Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Είσαι σε ηλικία που οι καύλες είναι στο ταβάνι. Βέβαια και εγώ μια δεκαετία μετά τις ίδιες καύλες έχω, ειδικά με αυτά που βλέπω έξω, που δεν τα είχαμε παλιότερα, σε τέτοιο βαθμό. Αλλά οι αντοχές είναι πεσμένες πλέον, για κραιπάλες. Οπότε έρχεται μια πιο κομβική ερώτηση, τι κάνεις με τι ζωή σου στα 20 σου. Σπουδάζεις; Εργάζεσαι; Και τι στόχους έχεις;
Δεύτερον, θες να γαμάς γενικά ή ψάχνεις μια για σχέση;
Προσωπικά, όλοι οι φίλοι ενστερνίζονται ότι οι Ελληνίδες επιλέγουν για γκόμενα, μόνο μέσω του safe zone τους από κοινές παρέες. Πράγματι, οι περισσότεροι έτσι έχουν γνωρίσει τις κοπέλες τους, κυρίως από δικές μου γνωριμίες. Εγώ όλες τις βρήκα από το 0, χωρίς να έχουμε καμία σχέση πριν.
Αν σπουδάζεις, από τις παρέες της σχολής, εύκολα κάνεις γνωριμίες, μπαίνεις σιγά σιγά σε παρέες και με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις απαρατήρητος δεν θα περνάς.
Αν δεν σπουδάζεις και δεν εργάζεσαι, αλλά ψάχνεις να δεις τι θα κάνεις, το πιο εύκολο για να βγάζεις γκόμενες είναι η νύχτα και η στολή. Ο θρύλος του μπάρμαν είναι πραγματικός, όσο και του αστυνομικού. Και οι personal trainers και οι γυμναστές είναι πολύ θελκτικοί τη δεδομένη στιγμή για τις γυναίκες. Βέβαια, για να επανέρθουμε, εδώ πρέπει να μπει ξανά το ερώτημα τι θες να κάνεις στη ζωή σου. Αν θες να βρεις μια σταθερή δουλειά, αν θες να κάνεις καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, αν θες να γίνεις καλλιτέχνης αν αν... Πιο σημαντικό είναι να έχεις ξεκαθαρίσει αυτό.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία γκόμενα δε θα σε προσεγγίσει, αν δεν είσαι κάποιος, οπότε πρέπει να εστιάσεις στο πως θα τις προσεγγίζεις εσύ.
Ένα άλλο hack, για φασαίες κυρίως είναι η μουσική. Μάθε κάποιο όργανο και θα έρχονται από μόνες τους, τις βλέπω πως κοιτάνε τους φίλους μου που παίζουν. Αυτό και εισόδημα μπορεί να σου προσφέρει αν ασχοληθείς και γκόμενες.
Τώρα, άμα θες γκόμενα A Class, αυτό θέλει δουλειά χρόνων και επένδυση σε γνώση και χρήμα.
Από την άλλη, αν απλά σε νοιάζει να ρίξεις γκόμενες, μπορείς απλά να βγαίνεις σε στέκια που κρατάνε ως αργά, μετά τις 2-3 έχουν μείνει όσες είναι για φόρτωμα.