Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 470K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Συμφωνώ και για τα δυο.

Είμαι μέσα από το 2015. Κατα διαστήματα Gold.
Επειδή ταξιδεύω (από Σεπτέμβρη μέχρι Απρίλη) κάνω πάνω από 100 διανυκτερυεσεις εκτός Αθήνας (και εκτός Ελλαδος στο 90%), έπαιξα πολύ "μπαλλα":

είτε στα ταξίδια (παρόλο που τα πρώτα χρόνια έτρωγες πιο εύκολα, τώρα οι περισσότερες όταν ταξιδεύεις κ είσαι στην πόλη τους), στραβώνουν γιατί μυρίζονται την αρπαχτή του Σαββαοκύριακου),
- είτε από τουρίστριες που επισκεφτονταν την Ελλάδα και θέλανε παρέα στα 4-7ημερα τους.

Μάλιστα πολλές περιπτώσεις με ξένες εδώ στην Ελλάδα, ματσαραμε πριν κάν φτάσουν Αθήνα, γιατί ψάχνονταν κάνα 2 μήνες πιο πριν για καβάτζωμα. Αυτό με πονήρεψε και έτσι κ 'γώ πριν τα ταξίδια μου, "επέλεγα τους στόχους μου" κάνα μήνα πιο πριν..

Άπειρα τα match, και πολυ καλά τα ποσοστά γνωριμιών και επιτυχίας στο τελικό χτύπημα. Συνήθως ραντεβου για καφέ στα Νότια Προάστια (Γλυφάδα, κλπ) που έχω καλές καβάτζες (bar, restaurants, etc).  Οταν ταξιδευα, φροντιζα το πρωτο ραντεβου να ήταν σε κυριλε σημείο, για να νοίωσει ή άλλη ότι είναι άνετη και ασφαλής.

έχω κάνει άπειρες τρελλές και σκηνικά, που δεν είναι τις παρούσης, αλλά είχα και την διάθεση κ το χρόνο και το χρήμα. Για παράδειγμα έχει τύχει σε 3μερο σε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα να έχω 3/3, όλες να νομίζουν ότι ταξιδεύω αποκλειστικά για αυτές (... εγώ πήγαινα για δουλειά κ καθόμουν εκεί και το ΠΣΚ για καβλάντισμα) αλλά φυσικά κάθε μέρα άλλαζα και κατάλυμα, για να μην αφήσω ίχνη και δημιουργήσω υποψίες..

Ήξερα η προσπαθούσα από πριν, να μάθω πάνω κάτω τι τύπος είναι η άλλη και έτσι κινούμουν ανάλογα στα γούστα τους (έχω πάει κ σε γκαλερί ζωγραφικής για να κερδίσω την συμπάθεια μιας Αυστριακιάς μιλφάρας).

Τώρα για το 5% των εμφανίσιμων,  θα πω ότι είμαι πρώην μπασκετμπολίστας, με ότι σημαίνει αυτό σαν σώμα κ εμφάνιση. Δεν με βάζω στο 5%, αλλά σίγουρα δεν είμαι και ασχημόπαπο.

Έαν θα μπορούσα να πω το δικό μου μυστικό, είναι ότι είμαι πάντα χαλαρός απέναντι τους, καμία δεν νομίζει ότι θα πέσει κοκό από την αρχή και ότι πάντα (εφόσον σιγουρευτώ για το τεμάχιο ότι αξίζει) από την πρώτη στιγμή της κάνω να νοίωθουν ότι είναι αυτές κ μόνο αυτές στον πλανήτη Γη.. Συνήθως, εφόσον υπήρχε η σχετική επικοινωνιακή προεργασία (μέσω WhatsApp/Viber?messenger για να είμαστε και οι δυο πλευρές πιο άνετοι κ "ασφαλείς"), οι 7/10 περιπτώσεις κατέληγαν σε πήδημα στο πρωτο ραντεβου. Οι υπόλοιπες στο 2ο.   

Με άλλα λόγια, τους λεω το παραμύθι που θέλουν να ακούσουν..

:hi:

neosagwnistis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
20 χρονων εδω νεος στο γκρουπ. Αξιζει, μονο γκολντ εννοειται,αλλα οπως ειπε και ο συναγωνιστης παλαιμαχος πανω, ειτε σε ταξιδια ή σε τουριστριες.
Πιο συγκεκριμενα¨εχω τιντερ απο τον οκτωβριο. Πηγαινοερχομαι Ελλαδα-Ιταλια(μιλανο),  γινεται χαμος απο τουριστριες και γενικα γκομενες που προοριζονται για ψιλομοντελα, αρτ, ψιλοδηθενιες οι περισσοτερες. Εκει μεσω τιντερ φορτωσα μια ιταλιδα που συνεχισαμε για αρκετο καιρο τα παιχνιδια, μια αυστραλιανη που κρατησε οσο εμεινε δηλαδη 2 εβδομαδες, και μια τυνισιανα  που ηταν για ενα βραδυ. Η βασικη διαφορα του τιντερ τωρα με παλια απο ιστοριες που εχω ακουσει, ειναι πως τωρα ειναι πιο πολυ αππ γνωριμιων παρα γαμησιου. Για αυτο ανεφερα κιολας τις 3 πανω(ποσοστιαια συγκριση μεταξυ κατι σοβαρου και μιας ξεπετας)
Ταξιδεψα αγγλια, παρα πολλα matches για οσα παιρνω γενικα(στην αγγλια για 5 μερες που καθισα  πηρα 300-350 matches) ομως οι τυπισες που φαινονταν πως πηδιουνταν, ηταν εμφανισιμες, και μου εκαναν και το κλικ ηταν ελαχιστες. Εκ των οποιων καμια δεν μου εκατσε. Να πω ομως πως οι γκομενες στην αγγλια το χρησιμοποιουν ΠΑΡΑ πολυ, απλα ισως εγω δεν σταθηκα τυχερος.
Τωρα οσο καιρο ειμαι ελλαδα και εκτος καραντινας, να πω οτι χρησιμοποιω το τιντερ, αλλα παιδια ΠΟΛΛΑ μπαζα, και οι τυπισσες που ειναι μετριοκαλες και πανω μου φαινεται την εχουν δει παρα πολυ. Ενα μηνα τωρα μια μονο εχω φορτωσει, που παιδια με τα λεφτα που πληρωσα δυο φορες για ποτο , μπορουσα να χα φορτωσει τοπ μουνακι σε στουντιο. Απλα πιστευω πως στην ελλαδα δεν αξιζει, μονο αν το χεις ετσι μηπως σου στειλει καμια καυλωμενη καποιο βραδυ.
Να προσθεσω οτι ειμαι εμφανισιμος, αλλα σιγουρα οχι κατι το ιδιαιτερο, οποτε ισως οι μοντελοτυποι εκει εξω εχουν καλυτερη τυχη! Πρωτο σχολιο!

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Η βασικη διαφορα του τιντερ τωρα με παλια απο ιστοριες που εχω ακουσει, ειναι πως τωρα ειναι πιο πολυ αππ γνωριμιων παρα γαμησιου.

Γεγονός, το 2014 - 2015, όλοι ξέραμε γιατί είμασταν εκεί .. Πλέον οι ελληνίδες περιμένουν να βρουν το πρίγκηπα εκεί μέσα για να παντρευτούν..

Ταξιδεψα αγγλια, παρα πολλα matches για οσα παιρνω γενικα(στην αγγλια για 5 μερες που καθισα  πηρα 300-350 matches) ομως οι τυπισες που φαινονταν πως πηδιουνταν, ηταν εμφανισιμες, και μου εκαναν και το κλικ ηταν ελαχιστες. Εκ των οποιων καμια δεν μου εκατσε. Να πω ομως πως οι γκομενες στην αγγλια το χρησιμοποιουν ΠΑΡΑ πολυ, απλα ισως εγω δεν σταθηκα τυχερος.

Αλήθεια είναι, το επιβεβαιώνω μετά από 4 ταξίδια Λονδίνο. Το ίδιο κ στην Ιρλανδία. Απλά εκεί "κόβουν πέρα", όταν δουν ότι δεν μένεις μόνιμα εκεί.. Γνώμη μου κ μακάρι να πέφτω έξω.. Το ίδιο κ στην Γερμανία ή Ολλανδία κ Δανία.

Τωρα οσο καιρο ειμαι ελλαδα και εκτος καραντινας, να πω οτι χρησιμοποιω το τιντερ, αλλα παιδια ΠΟΛΛΑ μπαζα, και οι τυπισσες που ειναι μετριοκαλες και πανω μου φαινεται την εχουν δει παρα πολυ.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι για πολλά γέλια.. Φωτό με τοπία, ηλιοβασιλέματα, Κοέλιο, σκυλάκια, γατάκια, κλπ.. Όπου πάτε ρε σούργελα έτσι ? σε dating site είστε, όχι στο FB ..

Πρόσφατα μάτσαρα με ένα μιφλ, 2 χρ. μεγαλύτερη μου, αυτή στην ουσία με πολιόρκισε, μιλάγαμε 1 βδομάδα, γίναμε φίλοι στο FB, και όταν ήταν να βρεθούμε για καφέ, άρχισε τα γωνστά "Τι ψάχνεις" κλπ μαλακίες ..

τι να ψάχνω ρε κοπέλα μου, υδραυλικό έψαχνα κ μπήκα στο tinder ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πριν την καραντίνα, βγαίνω με μια 40άρα γιατρίνα, περνάω την περνώ με το αυτοκίνητο μου, πάμε βουλιαγμένη για καφέ, όλα κομπλέ, μου λέει στην επιστορφή "δεν βλέπω φως σε αυτή την σχέση" ..
Τι φως θες κοπέλα μου, τις ανάβω το φως από τον ουρανό του αυτοκίνητου κ της λέω τώρα βλέπεις καλύτερα ?
Ναι μου λέει κ σταματάω στην παραλιακή κ της λέω τώρα που βλέπεις καλύτερα, πήγαινε πάρε κάνα Ταξί κ πήγαινε σπίτι σου .. Ξυνιλα κ τουπέ φίρμας ότι" εγώ είμαι κ άλλη δεν είναι"

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι , μεγαλη μπουρδα , χωρις λογο και αιτια με μπαναρε το tinder ...... σας εχει συμβει ?

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Ρε παιδιά να ρωτήσω όταν σου βγάζει ότι σε κάποια αρέσει και δεν μπορεις να την δεις αλλά πρέπει να γίνεις gold  .. Δεν υπάρχει αλλος τρόπος ?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ρε παιδιά να ρωτήσω όταν σου βγάζει ότι σε κάποια αρέσει και δεν μπορεις να την δεις αλλά πρέπει να γίνεις gold  .. Δεν υπάρχει αλλος τρόπος ?

για να ακούσουμε τους χάκερς του Μπου ..

Έχω κ 'γώ 15 likes κ δεν μπορώ να τα δω    :fuck2: :fuck2:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
χακερ δεν ειμαι αλλαα δε γινεται ακτος απο καποιοες φορες που αποκ τα πολλα likes an εχεις κ εσυ δεν τα βλεπεις σου προτεινει να δεις ενα ωστε να παρεις γευση κ να βαλεις αν θελεις το gold

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
χακερ δεν ειμαι αλλαα δε γινεται ακτος απο καποιοες φορες που αποκ τα πολλα likes an εχεις κ εσυ δεν τα βλεπεις σου προτεινει να δεις ενα ωστε να παρεις γευση κ να βαλεις αν θελεις το gold

κάποτε το κάνανε, εμφανίζοντας 4 στην οθόνη, σχεδόν μέρα παρά μέρα .. Νομίζω πάει κ αυτό, ή είναι μόνο για το Tinder Plus

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Καταλαβα , παίζει να είναι και τίποτα μούφα για βαλεις gold . Τέλος πάντων... Δεν δίνω cents

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά να ρωτήσω όταν σου βγάζει ότι σε κάποια αρέσει και δεν μπορεις να την δεις αλλά πρέπει να γίνεις gold  .. Δεν υπάρχει αλλος τρόπος ?
καμια φορα σου επιτρεπει να δεις μια αλλα θελει να εισαι ενεργος και να παιζεις και ας μη τρως λεφτα. το θεμα ειναι να διαλεξεις σωστα μια απο 4... καμια χοντρη θα ναι μη σκας

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
καμια φορα σου επιτρεπει να δεις μια αλλα θελει να εισαι ενεργος και να παιζεις και ας μη τρως λεφτα. το θεμα ειναι να διαλεξεις σωστα μια απο 4... καμια χοντρη θα ναι μη σκας
χαχαχα ισχυει !

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
στην τελικη σκεψου το απλο. αν ηταν το θεομουνο που εκανες πριν θετικο τοτε θα ειχες ηδη ματς... οποτε ειναι καποια που εστειλες ηδη κουβα...

παίζει αυτό, αλλά μπορεί να είναι καμία που να σου έχει κάνει ήδη αυτή like, αλλά να έχει σεττάρει να βγαίνει μόνο σε αυτούς που κάνει like. Οπότε στην περίπτωση αυτή δεν έχεις προλάβει να την στείλεις δεξιά ..

Εχω περιέργεια να δω τι στο διαλο είναι τα δικά μου, αλλά δεν θα πάρουν ούτε cents.. Στραβωσα που έδωσαν 1 μηνα δωρεάν passport σε όλους στην καραντίνα, αλλά σε μας που το είχαμε πλερώσει δεν έδωαν ουτε παράταση μερικών ημερών

IvanTheGreat

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2019
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
24.130
πάντως εγώ με tinder gold έκανα match με γκόμενα που έχει πάνω από 120.000 followers instagram και την έριξα και στο κρεβάτι με ένα ραντεβού. Όποιος με διαβάζει στις κριτικές θα ξέρει ότι δε λέω μούφες. Για μένα το tinder gold είναι μονόδρομος. Εξαιτίας του την έριξα και εξαιτίας του έχω τα περισσότερα ταιριάσματα. Μου είχε κάνει λάικ και εγώ επειδή είδα ότι ήταν φάση 100000000000 ακολουθοι στο ινσταγκραμ ενω μου την ειχε βγαλει ειχα κάνει swipe left, με το χρυσό τίντερ είδα ότι μου πατησε αυτη λάικ και την έβγαλα γκόμενα.

Από εκεί και πέρα γενικά το τίντερ για να κάνεις αρκετά match ώστε να βγεις και ραντεβού, θέλει super likes και boosts.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Κ γω για καιρό είχα το gold - πλέον γιόκ, για τον λόγο που ανάφερα πιο πάνω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.020
Πόντοι
2.356
παίζει αυτό, αλλά μπορεί να είναι καμία που να σου έχει κάνει ήδη αυτή like, αλλά να έχει σεττάρει να βγαίνει μόνο σε αυτούς που κάνει like. Οπότε στην περίπτωση αυτή δεν έχεις προλάβει να την στείλεις δεξιά ..

Εχω περιέργεια να δω τι στο διαλο είναι τα δικά μου, αλλά δεν θα πάρουν ούτε cents.. Στραβωσα που έδωσαν 1 μηνα δωρεάν passport σε όλους στην καραντίνα, αλλά σε μας που το είχαμε πλερώσει δεν έδωαν ουτε παράταση μερικών ημερών
εμενα και που το δωσανε δε με καιει! οποια τοποθεσια θελω βαζω αν θελω να δω τι γινεται γιατι εδω που βρισκομαι τωρα εχει ξεραιλα...

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
εχουν βαλει και no ons τωρα οι πιο πολλες.ψαχνουν με swipe right να γνωρισουν τον πριγκιπα του παραμυθιου.για αυτο μια ζωη θα ειναι ελεεινιδες  :vomit:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Γεγονός, το 2014 - 2015, όλοι ξέραμε γιατί είμασταν εκεί .. Πλέον οι ελληνίδες περιμένουν να βρουν το πρίγκηπα εκεί μέσα για να παντρευτούν..

Πρόσφατα μάτσαρα με ένα μιφλ, 2 χρ. μεγαλύτερη μου, αυτή στην ουσία με πολιόρκισε, μιλάγαμε 1 βδομάδα, γίναμε φίλοι στο FB, και όταν ήταν να βρεθούμε για καφέ, άρχισε τα γωνστά "Τι ψάχνεις" κλπ μαλακίες ..

τι να ψάχνω ρε κοπέλα μου, υδραυλικό έψαχνα κ μπήκα στο tinder ...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

είσαι πάνσωστος αλάνι, έτσι ακριβώς. Τι ψάχνεις στο tinder... δηλαδή ρε κοπελιά γιατί πιστεύεις ότι κάποιος θα σε ερωτευτεί παράφορα και θα πέσει στα πατώματα επειδή έγραψες μία παπάτζα στην περιγραφή και έβαλες 2 φωτογραφίες από παραλία; Γενικά στην Ελλάδα δεν το έχουμε και πολύ με το θέμα της ειλικρίνειας πάντως, πρέπει για όλα να λες ότι έχεις σοβαρό σκοπό λες και το να απολαμβάνεις το σεξ είναι αμαρτία.

Αντίθετα με τουρίστριες γίνεται δουλίτσα και με Ρωσίδες που δε μιλάνε ξένες γλώσσες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
εχουν βαλει και no ons τωρα οι πιο πολλες.ψαχνουν με swipe right να γνωρισουν τον πριγκιπα του παραμυθιου.για αυτο μια ζωη θα ειναι ελεεινιδες  :vomit:

Ναι, αυτό το ONS μου πήρε καμιά βδομάδα να το αποκρυπτογραφήσω από την πρώτη φορά που το είδα!!!! :tooth:

Οι γυναικες του Tinder φίλοι μου, λένε στο tinder αυτά που σκέφτονται στην πραγματικότητα. Διότι οι ίδιες είναι που μπαίνουν, δεν μπαίνουν εξωγήινες! Κι όπως γίνεται κι έξω, έτσι και στο Tinder είναι πολύ πιθανόν, υπό προϋποθέσεις, να μπαίνουν και για ONS!!!

Η λύση του Premium είναι μια καλή λύση, αλλά την θεωρώ "ακριβή" λύση. Οι περισσότερες εκεί μέσα είναι κάτω του 5-6 και βρίσκεις λίγες πάνω του 7 (με άριστα το 10 πάντα). Εγώ το βλέπω έτσι γιατί όπως έχω πει και σε άλλα threads δεν μπορώ όταν η γκόμενα είναι λίγο παχουλή. Οι περισσότερες είναι στα κιλά 60+. Εγώ είμαι του 60- (εκτός αν η γκόμενα είναι 1.80 που και πάλι δεν είναι στις προτιμήσεις μου!). Κι αυτό το "κανονικό" που βάζουν στο στοιχείο Σωματότυπος... είναι δεδομένο ότι θα είναι > 60!!! Για κάποιους άλλους τα λίγο παραπάνω κιλά μπορεί να μην είναι πρόβλημα, οπότε έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες από μένα. Προσωπικά δεν....!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom