Αφού έχεις εξασφαλίσει ανωνυμία...
Γίνεται όμως?
φίλε μου ανωνυμία σε τέτοιου είδου σχέσεις δεν θα κρατήσει περαν του μήνα άντε δύο όσο να την τεστάρεις ότι μπορείτε να βρείτε τον βηματισμό σας. Μετά σε ξέρει και την ξέρεις....Αλλά θα ήθελε η κοπελία να μάθει η οικογένεια της και οι φιλοι της ότι την έχεις με τον μήνα? Δεν νομίζω!
Κοιτα και εσύ ευλογημένε μην μπλέξεις με καμιά αλλανιάρα. Βρές μια φοιτητριούλα, μια κοπελίτσα μου να έχει και λίγη τσίπα πάνω της. Να φαίνεται να ντρέπεται και λιγάκι για το ότι γίνεται. Επίσης να της φερθείς με σεβασμό της κοπελιάς εσύ.
Φυσικά και πας στην επόμενη όταν αυτή θα αλλάξει το σενάριο αδελφέ. Βεβαια αυτό εξαρτάται πρώτα απ'όλα από το ποιά είναι η δική σου κατάσταση που δεν την ξέρω.
Αλλά δύο είναι η περιπτώσεις....
1.) Εάν είσαι παντρεμένος/εχεις μακροχρόνια σχέση κλπ και την κάνεις αυτή την δουλειά με την πιτσιρίκα, θα σε συμβούλευα πριν από την μικρούλα να επενδυες σε σύμβουλο γάμου με την κυρά σου. Να τα λεγατε ανοιχτα και έξω απο τα δόντα, εσύ τα δικά σου και εκείνη τα δικά της και να προσπαθουσατε να τα βρείτε. Αν δεν θα κόλαγε το γιαλί....τα κοριτσόπουλα εκεί θα είναι να στα πάρουνε τα λεφτά σου δεν θα φύγουνε...
2.) Εάν είσαι μόνο σου πιο το πρόβλημα, δεν το κατάλαβα? Δύο ενήλικες αποφάσισαν να περνάνε όμορφα την ώρα τους η κοπελιά έβαλε την τσαχπινία της, τα νειάτα της, την ομορφιά της και την καλή της διαθεση να σε έχει πασά στα Γιάννενα. Εσυ έβαλες τον σεβασμό σου απέναντι της, τον χρόνο σου, τις καλές σου συμβουλές για να τις μάθεις πράγματα για την ζωή και φυσικά .....τα λεφτά σου!
Οταν δε την θέλεις άλλο ή όταν για κάποιο λόγο κρίνεις ότι πρέπει να διακόψετε, τις το λές και από εδώ παν και άλλοι. 'Αμα ήταν και καλή κοπέλα και σου ΄φερθηκε όμορφα , δώσεις και 2-3 μήνες καιρό να βρεί τον επόμενο.
Φυσικά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ΕΣΥ να μην ερωτευθείς το λουλουδάκι, γιατί αυτό παίζει πολύ περισσότερο από ότι η περίπτωση που αναφέρεις.
Επίσης είναι καλό να της έχει εξηγήσει ότι όλα καλά κουκλίτσα μου αλλά είμαστε 2-3 ΣΚ το μήνα κλπ. Μόλις την δείς να στο παίζει διαφορετικά...κόψτο μαχαίρι. Πιο πολυ θέατρο θα είναι για να πάρει κάτι παραπάνω θα σου κάνει η κοπελίτσα συνάδελφε!