Νέα

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είναι ¨λειτουργημα¨ το επαγγελμα της πορνης ?

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • στα @ρχιδια μου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
ψιτ κυριος για ηρεμησε λιγο γιατι δεν με ξερεις κ δεν σου επιτρεπω να ασχολεισαι μαζι μου...οκ?οπως δεν ασχολουμαι μαζι σου μην ασχολεισαι μαζι μου...ξηγηθηκαμε?

Μάλλον εσύ άρχισες να ασχολείσαι μαζί μου! και το ψιτ να το πεις στη γκόμενά σου αν έχεις!

Επισκέπτης
Μάλλον εσύ άρχισες να ασχολείσαι μαζί μου! και το ψιτ να το πεις στη γκόμενά σου αν έχεις!

τι λες ρε μεγαλε εσυ παρεθεσες ποστ δικο μου ουτε που ασχοληθηκα μαζι σου..θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην ξανασχολειθεις μαζι μου οτι θα κανω κ εγω δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου κ το ψιτ εαν με ξαναπροσβλαεις θα στο ξαναπω...ΤΕΛΟΣ

Επισκέπτης
τι λες ρε μεγαλε εσυ παρεθεσες ποστ δικο μου ουτε που ασχοληθηκα μαζι σου..θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην ξανασχολειθεις μαζι μου οτι θα κανω κ εγω δεν θα ξανασχοληθω μαζι σου κ το ψιτ εαν με ξαναπροσβλαεις θα στο ξαναπω...ΤΕΛΟΣ

Να σου θυμίσω ότι εσύ πρώτος με είχες αποκαλέσει νταβατζάκο? Κατά τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου.ΤΕΛΟΣ

Hlektrodios

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου?Γεωργος,αγγειοπλαστης,σιδερας,ναυτικος αλλα δε μπορει κι αυτοι θαχαν την πουτανα τους,οποτε...
Οσο για το πιο αρχετυπο επαγγελμα που δεν αλλαξε καθολου.Του ναυτικου και της ιεροδουλης.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
το αρχαιότερο επάγγελμα είναι ο νταβάς...(φαντάζομαι κάποιος θα το χει γράψει αλλα δε διάβασα τα  προηγούμενα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom