Παιδιά γνωρίζετε αν αγοράσω το gold σε ετήσια ή εξαμηνιαία συνδρομή αν μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μετά από 1-2 μήνες; Ή υποχρεωτικά θα πρέπει να εξαντληθεί το εξάμηνο ή το έτος;
Μου βγάζει ότι έχω 4 ταίρι άσματα αλλά δεν μπορώ να δω ποιες είναι παρά μόνο αν πάρω το gold
πρέπει να εξαντλήσεις όλο το διάστημα της συνδρομής σου .. πάντως εγώ τα τελευταία 2 χρόνια όταν τελείωνε η συνδρομή μου ΔΕΝ την ανανέωνα κ μετά από 8-9 μέρες έστελνε μνμ ότι υπάρχει προσφορά διάρκειας 24ωρών να αποφασίσεις, δίνοντας μια γενναία έκπτωση στην εκάστοτε συνδρομή, που σε κάνει να το σκέφτεσαι πιο ζεστά (εγώ έτσι έκανα 2 φορές 6μηνο το τελευταίο χρόνο σε πολύ καλή τιμή - σχεδόν μισή από όσο ζήταγε πριν..). Απλά τώρα που έκοψα τα ταξίδια κ δεν βλέπω να ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο μέχρι τέλος του χρόνου, δεν με βλέπω να ανανεώνω..
Πιστεύω ότι κ αυτοί θα χάσουν πολλά χρήματα, τώρα που ο κόσμος δεν ταξιδεύει: πολλές αλλοδαπές, επέλεγαν για παράδειγμα ως προορισμό Αθήνα ή τα νησιά, ένα μήνα πριν φτάσουν εδώ, οπότε ήταν ήδη κανονισμένες κ δρομολογημένες οι συναντήσεις κ τα ραντεβού. Με αυτό τον πανικό, δεν βλέπω να ταξιδεύει κανείς πριν τον Ιούλιο.
Μαλάκια πάντως που έδωσαν το πακέτο passport δωρεάν μέχρι τέλος Απρίλη .. Αφενός έχει γεμίσει με γκομενάκια από όλο τον πλανήτη όσον αφορά την Αθήνα ή άλλοι δημοφιλοί τουριστικοί προορισμοί εντός Ελλαδος (και που αν ήξεραν ότι θα δουν ταξίδι με το κυάλι), αφετέρου εγώ που το έχω πληρωμένο μέχρι της 10 Μαη, νοίωθω ολίγον λ@λ@κας..
Επειδή την χρησιμοποιώ από το 2015 με εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας (ταξιδεύω το 1/3 του χρόνου μου εντός κ εκτός συνόρων), θα της δώσω μια ευκαιρία όταν ξαναέρθει η κανονικότητα (αν έρθει ποτέ ..)