Η πορνεια δεν εναι,κατα την γνωμη μου,επαγγελμα,αλλα μια μεθοδος για ορισμενες γυναικες να συλλεγουν χρηματα γρηγορα,ειτε γιατι βρισκονται σε αναγκη,ειτε γιατι απλα γουσταρουν το χρημα.Τονιζω ΓΡΗΓΟΡΑ αλλα ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ,τουλαχιστον για τις περισσοτερες αφου το να δινεσαι σεξουαλικα για χρηματα δεν ειναι και πολυ ωραιο πραμα,και δεν γνωριζω ΚΑΜΜΙΑ που να ονειρευοταν την εκπορνευση της πιτσιρικα.
Αναγνωριζεται απο τον νομο ως επαγγελμα για να υπαρχει ενας στοιχειωδης ελεγχος σε μια πολυ διαδεδομενη αλλα μαυρη μπιζνα,κυριως για ανθρωπιστικους ρολους και λιγοτερο για εισπρακτικους.Γιατι αν το κρατος ηθελε να εισπραττει χρηματα απο ολη αυτην την ημιπαρανομη(μπουρδελα,στουντιο),και μερικες φορες τελειως παρανομη(city tours,c.g.'s),κατασταση θα εβαζε ταμειακες μηχανες στα μπουρδελα και θα υποχρεωνε τις βιζιτες να κυκλοφορουν με μπλοκ παροχης υπηρεσιων.
Τωρα για το λειτουργημα εχω βαρεθει να ακουω πως οι πορνες ασκουν λειτουργημα,οι δασκαλοι ασκουν λειτουργημα,οι ταξιτζηδες ασκουν λειτουργημα κλπ.,κλπ.Ολοι λειτουργημα μου φαινεται οτι ασκουν σε αυτον τον τοπο.Για τις πορνες συγκεκριμενα ξαναλεω αυτη ειναι η αποψη μου,μαζευουν γρηγορο χρημα,και για οσες εχουν πεντε δραμια μυαλο θα πω το εξης:ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.
Οποτε ας φερθουμε,στοιχειωδως τουλαχιστον,ανθρωπινα στις γυναικες που σηκωνουν τα ποδια για τα κωλολεφτα και να αφησουμε τα στερεοτυπα περι λειτουργηματος.