καλησπέρα σύντροφοι! ανέκαθεν είχα μια φαντασίωση να πηδήξω κάποια την οποία να την έχω γνωρίσει λίγα λεπτά δλδ να μου είναι άγνωστη. επειδή λοιπόν δε το έχω το μπλα μπλα και βράδυ σε μαγαζί δε μπορούσα, δοκίμασα μεσώ της εφαρμογής αυτής. μετά από πολύ προσπάθεια έκατσε το κατάλληλο ματς. μιλήσαμε λίγο από τσατ, ανταλλάξαμε insta και η δουλειά προχώρησε πολύ γρήγορα. αρχικά μου είχε πει ότι δεν ήθελε να έρθει κατευθείαν σπίτι ήθελε να πάμε για ένα καφέ πρώτα... τελικά ήρθε κατευθείαν σπίτι. το ήξερα ότι δεν ήταν μουναρα άλλα το έκανα για τη φάση, ήμουν συνειδητοποιημένος. αφού ξεκινήσαμε το μπουρου μπουρου είχα ξενερώσει τελείως με την αύρα της, οπότε τα λόγια έπρεπε να τελειώσουν. αφού της εξήγησα διεξοδικά ότι το μόνο που ήθελα ήταν γαμήσι και τίποτα παραπάνω (δε μου αρέσει να κοροϊδεύω και να πληγώνω) αυτή άρχισε να με χαϊδεύει. Με το που άρχισε ήταν σαν να εμφανίστηκε μια αόρατη ταμπέλα από πάνω της που έλεγε "σκίσε με σα πουτάνα"..Έτσι και εγώ ξεκινάω τα γλωσσόφιλα και τα δάχτυλα. δεν άργησα να τη στήσω στα 4 και να τη σκίσω. σχεδόν αμέσως έχυσα όχι τόσο από το πουλί μου όσο από το μυαλό μου..μου λέει "είσαι και εσύ από αυτούς της μιας φοράς?" πάω πλένομαι γυρνάω της ανοίγω τα πόδια και την αρχίζω σκληρό ιεραποστολικό για 20λεπτο+ είχα φτάσει και έσταζα ιδρώτες πάνω στο προσωπό της και αυτή δεν έλεγε τίποτα. σε ένα σημείο κουράστηκα και σταμάτησα δε κατάφερα να χύσω. πολύ μου άρεσε που τη γαμούσα με όλη μου τη δύναμη και αυτή απολάμβανε.αν και μέτριο σύντροφοι ναμίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερη κάβλα από το να κάνεις μια γυναίκα πουτάνα σου με μοναδικό αντάλλαγμα εσένα και αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου. τέλος ήθελε να κοιμηθεί σπίτι μου αλλά βρήκα δικαιολογία και την έστειλα. αυτά!!!