Νέα

Tinder αξίζει;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Μηνύματα
5.486
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Το Τιντερ στην Ελλαδα ειναι σα να χεις... αντιηλιακο στην Ανταρκτικη! :confused:
Χμμμμ... έχεις σκεφτεί ποτέ την πιθανότητα το πρόβλημα να είναι επειδή εσύ κρατάς ομπρέλα συνέχεια? :grin:

Ισως... :confused::confused:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Μηνύματα
158
Like
143
Πόντοι
1
Εγω θελω να πω κατι αλλο..πως γαμας απο το τιντερ αν δεν εχεις λεφτα η αν δεν εισαι ομορφος η να εχεις ενα χ τροπο να μιλας η και ενα απο τα 3 να εχεις η ελλεηνιδα δεν θα σου μιλησει καν...οταν ολες μπαινουν στο τιντερ μονο για επιβεβαιωση και λοιπες μαλακιες
 

Str28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Μηνύματα
95
Κριτικές
13
Like
569
Πόντοι
290
Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το θέμα και έχω καταλάβει ότι κανένας εδώ πέρα δεν είναι καλά ενημερωμένος για το τιντερ. Αρχικά να πω ότι παλιότερα το χρησιμοποιούσα αρκετά και ναι έχω γαμήσει και αρκετά. Το τιντερ δεν είναι αγοραίος έρωτας. Εδώ είναι που μπερδεύοντε όλοι.. το τίντερ είναι κάπως σαν τρόπος ζωής όσον αφορά το φλερτ. Ναι θέλει πολύ χρόνο, ναι πολλά ραντεβού θα πάνε απατά, ναι δεν θα βγεις με τις καλύτερες γκόμενες πάντα... ναι καλό είναι να είσαι εμφανίσιμος. όσο πιο καλές φωτός έχεις τόσο πιο πολύ επιτυχία. και όχι οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να συναντήσουν κάποιον για μια ώρα να πάνε σπίτι του να τον γαμήσουν και να φύγουν... Στην τελική αν στο πει αυτό κάποια θα είναι μούφα λογαριασμός ή και αλήθεια να είναι εγώ δεν θα πήγαινα... που ξέρεις τι κουβαλάει η κάθε μια! οπότε έχουμε και λέμε! στο τιντερ παίζουν κυρίως κορίτσια τα οποία ψάχνουν κατά βάση έναν ωραίο άντρα να βγούνε και αν τους ελκύει και στην κουβέντα και συνενοούνται να προχωρήσουν. Ίσως τον κάνουν σεξ μπαντι και από εκεί και πέρα αν προκείψει και σχέση κτλ το χουν στα υπόψην.. όπως και οι άντρες δλδ! Σορρυ κιόλας αλλά αν βρεις τον υπερμουναρο που να ταιριάξεις στα πάντα θες να τον κρατήσεις. Τώρα όσον αφορά παντρεμένους σε σχέσεις κτλ καλό είναι να ενημερώνουν, αν και δύσκολα τα πράγματα γι αυτούς. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.. γιατί να μπλέξουν με παντρεμένο, εκτός αν το έχουν βίτσιο
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εχω παρει γκομενες απο τιντερ και πανω απο μια φορα.

Παντως ηταν ψιλο-ναυαγια σαν γνωριμιες (απο αποψη μυαλου οχι εμφανισης). Καμια δεν αξιζε για κατι παραπανω. Επισης μπορει να δεις μια φωτο και να σου ερθει μια τυπισσα συν 20 κιλα.

Ολες/ολα τα ραντεβου ηταν εξωτερικο. Σε δυο χωρες. Μια ανατολικη Ευρωπη μια Δυτικη.

Μια εποχη ειχα βαλει το πριμιουμ. Για πλακα εβαλα το λογαριασμο ελλαδα. Εκανα σουπερ λαικ σε μια φαλαινα και ηταν η μονη που με ματσαρε απο τουλαχιστον 200 γκομενες που τους εκανα λαικ.

Το προφιλ μου τελειως απλο. Ουτε αμαξι εβαλα, ουτε κοιλιακους ουτε ψαγμενες φωτο.

Προ κορονα ειχα το πριμιουμ (ηταν να παω κιεβο) Ουκρανια. Εφτασα 300+ λαικς σε κανα 2-3 βδομαδες. Καποια απο επαγγελματιες (μικρο ποσοστο)

Εχοντας πει τα παραπανω, ο καθενας ας κανει το δικο του μουνοσαφαρι σε οποια χωρα θεωρει τη γη της επαγγελιας.

 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.117
Κριτικές
27
Like
1.445
Πόντοι
1.720
Στην Ελλάδα δεν αξίζει καθόλου.
Έχω μεταφέρει το προφίλ μου σε άλλη πόλη κ συγκεκριμένα Κίεβο και έχω καμια 40 matches. Πρακτικά είναι αδύνατο να παίξεις μπάλα με όλες. Αν ζούσα Ουκρανία θεωρώ οτι θα γαμούσα ασταμάτητα μέσω της εφαρμογής.
Εχεις tinder plus τυπε?

το τιντερ πλας αξιζει να το ενεργοποιησεις πριν ταξιδεψεις καπου.
εγω χρησιμοποιησα ενα δωρο που εκανε το τιντερ την περιοδο της καραντινας. δωρεαν μεταφορά προφιλ σε άλλες πόλεις. Δοκίμασα σε πολλές πόλεις. Εν τέλει τα πιο καλά μουνιά είδα στο κιεβο και αφησα το προφιλ εκει. Όταν έληξε η περίοδος της προσφοράς , δεν μεταφέρθηκε αυτόματα το προφίλ μου πίσω ελλαδα. και συνεχισα να ματσαρω κ να μιλαω με ουκρανες. μαζευτηκαν καμια 20αρια ψημενες να κατεβουν για διακοπες μετα την καραντινα. με τις περισσοτερες πλεον μιλαω σποραδικα μεσω βαιμπερ.
καποια φαση δεν την παλευα αλλο γιατι δεν μπορουσα να διαχειριστω τοσες πολλες και να βλεπω ολο ωραια μουνια. με απασχολουσε απο δουλεια και υποχρεωσεις. οποτε επεστρεψα ο προφιλ πισω ελλαδα. πισω στη σαπιλα. με τις τρελες , χοντρες , κομπλεξικες που υπαρχουν εδω. σαπιλα. ελπιζω η πανδημια να τελειωσει γρηγορα και να αρχιζω να κατεβαζω μουνια απο ουκραινα με γουιζ ερ
 

DayStalker

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Μηνύματα
3.497
Like
7.102
Πόντοι
1.056
Όποιος δεν έχει προλάβει τα personals στο craigslist πριν τα κατεβασουν οι φεμιναζι , δεν έχει ζησει τίποτα απο online dating και no strings attached σεξ. Η χαρά της παρτούζας. Κάποτε αν βγάλω ποτέ λεφτά θα κάνω μια δωρεά στο craigslist τιμης ενεκεν για όσα μουνιά κι εμπειριες μου προσέφερε στις 4 γωνιές του πλανήτη.

Τώρα για την θλιβερή χώρα μας...Βασικά έχω να ασχοληθώ πάνω απο 3 χρόνια με τέτοιες μαλακίες και δε ξέρω τι παιζει πια. Αλλά τότε μου άρεσε περισσότερο το coffee meets bagel . Εντελώς διαφορετικό μοντέλο σε σχεση με το τιντερ , λιγότερες επιλογές αλλά πολύ υψηλότερο επίπεδο. Φουλ στις καριεριστριες και στα high class ξενα μουνια που δουλευουν Ελλαδα. Θέλει να έχεις όλο το πακέτο για να σταθείς εκεί και ικανότητες παραμυθιάσματος αλλά για όποιον το χει το αποτέλεσμα ανταμοίβει.
 

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Μηνύματα
201
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Να σας γράψω και την δικιά από εμπειρία από το Tinder.

Καταρχάς θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο αρκετά, δεν ξέρω αν ανήκω στο 5%, αλλά σίγουρα είχα πολύ ωραίες γυναίκες στο παρελθόν. Δεν έχω six pack, αλλά ένα τρέξιμο/ποδήλατο στο βουνό το ρίχνω μια φορά κάθε δυο μέρες. Γενικά μορφωμένος και με αρκετά ενδιαφέροντα, μπορώ να σταθώ σε μια κουβέντα, εχω PhD και καλή δουλειά, και γενικά δεν γράφω μαλακίες του στυλ "ιασου κόκλα".

Ξαναέπιασα το tinder στις αρχές Αυγούστου, ενώ το είχα δουλέψει στο παρελθόν οποτε γενικά ήξερα πως δουλεύει το σύστημα. Έπαιξα σε ηλικίες 27-35, Αθήνα. Τα matches πολλά, πάρα πολλά, σε βαθμό που είχα κουραστεί να γράφω. Με όσες γινομουν match, δεν είχα κανένα πρόβλημα να τις πεισω να βγούμε ραντεβού και γενικά βγήκα πολλά ραντεβού, τουλαχιστον δέκα. Το πρόβλημα όμως είναι πως σχεδόν ΟΛΕΣ είχαν κάποιο θέμα και ούτε μια νορμαλ κοπέλα της προκοπής δεν έκατσε. Αναλυτικά:

1. Στην συντριπτική πλειοψηφία μπάζα. Φάση δεν βλέπονται. Αρκετές από αυτές παχύσαρκες, όχι απλά γεματούλες. Αυτές τις ακύρωνα κατευθείαν.

2. Συμπαθητικές κοπέλες εμφανισιακά, με τις οποία έβγαινα ραντεβού, αλλά από χαρακτήρα/προσωπικότητα μηδέν. Ανέραστες, μονόχνωτες, βαρετές, αδιάφορες. Δεν μπορείς να πιάσεις το παραμικρό θέμα συζήτησης. Τους έκανες μια ερώτηση του στυλ "πως πέρασες τις διακοπες, που πήγες" και η απάντηση ήταν "καλά". Πάρα πολλές τέτοιες που δυστυχώς τις αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν βγεις ραντεβού.

3. Αρκετές κινέζες ή από περίεργες χώρες που προφανώς ακυρώνονταν με την μια.

4. Κάποιες κοπέλες από ανατολικό μπλοκ που αν και συμπαθητικές εμφανισιακά σαν εμφάνιση και χαρακτήρα, νόμιζες ότι σε λίγο θα έβγαινε ο αιμοσταγής αδερφός που μένουνε όλοι μαζί δέκα άτομα πατημένοι ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα δυάρι στα Πατήσια και θα σου έλεγε να παντρευτείς την αδερφή του γιατί αμαύρωσες την τιμή της.

Γενικά με όλη την φάση πάντως σιχάθηκα κάπως τον εαυτό μου.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δείτε λίγο παρακάτω το screenshot. Μου έχει βγάλει πολλές τέτοιες. Σε κάποιες έχω κάνει like και περιμένω μπας και κάνουν κι αυτές like και μπορέσω να τις ρωτήσω τι παίζει!!! 130 την ώρα, όλα μέσα??? :think:

 

Συνημμένα

  • tinder.png
    tinder.png
    221,3 KB · Εμφανίσεις: 70

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
5.339
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356
Δείτε λίγο παρακάτω το screenshot. Μου έχει βγάλει πολλές τέτοιες. Σε κάποιες έχω κάνει like και περιμένω μπας και κάνουν κι αυτές like και μπορέσω να τις ρωτήσω τι παίζει!!! 140 την ώρα, όλα μέσα??? :think:
Δειξε πως παιζουν μπαλιτσα στα γατακια ρε Μπαρμπα!
 

Θαμώνας

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2020
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες πιστέυω ότι όποιος τα καταφέρνει σε μπάρ κτλπ τα καταφέρνει και στο tinder. Αν δεν τα καταφέρνει στην πραγματική ζωή πρέπει να ψαχτεί.
 

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
219
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Εμένα η εμπειρία μου είναι πολύ θετική,
έκανα προφίλ για ένα μήνα όπου τις τελευταίες μέρες το έκανα με πληρωμή.
Έκανα match με αρκετές κοπέλες, δεν απέρριψα και τις άσχημες στην συζήτηση μόνο και μόνο για να καταλάβω τι παίζει και των χαρακτήρα πάνω κάτω των γυναικών,
γενίκα οι ξένες πολύ ακομπλαιξάριστες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.
Βρήκα πολλά 7 και 9άρια εκεί μέσα, γάμησα και όσες δεν γάμησα ήταν απο επιλογή μου,
αυτή την στιγμή παίζω μπαλίτσα και εχω κάνει σχέση με μια επιτυχημένη επιχειρηματία γυναικάρα μόνη της και η οποία είναι καθαρό 9,
στιλάτη και φραγκάτη. Το προφίλ μου δεν είχε ούτε μια φωτογραφία μου, απλά ήταν πολύ ξεκάθαρο σε αυτό που ζητούσα και με την κουβεντούλα
μετά τις κέρδιζα.
Αυτο που μου είπαν όλες οσες τις ρωτησα πως και έκαναν match μαζί μου διότι δεν είχα φωτογραφία είναι οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένος και απόλυτος σε αυτό που ζητούσα.
Πιστεύω με υπομονή και τύχη σίγουρα είναι μια πολύ καλή επένδυση να ασχοληθεί κάποιος.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.252
Κριτικές
19
Like
7.217
Πόντοι
3.346
Εμένα η εμπειρία μου είναι πολύ θετική,
έκανα προφίλ για ένα μήνα όπου τις τελευταίες μέρες το έκανα με πληρωμή.
Έκανα match με αρκετές κοπέλες, δεν απέρριψα και τις άσχημες στην συζήτηση μόνο και μόνο για να καταλάβω τι παίζει και των χαρακτήρα πάνω κάτω των γυναικών,
γενίκα οι ξένες πολύ ακομπλαιξάριστες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.
Βρήκα πολλά 7 και 9άρια εκεί μέσα, γάμησα και όσες δεν γάμησα ήταν απο επιλογή μου,
αυτή την στιγμή παίζω μπαλίτσα και εχω κάνει σχέση με μια επιτυχημένη επιχειρηματία γυναικάρα μόνη της και η οποία είναι καθαρό 9,
στιλάτη και φραγκάτη. Το προφίλ μου δεν είχε ούτε μια φωτογραφία μου, απλά ήταν πολύ ξεκάθαρο σε αυτό που ζητούσα και με την κουβεντούλα
μετά τις κέρδιζα.
Αυτο που μου είπαν όλες οσες τις ρωτησα πως και έκαναν match μαζί μου διότι δεν είχα φωτογραφία είναι οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένος και απόλυτος σε αυτό που ζητούσα.
Πιστεύω με υπομονή και τύχη σίγουρα είναι μια πολύ καλή επένδυση να ασχοληθεί κάποιος.

τύπε μόνο ο δράκος λείπει από το παραμύθι σου....:grin:
 

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Μηνύματα
616
Κριτικές
3
Like
751
Πόντοι
366
Εμένα η εμπειρία μου είναι πολύ θετική,
έκανα προφίλ για ένα μήνα όπου τις τελευταίες μέρες το έκανα με πληρωμή.
Έκανα match με αρκετές κοπέλες, δεν απέρριψα και τις άσχημες στην συζήτηση μόνο και μόνο για να καταλάβω τι παίζει και των χαρακτήρα πάνω κάτω των γυναικών,
γενίκα οι ξένες πολύ ακομπλαιξάριστες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.
Βρήκα πολλά 7 και 9άρια εκεί μέσα, γάμησα και όσες δεν γάμησα ήταν απο επιλογή μου,
αυτή την στιγμή παίζω μπαλίτσα και εχω κάνει σχέση με μια επιτυχημένη επιχειρηματία γυναικάρα μόνη της και η οποία είναι καθαρό 9,
στιλάτη και φραγκάτη. Το προφίλ μου δεν είχε ούτε μια φωτογραφία μου, απλά ήταν πολύ ξεκάθαρο σε αυτό που ζητούσα και με την κουβεντούλα
μετά τις κέρδιζα.
Αυτο που μου είπαν όλες οσες τις ρωτησα πως και έκαναν match μαζί μου διότι δεν είχα φωτογραφία είναι οτι ήμουν πολύ συγκεκριμένος και απόλυτος σε αυτό που ζητούσα.
Πιστεύω με υπομονή και τύχη σίγουρα είναι μια πολύ καλή επένδυση να ασχοληθεί κάποιος.

Today on things that never happened

Ειλικρινά απορω μερικες φορές πόσο ναυάγια είστε μερικοί που έχετε την ανάγκη να δειχνετε γαμιαδες ως usernames στο μπουρδελα.κομ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom