Νέα

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι ¨λειτουργημα¨ το επαγγελμα της πορνης ?

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • στα @ρχιδια μου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στα @@ μου εννοειται.
Πληρωνεις,γαμας,απαιτεις να ειναι σωστη στο service και απο κει και περα στη μουναρα της αφου θα παρει τα φραγκα μου και στα @@ μου εφοσον θα εχω ξεκαυλωσει

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Σως-τοστ. Απλα μονο σκευτητε τι θα γινοταν αμα δεν υπηρχαν αυτες οι κοπελουδες...

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στα @@ μου εννοειται.
Πληρωνεις,γαμας,απαιτεις να ειναι σωστη στο service και απο κει και περα στη μουναρα της αφου θα παρει τα φραγκα μου και στα @@ μου εφοσον θα εχω ξεκαυλωσει
Τα ειπες ολα μεγαλε!!!Και ετσι πρεπει να τις αντιμετωπιζουμε ολοι,σαν ενα μεσο "ξεκαυλωματος"!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Το επαγγελμα της πορνης είναι το αρχαιοτερο !
Είναι αραγε λειτουργημα? Ποσες φορες μια πορνη είναι σωτηρας ψυχης ? εξομολογητης? Αναζωογονητης ?  και ποσα αλλα καλα μας προσεφερε  μια  οποια πορνη που βρεθηκε στη πορεια της ζωης μας?  
γιατι δεν εχουν αγιο δικο τους οι πορνες ? η εχουν ?
πρεπει να τις σεβομαστε ?

οποιος δειχνει σεβασμο αξιζει σεβασμο

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6

Τα ειπες ολα μεγαλε!!!Και ετσι πρεπει να τις αντιμετωπιζουμε ολοι,σαν ενα μεσο "ξεκαυλωματος"!!!
καποιες ομάδες αντρών  γιά διάφορους λόγους, δεν μπορουν να κανουν ερωτικες σχέσεις.
Π.χ. άτομα με αναπηρίες, με ψυχικές διαταραχές, που φοβουνται τις γυναίκες, ατόμα άτολμα, άτομα απωθητικά , ανώμαλοι η ότι αλλο..........
Αυτά τα άτομα, αν δεν ικανοποιηθούν σεξουαλικά, αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο σεξουαλικών παρενοχλήσεων η βιασμων ηοτι αλλο
Όσο υπάρχουν πορνες, τόσο λιγοστεύει ο κίνδυνος.
Κατά τη γνώμη μου η εργασία μιάς πόρνης, είναι κοινωνικό λειτούργημα και η ίδια είναι κοινωνική λειτουργός και πρεπει ετσι να αντιμετωπίζεται.

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
και για να μη λέμε ότι θέλουμε, υπάρχουν πολλά επαγγέλματα αρχαιότερα από την πορνεία.
a)Αδελφοκτόνος
b)Γεωργός
c)Μαραγκός
d)Επαγγελματίας ρουφιάνος
e)ποιμένας
k.t.l

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
και για να μη λέμε ότι θέλουμε, υπάρχουν πολλά επαγγέλματα αρχαιότερα από την πορνεία.
a)Αδελφοκτόνος
b)Γεωργός
c)Μαραγκός
d)Επαγγελματίας ρουφιάνος
e)ποιμένας
k.t.l
1. Πρωτα υπηρξε ο αντρας που εχει λεφτα και μετα η πουτανα.

2. Η Θεωδωρα η πουτανα του Ιουστινιανου ειχε κανει την κλασσικη δηλωση: Ολες οι γυναικες εχουν πλαστει για να προσφερουν ερωτα και ικανοποιηση στους αντρες. Η παντρεμενη γυναικα προσφερει τις υπηρεσιες αυτες σε εναν αντρα τοις μετρητοις,  ενω η πουτανα προτιμαει να αμοιβεται κατα περισταση.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Το επαγγελμα της πορνης είναι το αρχαιοτερο !
Είναι αραγε λειτουργημα? Ποσες φορες μια πορνη είναι σωτηρας ψυχης ? εξομολογητης? Αναζωογονητης ?  και ποσα αλλα καλα μας προσεφερε  μια  οποια πορνη που βρεθηκε στη πορεια της ζωης μας?   
γιατι δεν εχουν αγιο δικο τους οι πορνες ? η εχουν ?
πρεπει να τις σεβομαστε ?

Νομιζω πως ναι,ειναι λειτουργημα...φαντασου ΠΟΣΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ θα γινοντουσαν χωρις αυτες...Για σωτηρια της ψυχης,τωρα νομιζω ο,τι σε λαθος κατευθυνση κοιτας(καλυτερα κοιτα προς...τους ιερωμενους...)Εξομολογητης?Ναι μπορει να γινουν,μια και εκει μπορεις να 'εξομολογηθεις'κατι ανειπωτο ισως εκει που θα ειχε κοινωνικες επιπτωσεις πανω σου(πχ σε γονεις,φιλους,γκομενα)
Αναζωογονητης?Προσφερουν την αναζωογονηση της ξαλαφρωσης μετα την εκσπερματωση,ειδικα αν ειναι 'ποιοτικο'το γαμησι που προσφερουν...
Καλα που μπορει να σου προσφρερει μια πορνη?Απειρα,αρκει να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι μπορει σου 'παρει' περισσοτερα απ οσα σου εδωσε...
Πρωτος ο Χριστος ηταν εκεινος που 'αγκαλιασε' τη Μαρια τη Μαγδαληνη...τωρα για αλλες λεπτομερειες θρησκευτικης φυσεως δε γνωριζω,αλλα σιγουρα οι πορνες δικαιουνται να προσευχονται στους ιδιους αγιους με οποιονδηποτε αλλο ανθρωπο...

ΠΡΕΠΕΙ να τις σεβομαστε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απο το αν εχουμε απεναντι μας αυτη που θα μας δωσει την πιο λουξ περιποιηση μεχρι αυτη που θα μας 'ξεπεταξει'στο 5 λεπτο...ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοω να τις χα'ι'δεουμε,απλα να εχουμε στο νου μας οτι απευθυνομαστε σε συνανθρωπο και οχι σε...'σπερματοσακουλα'....

Επισκέπτης

Και εγώ πιστεύω ότι είναι λειτούργημα το επάγγελμα της πόρνης και μάλιστα βαρύ και ανθυγειινό! Ευτυχώς που υπάρχουν και... οι πουτάνες! ΟΧΙ λέμε στις πουτάνες στην ψυχή!Με απλά ελληνικά ΟΧΙ στις ελεεινίδες!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι ειναι λειτουργημα.
Για καποια ομως που δουλευει συνειδητα για τον πελατη και σεβεται τα θελω του.
Οπως αλλωστε να σεβεται και ο πελατης την πουτανα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οπότε και οι νταβάδες, τηλεφωνήτριες, τσατσάδες και managers κάνουν επίσης λειτούργημα?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οσο ειναι το επαγγελμα του γιατρου η του αστυνομικου , λειτουργημα τοσο ειναι και της πορνης ! μεσα σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και κακοι και καλοι επαγγελματιες!
οι μπατσοι τα περνουν , οι γιατροι τα περνουν
οι πουτανες τον περνουν και τα περνουν !
δικαιουνται τον τιτλο των κοινωνικων λειτουργων!
και του σεβασμου μας !
οι μανατζερ τους τωρα ειναι αλλο θεμα !

Επισκέπτης
οσο ειναι το επαγγελμα του γιατρου η του αστυνομικου , λειτουργημα τοσο ειναι και της πορνης ! μεσα σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και κακοι και καλοι επαγγελματιες!
οι μπατσοι τα περνουν , οι γιατροι τα περνουν
οι πουτανες τον περνουν και τα περνουν !
δικαιουνται τον τιτλο των κοινωνικων λειτουργων!
και του σεβασμου μας !
οι μανατζερ τους τωρα ειναι αλλο θεμα !

Κοίτα να δεις φίλε μου αυτό που ξεχωρίζει το επάγγεμα της πόρνης από τα υπόλοιπα και το κάνει λειτόυργημα είναι ο ομαδικός βιασμός που υφίστανται οι γυναίκες αυτές οικιοθελώς από όλους εμάς έστω και αν πληρώνονται για αυτό.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κοίτα να δεις φίλε μου αυτό που ξεχωρίζει το επάγγεμα της πόρνης από τα υπόλοιπα και το κάνει λειτόυργημα είναι ο ομαδικός βιασμός που υφίστανται οι γυναίκες αυτές οικιοθελώς από όλους εμάς έστω και αν πληρώνονται για αυτό.

+1000000000000

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια σε όσους πιστεύουν ότι το επάγγελμα της πόρνης είναι λειτούργημα, προσωπικά δεν θα επεκταθώ αναλυτικά στο να εξηγήσω γιατί είναι, άλλωστε κάποιοι τους ανέφεραν επιγραμματικά παραπάνω. Για τους υπόλοιπους που πιστέυουν ότι δεν είναι λύπαμαι γιατί με τον τρόπο που σκέφτονται είτε γαμάνε πόρνη είτε πλαστική κούκλα είναι το ίδιο. Ο νοών νοείτο  ;)

Επισκέπτης
Η πορνεια δεν εναι,κατα την γνωμη μου,επαγγελμα,αλλα μια μεθοδος για ορισμενες γυναικες να συλλεγουν χρηματα γρηγορα,ειτε γιατι βρισκονται σε αναγκη,ειτε γιατι απλα γουσταρουν το χρημα.Τονιζω ΓΡΗΓΟΡΑ αλλα ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ,τουλαχιστον για τις περισσοτερες αφου το να δινεσαι σεξουαλικα για χρηματα δεν ειναι και πολυ ωραιο πραμα,και δεν γνωριζω ΚΑΜΜΙΑ που να ονειρευοταν την εκπορνευση της πιτσιρικα.

Αναγνωριζεται απο τον νομο ως επαγγελμα για να υπαρχει ενας στοιχειωδης ελεγχος σε μια πολυ διαδεδομενη αλλα μαυρη μπιζνα,κυριως για ανθρωπιστικους ρολους και λιγοτερο για εισπρακτικους.Γιατι αν το κρατος ηθελε να εισπραττει χρηματα απο ολη αυτην την ημιπαρανομη(μπουρδελα,στουντιο),και μερικες φορες τελειως παρανομη(city tours,c.g.'s),κατασταση θα εβαζε ταμειακες μηχανες στα μπουρδελα και θα υποχρεωνε τις βιζιτες να κυκλοφορουν με μπλοκ παροχης υπηρεσιων.

Τωρα για το λειτουργημα εχω βαρεθει να ακουω πως οι πορνες ασκουν λειτουργημα,οι δασκαλοι ασκουν λειτουργημα,οι ταξιτζηδες ασκουν λειτουργημα κλπ.,κλπ.Ολοι λειτουργημα μου φαινεται οτι ασκουν σε αυτον τον τοπο.Για τις πορνες συγκεκριμενα ξαναλεω αυτη ειναι η αποψη μου,μαζευουν γρηγορο χρημα,και για οσες εχουν πεντε δραμια μυαλο θα πω το εξης:ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.

Οποτε ας φερθουμε,στοιχειωδως τουλαχιστον,ανθρωπινα στις γυναικες που σηκωνουν τα ποδια για τα κωλολεφτα και να αφησουμε τα στερεοτυπα περι λειτουργηματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom