Να σας γράψω και την δικιά από εμπειρία από το Tinder.
Καταρχάς θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο αρκετά, δεν ξέρω αν ανήκω στο 5%, αλλά σίγουρα είχα πολύ ωραίες γυναίκες στο παρελθόν. Δεν έχω six pack, αλλά ένα τρέξιμο/ποδήλατο στο βουνό το ρίχνω μια φορά κάθε δυο μέρες. Γενικά μορφωμένος και με αρκετά ενδιαφέροντα, μπορώ να σταθώ σε μια κουβέντα, εχω PhD και καλή δουλειά, και γενικά δεν γράφω μαλακίες του στυλ "ιασου κόκλα".
Ξαναέπιασα το tinder στις αρχές Αυγούστου, ενώ το είχα δουλέψει στο παρελθόν οποτε γενικά ήξερα πως δουλεύει το σύστημα. Έπαιξα σε ηλικίες 27-35, Αθήνα. Τα matches πολλά, πάρα πολλά, σε βαθμό που είχα κουραστεί να γράφω. Με όσες γινομουν match, δεν είχα κανένα πρόβλημα να τις πεισω να βγούμε ραντεβού και γενικά βγήκα πολλά ραντεβού, τουλαχιστον δέκα. Το πρόβλημα όμως είναι πως σχεδόν ΟΛΕΣ είχαν κάποιο θέμα και ούτε μια νορμαλ κοπέλα της προκοπής δεν έκατσε. Αναλυτικά:
1. Στην συντριπτική πλειοψηφία μπάζα. Φάση δεν βλέπονται. Αρκετές από αυτές παχύσαρκες, όχι απλά γεματούλες. Αυτές τις ακύρωνα κατευθείαν.
2. Συμπαθητικές κοπέλες εμφανισιακά, με τις οποία έβγαινα ραντεβού, αλλά από χαρακτήρα/προσωπικότητα μηδέν. Ανέραστες, μονόχνωτες, βαρετές, αδιάφορες. Δεν μπορείς να πιάσεις το παραμικρό θέμα συζήτησης. Τους έκανες μια ερώτηση του στυλ "πως πέρασες τις διακοπες, που πήγες" και η απάντηση ήταν "καλά". Πάρα πολλές τέτοιες που δυστυχώς τις αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν βγεις ραντεβού.
3. Αρκετές κινέζες ή από περίεργες χώρες που προφανώς ακυρώνονταν με την μια.
4. Κάποιες κοπέλες από ανατολικό μπλοκ που αν και συμπαθητικές εμφανισιακά σαν εμφάνιση και χαρακτήρα, νόμιζες ότι σε λίγο θα έβγαινε ο αιμοσταγής αδερφός που μένουνε όλοι μαζί δέκα άτομα πατημένοι ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα δυάρι στα Πατήσια και θα σου έλεγε να παντρευτείς την αδερφή του γιατί αμαύρωσες την τιμή της.
Γενικά με όλη την φάση πάντως σιχάθηκα κάπως τον εαυτό μου.