Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Βαλε κανονικες φωτο τυπε.

Κοιτα μονο μην πεσεις κατα λαθος πανω στη γυναικα σου....

:grin: :grin: :grin:

Φιλε μετα απο 20 χρονια γαμο...Και κατι χιλιαδες στις βιζιτες...
Θες λιγο κανονικη φαση και οχι προσποιητο...
Να γουσταρεις και να σε γουσταρουνε κανονικα...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Προσωπικα για μενα το Tinder το βρισκω μουφα..Οταν τεριαξεις με καποια γκομενα η μπουρουχα θα ειναι ,η απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια!..Οποτε τι να λεει..Μα καλα τι γινεται με ολες αυτες τις μουναρες ελληνιδες  που ειναι εκει μεσα και διθεν ψαχνωνται?Σε καμια δεν αρεσουμε?..Η μηπως πρεπει να χωσουμε το χρημα στο site για να αλλαξει κατι?..Ρωταω ,δεν ξερω.. :think:
Φίλε η διαδικτυακή γνωριμία έχει πεθάνει στην Ελλαδα.Πολλές φωτογραφίες είναι κράχτες για να τα σκάσεις.Μόνο στο εξωτερικό παίζει αλλά και εκεί έχει πτώση (κορωνοϊός , ψυχάκηδες κ.α.) :(

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Φίλε η διαδικτυακή γνωριμία έχει πεθάνει στην Ελλαδα.Πολλές φωτογραφίες είναι κράχτες για να τα σκάσεις.Μόνο στο εξωτερικό παίζει αλλά και εκεί έχει πτώση (κορωνοϊός , ψυχάκηδες κ.α.) :(

Παίζει ακόμα... στο εξωτερικό πιο πολύ βέβαια, αλλά κι εδώ παίζει και πάντα θα παίζει!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Το παιχνίδι εδώ παίζεται με κοινωνικό κύκλο , καμάκι στο δρόμο και όπου αλλού συχνάζουν οι γκόμενες όπου θέλει ικανότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν (και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά , είναι σημάδι παρακμής του Ελλάντα).Πιο καλά να είσαι μέλος σε παρέα που έχει και γκόμενες όπου αυτές θα σε ξέρουν και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.  :uglystupid:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το παιχνίδι εδώ παίζεται με κοινωνικό κύκλο , καμάκι στο δρόμο και όπου αλλού συχνάζουν οι γκόμενες όπου θέλει ικανότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν (και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά , είναι σημάδι παρακμής του Ελλάντα).Πιο καλά να είσαι μέλος σε παρέα που έχει και γκόμενες όπου αυτές θα σε ξέρουν και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.  :uglystupid:

Αυτό που λες με τις παρέες έχεις δίκιο, αλλά πλέον αυτά παίζουν σε μικρότερες ηλικίες. Από 15 μέχρι 25. Μετά οι παρέες ψιλοσπάνε, πιάνουν δουλειά, γκόμενα/γκόμενο, κτλ, κτλ

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Το παιχνίδι εδώ παίζεται με κοινωνικό κύκλο , καμάκι στο δρόμο και όπου αλλού συχνάζουν οι γκόμενες όπου θέλει ικανότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν (και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά , είναι σημάδι παρακμής του Ελλάντα).Πιο καλά να είσαι μέλος σε παρέα που έχει και γκόμενες όπου αυτές θα σε ξέρουν και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.  :uglystupid:

Αμα παιξω με κοινωνικο κυκλο το κλεισα το σπιτακι μου...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Προφανώς .. για αυτό πήρανε κ τα @@@ μου ..Απλό μέλος κ ότι κάτσει

Ναι κι εγώ τώρα δεν χώνω φράγκα. Μένω με το 1 αστεράκι την ημέρα. Κάνω match με 5-6 κάθε μήνα. Δεν έχει κάτσει κάτι καλό, έχω ματσάρει από αρχή του χρόνου πες με καμιά 20αριά, έχω βγει με 5-6 και δεν έπαιξε τίποτα. Ουσιαστικά μία μόνο γούσταρα και θα πήδαγα (όχι μούναρος, αλλά ωραία κοπελίτσα) αλλά δεν γούσταρε αυτή! :grin: Οι υπόλοιπες ήταν μέτριες έως μπαζόλες...!!!

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Δηλαδή είσαι παντρεμένος. Το αντίθετο θα κάνεις. Όσο πιο μακριά γίνεται από τον κύκλο σου! :grin:

Το εχω γραψει μια σελιδα πριν...
Παντως απο τα ποστ που διαβασα οι περισσοτεροι λενε οτι δεν παιζει τιποτα στο τιντερ και πρεπει να βαλεις και λεφτα ετσι στον αερα και αν...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Στην Ελλάδα δεν αξίζει καθόλου.
Έχω μεταφέρει το προφίλ μου σε άλλη πόλη κ συγκεκριμένα Κίεβο και έχω καμια 40 matches. Πρακτικά είναι αδύνατο να παίξεις μπάλα με όλες. Αν ζούσα Ουκρανία θεωρώ οτι θα γαμούσα ασταμάτητα μέσω της εφαρμογής.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Μεγάλη άσχημη αλήθεια αυτό που λες.Για αυτό κανείς πρέπει να κάνει τα κουμάντα του μικρός γιατί μετά όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα και πρέπει να είσαι ικανότατος στα κοινωνικά για να επιβιώσεις γκομενικά.Φυσικά αν έχεις πολλά ευρώπουλα ισορροπείς κάπως.Απαραίτητο ΣΟΣ να έχεις φίλες Ελλεϊνίδες που να θέλουν να σε βοηθήσουν.Αλλιώς για να μην χαθείς και σε βρουν απο την μυρωδιά (βλέπε παλιά μου μηνύματα τι σημαίνει αυτό)η λύση είναι η ανατολική ευρώπη και η άπω ανατολή.Αλλά και εκεί ξέρουν ότι έχουμε χρεοκοπήσει και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα!  :-

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχω μεταφέρει το προφίλ μου σε άλλη πόλη κ συγκεκριμένα Κίεβο και έχω καμια 40 matches. Πρακτικά είναι αδύνατο να παίξεις μπάλα με όλες. Αν ζούσα Ουκρανία θεωρώ οτι θα γαμούσα ασταμάτητα μέσω της εφαρμογής.

Ρε μεγάλε δώρον άδωρον αυτό που λες. Ωραία κάνεις καμιά 40αριά matches. Και? Αφού δεν μπορείς να συναντήσεις καμία!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Το τελευταίο μήνυμα μου είναι για τον Μπαρμπα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μεγάλη άσχημη αλήθεια αυτό που λες.Για αυτό κανείς πρέπει να κάνει τα κουμάντα του μικρός γιατί μετά όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα και πρέπει να είσαι ικανότατος στα κοινωνικά για να επιβιώσεις γκομενικά.Φυσικά αν έχεις πολλά ευρώπουλα ισορροπείς κάπως.Απαραίτητο ΣΟΣ να έχεις φίλες Ελλεϊνίδες που να θέλουν να σε βοηθήσουν.Αλλιώς για να μην χαθείς και σε βρουν απο την μυρωδιά (βλέπε παλιά μου μηνύματα τι σημαίνει αυτό)η λύση είναι η ανατολική ευρώπη και η άπω ανατολή.Αλλά και εκεί ξέρουν ότι έχουμε χρεοκοπήσει και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα!  :-

Έλα τώρα το διάβασα.

Εντάξει, δεν είναι και ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι τα πράγματα. Κοικωνικότητα πρέπει να έχεις όχι μόνο για να γνωρίζεις μουνιά αλλά και κόσμο γενικότερα!!! Εγώ αυτό που κατάλαβα σαν ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια είναι ότι οι γνωριμίες είναι το παν. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει από την γνωριμία. Και μιλάω γνωριμία γενικώς. Είτε για γαμήσι, είτε για δουλειά, είτε για παρέες.

Με φίλους μου έχω συνεργαστεί επαγγελματικά, κάποιες πελάτισσές μου τις έχω πηδήξει κιόλας, μέσω μιας άλλης τύπισσας που μου είχαν γνωρίσει και δεν γάμησα γνώρισα ένα τύπο 50 χρονών με τον οποίο συνεργάστηκα επαγγελματικά και η δουλειά πήρε πολύ τα πάνω της. Είχε και μια κόρη 15 χρονών η οποία κωλοτριβόταν γενικώς (μεγάλο πουτανάκι!) αλλά αρκέστηκα μόνο στο να φαντάζομαι τα τρυφερά μουνοχειλάκια της και την ροδαλή κωλοτρυπίδα της, γιατί με ανήλικα δεν πάω με τίποτα! Τα ξεκωλιάζω μόνο στη φαντασία μου!!!! :tooth:

Τα λεφτά βοηθάνε σίγουρα, αλλά οι γνωριμίες βοηθάνε και στα δύο: και να βγάλεις λεφτά αλλά και να γνωρίσεις μουνίτσες!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το Τιντερ δίνει 10 superlikes τη μέρα, μέχρι 5 Μαΐου.

Τύποι χρησιμοποιώ το Τιντερ πάρα πολυ συχνά επειδή ταξιδεύω. Επειδή ακριβώς ταξιδεύω με βολεύει αρκετά. Για κάποιον όμως που μένει μόνιμα κάπου και δεν είναι στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά, δεν αξίζει. Εκτός αν είστε ικανοποιημένοι με στατιστικά του στυλ 1-2 γκόμενες το έτος...

Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις: είτε ταξιδεύετε, είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις: είτε ταξιδεύετε, είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.

Mε καλυψες τυπε...
Δεν ειμαι στο 5% προφανως...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.564
Πόντοι
1.706
Εχεις tinder plus τυπε?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις:
-  είτε ταξιδεύετε,
-  είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.

Συμφωνώ και για τα δυο.

Είμαι μέσα από το 2015. Κατα διαστήματα Gold.
Επειδή ταξιδεύω (από Σεπτέμβρη μέχρι Απρίλη) κάνω πάνω από 100 διανυκτερυεσεις εκτός Αθήνας (και εκτός Ελλαδος στο 90%), έπαιξα πολύ "μπαλλα":

-  είτε στα ταξίδια (παρόλο που τα πρώτα χρόνια έτρωγες πιο εύκολα, τώρα οι περισσότερες όταν ταξιδεύεις κ είσαι στην πόλη τους), στραβώνουν γιατί μυρίζονται την αρπαχτή του Σαββαοκύριακου),
- είτε από τουρίστριες που επισκεφτονταν την Ελλάδα και θέλανε παρέα στα 4-7ημερα τους.

Μάλιστα πολλές περιπτώσεις με ξένες εδώ στην Ελλάδα, ματσαραμε πριν κάν φτάσουν Αθήνα, γιατί ψάχνονταν κάνα 2 μήνες πιο πριν για καβάτζωμα. Αυτό με πονήρεψε και έτσι κ 'γώ πριν τα ταξίδια μου, "επέλεγα τους στόχους μου" κάνα μήνα πιο πριν..

Άπειρα τα match, και πολυ καλά τα ποσοστά γνωριμιών και επιτυχίας στο τελικό χτύπημα. Συνήθως ραντεβου για καφέ στα Νότια Προάστια (Γλυφάδα, κλπ) που έχω καλές καβάτζες (bar, restaurants, etc).  Οταν ταξιδευα, φροντιζα το πρωτο ραντεβου να ήταν σε κυριλε σημείο, για να νοίωσει ή άλλη ότι είναι άνετη και ασφαλής.

έχω κάνει άπειρες τρελλές και σκηνικά, που δεν είναι τις παρούσης, αλλά είχα και την διάθεση κ το χρόνο και το χρήμα. Για παράδειγμα έχει τύχει σε 3μερο σε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα να έχω 3/3, όλες να νομίζουν ότι ταξιδεύω αποκλειστικά για αυτές (... εγώ πήγαινα για δουλειά κ καθόμουν εκεί και το ΠΣΚ για καβλάντισμα) αλλά φυσικά κάθε μέρα άλλαζα και κατάλυμα, για να μην αφήσω ίχνη και δημιουργήσω υποψίες..

Ήξερα η προσπαθούσα από πριν, να μάθω πάνω κάτω τι τύπος είναι η άλλη και έτσι κινούμουν ανάλογα στα γούστα τους (έχω πάει κ σε γκαλερί ζωγραφικής για να κερδίσω την συμπάθεια μιας Αυστριακιάς μιλφάρας).

Τώρα για το 5% των εμφανίσιμων,  θα πω ότι είμαι πρώην μπασκετμπολίστας, με ότι σημαίνει αυτό σαν σώμα κ εμφάνιση. Δεν με βάζω στο 5%, αλλά σίγουρα δεν είμαι και ασχημόπαπο.

Έαν θα μπορούσα να πω το δικό μου μυστικό, είναι ότι είμαι πάντα χαλαρός απέναντι τους, καμία δεν νομίζει ότι θα πέσει κοκό από την αρχή και ότι πάντα (εφόσον σιγουρευτώ για το τεμάχιο ότι αξίζει) από την πρώτη στιγμή της κάνω να νοίωθουν ότι είναι αυτές κ μόνο αυτές στον πλανήτη Γη.. Συνήθως, εφόσον υπήρχε η σχετική επικοινωνιακή προεργασία (μέσω WhatsApp/Viber?messenger για να είμαστε και οι δυο πλευρές πιο άνετοι κ "ασφαλείς"), οι 7/10 περιπτώσεις κατέληγαν σε πήδημα στο πρωτο ραντεβου. Οι υπόλοιπες στο 2ο. 

Με άλλα λόγια, τους λεω το παραμύθι που θέλουν να ακούσουν..

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Συμφωνώ. Το θέμα δεν είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξεις, αλλά πραγματικά δεν αξίζει η προσπάθεια και ο κόπος για μέτρια η αμφίβολα αποτελέσματα.
Φυσικά ο καθένας μας, εκτιμά τον χρόνο του διαφορετικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom