Συμφωνώ και για τα δυο.
Είμαι μέσα από το 2015. Κατα διαστήματα Gold.
Επειδή ταξιδεύω (από Σεπτέμβρη μέχρι Απρίλη) κάνω πάνω από 100 διανυκτερυεσεις εκτός Αθήνας (και εκτός Ελλαδος στο 90%), έπαιξα πολύ "μπαλλα":
- είτε στα ταξίδια (παρόλο που τα πρώτα χρόνια έτρωγες πιο εύκολα, τώρα οι περισσότερες όταν ταξιδεύεις κ είσαι στην πόλη τους), στραβώνουν γιατί μυρίζονται την αρπαχτή του Σαββαοκύριακου),
- είτε από τουρίστριες που επισκεφτονταν την Ελλάδα και θέλανε παρέα στα 4-7ημερα τους.
Μάλιστα πολλές περιπτώσεις με ξένες εδώ στην Ελλάδα, ματσαραμε πριν κάν φτάσουν Αθήνα, γιατί ψάχνονταν κάνα 2 μήνες πιο πριν για καβάτζωμα. Αυτό με πονήρεψε και έτσι κ 'γώ πριν τα ταξίδια μου, "επέλεγα τους στόχους μου" κάνα μήνα πιο πριν..
Άπειρα τα match, και πολυ καλά τα ποσοστά γνωριμιών και επιτυχίας στο τελικό χτύπημα. Συνήθως ραντεβου για καφέ στα Νότια Προάστια (Γλυφάδα, κλπ) που έχω καλές καβάτζες (bar, restaurants, etc). Οταν ταξιδευα, φροντιζα το πρωτο ραντεβου να ήταν σε κυριλε σημείο, για να νοίωσει ή άλλη ότι είναι άνετη και ασφαλής.
έχω κάνει άπειρες τρελλές και σκηνικά, που δεν είναι τις παρούσης, αλλά είχα και την διάθεση κ το χρόνο και το χρήμα. Για παράδειγμα έχει τύχει σε 3μερο σε Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα να έχω 3/3, όλες να νομίζουν ότι ταξιδεύω αποκλειστικά για αυτές (... εγώ πήγαινα για δουλειά κ καθόμουν εκεί και το ΠΣΚ για καβλάντισμα) αλλά φυσικά κάθε μέρα άλλαζα και κατάλυμα, για να μην αφήσω ίχνη και δημιουργήσω υποψίες..
Ήξερα η προσπαθούσα από πριν, να μάθω πάνω κάτω τι τύπος είναι η άλλη και έτσι κινούμουν ανάλογα στα γούστα τους (έχω πάει κ σε γκαλερί ζωγραφικής για να κερδίσω την συμπάθεια μιας Αυστριακιάς μιλφάρας).
Τώρα για το 5% των εμφανίσιμων, θα πω ότι είμαι πρώην μπασκετμπολίστας, με ότι σημαίνει αυτό σαν σώμα κ εμφάνιση. Δεν με βάζω στο 5%, αλλά σίγουρα δεν είμαι και ασχημόπαπο.
Έαν θα μπορούσα να πω το δικό μου μυστικό, είναι ότι είμαι πάντα χαλαρός απέναντι τους, καμία δεν νομίζει ότι θα πέσει κοκό από την αρχή και ότι πάντα (εφόσον σιγουρευτώ για το τεμάχιο ότι αξίζει) από την πρώτη στιγμή της κάνω να νοίωθουν ότι είναι αυτές κ μόνο αυτές στον πλανήτη Γη.. Συνήθως, εφόσον υπήρχε η σχετική επικοινωνιακή προεργασία (μέσω WhatsApp/Viber?messenger για να είμαστε και οι δυο πλευρές πιο άνετοι κ "ασφαλείς"), οι 7/10 περιπτώσεις κατέληγαν σε πήδημα στο πρωτο ραντεβου. Οι υπόλοιπες στο 2ο.
Με άλλα λόγια, τους λεω το παραμύθι που θέλουν να ακούσουν..