Νέα

Το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είναι ¨λειτουργημα¨ το επαγγελμα της πορνης ?

• ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • στα @ρχιδια μου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τα ειπες ολα μεγαλε!!!Και ετσι πρεπει να τις αντιμετωπιζουμε ολοι,σαν ενα μεσο "ξεκαυλωματος"!!!
Ε βρε βόδια είστε ? Έχετε ακούσει ποτέ την λέξη Ανθρώπινα Δικαιώματα ή μήπως να σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου ??? :think: :think: :think:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
καποιες ομάδες αντρών  γιά διάφορους λόγους, δεν μπορουν να κανουν ερωτικες σχέσεις.
Π.χ. άτομα με αναπηρίες, με ψυχικές διαταραχές, που φοβουνται τις γυναίκες, ατόμα άτολμα, άτομα απωθητικά , ανώμαλοι η ότι αλλο..........
Αυτά τα άτομα, αν δεν ικανοποιηθούν σεξουαλικά, αποτελούν έναν εν δυνάμει κίνδυνο σεξουαλικών παρενοχλήσεων η βιασμων ηοτι αλλο
Όσο υπάρχουν πορνες, τόσο λιγοστεύει ο κίνδυνος.
Κατά τη γνώμη μου η εργασία μιάς πόρνης, είναι κοινωνικό λειτούργημα και η ίδια είναι κοινωνική λειτουργός και πρεπει ετσι να αντιμετωπίζεται.
Σωστός + 1000 ;)

Επισκέπτης
Νομιζω πως ναι,ειναι λειτουργημα...φαντασου ΠΟΣΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ θα γινοντουσαν χωρις αυτες...
Πρωτος ο Χριστος ηταν εκεινος που 'αγκαλιασε' τη Μαρια τη Μαγδαληνη...τωρα για αλλες λεπτομερειες θρησκευτικης φυσεως δε γνωριζω,αλλα σιγουρα οι πορνες δικαιουνται να προσευχονται στους ιδιους αγιους με οποιονδηποτε αλλο ανθρωπο...

ΠΡΕΠΕΙ να τις σεβομαστε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απο το αν εχουμε απεναντι μας αυτη που θα μας δωσει την πιο λουξ περιποιηση μεχρι αυτη που θα μας 'ξεπεταξει'στο 5 λεπτο...ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοω να τις χα'ι'δεουμε,απλα να εχουμε στο νου μας οτι απευθυνομαστε σε συνανθρωπο και οχι σε...'σπερματοσακουλα'....

+ πολλά

Τα ειπες ολα
Respect

Επισκέπτης
Νομιζω πως ναι,ειναι λειτουργημα...φαντασου ΠΟΣΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ θα γινοντουσαν χωρις αυτες...Για σωτηρια της ψυχης,τωρα νομιζω ο,τι σε λαθος κατευθυνση κοιτας(καλυτερα κοιτα προς...τους ιερωμενους...)Εξομολογητης?Ναι μπορει να γινουν,μια και εκει μπορεις να 'εξομολογηθεις'κατι ανειπωτο ισως εκει που θα ειχε κοινωνικες επιπτωσεις πανω σου(πχ σε γονεις,φιλους,γκομενα)
Αναζωογονητης?Προσφερουν την αναζωογονηση της ξαλαφρωσης μετα την εκσπερματωση,ειδικα αν ειναι 'ποιοτικο'το γαμησι που προσφερουν...
Καλα που μπορει να σου προσφρερει μια πορνη?Απειρα,αρκει να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι μπορει σου 'παρει' περισσοτερα απ οσα σου εδωσε...
Πρωτος ο Χριστος ηταν εκεινος που 'αγκαλιασε' τη Μαρια τη Μαγδαληνη...τωρα για αλλες λεπτομερειες θρησκευτικης φυσεως δε γνωριζω,αλλα σιγουρα οι πορνες δικαιουνται να προσευχονται στους ιδιους αγιους με οποιονδηποτε αλλο ανθρωπο...

ΠΡΕΠΕΙ να τις σεβομαστε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απο το αν εχουμε απεναντι μας αυτη που θα μας δωσει την πιο λουξ περιποιηση μεχρι αυτη που θα μας 'ξεπεταξει'στο 5 λεπτο...ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εννοω να τις χα'ι'δεουμε,απλα να εχουμε στο νου μας οτι απευθυνομαστε σε συνανθρωπο και οχι σε...'σπερματοσακουλα'....
Δεν συμφωνω οτι θα γινονταν περισσοτεροι βιασμοι αν δεν υπηρχαν πορνες:Ο βιαστης εχει διαφορετικη νοοτροπια απο εναν μεσο πελατη μιας πορνης,θελει να την βλαψει την γυναικα και το απολαμβανει αυτο.

Οχι πως δεν υπαρχουν και πουτανιαρηδες με τετοιες τασεις,αλλα δεν αντιπροσωπευουν τον μεσο ορο σε καμμια περιπτωση.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όλοι αυτοί που προανέφερες φίλε μου απλά εκμεταλλεύονται τις κοινωνικές λειτουργούς!
Αν δεχτούμε ότι ισχύει αυτό που λες (δλδ, ότι υπάρχει εκμετάλλευση), τότε ο "καταναλωτής" που το γνωρίζει αυτό, ως τι χαρακτηρίζεται?

Επισκέπτης
Αν δεχτούμε ότι ισχύει αυτό που λες (δλδ, ότι υπάρχει εκμετάλλευση), τότε ο "καταναλωτής" που το γνωρίζει αυτό, ως τι χαρακτηρίζεται?

''Οι καταναλωτές'',δηλαδή όλοι εμείς είμαστε κατά κάποιον τρόπο συνένοχοι! Αλλά δεν έχουμε την ίδια ευθύνη με τους νταβατζήδες που για κάθε ευρώ που πληρώνουν οι ''καταναλωτές'' αυτοί παίρνουν στη χειρότερη το 50% και στην καλύτερη το 90%(ναι καλά διαβάσατε το 90%.το έχω τσεκάρει).Εγώ τουλάχιστον επειδή γνωρίζω την εκμετάλλευση που υφίστανται οι πόρνες τις περισσότερες φορές αφήνω φιλοδώρημα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η πορνεια δεν εναι,κατα την γνωμη μου,επαγγελμα,αλλα μια μεθοδος για ορισμενες γυναικες να συλλεγουν χρηματα γρηγορα,ειτε γιατι βρισκονται σε αναγκη,ειτε γιατι απλα γουσταρουν το χρημα.Τονιζω ΓΡΗΓΟΡΑ αλλα ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ,τουλαχιστον για τις περισσοτερες αφου το να δινεσαι σεξουαλικα για χρηματα δεν ειναι και πολυ ωραιο πραμα,και δεν γνωριζω ΚΑΜΜΙΑ που να ονειρευοταν την εκπορνευση της πιτσιρικα.

Αναγνωριζεται απο τον νομο ως επαγγελμα για να υπαρχει ενας στοιχειωδης ελεγχος σε μια πολυ διαδεδομενη αλλα μαυρη μπιζνα,κυριως για ανθρωπιστικους ρολους και λιγοτερο για εισπρακτικους.Γιατι αν το κρατος ηθελε να εισπραττει χρηματα απο ολη αυτην την ημιπαρανομη(μπουρδελα,στουντιο),και μερικες φορες τελειως παρανομη(city tours,c.g.'s),κατασταση θα εβαζε ταμειακες μηχανες στα μπουρδελα και θα υποχρεωνε τις βιζιτες να κυκλοφορουν με μπλοκ παροχης υπηρεσιων.

Τωρα για το λειτουργημα εχω βαρεθει να ακουω πως οι πορνες ασκουν λειτουργημα,οι δασκαλοι ασκουν λειτουργημα,οι ταξιτζηδες ασκουν λειτουργημα κλπ.,κλπ.Ολοι λειτουργημα μου φαινεται οτι ασκουν σε αυτον τον τοπο.Για τις πορνες συγκεκριμενα ξαναλεω αυτη ειναι η αποψη μου,μαζευουν γρηγορο χρημα,και για οσες εχουν πεντε δραμια μυαλο θα πω το εξης:ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.

Οποτε ας φερθουμε,στοιχειωδως τουλαχιστον,ανθρωπινα στις γυναικες που σηκωνουν τα ποδια για τα κωλολεφτα και να αφησουμε τα στερεοτυπα περι λειτουργηματος.
Τεκμηριωμένη,ρεαλιστική και σωστή άποψη soupermouse.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
''Οι καταναλωτές'',δηλαδή όλοι εμείς είμαστε κατά κάποιον τρόπο συνένοχοι!
Λίγο ή πολύ συνένοχοι δεν νομίζω ότι κάνει τη διαφορά.
(Είναι σαν το "να σε γαμήσω λίγο και όχι πολύ")
Κατά τα λοιπά, συμφωνούμε και μένω εκεί.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Το λοιπόν, σύμφωνα με το onLine λεξικό του Τρανταφυλλίδη:

λειτούργημα το [litúrjima] O49 : χαρακτηρισμός επαγγέλματος που έχει έναν ευρύ και σοβαρό κοινωνικό ρόλο: H δουλειά του δασκάλου / του γιατρού / του δικαστή δεν είναι απλό επάγγελμα, είναι ~. H άσκηση του δικαστικού λειτουργήματος απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης. [λόγ. < ελνστ. λειτούργημα]

Άρα, εφ'όσον τόσο οι δάσκαλοι, όσο οι γιατροί, όσο και οι δικαστές (όλοι λειτουργοί) πάνε στις πουτάνες για να διατηρήσουν την ψυχική τους ισορροπία και να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Χωρίς τις πόρνες οι "καθιερωμένοι" ως λειτουργοί θα είχαν μονίμως τη μιζέρια από τις γυναίκες τους μέσα τους, δε θα "ξελαμπικάρανε" και δε θάκαναν τίποτα της προκοπής στο "λειτούργημά" τους.

:sunglasses:

Επισκέπτης
Το λοιπόν, σύμφωνα με το onLine λεξικό του Τρανταφυλλίδη:

λειτούργημα το [litúrjima] O49 : χαρακτηρισμός επαγγέλματος που έχει έναν ευρύ και σοβαρό κοινωνικό ρόλο: H δουλειά του δασκάλου / του γιατρού / του δικαστή δεν είναι απλό επάγγελμα, είναι ~. H άσκηση του δικαστικού λειτουργήματος απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης. [λόγ. < ελνστ. λειτούργημα]

Άρα, εφ'όσον τόσο οι δάσκαλοι, όσο οι γιατροί, όσο και οι δικαστές (όλοι λειτουργοί) πάνε στις πουτάνες για να διατηρήσουν την ψυχική τους ισορροπία και να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Χωρίς τις πόρνες οι "καθιερωμένοι" ως λειτουργοί θα είχαν μονίμως τη μιζέρια από τις γυναίκες τους μέσα τους, δε θα "ξελαμπικάρανε" και δε θάκαναν τίποτα της προκοπής στο "λειτούργημά" τους.

Εύγε!Πολύ σωστή η άποψη σου! Αλλά αν μπορείς τροποποίησε σε παρακαλώ την κιτρινίλα γιατί έβγαλα τα μάτια μου για να τη διαβάσω στο αρχικό σου post!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Χρησιμοποιείς εμφάνιση "Hi-class", γι αυτό.  ;)

Με "Underground" φαίνεται μια χαρά.  :)

Αλλά νάτο το "κίτρινο" και με μαύρο(Hi-class)/άσπρο(Underground):

Επισκέπτης
Χρησιμοποιείς εμφάνιση "Hi-class", γι αυτό.  ;)

Με "Underground" φαίνεται μια χαρά.  :)

Αλλά νάτο το "κίτρινο" και με μαύρο(Hi-class)/άσπρο(Underground):

Thanks φίλε!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...και δεν γνωριζω ΚΑΜΜΙΑ που να ονειρευοταν την εκπορνευση της πιτσιρικα.

Η περίφημη Γαβριέλλα πάντως, είχε πει (νομίζω σε βιβλίο της):

"Είμαι πόρνη διότι εγεννήθην έτσι"!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πρωτος ο Χριστος ηταν εκεινος που 'αγκαλιασε' τη Μαρια τη Μαγδαληνη... τωρα για αλλες λεπτομερειες θρησκευτικης φυσεως δε γνωριζω....

Τώρα, αφού "δε γνωρίζεις" (λεπτομέρειες θρησκευτικής φύσεως) ρε Φρέντυ, πως το παιρνεις αυτό σα δεδομένο?

Μήπως γνωρίζεις τίποτ' άλλες, ΜΗ θρησκευτικές?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η παντρεμενη γυναικα προσφερει τις υπηρεσιες αυτες σε εναν αντρα τοις μετρητοις...
Όχι τοις μετρητοίς.

Μέ πάγια αντιμισθία.

"Τοις μετρητοίς" σημαίνει πληρώνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις.

Επισκέπτης
Η περίφημη Γαβριέλλα πάντως, είχε πει (νομίζω σε βιβλίο της):

"Είμαι πόρνη διότι εγεννήθην έτσι"!
Αυτος ηταν ο τιτλος της αυτοβιογραφιας της την οποια δεν εχω διαβασει,και αρα δεν μπορω να παρω θεση στην πολυ καλη παρατηρηση σου.Ισως την ειχε δει μοιρολατρικα την ολη φαση.

Απο οσες εχω δει παντως καμμια δεν την ειχε δει γεννημενη πορνη,δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες.Γεννημενες για να πουτανιασουν δηλαδη.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η πορνεια δεν εναι,κατα την γνωμη μου,επαγγελμα,αλλα μια μεθοδος για ορισμενες γυναικες να συλλεγουν χρηματα γρηγορα,ειτε γιατι βρισκονται σε αναγκη,ειτε γιατι απλα γουσταρουν το χρημα.Τονιζω ΓΡΗΓΟΡΑ αλλα ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ,τουλαχιστον για τις περισσοτερες αφου το να δινεσαι σεξουαλικα για χρηματα δεν ειναι και πολυ ωραιο πραμα,και δεν γνωριζω ΚΑΜΜΙΑ που να ονειρευοταν την εκπορνευση της πιτσιρικα.

Αναγνωριζεται απο τον νομο ως επαγγελμα για να υπαρχει ενας στοιχειωδης ελεγχος σε μια πολυ διαδεδομενη αλλα μαυρη μπιζνα,κυριως για ανθρωπιστικους ρολους και λιγοτερο για εισπρακτικους.Γιατι αν το κρατος ηθελε να εισπραττει χρηματα απο ολη αυτην την ημιπαρανομη(μπουρδελα,στουντιο),και μερικες φορες τελειως παρανομη(city tours,c.g.'s),κατασταση θα εβαζε ταμειακες μηχανες στα μπουρδελα και θα υποχρεωνε τις βιζιτες να κυκλοφορουν με μπλοκ παροχης υπηρεσιων.

Τωρα για το λειτουργημα εχω βαρεθει να ακουω πως οι πορνες ασκουν λειτουργημα,οι δασκαλοι ασκουν λειτουργημα,οι ταξιτζηδες ασκουν λειτουργημα κλπ.,κλπ.Ολοι λειτουργημα μου φαινεται οτι ασκουν σε αυτον τον τοπο.Για τις πορνες συγκεκριμενα ξαναλεω αυτη ειναι η αποψη μου,μαζευουν γρηγορο χρημα,και για οσες εχουν πεντε δραμια μυαλο θα πω το εξης:ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.
Οργανωμένη πορνεία αναπτύχθηκε σε διάφορες περιοχές του ελληνικού χώρου, σε ναούς αφιερωμένους στη θεά Αφροδίτη, όπου οι ιερές δούλες, ή ιερόδουλες, ήταν ιδιοκτησία των ναών και εργάζονταν προς όφελος πάντα του ναού. Κάθε ναός της Αφροδίτης όφειλε να πληρώσει δασμό στην πόλη που τον φιλοξενούσε, ένα είδος πάγιου φόρου που προερχόταν από τα ετήσια κέρδη των ναών αυτών.

Οι ιερόδουλες των ναών της Αφροδίτης απάρτιζαν σωματεία, κατά πόλη και γεωγραφική περιοχή, σωματεία οργανωμένα τα οποία ασκούσαν και ισχυρή επιρροή στην οικονομική και επομένως στην πολιτική ζωή. Στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπιζε η πολιτεία οι ιερόδουλες ήταν υποχρεωμένες να προσευχηθούν συλλογικά για τη σωτηρία και την ασφάλεια όλων. Λέγεται ότι, όταν οι Πέρσες του Ξέρξη κατέβαιναν για να υποδουλώσουν την Ελλάδα, οι ιερόδουλες της Κορίνθου συγκεντρώθηκαν στην κορυφή του Ακροκορίνθου και προσευχήθηκαν όλες μαζί. Μετά την αποτυχία του Ξέρξη ο Σιμωνίδης εμπνεύστηκε ένα ωραίο επίγραμμα αφιερωμένο στις ιερόδουλες και στην Αφροδίτη, που εισάκουσε τις προσευχές τους. Το επίγραμμα χαράχθηκε σε έναν πίνακα που τοποθετήθηκε στον ναό της θεάς.
Οι εταίρες αποτελούσαν πηγή προσόδων στην αθηναϊκή πολιτεία. Μεταξύ των εισοδημάτων της πόλεως συγκαταλέγονταν και το «πορνικὸν τέλος», του οποίου η είσπραξη μισθώνονταν κατ’ έτος υπό της βουλής στους πορνοτελώνες, οι οποίοι απέγραφαν τους καθ’ έκαστο έτος επιδιδόμενους στο επάγγελμα της πορνείας. Φαίνεται δε ότι η επαγρύπνηση του κράτους επεκτείνονταν και μέχρι του καθορισμού του ποσού, το οποίον δικαιούτο να λαμβάνει εκάστη εταίρα, χωρίς τούτο να σημαίνει κατ’ ουσία ότι η εταίρα δεν ήταν ελευθέρα να προβαίνει στις ιδιαιτέρες μετά των πελατών της συμφωνίες.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.....Το θεμα εχει μεγαλη ιστορια!

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λειτούργημα ακριβώς δεν το λεω ότι επιτελούν οι πουτάνες,δηλαδή δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο τους.Αλλά σίγουρα είναι απαραίτητες και για αυτό πρέπει να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός.Πολύς κόσμος δε θα γαμούσε η θα αυξάνονταν οι βιασμοί ανάφερε κάποιος φίλος.Συμφωνώ αλλά να προσθέσω ότι θα αυξάνονταν και τα θύματα-κορόιδα-άνδρες που θα παντρεύονταν μια τάχα μου κυρία που θα τους τα έτρωγε και θα τους τα φορούσε.Έτσι κάπως καταλαβαίνεις πως παίζεται το παιχνίδι.Και όπως είπε ένας συναγωνιστής σε συζήτηση στο μπουρδέλο.Τα κορόιδα ένα σκοτώνεις δέκα φυτρώνουν.Αν δεν υπήραν και τα μπουρδέλα η ανάγκη για μουνί θα φύτρωνε εκατό κορόιδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom