Εγώ που έχω προφίλ αρκετούς μήνες, μου έχουν κάνει match 4-5 κυρίες που ήταν της αρεσκείας μου, αλλά μόλις έφτανε η κουβέντα στο "δια ταύτα", δηλ. το αν είμαι ελεύθερος ή παντρεμένος/σε σχέση και τους απάνταγα το 2ο, αμέσως με κάνανε unmatch, μια μάλιστα με έβρισε κιόλας! Λες και το να είσαι παντρεμένος ή σε σχέση ισοδυναμεί με το να είσαι λεπρός. Και μη βγει κάποιος να πει γιατί τους το ξεφούρνισες, γιατί ούτως ή άλλως άμα δεν είσαι ελεύθερος και δεν είσαι full time διαθέσιμος, δηλ. τα βράδια, τα Σ/Κ κλπ., σε παίρνουν χαμπάρι αμέσως και γίνεσαι και ρόμπα. Οπότε καθαρές κουβέντες κι όποια γουστάρει, είτε γιατί είναι κι αυτή τυχόν δεσμευμένη και την τρώει το μουνί της είτε γιατί δεν θέλει δεσμεύσεις με κανέναν. Γιαυτό και από ένα σημείο κι ύστερα το έγραψα φόρα παρτίδα στο προφίλ μου ότι δεν είμαι ελεύθερος, ώστε όποια μου κάνει match να ξέρει από πριν τους περιορισμούς μου. Αν και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.
Συμπερασματικά, το τίντερ ΔΕΝ είναι κατ' εμέ για παντρεμένους/δεσμευμένους, αλλά για ελεύθερα παλικάρια κατά κύριο λόγο. Γιατί οι κυρίες που το χρησιμοποιούν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψάχνουν δυνητικά για το άλλο τους μισό ή έστω για ένα ταίρι που να μπορούν να μοιραστούν τη μοναξιά τους και συνεπακόλουθα και την ανάγκη τους για σεξ, αλλά όχι μόνο για το τελευταίο, όπως εμείς.
Συμπερασματικά, το τίντερ ΔΕΝ είναι κατ' εμέ για παντρεμένους/δεσμευμένους, αλλά για ελεύθερα παλικάρια κατά κύριο λόγο. Γιατί οι κυρίες που το χρησιμοποιούν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψάχνουν δυνητικά για το άλλο τους μισό ή έστω για ένα ταίρι που να μπορούν να μοιραστούν τη μοναξιά τους και συνεπακόλουθα και την ανάγκη τους για σεξ, αλλά όχι μόνο για το τελευταίο, όπως εμείς.