Βαλε κανονικες φωτο τυπε.
Κοιτα μονο μην πεσεις κατα λαθος πανω στη γυναικα σου....
Φιλε μετα απο 20 χρονια γαμο...Και κατι χιλιαδες στις βιζιτες...
Θες λιγο κανονικη φαση και οχι προσποιητο...
Να γουσταρεις και να σε γουσταρουνε κανονικα...
Βαλε κανονικες φωτο τυπε.
Κοιτα μονο μην πεσεις κατα λαθος πανω στη γυναικα σου....
Φίλε η διαδικτυακή γνωριμία έχει πεθάνει στην Ελλαδα.Πολλές φωτογραφίες είναι κράχτες για να τα σκάσεις.Μόνο στο εξωτερικό παίζει αλλά και εκεί έχει πτώση (κορωνοϊός , ψυχάκηδες κ.α.)Προσωπικα για μενα το Tinder το βρισκω μουφα..Οταν τεριαξεις με καποια γκομενα η μπουρουχα θα ειναι ,η απο χιλιαδες χιλιομετρα μακρια!..Οποτε τι να λεει..Μα καλα τι γινεται με ολες αυτες τις μουναρες ελληνιδες που ειναι εκει μεσα και διθεν ψαχνωνται?Σε καμια δεν αρεσουμε?..Η μηπως πρεπει να χωσουμε το χρημα στο site για να αλλαξει κατι?..Ρωταω ,δεν ξερω..
Φίλε η διαδικτυακή γνωριμία έχει πεθάνει στην Ελλαδα.Πολλές φωτογραφίες είναι κράχτες για να τα σκάσεις.Μόνο στο εξωτερικό παίζει αλλά και εκεί έχει πτώση (κορωνοϊός , ψυχάκηδες κ.α.)
Το παιχνίδι εδώ παίζεται με κοινωνικό κύκλο , καμάκι στο δρόμο και όπου αλλού συχνάζουν οι γκόμενες όπου θέλει ικανότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν (και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά , είναι σημάδι παρακμής του Ελλάντα).Πιο καλά να είσαι μέλος σε παρέα που έχει και γκόμενες όπου αυτές θα σε ξέρουν και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.
Το παιχνίδι εδώ παίζεται με κοινωνικό κύκλο , καμάκι στο δρόμο και όπου αλλού συχνάζουν οι γκόμενες όπου θέλει ικανότητα που οι περισσότεροι δεν έχουν (και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά , είναι σημάδι παρακμής του Ελλάντα).Πιο καλά να είσαι μέλος σε παρέα που έχει και γκόμενες όπου αυτές θα σε ξέρουν και μπορείς να κάνεις παιχνίδι.
Όχι ρε φίλε, δεν αξίζει... 250 φράγκα το χρόνο για online γνωριμίες? Με την καμία!!!!
Αμα παιξω με κοινωνικο κυκλο το κλεισα το σπιτακι μου...
Προφανώς .. για αυτό πήρανε κ τα @@@ μου ..Απλό μέλος κ ότι κάτσει
Δηλαδή είσαι παντρεμένος. Το αντίθετο θα κάνεις. Όσο πιο μακριά γίνεται από τον κύκλο σου!
Στην Ελλάδα δεν αξίζει καθόλου.
Έχω μεταφέρει το προφίλ μου σε άλλη πόλη κ συγκεκριμένα Κίεβο και έχω καμια 40 matches. Πρακτικά είναι αδύνατο να παίξεις μπάλα με όλες. Αν ζούσα Ουκρανία θεωρώ οτι θα γαμούσα ασταμάτητα μέσω της εφαρμογής.
Μεγάλη άσχημη αλήθεια αυτό που λες.Για αυτό κανείς πρέπει να κάνει τα κουμάντα του μικρός γιατί μετά όλο και δυσκολεύουν τα πράγματα και πρέπει να είσαι ικανότατος στα κοινωνικά για να επιβιώσεις γκομενικά.Φυσικά αν έχεις πολλά ευρώπουλα ισορροπείς κάπως.Απαραίτητο ΣΟΣ να έχεις φίλες Ελλεϊνίδες που να θέλουν να σε βοηθήσουν.Αλλιώς για να μην χαθείς και σε βρουν απο την μυρωδιά (βλέπε παλιά μου μηνύματα τι σημαίνει αυτό)η λύση είναι η ανατολική ευρώπη και η άπω ανατολή.Αλλά και εκεί ξέρουν ότι έχουμε χρεοκοπήσει και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα! :-
Το Τιντερ δίνει 10 superlikes τη μέρα, μέχρι 5 Μαΐου.
Τύποι χρησιμοποιώ το Τιντερ πάρα πολυ συχνά επειδή ταξιδεύω. Επειδή ακριβώς ταξιδεύω με βολεύει αρκετά. Για κάποιον όμως που μένει μόνιμα κάπου και δεν είναι στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά, δεν αξίζει. Εκτός αν είστε ικανοποιημένοι με στατιστικά του στυλ 1-2 γκόμενες το έτος...
Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις: είτε ταξιδεύετε, είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.
Εχεις tinder plus τυπε?Στην Ελλάδα δεν αξίζει καθόλου.
Έχω μεταφέρει το προφίλ μου σε άλλη πόλη κ συγκεκριμένα Κίεβο και έχω καμια 40 matches. Πρακτικά είναι αδύνατο να παίξεις μπάλα με όλες. Αν ζούσα Ουκρανία θεωρώ οτι θα γαμούσα ασταμάτητα μέσω της εφαρμογής.
Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις:
- είτε ταξιδεύετε,
- είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.
Συμφωνώ. Το θέμα δεν είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να πηδήξεις, αλλά πραγματικά δεν αξίζει η προσπάθεια και ο κόπος για μέτρια η αμφίβολα αποτελέσματα.Συναγωνιστές το ξαναπαραθετω. Το τιντερ αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις: είτε ταξιδεύετε, είτε είστε στο τοπ5% των ανδρών εμφανισιακά. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά πεταμενος χρόνος και ίσως και πεταμένα λεφτά αν πληρώνετε για συνδρομές.