Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
δηλαδή ρε κοπελιά γιατί πιστεύεις ότι κάποιος θα σε ερωτευτεί παράφορα και θα πέσει στα πατώματα...
Φίλε σε αυτό δεν έχεις άδικο. Μου έχει τύχει να μιλάω με χωρισμένη (με ένα παιδί) από το Tinder, καλή μουνίτσα, not bad at all - την έσπρωχνα! Μιλούσαμε για κάνα 2βδόμαδο πριν βρεθούμε, είχαμε ανταλλάξει και φωτογραφίες. Από την πρώτη εβδομάδα αυτή να μου λέει καψουρόλογα, ότι θέλει πολύ να με γνωρίσει, ότι την βρίσκει μαζί μου, ότι, ότι, ότι...
Τελικά βρεθήκαμε πριν κάποιες ημέρες και λάκισε με την μία όταν κατάλαβε ότι είμαι καπνιστής! Αφού καθίσαμε εκεί σε ένα παγκάκι (ήταν λίγο πριν ανοίξουν τα cafe) και τα είπαμε, στο τέλος μου λέει "οκ, δεν ξέρω... δεν είναι από κοντά όπως ήταν από το τηλέφωνο... άσε που μου μύρισε το τσιγάρο καθώς ερχόσουν προς τα εδώ!". "Κανένα πρόβλημα", της λέω κι εγώ, "και τι έγινε? άλλο από τηλεφώνου κι άλλο από κοντά! χάρηκα που τα είπαμε πάντως!". Και πήγε ο καθένας σπίτι του.
Ενα (μ)πούτσο της τον έριχνα ευχαρίστως! Είπα "θα πάω κι ότι γίνει" παρόλο που ήξερα ότι αυτή θα ήθελε να το πάει στο σοβαρό. Μπορεί αργότερα να μου καθόταν κι εμένα σοβαρό, δεν ξέρω...! Αλλά εμένα μου αρέσει πρώτα να μαθαίνω αν πηδιέται καλά και μετά κάποια άλλα στοιχεία του χαρακτήρα της για να αξιολογήσω και αν είναι να προχωρήσω σε σχέση!