι όμως με αυτούς χάνεις τον χρόνο σου! Ενα πάντως είναι βέβαιο αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες όχι τσάμπα δεν θα μπορούσαν να γαμήσουν(ο ντραμερ και ο μουνιλας)αλλά ούτε και δεν θα ήταν ικανοί
να τραβήξουν!
Λειτούργημα !!! και μάλιστα από τα μεγαλύτερα! αν δεν υπήρχαν οι εκδιδόμενες, τότε οι κόρες μας, οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας θα κυκλοφορούσαν με τσίγκινη κυλότα και μόνο μεσημέρι...Απο και ως που η καθε "επαγγελματιας" που αποσκοπει στο κερδος κανει λειτουργημα ?
Παπαδες και γιατρους ξερω που προσεφεραν τις υπηρεσιες τους ΤΖΑΜΠΑ..
Πορνες που εγαμηθησαν ΤΖΑΜΠΑ απο πελατη, ακομα δεν εχω γνωρισει..
Η συναλλαγη μεταξυ πορνης / πελατη δεν ανηκει - απο οσα ξερω - στην εννοια των λειτουργηματων.
Λειτούργημα !!! και μάλιστα από τα μεγαλύτερα! αν δεν υπήρχαν οι εκδιδόμενες, τότε οι κόρες μας, οι γυναίκες μας, οι μανάδες μας θα κυκλοφορούσαν με τσίγκινη κυλότα και μόνο μεσημέρι...
Μια άλλη μου λέει έχεις κρύα χέρια μη μου πιάνεις τα βυζιά.
Απο και ως που η καθε "επαγγελματιας" που αποσκοπει στο κερδος κανει λειτουργημα ?
Παπαδες και γιατρους ξερω που προσεφεραν τις υπηρεσιες τους ΤΖΑΜΠΑ..
Πορνες που εγαμηθησαν ΤΖΑΜΠΑ απο πελατη, ακομα δεν εχω γνωρισει..
Η συναλλαγη μεταξυ πορνης / πελατη δεν ανηκει - απο οσα ξερω - στην εννοια των λειτουργηματων.
Σύντομα όλοι οι άνδρες της Αλεξάνδρειας επισκέπτονταν την Παρθενία, αφού προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στην συνέχεια προσευχόταν για την σωτηρία της ψυχής τους και οι γονείς που είχαν ανύπαντρες κόρες την ευγνωμονούσαν που δεν χρειαζόταν να ανησυχούν για την τιμή των κοριτσιών τους.
Αυτό που απαιτώ απο τις πουτάνες είναι να σέβονται τα χρήματα μας.Το ίδιο απαιτώ απο όλα τα επαγγέλματα.Μου έχουν τύχει πουτάνες που ενώ δεν τελείωνα έκατσαν και ας τους είχα ζαλίσει τα αρχίδια και φώναζε απ'έξω η τσατσά και άλλοι πελάτες περίμεναν.Έχω τύχει όμως και σε άλλες που μου έλεγαν όχι μην πιάνεις το βυζί,μη μου ζουλάς τον κώλο,με επρειζαν να τελειοσω απο το πρωτο τριλεπτο.Μια άλλη ενώ άρχισα να καβλώνω στο σφυροκόπημα μου λέει κάτσε ντε πιο χαλαρά και να φανταστείτε εγώ τον έχω ισα ισα 15 εκ. και οι πουτάνες έχουν κάτι μουνιά που χωράει ελέφαντας να κρυφτεί.Άλλη είχε τσιρώτα στα βυζια!! Λέω σε νοσοκομείο μπήκα η μπουρδέλο.Μια άλλη μου λέει έχεις κρύα χέρια μη μου πιάνεις τα βυζιά.Δηλαδή ας σεβαστούν λίγο τα χρήματα μας,δεν τα βρίσκουμε κάτω τα 30 και τα 40 ευρώ ούτε τα έχουμε για πέταμα.Και εμείς έχουμε ανάγκη κάπου να αδειάσουμε και εσείς έχετε ανάγκη τα χρήματα μας.Σεβαστείτε μας λοιπόν για να σας σεβαστούμε και εμείς.Προσωπικά ποτέ δεν πήγα τύφλα σε πουτάνα ή άπλυτος 5 μέρες.Να φανταστείτε σε πουτάνα πήγα πρώτη φορά στα 14 και η σκρόφα ενώ της είπα ότι είναι πρώτη φορά στα 5 λεπτά έφυγε απο το δωμάτιο γιατί λέει δεν τελείωνα.Κανονική κλεψιά δηλαδή.Και ήταν και μέρα που δεν είχε κόσμο.Με τέτοιες συμπεριφορές μην απαιτείτε και εσείς απο τους πελάτες ούτε τον στοιχειώδη σεβασμό.Ότι δίνεις παίρνεις.
Κανένα κακό ίσα ίσα είναι κομμάτι του λειτουργήματος της πόρνης...μην ασχολείσαι όμως με αυτούς χάνεις τον χρόνο σου! Ενα πάντως είναι βέβαιο αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες όχι τσάμπα δεν θα μπορούσαν να γαμήσουν(ο ντραμερ και ο μουνιλας)αλλά ούτε και δεν θα ήταν ικανοί
να τραβήξουν!